Results 1 to 5 of 5
Thread: DILEMA
-
05-12-2010, 18:08 #1
DILEMA
Καλησπέρα,
Εδω και 1,5 μήνα συχνάζω σε μια καφετερεια.Ειναι μια σερβιτορα με την οποια εδω και καιρο γινετε παιχνιδι(χαμόγελα,κοιταγμα τα, μαζευετε σε αλλους οταν ειμαι παρον κα..Το εχει πει σε όλες τις σεβιτορεσ( οι οποίες εκεί που μου μιλάγανε δεν μιλάνε πλεον σε εμένα), η μια από αυτες με φλετάρει. Βεβαια σπάνια ερχετε αυτη με την οποία γίνετε το παιχνίδι ,να μου σερβίρει, αλλά κοτάει συνέχεια.Δυο φορες της μίλησα και ενιωσε αμηχανία.Για πχ.τι ρώτησα τι κάνει και μου είπε ευχαριστώ και έφυγε.η αλλη είναι ποιο άνετη.Το τελευταίο καιρό με ψιλογράφη κ με καρφώνει με άγριο βλέμα.Σκέφτομαι να της μιλήσω αλλά αμα δεν βγάζει μιλία?Είναι μαλακ.αμα να δωσω το τηλ μου, στην φίλη της να τις το δώσει??Εκτος και εαν όλα αυτό είναι παιχνιδι ή νομίζουν ότι τις κοριδεύω επειδή δεν της χώνομαι
- 05-12-2010, 18:34 #2
Το σωστο ειναι να πας να της πιασεις την κουβεντα και να της ζητησεις το τηλεφωνο της. Εαν στο δωσει ποιος την χαρη σου .
Εαν δεν στο δωσει παλι πιστευω δεν θα αισθανθεις χαλια , τουλαχιστον θα εχεις δοκιμασει και θα ξερεις πλεον οτι δεν θελει.
Το να δωσεις στην φιλη της το τηλεφωνο σου , να τις το δωσει για να σε παρει τηλεφωνο , ακουγεται καπως....
Τεσπα γνωμη μου δεν ξερω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-12-2010, 18:39 #3
Αν δώσεις το τηλ στην φιλη ναι θα ειναι μεγάλη βλακεία. Θα δείξεις ανωριμότητα και θα σκεφτεί εκείνη πως δεν έχεις τα κότσια να την πιάσεις άρα δεν θα δεχτεί καν. Επίσης μην της δώσεις το τηλέφωνο σου να κάνεις αυτό που είπε η keep να ζητήσεις το δικό της!!!! Αν της δώσεις το δικό σου απλά δεν θα σε πάρει ποτέ ενώ αν πάρεις το δικό της τότε θα μπορείς να φτιάξεις την κατάσταση.
Πες της βάζω το ποτήρι, βάζεις τον φραπέ??? :d ελα πλάκα κάνω να κάνεις αυτά παραπάνω και θα δεις. Το πολύ πολύ να πει όχι
Σχετικά με την αγριάδα έχει και ενα δικιο. Αυτό γίνεται καιρό αν δεν γουστάρεις καλύτερα να το έκοβες μπορεί να θέλει να τα φτιάξει με άλλον και να την εμποδίζεις μιας και την έχεις στην αναμονή.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
05-12-2010, 21:55 #4
Να της μιλήσω,Δυο φορές που προσπάθησα με κοίταξε χαμογέλασε κ δεν μίλησε,και την δεύτερη της είπα τι κάνεις?και μου είπε ευχαριστώ, και έφυγε,από αμηχανία.Πως να της πίάσεις συζήτηση, αμα ντρέπετε τόσο πολύ,??????Βεβαια η αλήθεια είναι ότι επειδή μου αρέσει πολύ, ψιλοκαλάο και εγώ.Μήπως θα ήταν καλύτερα επειδή για σερβιτόρες συνήθως είναι πολύ κακή ιδέα για φλερτ ειδικά στον χώρο δουλειάς ,αν μάθω που συχνάζει, να δω άμα και εκέι συνεχίζετε το παιχνίδι?και να χωθώ εκέι??λέγοντασ βάζω το ποτήρι, βάζεις τον φραπέ?χα χα
07-12-2010, 12:17 #5
Ε εκεί είναι η μαγκιά!!! Δλδ εκεί που πάει να σε κόψει να μην κομπλάρεις!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ αν πεις και την ατάκα τέλος!! :d Αν ήξερες που συχνάζει γιατί όχι??? Δε νομίζω να είναι κακή ιδέα. ;)Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία