Results 16 to 20 of 20
-
06-12-2010, 22:51 #16
εχει κατι που με ελκυει παρα πολυ αυτος ο ανθρωπος! σε καποιους αρεσει πολυ, σε καποιους αλλους οχι τοσο!
ναι, κ εγω νομιζω οτι ειναι απο τους φιλελευθερους παπαδες. επισης εχει γραψει κ ενα βιβλιο "η εκκλησια ως σκανδαλο κ ως σωτηρια" οπου τα σουρνει εκτενως της εκκλησιας κ ολων των κακων κειμενων της!
- 07-12-2010, 00:51 #17
Υπάρχει σε e-book?? Η αλήθεια είναι πως από αυτά τα λίγα που είχα διαβάσει τυχαία εμένα μου φάνηκε πολύ νορμάλ ο άνθρωπος. Πραγματικά θέλω να τον μελετήσω για να βγάλω ένα πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα. Όσο για την εκκλησία πραγματικά την υπεραγαπώ, μου αρέσει να πηγαίνω, γενικώς με ηρεμεί κ.τ.λ. όμως ας μην κοροϊδευόμαστε πλέον αυτά που γίνονται μέσα της είναι από ανθρώπινο χέρι. Εκκλησία Θεού είμαστε εμείς οι ίδιοι με τον λόγο και το έργο μας. :)
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
07-12-2010, 01:41 #18
για ebook δεν ξερω κατι. υπαρχουν 3 συνεντευξεις του στο σαιτ της βικης φλεσσα στα ακρα. εχει γραψει κ πολλα βιβλια.
http://www.ert.gr/akra/ekpompes
07-12-2010, 10:56 #19
Σε ορισμένες χώρες όπως η Αμερική (American dream δεν λενε;) είναι δυνατόν να βγάλει χρήματα ένας άνθρωπος δίχως να έχει master στην απατεωνιά , Όχι βέβαια οτι δεν έχει κι εκεί απατεωνιές. Αυτό είναι άλλο θέμα. Λοιπόν βρίσκω ανόητο να κάνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου φιλανθρωπικό ίδρυμα για να γλιτώσει φόρους! Αυτά έτσι μας τα λένε για να μισούμε τους πλουσίους θαρρώ, είμαστε μονίμως με το άχτι "τι κάνουν άλλοι και δεν κάνω εγώ" και τουμπαλίν. Ο ίδιος ο Gates έχει δηλώσει πως δεν του άρεσε που ήταν ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου.
Με οικονομικά κριτήρια, αυτο που συμβαίνει και εδώ αβέρτα, είναι πως για να γίνουν μερικοί δισεκατομυριούχοι, θα πεινάσουν κάποιοι άλλοι. Όσο περισσότερο συσσωρεύεται ον πλούτος σε ένα ας πούμε 10% του πληθυσμού, τόσο θα συνεχίζουν οι φτωχοί, ένα 30-40% ας πούμε, να γλίφουν τέτοιου είδους οντότητες και να τους ζητάνε να δουλέψουν στα κτήματα τους. Ε το υπόλοιπο 40-50% που είναι οι μικροαστοί την έχουμε πατήσει όπως καταλαβαίνεις γιατί το παιχνίδι είναι στημένο.
07-12-2010, 12:21 #20
Καλά σε αυτό που λες συμφωνώ απλά ξέρεις τι γίνεται;; Υπάρχει τέτοια διαφθορά πλέον που δεν ξέρω και καλές πράξεις να κάνει ο άλλος σε βάζει σε υποψία. Λες κάτι πονηρό θέλει να κάνει αυτός.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.