Results 16 to 30 of 186
Thread: οι σχεσεις σημερα...
-
08-12-2010, 01:04 #16
Δηλαδη θες να πεις οτι εισαι χαρουμενος και εχεις βρεις την υγεια σου , τωρα που απομακρυνθηκες απο την κοινωνια που δε σου αρεσει , huh?
- 08-12-2010, 01:40 #17
εχω βρει την ησυχια μου τουλαχιστον. δεν ειμαι ιδιαιτερα κοινωνικος anyway, αν μπορουσα θα εξαφανιζα ολο το κοσμο, εκτος της κοπελας μου (οταν κι αν ξαναβρω)...
08-12-2010, 01:58 #18
Ποσο "πολυ κοσμο" συγκεκριμενα? Το διαβασες σε καμια στατιστικη ερευνα που εγινε σε καποιον πλυθησμο, ρωτησες 5-10 φιλους σου? Oταν μιλας με νουμερα, να αναφερεις τις πηγες σου. Οχι για το φορουμ, αλλα για να εχεις εναν πιο καθαρο τροπο σκεψης..!
οι πηγες του καθενος ειναι το περιβαλλον του και ο κυκλος του.Και μεσα απο τον κυκλο του μαθαινει και ακουει για φιλους φιλων κλπ.Αρα μαθαινει γιεα ενα ευρυτερο φασμα ανθρωπων
Υπαρχει και μια τριτη περιπτωση να φταιμε λιγο εμεις και λιγο οι αλλοι παραλληλα. Επισης υπαρχει και μια τεταρτη περιπτωση καποιες φορες να φταιμε εμεις και καποιες φορες οι αλλοι.,
παντα φταιμε και εμεις αλλες φορες περισοτερο αλλες φορες λιγοτερο.Αλλα παντα φταιμε και εμεις.Ισως γιατι καποιες φορες προσπαθουμε να δωσουμε αυτο που ο αλλος δεν μπορει να νοιωσει γιατι δεν εμαθε ποτε.
Ποσο περιπλοκα και για ποιον ακριβως? Για εσενα? Για εμενα? Για καποιον φιλο σου? Ποιος σου ειπε οτι ειναι περιπλοκα?
Επισης αυτο το "τοσο απλο θεμα" , ειναι "απλο" για ποιον ακριβως επισης? Ποιος σου ειπε οτι ειναι απλο?
περιπλοκα ειναι για ολο τον κοσμο πλεον.Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι δικαιωμα σου.Δεν εχω δει πουθενα φορουμ η σελιδα που να γραφουν ποσο ευτυχισμενοι ειναι οι ανθρωποι και ποσο καλα περνανε πλεον.Αν εσυ ξερεις καποιο τετοιο φορουμ ποσταρε το να διαβασει ολος ο κοσμος για να αναθεωρησει τοτε.Απλο ειναι ετσι κια αλλιως.Οταν 2 ανθρωποι αγαπιουνται πραγματικα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν τροπο να ειναι μαζι.Και αν το θελουν θα βρουν.Ποσο πιο απλο απο αυτο.Οταν θες κατι το κανει;ς
"Τελικα"?
Προηγουμενες εποχες τι ηταν αυτο που βασιλευε ,και πως μπορεις να το αποδειξεις με σιγουρια αυτο που θα πεις?
τις προηγουμενες εποχες βασιλευε η ανιδιοτελεια η κατανοηση και η αληθινη αγαπη.Εγω δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτε.Ρωτα τους δικους σου ανθρωπους γονεις ,παππουδες ,θειους και θα σου αποδειξουν αυτοι πως με πολυ περισοοτερες δυσκολιες τα καταφεραν να ειναι πιο μευτυχισμενοι και αγαπημενοι.Η κανε μια αναδρομη στην παιδικη σου ηλικια να δεις ποιος ηταν πιο ευτυχισμενος εσυ η τα σημερινα παιδια?
Βρες την διαφορα σε αυτες τις 2 προτασεις:
Τα προτυπα της εποχης επηρεαζουν.
Οι ανθρωποι επηρεαζονται απο τα προτυπα της εποχης.
Ειναι η ιδια προταση ακριβως , μονο που η δευτερη βερσιον της ειναι πιο "ανοιχτη" ωστε να δουμε το κρυμενο υποκειμενο της πρωτης και να αναρωτηθουμε για ποιους ανθρωπους ακριβως αναφερεται καθως και "κατα ποσο" μεγαλο ή μικρο ειναι αυτο το επιπεδο επιροης σε σχεση με παλαιοτηερες εποχες.
η σημερινη εποχη δυστυχως κατακλυεται απο καταιγισμο πληροφοριων.Τι θα φορεσουμε τι θα φαμε τι θα πιουμετι αμξι θα παρουμε ποια τηλεοραση θα ειναι του μελλοντοε τι,τι,τι....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΙΑς ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΠΗΓΕ ΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟς ΧΩΡΙΣΕ ΠΟΙΟς ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ,ποιο μαγαζι ειναι τοπ ποια ειναι η μοδα τωρα,ποιος ειναι το fashion icon,koytsompolio kai laifstail.Γιατι πρεπει να εχω 5 εκπομπες μαγειρικης που να λενε πως να φτιαξω φασιανο με σοκολατα.Θα τον φας ποτε?εχω την καλυτερη κουζινα του κοσμου προτυπο γαι αντιγραφη.Εχεις αναγκη πραγματικα να μαθεις αν η μενεγακη χωρισε και να ειναι για εβδομαδες 1 θεμα στην τηλεοραση?Γιατι το παιδι μου πρεπει απο 6 χρονων να εχει κινητο και στα 8 να μου ζηταει να κανει φεισμπουκ?εΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕς ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΕς ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς ΑΝΘΡΩΠΟς?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗς ΓΡΑΦΗς ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙς ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙς ΣΧΕΣΕΙς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙς ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟς ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΙΓΙΚΗς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς?
08-12-2010, 02:06 #19
Η γυναικα δεν ειναι δουλοπαροικος και δεν ειναι στο μεσαιωνα.Φυσικα πρεπει να εχψει δικαιωματα δεν το συζηταμε.Αλλα απο τηυν γεννηση του ανθρωπου η γυναικα ηταν υπευθυνη για το σπιτι τα παιδια και να κραταει τιες ισορροπιες.Αν εσυ θελεις να το αλλαξεις και να καθεται ο αντρας σπιτι και εσυ να δουλευεις και να προσφερεις στο σπιτι δικαιωμα σου.Αν αυτο ειναι τελικα το ζητουμενο τοτε αυτο ας γινει.Αλλα η ανεξαρτησια της γυναικας πολλες φοιρες την τυφλωνει την γεμιζει ματαιοδοξια,πλεοναξια και μια ταση προς καλοπεραση.Και οταν εχεις μαθει στα λεφτα σου,να εισαι καθε μερα εξω,τα ψωνια και καφε με τις φιλες σου και ερθεις αντιμετωπη με την οικογενεια,τις αοαιθτησεις, και τις υποχρεωσεις που απορεουν απο αυτη τα βρισκεις δτσκολα και ζοριζεσαι.
08-12-2010, 02:13 #20
08-12-2010, 02:33 #21
nik5,
φυσικά και κανείς δεν σου ''απαγορεύει''. Νιώθεις όπως νιώθεις.
Αλλά είναι ακριβώς και αυτό που εννοώ, τελικά, επάνω στον αρχικό προβληματισμό του θρεντ σου. Η ελευθερία καθώς και η ευθύνη να παίρνουμε αποφάσεις και να κάνουμε επιλογές, εμείς για τον εαυτό μας.
08-12-2010, 02:33 #22
Πού είναι ο Πάολο ρε γμτ να γίνετε τρίο.λοολ
Αυτές τις απόψεις τις είχαν οι προπάπποι μας στα γκράβαρα την εποχή του μεσοπολέμου. γρουμφ
Άκου "η ανεξαρτησία της γυναίκας την τυφλώνει, τη γεμίζει ματαιοδοξία, πλεονεξία και τάση για καλοπέραση ". Χμ, ξέρεις πολλές γυναίκες τη σήμερον ημέρα να πάνε συνέχεια για καφέ και για ψώνια? Γιατί εγώ δεν ξέρω (και να σκεφτείς πως είμαι γυναίκα,λολ)
Σε όποιον ξυνίζει η σημερινή γυναίκα με την ανεξαρτησία της και ψάχνει για το μοντέλο των φίφτις ακόμη,τη γυναίκα κυρά στην κουζίνα της και νά' ναι και ευγνώμων στον άντρα "κουβαλητή", ε, δε νομίζω πως θα το βρει και εύκολα, είμαστε κάτι δεκαετίες παρακάτω.
Αυτή η γκρίνια περί των γυναικών δεν είναι παρά μία αποτύπωση του ανικανοποίητου στην προσωπική ζωή για μένα. Και το "οι σχέσεις σήμερα" που μπλα μπλα μπλα χάλια τα θηλυκά, μου θυμίζουν το μόττο των γονιών μας, εκείνο το περιβόητο "εμείς στην εποχή μας"
Ή προσαρμόζεσαι στην εποχή σου ή νοικιάζεις χρονομηχανή, κομματάκι δύσκολο nik5 να γυρίσει όλο το θηλυκό γένος στην προφεμινιστική εποχή για να βρεις γκόμενα στα μέτρα σου. Σόρρυ για το απότομο του ύφους, αν έτσι φαίνεται, γιατί τώρα μειδιώ στην πραγματικότητα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2010, 03:29 #23
Σωστος,
Το ειπες και μονος σου, "το περιβαλον και ο κυκλος του" . Αυτο απεχει πολυ απο το "γενικο" περιβαλον ομως. Αν ο κυκλος καποιου δεν περιλαμβανει ευτυχισμενους ανθρωπους τοτε λογικο ειναι να μιλαει για δυστηχια γυρω του μιας και αυτο γνωριζει, αυτο λεει . (και οχι, δεν εννοω εσενα, γενικα μιλαω σαν παραδειγμα)
Δεν εχω δει πουθενα φορουμ η σελιδα που να γραφουν ποσο ευτυχισμενοι ειναι οι ανθρωποι και ποσο καλα περνανε πλεον.
Ποσο πιο απλο απο αυτο.Οταν θες κατι το κανει;ς
Ελπιζω να το τηρεις και εσυ αυτο ομως..
τις προηγουμενες εποχες βασιλευε η ανιδιοτελεια η κατανοηση και η αληθινη αγαπη.Ρωτα τους δικους σου ανθρωπους γονεις ,παππουδες ,θειους και θα σου αποδειξουν αυτοι πως με πολυ περισοοτερες δυσκολιες τα καταφεραν να ειναι πιο μευτυχισμενοι και αγαπημενοι.Η κανε μια αναδρομη στην παιδικη σου ηλικια να δεις ποιος ηταν πιο ευτυχισμενος εσυ η τα σημερινα παιδια?
Κλασικη περιπτωση του "αχχ... τι ωραιες εποχες παλια..." , που απομονωνουμε μονο τα ωραια περιστατικα του παρελθοντος.
Oλο δικο σου :
http://anisixos.blogspot.com/2010/11/blog-post_27.html
η σημερινη εποχη δυστυχως κατακλυεται απο καταιγισμο πληροφοριων.Τι θα φορεσουμε τι θα φαμε τι θα πιουμετι αμξι θα παρουμε ποια τηλεοραση θα ειναι του μελλοντοε τι,τι,τι....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΙΑς ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΠΗΓΕ ΠΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟς ΧΩΡΙΣΕ ΠΟΙΟς ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ,ποιο μαγαζι ειναι τοπ ποια ειναι η μοδα τωρα,ποιος ειναι το fashion icon,koytsompolio kai laifstail.Γιατι πρεπει να εχω 5 εκπομπες μαγειρικης που να λενε πως να φτιαξω φασιανο με σοκολατα.Θα τον φας ποτε?εχω την καλυτερη κουζινα του κοσμου προτυπο γαι αντιγραφη.Εχεις αναγκη πραγματικα να μαθεις αν η μενεγακη χωρισε και να ειναι για εβδομαδες 1 θεμα στην τηλεοραση?
ολα τα παραπανω που λες δεν ενδιαφερουν ολο τον κοσμο , αλλα συγκεκριμενα ατομα. Εχω να κατσω σοβαρα να δω τηλεοραση-ειδικα "ειδησεις"- πανω απο 2 χρονια και δεν κανω πλακα , μιας και την χρησιμοποιω πλεον μονο για διασκεδαση οπως κανα dvd πχ. Μερικα καναλια οπως το star channel το διεγραψα εντελως απο την μνημη στις συχνοτητες usf της κεραιας ωστε να μην το δω ουτε καταλαθος.
Μπορεις να κανεις το ιδιο.
Να λες ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εισαι ο μονος που αηδιαζει με τα lifestyle κουτσομπολιστικο περιοδικα και εκπομπες.
Βεβαια σε καποιους αλλους αρεσουν αυτα. Καποτε εβγαινα με μια παρεα που ολη μερα νυχτα αυτα σχολιαζανε. Οι παρεες τους επισης το ιδιο.
Παρολα αυτα παρατηρησα οτι και παλι, ολα αυτα τα ατομα , συγκριτικα με τον γενικο πλυθησμο , τελικα δεν ειναι και τοσα πολλα οσο νομιζουμε.
Αλλα οταν πηγαινεις σε ενα περιπτερο και βλεπεις 15 κουτσομπολιστικα περιοδικα στην σειρα, πιστευεις οτι ολοι εχουμε γινει ετσι. Αμ δε, δεν ισχυει παντα αυτο..
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗς ΓΡΑΦΗς ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙς ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙς ΣΧΕΣΕΙς ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙς ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟς ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΙΓΙΚΗς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς?
Οσο για ποιον λογο ειμαι γραμμενος σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης , και σε φορουμ με μαγειρικες συνταγες ειμαι γραμμενος, αλλα δεν ειμαι παστιτσιο.
08-12-2010, 04:54 #24
η ανεξαρτησια της αυτη τελικα ειναι που θα τη καταστρεψει, αφου εχει αλαζονικη συμπεριφορα. πλεον εχετε ξεφυγει, χανωντας καθε ιχνος θυληκοτητας. ολα τα στοιχεια που σας εκαναν γυναικες, εκτος απ'την εξωτερικη εμφανιση κι ομορφια, ειναι ανυπαρκτα. και γι'αυτο νιωθετε ασχημα και ειστε κι εσεις συναισθηματικα κενες, ριχνωντας το στο σεξ μπας και αισθανθειτε παλι.
η τελευταια προταση σου περι προσαρμογης μοιαζει αισχρη και γελοια. ειναι σαν να του λες μεστα μουτρα "γινε ο μαλακας μας". δλδ τι ακριβως προσαρμογη να κανει ? τα σημερινα δεδομενα λενε μονο σεξ και τπτ αλλο, οταν καποιος προσαρμοστει σ'αυτα, τοτε ποσες πιθανοτητες σοβαρης εξελιξης και σχεσης εχει ? απλα προσαρμοζεται και κανει συνεχεια σεξ με οποια του κατσει, μεχρι να βαρεθει και να χασει το νοημα οπως εγω.
