οι σχεσεις σημερα... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 186
    Senior Member
    ωπα αυτος ειναι αγριος!

ps: ριλαξ, μια υποθεση κανανε, και αμα αυτο ειναι το πιο εμετικο πραγμα που εχεις δει ποτε σε φορουμ, τοτε μαλλον δεν εχεις αρκετη εμπειρια απο ιντερνετ σιγουρα..!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δε ξερω τι εννοεις λεγωντας εξαντλησει, αν παντως εγραψα ολα οσα επρεπε και καλυπτω τους περισσοτερους που εχουν παρομοιο προβλημα, τοτε χαιρομαι γιατι αυτο σημαινει οτι ο λογος και οι αποψεις μου ειναι σωστες κι εχουν δυναμη, κανω και για πολιτικος!

δεν απολογουμαι σε κανεναν απολυτως! αλλα οταν φτανουν να παραλογιζονται και να μου λενε οτι εκατσα κι εφτιαξα δευτερο λογαριασμο απλα για να στηριξω τον εαυτο μου, λες και το εχω αναγκη και δεν εχω επιχειρηματα να τους απαντησω σε οσα γραφουν, τοτε καταλαβαινεις πως πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου και να αποδειξω την αυθεντικοτητα μου. ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, οποιος εχει και τη παραμικρη αμφιβολια για μενα, ας ερθει να με βρει στο facebook και το msn αν τολμαει!

δε ξερω τι κανει και τι ειναι αυτος, εγω παντως ειμαι ρατσιστης με τους μαλακες γενικα. αν τωρα ολη η Ελλαδα καταντησε να ειναι μαλακας-land, δε φταιω...

κενό, όταν κάποιος δεν γουστάρει μια ομάδα ανθρώπων π.χ. έλληνες ή αλβανούς ή σουηδούς είναι ρατσιστής.
    αν για σένα η ελλάδα είναι μαλάκας λαντ δν έχεις παρά να φύγεις.
    δν σε έχει κανείς δεμένο.
    εκτός αν σε έχει και δν μας το είπες.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    κενό , αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου και 10 λογαριασμούς να έχεις ανοίξει δν τραβάω κανένα ζόρι.
    συζήτηση κάνουμε.
    τώρα αν κάποιοι το παίζουν αστυνόμος σαϊνης , αγνόησε τους.
    είναι δικό τους θέμα.
    συζήτηση για τις σχέσεις άνοιξε, όχι για το αν έχεις 1-2-3 προφίλ.
    η διαχείριση είναι αρμόδια γι΄αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzeni1985 View Post
    Δεν ειπα οτι οι ελληνες εχετε ολα τα κουσουρια του κοσμου επανω σας,απλα εκνευριζομαι να ακουω ελληνες να μας κατηγορουν.
    Δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω τις αλλοδαπες γυναικες,απλα εχω παραδειγματα στο περιβαλλον μου που δειχνουν οτι καποιες απο αυτες συμπεριφεροντε λιγο υπολογιστηκα.Το οτι λες οτι ζωη χωρις τις γυναικες δεν υπαρχει,αλλα απο την αλλη θα θελες μια διμετρη Ρωσιδουλα(συμφωνω οτι ειναι πιο ομορφες απο μας,αλλα δες το ποσο σημαντικο θεωρεις την εμφανιση για τις γυναικες:( ) ,η οποια δεν πολυμιλαει και ειναι υπακουη μεχρι να καταφερει αυτο που θελει, ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ.
    Δεν νομιζω οτι κανεις μπορει να μας κατηγορησει για την επιλεκτικοτητα μας.

Εσείς δεν είστε υπολογιστικές δηλαδή;Σε σχέση μ'αυτά που (δεν) προσφέρετε εσείς σαφώς και οι απαιτήσεις σας είναι τρελές.Αλλά δυστυχώς το αντρικό φύλο έχει πιάσει τόσο πάτο στην Ελλάδα που ο καθένας(εκτός λεφτάδων) βολεύεται με ό,τι να'ναι για να μην είναι μονος,ούτε απαιτήσεις ούτε τίποτα.Γι'αυτό και οι περισσότερες από εσάς αρκείστε μόνο στην εμφάνισή σας και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση της προκοπής,εκτός βέβαια από κουτσομπολιά,big brother,x factor κλπ.που εκεί τα ξέρετε όλα.Πραγματικά βλέποντας την σημερινή γενιά 17αρηδων-20ρηδων λέω μέσα μου 'ρε γμτ αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδος;'Οι περισσότεροι από αυτούς αντί για μυαλό έχουν στο κεφάλι σ...ά.Αυτοί τώρα είναι οι αυριανοί επιστήμονες;Αν θεωρούμε την δικιά μας γενιά ρηχή,φανταστείτε τί θα γίνει στο μέλλον μ'αυτούς που έρχονται,δηλαδή τη γενιά του facebook,του σκουλαρικιού,του καγκουρισμού κλπ.Πραγματικά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.Όποιος είναι σκεπτόμενος και σοβαρός καλύτερα να φύγει αμέσως από αυτή τη χώρα.Νομίζω και ο ΚΕΝΟ θα συμφωνεί στο τελευταίο.

Senior Member
    Η Ελλαδα θαρρω κρυβει πολλα μυστικα ακομα και οποιος μεινει να τα ανακαλυψει πιθανως να ρισκαρει. Τωρα βεβαια δεν νομιζω να υπαρχει και κανα 100% safe σημειο στον πλανητη.. πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. ρευστα ειναι ολα.

για δουλεια αποκλειστικα δεν το συζητω, Λονδινο ειναι κορυφη τη σημερον ημερα. ας μην καταδικαζουμε ομως την χωρα μας αφου σε μια βδομαδα ολα μπορει να αλλαξουν προς το χειροτερο η προς το καλυτερο.

Senior Member
    [QUOTE=Paolo_1;210639Γι'αυτό και οι περισσότερες από εσάς αρκείστε μόνο στην εμφάνισή σας και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση της προκοπής,εκτός βέβαια από κουτσομπολιά,big brother,x factor κλπ.που εκεί τα ξέρετε όλα[/QUOTE]

Δηλαδη οσες σου εχουν απαντησει στα ποστς σου, σου ελεγαν μονο κουτσομπολια, big brother και x-factor , huh, αυτο λες?

Senior Member
    όταν ακούω πως μόνο οι γυναίκες κουτσομπολεύουν με πιάνουν κάτι γέλια...
    αυτά που έχω ακούσει από άντρες είναι απίστευτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    αυτά που έχω ακούσει από άντρες είναι απίστευτα!

εισαι.. ρατσιστρια τωρα...
    ντροπη!
    :((((

:D

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzeni1985 View Post
    Δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω τις αλλοδαπες γυναικες,απλα εχω παραδειγματα στο περιβαλλον μου που δειχνουν οτι καποιες απο αυτες συμπεριφεροντε λιγο υπολογιστηκα.Το οτι λες οτι ζωη χωρις τις γυναικες δεν υπαρχει,αλλα απο την αλλη θα θελες μια διμετρη Ρωσιδουλα(συμφωνω οτι ειναι πιο ομορφες απο μας,αλλα δες το ποσο σημαντικο θεωρεις την εμφανιση για τις γυναικες:( ) ,η οποια δεν πολυμιλαει και ειναι υπακουη μεχρι να καταφερει αυτο που θελει, ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ.

Γιατί,ποιος άνδρας δεν θέλει γυναίκα που να μην πολυμιλάει και να είναι υπάκουη;Μήπως εσείς οι γυναίκες δεν ψάχνετε για έναν μ....α με λεφτά να τον κάνετε ό,τι θέλετε και να σας κάνει και τα έξοδα;Αλλά το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε όλες έναν τέτοιον και ζηλεύετε αυτές που κατάφεραν και τον βρήκαν,άσχετα με το τί λέτε.Όπως κι εμεις οι άνδρες σαφώς και θα ζηλεύαμε κάποιον που κατάφερε να πάρει μια δίμετρη Ρωσίδα.Κάτι που δυστυχώς εσεις οι ελληνίδες δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι αυτές οι γυναίκες έχουν ένα μεγάλο προτέρημα την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ τους,αυτό το κάτι που σε ξεσηκώνει,και που οι περισσότερες από εσάς δεν το έχετε ή το είχατε και το χάσατε μετά από κανέναν χωρισμό με κανα μ....α πρώην σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    εισαι.. ρατσιστρια τωρα...
    ντροπη!
    :((((

:D
    μπου!

εγώ τους λατρεύω τους άντρες!

