οι σχεσεις σημερα... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 186
    Member
    Γιατι δεν υπαρχουν οι αντρες που ειναι δημιουργικοι και εμφανισιμοι και οι ασχημοι και τεμπεληδες μονο.παλι στα ακρα φτανουμε....υπαρχει ο ασχημος δημιουργικος και ο εμφανισιμος τεμπελης και χιλιαδες αλλοι.παλι στα ακρα φτανουμε.... τελικα μαλλον υπαρχει προβλημα.....

Quote Originally Posted by nik5 View Post
    Γιατι δεν υπαρχουν οι αντρες που ειναι δημιουργικοι και εμφανισιμοι και οι ασχημοι και τεμπεληδες μονο.παλι στα ακρα φτανουμε....υπαρχει ο ασχημος δημιουργικος και ο εμφανισιμος τεμπελης και χιλιαδες αλλοι.παλι στα ακρα φτανουμε.... τελικα μαλλον υπαρχει προβλημα.....
    Ποιο ειναι το πρόβλημα?
    Πως οι γυναίκες έχουμε γούστο? πως θέλουμε να έχουμε έναν άντρα κοντά στα στάνταρ μας?
    Τι συζητάμε δεν έχω καταλάβει.
    Διαβάζω πως είμαστε όλες ρηχές, πως μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ και αν ο άλλος έχει καλό αυτοκίνητο ή λεφτά και ρωτάω: τι θέλουν οι άντρες από μας για να μη μας βρίζουν?
    Να κατεβάσουμε τον πήχη?

Member
    Και οι αντρες εχουν γουστο και οι αντρες εχουν στανταρ.καταρχας σκεψου αν μπορεις να δωσεις αυτο που ζητας να παρεις..και κατα δευτερο και κυριοτερο ολοι οι αντρες περιμενουν ανυπομονα να μαθουν τι εννοεις με το καλο γουστο και ποια ειναι τα στανταρ.!πραγματικα περιμενω να τα ακουσω

Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου γιατί δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλες τις γυναίκες.
    Τα στάνταρ μου λοιπόν σε έναν άντρα είναι να σέβεται τον εαυτό του.
    Να είναι δυναμικός, να μην είναι τεμπέλης, να πιάνει τη ζωή απ τα μαλλιά και να την αντιμετωπίζει στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Να μη γκρινιάζει σα γυναικούλα, αλλα να επιβιώνει ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει ελπίδα.
    Να είναι έξυπνος, να έχει χιούμορ και να μη κλαίει τη μοίρα του στην κάθε αναποδιά.
    Όσο δυναμική, πετυχημένη και έξυπνη να είναι μια γυναίκα, πάντα θέλει ο άντρας να είναι ένα τσακ παραπάνω, να τον θαυμάζει. Αν σε μια σχέση δεν υπάρχει θαυμασμός για τον άλλο, δεν υπαρχει σχέση.
    Γι αυτό επιμένω πως αντί ο καθένας να γκρινιάζει πως χάλασε ο κόσμος, καλύτερα να δει πως χάλασε ο εαυτός του....

Senior Member
    φγηφηφξηγξηγξηγγηγ

Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά, ταξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.

Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.

Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    Το θεματάκι τα σπάει. Όντως παιδιά, έτσι είναι. Εγώ συμφωνώ με τον θεματοθέτη. Οι ελληνίδες είναι γτπ. (πάρντον μάι φρέντς, αλλά τι να κάνω, είμαι κι εγώ μια από αυτές τις βδελυρές υπάρξεις). Από την άλλη ο Έλληνας (παρατηρήσατε, ελπίζω το κεφαλαίο Ε) είναι η επιτομή της καλαισθησίας, της ευγένειας και προπαντός της κουλτούρας. Έχω βαρεθεί να μπαίνω στο μετρό και να πέφτω πάνω σε Έλληνες με τα άπαντα του Μπακούνιν παραμάσχαλα. Στην παραλία, δε, ο Έλλην διαβάζει κυρίως Ντοστογέφσκι (που είναι και πιο ελαφρύ ανάγνωσμα), ενώ στην τουαλέτα διαβάζει Έσσε που είναι και διουρητικός.

αχαχαχαχα! φοβερο ποστ οντως! στα σουπερ τοπ!!! :D

Έχω διαβάσει τι έχει γραφεί πιο πριν και θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέει ο Κενός τον οποία τον πάω γιατί ανεξάρτητα πόσο δίκιο ή άδικο έχει (που για μένα έχει γράψει αλήθειες) υποστηρίζει παθιασμένα τις απόψεις του ακόμη και εναντίον όλων. Πάντα συμπαθούσα τέτοιους ανθρώπους που υποστήριζαν με ζήλο ότι έλεγαν και δεν είναι λίγες και οι φορές που είχαν και δίκιο. Επίσης μου άρεσε αυτό που είπε και ένας άλλος φίλος πως μπορείς και να μείνεις και στο περιθώριο σε περίπτωση που δεν συμβαδίζεις (με τα βλακώδη) πρότυπα της εποχής ακόμη και αν είσαι θησαυρός μέσα σου.

Ναι πράγματι πολλές κοπέλες δεν αξίζουν και είναι για φτύσιμο, είναι συναισθηματικά ανάπηρες και αποβλακωμένες από αυτό που τους πλασάρουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δηλαδή το μοντέλο ενός άντρα που τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια του (λες και ξέρουν πως βγαίνει το χρήμα), έχει πανάκριβο αμάξι, ντύνεται πανάκριβα, είναι μαλάκας και θηλυπρεπής, έχει 2-3 σπίτια κτλ. Δηλαδή άμα δεν τα έχεις αυτά τη **μησες και δεν πρόκειται να βρεις γκόμενα ακόμη και αν είσαι ωραίος, ψαγμένος, έξυπνος και ξέρεις να μιλάς. Η συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών έχει καβαλήσει το καλάμι, αυτό είναι αλήθεια. Γενικά οι άντρες μπορεί να είναι πιο κάφροι αλλά είναι πιο ειλικρινείς στα συναισθήματα τους για μια κοπέλα, άμα γουστάρει ο άντρας γουστάρει δεν προσποιείται. Αντίθετα η κοπελίτσα το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προσποιείται να παίζει μαζί σου και να επιβεβαιώνεται, αλλά επειδή ο τροχός γυρίζει τέτοιος ανώριμες συμπεριφορές κάποτε τιμωρούνται σκληρά αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή αυτό το θέμα . Το αστείο της υπόθεσης είναι πως αυτή την άτιμη φύση της γυναίκας την παραδέχονται και οι ίδιες οι γυναίκες, οι μανάδες μας, γιαγιάδες, θείες κτλ έχω ακούσει πολλές φορές να με λένε ‘’κοίταξε μην μπλέξεις με καμιά σουρλουλού και φαντασμένη’’ ή το άλλο ‘’η γυναίκα θα τρέχει από πίσω σου’’. Φυσικά δεν εννοούν να εκμεταλλεύεται ή να κακομεταχειρίζεται ο άντρας την γυναίκα αλλά επειδή ξέρουν πως σκέφτονται οι γυναίκες δίνουν κάποιες συμβουλές.

Οι περισσότερες κοιτάνε μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν κοιτάνε να βελτιωθούν και ως άνθρωποι. Αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό και απαισιόδοξο. Διότι δύο τέτοιο άνθρωποι δεν θα κάνουν ποτέ σοβαρή σχέση, αργά η γρήγορα θα το διαλύσουν. Με τέτοιους ανθρώπους δεν χτίζονται κοινωνίες αλλά παρακμασμένες κοινωνίες δυστυχώς. Φυσικά η εποχή που ζούμε είναι άθλια και η παρακμή βρίσκεται στα φόρτε έτσι και η σημερινή στάση της γυναίκας (υπάρχουν και καλά κορίτσια άσχετα αν δεν τα βρήκα ακόμη) είναι απόρροια της κοινωνικής παρακμής και διαστρέβλωσης των πραγματικών αξιών και προτύπων.

Paolo_1

Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
    +.

Paolo_1

δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους
    Xαχά ε τότε γιατί πολλές κοπελίτσες βγαίνουν έξω μόνες ντυμένες σαν πουτανίτσες; για να βρούνε κάνα πλούσιο; μα εκεί που πηγαίνουν δεν υπάρχει κανείς πλούσιος.
    Last edited by Aiur; 09-12-2010 at 12:04.