χωρις πλακα, την εχετε ψωνισει ασχημα, και σας αξιζει φτυσιδι στη μαπα. πρεπει να προτιμουμε τα μπουρδελα ολοι φαινεται (που εκει σιγουρα το κανουν καλυτερα) ή τις αυθεντικες κοκκινομαλλες απ'τη Ρωσια. καλα ειπα στο αλλο τοπικ, δε ξανακανω σχεση με ελληνιδα, γιατι δε το αξιζετε!
δε ξερω αν εχεις κι εσυ προβλημα και εισαι εδω ή εισαι ψυχολογος/ψυχιατρος/κατι αλλο σχετικο, αλλα αν ισχυει το πρωτο κι εχεις κανει θεμα με το προβλημα σου, στειλτο μου μια σε παρακαλω...
08-12-2010, 09:58 #25
Ωραία, προτίμα τα μπουρδέλα και τις ρωσίδες. Προς τι η οργή, λες και κάποιος δε σε αφήνει να πας είτε στα μπουρδέλα είτε με ρωσίδες. Και μην ξανακάνεις σχέση με ελληνίδα, τι το δηλώνεις με τόσο θυμό, λες και καίγεται το σύμπαν σχετικά με τις δικές σου προτιμήσεις, λολ. Την αλαζονεία δλδ που βρίσκεις στα λόγια άλλων, κοίτα μήπως την έχεις κάνει συνολική στάση απέναντι στο θηλυκό φύλο. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχεις δηλώσει πως έχεις ανάγκη την επαφή με αυτό. Τώρα, πως θα προσεγγίσεις με στάση σας σιχαίνομαι, ειλικρινά δεν ξέρω και δεν με καίει κιόλας καθώς είναι ευθύνη του καθενός η στάση του.
Βρες εσύ τις λύσεις σου και τα άλλα περισσεύουν. Ωστόσο έχω την εντύπωση πως ψάχνεις να θυμώσουν οι γυναίκες και να αρχίσει καβγάς.
Εγώ δεν έχω τέτοια όρεξη, γιατί θεωρώ τέτοια στυλ επικοινωνίας -όταν έχουμε περάσει στο "εμείς οι τάδε κι εσείς οι έτσι" αναπόφευκτους και άγονους επίσης τσακωμούς.
whatever"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2010, 10:09 #26
νομιζω οτι ακομα στατιστικα προηγουνται οι ανδρες για προτιμησεις στο σεξ, του τυπου
ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε που θα ελεγε κ ο mark ravenhill.
οι γυναικες στατιστικα ακομα κρατανε το πιο συναισθηματικο προφιλ, οτι θελουν ενα ανδρα κ για την παρεα/σντροφια/επικοινωνια.
βεβαια ολα αυτα τα "νομιζω", καθως εχω δηλωσει πολλακις οτι δεν ειμαι η ΕΣΥΕ.
08-12-2010, 10:40 #27
ωπα ωπα .Καπου εχουν ξεφυγει τα πραγματα.Καπου παρεξηγηθηκαν πολλα.Κανενας δεν ειπε οτι η γυναικα πρεπει να ειναι 50 χρονια πισω.Κανενας δεν ειπε οτι ολες οι γυναικες ειναι το ιδιο.Κανενας δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που ειναι ευτυχισμενοι.Αλλα να μην λεμε οτι η γενικοτερη ταση ειναι πως ειναι καλα τα πραγματ.Πως γινεται να βγαινεις εξω και να βλεπεις τοσες γυναικοπαρεες και τοσες αντροπαρεες να κυκλοφορουν μονοι.Γιατι πλεον η γυναικα δεν ενδιδει στο καμακι και δεν φλερταρει οπως παλια?γιατι ακους να λενε οτι εχουν χαθει οι αντρες πλεον οταν μολις πας να μιλησεις σε μια γυναικα σου γυρναει την πλατη?Γιατι χωριζουν τοσο ευκολα τα ζευγαρια πλεον?Ας μην εθελοτυφλουμε και ας μην προσπαθουμε να δουμε τα πραγματα καπως αλλιως.Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει η αισιοδοξια στη ζωη μας και ετσι πρεπει.Προχτες,να μιλησω και με αριθμους,το ινστιτουτο υγιεινης ανακοινωσε οτι το 70% των ελληνων βρισκεται στα ορια η εχει καταθλιψη.Τρομακτικο ποσοστο!!!!!!!!!!!Η ΓΣΕΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!Αν αυτα δεν πρεπει να ανησυχουν τοτε οκ.