αν θες να μάθεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Εσείς δεν είστε υπολογιστικές δηλαδή;Σε σχέση μ'αυτά που (δεν) προσφέρετε εσείς σαφώς και οι απαιτήσεις σας είναι τρελές.Αλλά δυστυχώς το αντρικό φύλο έχει πιάσει τόσο πάτο στην Ελλάδα που ο καθένας(εκτός λεφτάδων) βολεύεται με ό,τι να'ναι για να μην είναι μονος,ούτε απαιτήσεις ούτε τίποτα.Γι'αυτό και οι περισσότερες από εσάς αρκείστε μόνο στην εμφάνισή σας και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση της προκοπής,εκτός βέβαια από κουτσομπολιά,big brother,x factor κλπ.που εκεί τα ξέρετε όλα.Πραγματικά βλέποντας την σημερινή γενιά 17αρηδων-20ρηδων λέω μέσα μου 'ρε γμτ αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδος;'Οι περισσότεροι από αυτούς αντί για μυαλό έχουν στο κεφάλι σ...ά.Αυτοί τώρα είναι οι αυριανοί επιστήμονες;Αν θεωρούμε την δικιά μας γενιά ρηχή,φανταστείτε τί θα γίνει στο μέλλον μ'αυτούς που έρχονται,δηλαδή τη γενιά του facebook,του σκουλαρικιού,του καγκουρισμού κλπ.Πραγματικά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.Όποιος είναι σκεπτόμενος και σοβαρός καλύτερα να φύγει αμέσως από αυτή τη χώρα.Νομίζω και ο ΚΕΝΟ θα συμφωνεί στο τελευταίο.
    Nα υποθεσω λοιπον, οτι στο εξωτερικο ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ανεξαιρετως, διαλεγουν συντροφους με κριτηρια λιγοτερο ιδιοτελη? Οτι οι εκπομπες που κανουν θραυση ειναι αυτες λογου κ τεχνης? Η μαζικη κουλτουρα ΔΕΝ υπάρχει εξω κ ολο το σκουπιδαριο αυτης...μαζευτηκε στην Ελλαδα? Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα στην ρηχοτητα δεν εχουμε αποκλειστικοτητα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Eιναι απλο, το σπαμαρω και το ξανασπαμαρω, αλλα θα το ξαναπω:

THE GRASS IS ALWAYS GREENER AT THE OTHER SIDE OF THE FENCE

.

Δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε, δεν βλεπουμε αυτα που εχουμε, μιζεριαζουμε και κλαιγομαστε με τα αρνητικα -κανοντας ακρη τα θετικα-,

και πιστευουμε οτι καπου αλλου ειναι παντα πολυ καλυτερα απο οτι στο "εδω".

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    βασίλη, σε ένα φόρουμ συζήτηση κάνουμε.
    επειδή η σοφία είναι από τα παλιότερα μέλη εδώ , επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου.
    είναι χαμηλών τόνων κ όσο την έχω διαβάσει έχει ένα όμορφο τρόπο να δείχνει στο συνομιλητή της κ με άλλη όψη του νομίσματος.
    πάντα βέβαια μπορεί να έχεις άλλη άποψη.
    τέλος δν είδα κάπου να σε προσβάλλει , ενώ εσύ το έκανες.
    σου θυμίζω και πάλι πως σε ένα φόρουμ ανταλαγή απόψεων κάνουμε.

Αγαπητε/η Άρκτο..

Κανεις δεν εχει αναγκη από συνήγορο σε αυτό το φόρουμ οποτε αν θες την γνωμη μου πρεπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις αυτή τι στιγμη…

Εάν δεν σας αρεσει η γνωμη μου δυστιχως δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα περι αυτου…Αυτή είναι και αυτή λέω σύμφωνα παντα με αυτά που διαβάζω…
    Εάν νομιζουν οι Admins του φόρουμ ότι παρεκτρέπομαι και προσβαλω να ενεργήσουν κατάλληλα για την «τιμωρία»μου

Senior Member
    αγαπητέ βασίλη, δεν είμαι απλά συνήγορος...είμαι συνήγορος του πολίτη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Eιναι απλο, το σπαμαρω και το ξανασπαμαρω, αλλα θα το ξαναπω:

THE GRASS IS ALWAYS GREENER AT THE OTHER SIDE OF THE FENCE

.

Δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε, δεν βλεπουμε αυτα που εχουμε, μιζεριαζουμε και κλαιγομαστε με τα αρνητικα -κανοντας ακρη τα θετικα-,

και πιστευουμε οτι καπου αλλου ειναι παντα πολυ καλυτερα απο οτι στο "εδω".

εσύ το πίστευες πάντα αυτό κ επιβεβαιώθηκες τελευταία ?

τί τις θες τις λιτές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα τότε ?

στα κοραλένια νησιά...

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast