ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ

Αυτες τις μερες παλι κατι δεν παει καλα.

απο τελος του καλοκαιριου ημουνα καπως αλλα ελεγα πως ειναι φαση προσαρμογης.

τωρα οσο περνανε οι μερες χειροτερευει, το χειροτερο οτι μ εχει πιασει τοσο πεισμα που δεν θελω καν να παω στον γιατρο με κουραζει να προσπαθω να του εξηγησω τα αυτονοητα και τα ιδια και τα ιδια κ να παλευω να του δωσω να καταλαβει πως αισθανομαι ειναι πραγματικα δυσκολο να αναφερθω σε μενα

αρχιζουν παλι τα πραγματα να χανουν την ουσια τους και ενω μου μιλανε ειναι σαν να τα φανταζομαι ενω σταληθεια μου μιλανε, η μνημη μου εχει κενα κ ειμαι πολυ αφηρημενη!

ειμαι περισσοτερο αναισθητη απο ποτε κ το μονο που με νοιαζει ειναι ο εαυτος μου!

τρωω φρικες κ παθαινω μπλακ αουτ και αγχωνομαι σε σημειο να μν αναπνεω οταν μου αναθετουν κατι κ το μυαλο μ παιρνει σβουρες να κανει σχεδια να τα βγαλω εις περας, κ αν δεν τα καταφερω τρελαινομαι ρε παιδια!!!!!!πρεπει οπωςδηποτε να κανω αυτο που χω σχεδιασει κ δν μπορω!

για μερικα λεπτα καθομαι κ εχω κολισει σε ενα αντικειμενο με τα ματια κ νεκρωνει ο εγκεφαλος σαν πρεζονι καθομαι κ χαζευω.

με εχει πιασει τοσο πεισμα κ αντιδραστικοτητα που οχι μονο δν θελω να παω γιατρο αλλα δεν θελω κ τα φαρμακα μου!

απελπιζομαι γιατι μου μιλανε κ με πιανει λογοδιαριοια κ δν αντεχω να περιμενω να μου μιλησουνε σε ενα διαλογο η φωνη μου ερχεται 1η απο την σκεψη μου κ πεταγομαι συνεχως!

με πιανει ακατασχετη χαρα ωρες ωρες,μανια να φαω η να γελαω κ μετα σε 2 λεπτα αλλαζει κ θελω να πεσω στο πατωμα να ξαπλωσω,αληθεια θελω να το κανω αλλα δεν θελω να δουν οι γονεις μ οτι ειμαι παλι ετσι!οποτε τρωμε ολοι μαζι στο τραπεζι μιλανε κ ακουω ενα βουητο κ δν μιλαω μν τυχον κ δουν οτι ειμαι καπως.

χαζευω τα φωτακια το βραδυ κ αμα ξαφνικα πεταχτει κατι η ακουσω ηχο, ταραζομαι κ αγχονομαι τοσο πολυ με πιανει τρελλα!

καλα που ναι ησυχα στην δουλεια τελευταια....δεν ξερω τι να κανω

θα αρχισω να ακουω τις καμπανες παλι ειμαι σιγουρη πως θα περασω την φαση της σχιζοφρενειας!

τι θα κανω γαμωτο ποιος θα με παρει εμενα, ποιος θα κατσει να κανει οικογενεια μαζι μου ετσι οπως ειμαι τοσο με λυπαμαι τι να την κανω αν ειναι να παλευω μονιμως με το μεσα μου!

θελω να χωσω μπουνια στο κεφαλι μηπως κουνιθει το μυαλο αλλα δν εχω τροπο να το κανω αμα το κανω δυνατα ισως μεινει μελανια. 5 ωρες νιωθω λογικη και ηρεμω, κ κατι με αναβει κ φτου κ απ την αρχη!

τι περναω, εχει αλλος τα ιδια. πως την παλευει. ξαναγυριζει η σχιζ?γινεται να επαναεμφανιστει κ να κανει παλι κυκλο?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    με εχει πιασει τοσο πεισμα κ αντιδραστικοτητα που οχι μονο δν θελω να παω γιατρο αλλα δεν θελω κ τα φαρμακα μου!
    +1, δε παω σε ψυχολογο, ουτε θα παρω ποτε φαρμακα, απλα απο αντιδραστηκοτητα, διοτι δεν ειναι εγω.

απελπιζομαι γιατι μου μιλανε κ με πιανει λογοδιαριοια κ δν αντεχω να περιμενω να μου μιλησουνε σε ενα διαλογο η φωνη μου ερχεται 1η απο την σκεψη μου κ πεταγομαι συνεχως!
    δεν ειναι κακο το να μιλας ασταματητα, αφου ο εγκεφαλος σου λειτουργει, ειναι φυσικο να σκεφτεται συνεχεια νεα πραματα.

το κακο θα ηταν να μη μιλας γιατι φοβασαι τι θα σκεφτει ο αλλος για σενα...

χαζευω τα φωτακια το βραδυ κ αμα ξαφνικα πεταχτει κατι η ακουσω ηχο, ταραζομαι κ αγχονομαι τοσο πολυ με πιανει τρελλα!

τι περναω, εχει αλλος τα ιδια. πως την παλευει. ξαναγυριζει η σχιζ?γινεται να επαναεμφανιστει κ να κανει παλι κυκλο?
    ζω διπλα σε μεγαλη λεωφορο της Αθηνας, οπου εδω τα αμαξια ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!
    πιστεψε με, τα φωτακια απλα, ειναι καλυτερα απο τη συνεχομενη φασαρια και τα κορναρισματα!

πραγματικα ψαχνω μερος με λιγη ησυχια και δε βρισκω. γιαυτο σιχαθηκα το κεντρο και το αποφευγω.

τι θα κανω γαμωτο ποιος θα με παρει εμενα, ποιος θα κατσει να κανει οικογενεια μαζι μου ετσι οπως ειμαι τοσο με λυπαμαι τι να την κανω αν ειναι να παλευω μονιμως με το μεσα μου!
    look around you, δεν εισαι η μονη μ'αυτο το προβλημα...

Senior Member
    Έλα ρε κουκλίτσα μου μην απελπίζεσαι!! Των ημερών θα είναι έχει κ*λόκαιρο θα δεις όλα θα φτιάξουν ρε συ!!! Μην κάθεσαι και στεναχωριέσαι και να πας στον γιατρό γιατί εδώ μιλάμε για την υγεία σου οκ;

Αυτό με τους στόχους το έχω πάντως όπως επίσης και το αν μου πουν να κάνω κάτι ακόμα και απλό να είναι (π.χ. να πάω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ). Είμαι ικανός να μην κοιμηθώ όλο το βράδυ από το άγχος μου.

Όσο για τα άλλα που λες πως σε πιάνει λογοδιάρροια ή που ποιος θα σε πάρει δεν είναι δυνατόν να τα εννοείς. Το καλύτερο κορίτσι είσαι οκ?? Επειδή είσαι γεμάτη ζωντάνια και ενεργητικότητα δεν θα σε θέλει κανείς; Μην τα ρίχνεις όλα στα ψυχολογικά. ;)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    οχι επειδη θα μαθουν απο τι πασχω κ θα λακιζουνε!πως θα αναθρεψω παιδια εγω.......πως θα μαι ηρεμη με καποιον....κ αν τα χτυπαω?

Senior Member
    Ο φόβος σου μην τα χτυπάς πηγάζει λογικά από το γεγονός πως σε καμία περίπτωση δεν θα τα χτύπαγες. Άτιμη ΙΨΔ σε μισωωωωωωωωωω!! Και σχετικά με αυτό που λες θα μαθαίνουν πως έχεις τι; Γιατί εκείνοι δεν πάσχουν νομίζεις; Απλά δεν το έχουν καταλάβει me!!!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    μα εμενα με το που ακουσουν τις παθησεις τρομαζουνε!

Senior Member
    Ρε χαζούλα αλήθεια σε νιώθω. Σίγουρα δεν μπορώ να σε καταλάβω κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον άλλο όσο και να τρ θέλαμε. Θα δεις θα το βρεις αυτό που ψάχνεις μην κάθεσαι και σκας. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει, μην βάζεις στόχους να βρεις γαμπρό γιατί τότε δεν θα βρεις κάποιον να σε καταλαβαίνει. Άσε την τύχη να δουλέψει για σένα (βέβαια μην κάτσεις με σταυρωμένα χέρια) και βελτιώσου σε όσα μπορείς να βελτιωθείς. ;)

Senior Member
    δεν με νοιαζει ο γαμπρος απλα θελω μια ζωη!!!!!!!μια ευκαιρια γμτ!!!γιατι παλι να παθαινω εμμονες κ ολα αυτα κ να κομπλαρω κ να χω μανια με το βαρος μου!δεν το αντεχω!!!!!!

Banned
    μα εμενα με το που ακουσουν τις παθησεις τρομαζουνε!
    seriously, εαν ειναι μονο αυτα που μου περιεγραψες στο message τις προαλλες, δε τρομαζω καθολου. εξαιρουμε μονο τη βουλιμια, που δεν εχω εμπειρια να ξερω πως αντιμετωπιζεται, κι αν μπορεις να ευχαριστηθεις κι εσυ το φαγητο σαν ανθρωπος.

παλιά είχα σχέση με μια κοπέλα που είχε ψυχαναγκασμούς από τραύματα στο σπίτι της.
    της έβγαιναν εμμονές, παρεξηγήσεις, άγχος, φόβοι κλπ για πράγματα τα οποία συσχέτιζε με τα όσα έπαθε στο σπίτι της σε μικρότερη ηλικία.
    όταν ήταν μαζί μου, μου έλεγε ότι έννοιωθε ηρμία, γαλήνη και με παρακαλούσε να μενα περισσότερη ώρα μαζί της.
    από εμπειρίες, γνώσεις, βιώματα κλπ δικά μου μπορουσα να της συμπαρασταθώ, να της μιλήσω ωραία και να νοιώσει καλήτερα.
    μπόρεσα να της δώσω την κατανόηση που ήθελε και τη γαλήνη.
    για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψάξεις, είναι σα φάρμακο, κάποιον να σε καταλαβαίνει και να ξέρει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχεις.
    σε τέτοιες καταστάσεις είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του.
    γιάννης

Senior Member
    o πρωην μου ηταν πολυ κατανοητικος, τα ειχαμε 1,5 χρονο μου συμπαραστεκεται ακομα κ τωρα γιατι με θελει πισω, αλλα τον χωρισα πριν 3 μηνες περιπου γτ βαρεθηκα να περιμενω να τελειωσει απο αγγλια τις σπουδες........ισως οταν γυρισει να του δωσω μια ευκαιρια. αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κανω....επειδη ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ! δεν νοιωθω πια! ουτε ερωτευμενη ουτε τπτ! δεν ξερω αν ειναι απο τα φαρμακα, ισως να ναι απο αυτα, επειδη κ με αλλους που γνωρισα κατα καιρους δεν νιωθω καν ενθουσιασμο ο,τι κ αν κανουν ο,τι κ αν πουν.

με απασχολει περισσοτερο το γεγονος οτι αμα ακουει την λεξη σχιζο-εστω κ αν μετα επεται απο την λεξη -μορφη, τρομαζει, ακομα κ τωρα που ξερει. ειναι τοσο πολυ η προκαταληψη γυρω απο την εννοια αυτη.

οσο κ να σε ξερει ο αλλος δεν μπορει να καταλαβει, το παιρνει ο καθενας αλλιως. η αδερφη μου ας πουμε μερικες φορες στο σπιτι για πλακα εμ φωναζει ''σχιζοφρενη'' και η μανα μ τσαντιζεται, εγω γελαω βεβαια, αλλα δεν μπορει να καταλαβει οτι ΔΕΝ ειμαι σχιζοφρενης, απλα εχω μια μορφη της ασθενειας. αλλα κ παλι να ημουνα καθαρα, δεν θα ητανε κακο δεν ειναι ολος αυτος ο μυθος αληθεια! αλλα κακα τα ψεμματα....ακουγεται ασχημα κ φρικαρουνε

εχω σημερα γιατρο,ελπιζω να μν μ αυξησει φαρμακα τπτ.......δεν θελω! με πιανει υπνηλια και δεν νοιωθω! ισως να εχω λιγοτερα συμπτωματα κ νευρα αλλα δεν νοιωθω ειμαι απαθης σαν ζωο στα παντα! και ξαφνικα να σου τα ξεσπασματα σε ολα! γινομαι τοσο υπερκινητικη κ νευρικια!

θα προσπαθισω να μην κλαψω οσο του λεω διαφορα, επειδη εχω παρατηρησει οταν νιωθω να τρεχουν τα ματια μου τοτε μου αλλαζει η ανεβαζει φαρμακα...

Έψαξες αν όλα αυτά που σκέφτεσαι είμαι μόνο μέσα στο νου σου και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα;
    Μήπως φαντάζεσαι καταστάσεις ψεύτικες και όλα αυτά πηγάζουν απ εκεί;
    Τόσο καιρό που γράφεις εδώ προσπαθώ να διακρίνω γεγονότα από τη ζωή σου που σε φέρνουν σ΄ αυτή την άσχημη κατάσταση , αλλά δεν εντοπίζω τίποτε! τίποτε άλλο παρά σκέψεις και συναισθήματα που συνδέονται με γεγονότα. Έτσι είναι;
    Από την άλλ δεν υπάρχουν πράγματα που σε ηρεμούν;
    βρες αυτά που σε ηρεμούν και δώσε τους σημασία.
    γιάννης

Senior Member
    ποια γεγονοτα ακριβως εχεις διαβασει κ τι δεν σε καλυπτει.

δν ξερω εχω μιλησει για μια κακοποιηση (πραγμα που ανηκει στο παρελθον) και για ολα τα αλλα που δν ξερω πως βγηκανε, ειτε απο αυτο, ειτε κληρονομικα. δεν μπορω να ξερω. γιαυτο πληρωνω ειδηκους

τα ψυχοσωματικα ολονων ετσι δεν πηγαζουν? γεγονοτα τους φεραν εκει που ειναι, η και καθολου γεγονοτα

δεν καταλαβαινω τι θες να πεις

Senior Member
    λοιπον πηγα χτες στον γιατρο, του ειπα ολα μ τις μλκιες και μ ειπε να παιρνω παραπανω lamictal και xanax. οποτε σαν απογραφη των χαπακιων μου εχω τα εξης¨:

1. lamictal 75mg
    2. tudor 225mg
    3. xanax 10mg
    4. wisperdon 4mg

σκεφτοταν να μ δωσει κ το rifocus παλι σαν εξτρα σταθεροποιητη αλλα δεν το κανε τελικα.

ειμαι η δεν ειμαι παραφορτωμενη σαν αλογο?

παρ ολα αυτα ολο στην τσιτα ειμαι τις περισσοτερες ωρες και μερικες φυτο, και ''καπνιζω'' κιολας λιγοτερο. σημερα καπνισα πρωι πρωι.

χτες βραδυ μετα το γιατρο πηγα για καφε ηρθε κ με πηρε ενα παλικαρι που πηγαιναμε μαζι σχολη τον ξερω 6 χρονια ποτε δεν εγινε τπτ κ με στριμωξε σε μια γωνια κ αρχισε να με φιλαει μετα μανιας πραγμα που με αγχωσε μεσα σε ολα. τεσπα αυτος δεν ξερω τι σκατα επαθε κ αποφασισε να εκδηλωθει αλλα βρηκε την μερα. ενω μαρεσε σαν εμφανιση κ σαν ατομο μολις εκδηλωθηκε δεν τον θελω πια. επισης ειναι κ βιαιος κ δν θελω να μπλεξω μαζι του κ σμρ με πηρε τηλ πρωι πρωι να παω σπιτι τ με πετυχε πανω στα ''ετσι'' μου και ειπα ναι. γμτο

τεσπα το θεμα ειναι πως θα μπορεσω να ανταπεξελθω στο σκηνικο αν τελικα κατσει το βραδυ