Τηλεοραση ανογω για να δω το νησι ,μπαλα και ταινιες στο dvd.Δεν ασχολουμε με κουσστομπιλια και συναφη ευτυχως.Και επειδη λογω δουλειας γυριχω σε πολλες πολεις και μιλαω με πολυ κοσμο διαφορετικου επιπεδου μορφωσης κλπ σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα στους ανθρωπους.Και αν δεν ειναι τοσο ροδινα στην επαρχια που εχει και λιγο διαφορετικη νοοτροπια φαντασου στα μεγαλα αστικα κεντρα τι γινεται...Πηγαινω απο μικρο παιδι παρα πολυ συνα στην αθηνα και βλεπω με ενα πιο ουδετερο ματι και μπορω να καταλαβω τις διαφορες που υπαρχουν.Οσον αφορα την γυναικα.Η γυναικα μπορει να κρατησει ενα σπιτι η γυναικα μπορει να να το διαλυσει.Καλως η κακως αυτος ηταν ειναι και θα ειναι ο ρολος της γυναικας και ο σκοπος της κατα βαση.Η ανεξαρτησια της γυναικας που φυσικα και πρεπει να υπαρχει ,την εχει κανει να παιρνει και πιο επιπολαια τα πραγματα.Εχω την δουλεια μου δεν εχω κανενα αναγκη αρα δεν περναω καλα η δεν μου αρεσει κατι φευγω,Αυτο ομως την κανει να βιαζεται ,να μην προσπαθει οσο πρεπει με αποτελεσμα πολλες φορες για μη ουσιαστικους λιγους να διαλυονται σχεσεις που θα μπορουσαν να καταληξουν σε κατι καλο.Αλλα δεν υπαρχει η υπομονη πλεον..Τ ο χρημα και η εξουσια σε κανουν αλαζονα καισε αλλαζουν σαν ανθρωπο.Θελει πολυ μεγαλη θεληση να μην σε επηρεασουν.Και στο κατω κατω γιατι δεν πρεπει να ακουμε τους παλιοτερους τι εχουν να μας πουν.Πρεπει να τα ισοπεδωσουμε ολα και ν αξεχασουμε τις αξιες και τις αρχες που μας εμαθαν στο βωμο της συγχρονης εποχης?Και ενημερωτικα ειμαι πολυ προσγειωμενος ανθρωπος και παω συμφωνα με την εποχη μου αλλα προσπαθω να τηρησω και καποιες ισορροπιες στη ζωη μου και να κρατησω καποια καλα πραγματα για να τα μεταδωσω στα παιδια μου αυριο.Τωρα αν καποιος θεωρει οτι δεν εχουν αλλαξει τα πραγματα η δεν ειναι τοσο τργικα διακαιωνα του σεβαστη η αποψη του και αυτος ειναι ο σκοπος να ανταλασουμε αποψεςι να διαφωνησουμε και να καταλαβουμε ολοι πανω κατω τι συμβαινει...Παντα απο καποιον που ακους ,παντα εχεις να μαθεις κατι που δεν ξερεις και να γινεις σοφοτερος...
08-12-2010, 10:56 #28
οι προβληματισμοι αυτοι δεν απορεουν απο απογοητευση η μισος που βγαινει απο μια αποριψη.Ισα ισα που μπορει να μην αγαπιεμαι πλεον αλλα εξακολουθω να αγαπαω.Οι προβληματισμοι βγαινουν γιατι εζησα και γω καποια πραγματα που με εκαναν να ανησυχω και ειδα οτι ολα γινονται βιαστικα.Βιαστικες σκεψεις,βιστικα ονειρα,βιαστικα λες το σ αγαπω σε εναν ανθρωπο,βιαστικα μισεις βιαστικα βρισκεις τον επομενο και παει λεγοντας.Ποσοι απο εδω δεν εχουν μετανοιωσει,ποσοι δεν πιστευουν οτι εκαναν λαθος,ποσοι δεν οιστευουν οτι ισως επρεπε να δωσουν μια ευκαιρια να προσπαθησουν λιγο ακομα?αν δεν υπαρχει κανενας τοτε παω πασο.Για σκεφτειτε ομως βαθια μεσα σας αν θα ειχε αλλαξει η ζωη σας αν ......καλο το facebook καβατζα γι ολους ολο και κατι θα βρουμε εκει μεσα λεμε ολοι.Και αυτο ειναι κατι που επηρεαζει και λιγο
08-12-2010, 11:09 #29
και τα συναισθηματα υπαρχουν πλεον η ειναι μονο επιφανειακα ?ποσο ευκολα λεει ο αλλος το σ αγαπω χωρις να ειναι σιγουρος και χωρις να ξερει τι σημαινει?και ποσο ευκολα αλλαζουνκαι αν αλλαζουν?μαθαινεις πραγματικα τι αισθανεται ο αλλος για σενα τι θελει κατα βαθος αν σε αγαπησε πραγματικα?Μπορει ενας ανθρωπος που λεει οτι σε αγαπουσε πριν λιγο καιρο να μην σου μιλαει τωρα?να προχωραει στη ζωη του γρηγορα,το κανει απο ανασφαλεια,επειδη ειναι ψυχρος η γιατι σε κοροιδευε?ερωτηματα χωρις απαντηση γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη θα πειτε αλλα τι πιστευετε?
08-12-2010, 12:09 #30
++++.....
Και να προσθέσω.
Η άτιμη κοινωνία και όλες οι γυναίκες φταίνε που δεν συμβιβάζονται με λίγα γιατί έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα και δεν είναι έτοιμες να κάνουν σχέση αν ο άλλος δεν είναι όμορφος, πλούσιος, πετυχημένος.
Αν περιμέναμε τέτοιου είδους άντρα θα μέναμε όλες παρθένες, (πόσοι από αυτούς άραγε κυκλοφορούν στον κόσμο?)
Όμως, είναι αναυθαίρετο δικαίωμα μιας γυναίκας να επιλέγει σύμφωνα με τα δικά της στάνταρ.
Πχ, δεν θέλω έναν πλούσιο όμορφο και πετυχημένο, σίγουρα όμως δεν θα ήθελα ένα χοντρό τεμπέλη που γκρινιάζει όλη μέρα, αλλά έναν άντρα αξιοπρεπή, σοβαρό που να προσέχει τον εαυτό του και να κυνηγάει τη ζωή, να χει στόχους, όνειρα και κάτι να μου πει.
Που είναι το παράλογο σε αυτό?
Φυιάχνοντας αγαπητέ Κενο μανιφέστα εναντίων των γυναικών ανεξαιρέτως, δεν κάνεις παρά μια τρύπα στο νερό. Κοίτα τι είναι αυτό που φταίει πρώτα σε σένα, τι είναι αυτό που απομακρύνει τις γυναίκες από δίπλα σου και να είσαι σίγουρος πως αν κάνεις μια πραγματική αυτοκριτική θα ανακαλύψεις πως δεν φταίει το αν έχεις ακριβό αμάξι ή πατίνι, ούτε αν οι γυναίκες έχουν χαλάσει τόσο πολύ που το μόνο που θέλουν είναι σεξ.