Banned
    Λοιπόν, αυτά που λες για τις γυναίκες, μου δείχνουν γυναικεία υποτίμηση. Το να ακούς τις γιαγιάδες πχ, που ζούσαν σε άλλη εποχή, που τις γυναίκες τις είχαν όλοι σκουπίδι, άρα και όλες οι γιαγιάδες, δεν είναι καλό. Λοιπόν, τα ίδια που λες για τις γυναίκες-καταρχάς δεν ισχύουν σε όλες, εγώ πχ δεν είμαι έτσι για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ισχύουν και χειρότερα στους άντρες. Δες αυτό το λινκ--->http://women.gr.msn.com/gallery.aspx...4250064&page=1 να δεις τι λάθη κάνουν οι άντρες σήμερα, πχ
    1. Θα σας λέμε πάντα ψέματα:Όχι φυσικά, μεγάλα και δυσάρεστα (ποτέ άλλωστε, δεν θα παραδεχόμασταν κάτι τέτοιο),
    2. Πάντα θα ξενοκοιτάμε (Ίσως πιστεύετε πως είστε το μοναδικό κορίτσι που βλέπει ο φίλος σας, αλλά είναι εγγυημένο ότι κοιτάζει τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες κάθε μέρα. Μία, δύο από αυτές μάλιστα, ίσως τον κάνουν να σκεφτεί: "Αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή μαζί της". Αλλά μην ανησυχείτε - στο τέλος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή θα είναι μάλλον το ίδιο βαρετή με το πλύσιμο πιάτων),
    3. Πάντα θα μιλάμε για εσάς(Νομίζετε πως τα πταισματάκια σας και οι παραξενιές σας μένουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας; Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά κάνετε κάτι εκνευριστικό ή, ακόμα πιθανότερα, κάτι τελείως παράλογο, ζητώντας μας μετά να μην το πούμε σε κανένα. Θα είναι το πρώτο πράγμα το οποίο θα συζητήσουμε μόλις συναντήσουμε τους φίλους μας.
    Λυπούμαστε γι' αυτό, αλλά θα πρέπει να τσεκάρουμε αν είναι φυσιολογικό. Και να γελάσουμε μαζί σας, επίσης...)
    Αυτά είναι τα πρώτα που διάβασα, και τα έχουν ψηφίσει και θετικά... Αν είναι αυτή συμπεριφορά τι να πω.....

Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Λοιπόν, αυτά που λες για τις γυναίκες, μου δείχνουν γυναικεία υποτίμηση.
    χαχά μου αρέσει και που το διευκρίνησα. Οχι δεν υποτιμάω τις γυναίκες, τις λατρεύω και δεν μπορώ χωρίς γυναίκα, τώρα το τι κοπέλα θέλω είναι άλλη υπόθεση και δεν προκειται να το γράψω εδώ θα αρκεστώ μόνο να πω πως αν ειναι να κάνω σχέση με κάποια δεν αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση.

Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    που ζούσαν σε άλλη εποχή, που τις γυναίκες τις είχαν όλοι σκουπίδι
    ενώ σήμερα που βρισκόμαστε στο άλλο άκρο; στην ασυδοσία; και φυσικά δεν συμφωνώ με την τότε εποχή αλλά ούτε και με την σημερινή.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Γιατί πρέπει να αφορίζουμε την εξωτερική εμφάνιση?
    Kανείς δεν αφορίζει την εξωτερική εμφάνιση. Μας αρεσει να ειστε εξωτερικά όμορφες αλλά όσο όμορφες εξωτερικά είναι αρκετές κοπέλες ας προσπαθήσουν να γίνουν έστω λίγο όμορφες και εσωτερικά, κατάλαβες; και θα μου πεις γιατί όλοι οι άντρες είναι ωραίοι και ως προς τον χαρακτήρα τους; φυσικά και όχι αλλά αρκετοί είναι και δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις, αν σου χτυπήσει ένας τέτοιος την πόρτα άκουσε τον, μην το απορρίψεις με ύφος αυτοκράτειρας, και συ ένα απλό κορίτσι είσαι (υποθέτω). Όπως και να χει πιστεύω πως πάντα στην τελική σούμα ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει.
    Last edited by Aiur; 09-12-2010 at 13:07.

Banned
    το θεματακι καταντησε παρωδια, οπως οι σχεσεις σημερα...

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    δεν σε ενδιαφερει τι κανουν οι πολλοι, αλλα μια φορα εδω και ποσες σελιδες ολο για αυτους τους πολλους μας λες που δεν τους μπορεις, που δεν τους αντεχεις κτλ Αν παρατηρησεις 9 στα 10 ποστς σου λενε ολο για την κοινωνια, οποτε για να την αναφερεις συνεχεια προφανως και παιζει καποιον σημαντικο ρολο στην ζωη σου, αρνητικο μπορει, αλλα το "δε με ενδιαφερει τι κανουν οι πολλοι" ειναι αντιφαση ετσι εδω. Προ ολιγου ελεγες οτι πολλες ασχολουνται με το κοσμοπολιταν, και οτι εξαιτιας τους θες να το σκασεις στο εξωτερικο , αν μια κοτζαμ φυγη στο εξωτερικο εξαιτιας αλλων το χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι δεν σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλου, τοτε...

Αυτο το οτι θελω να σε βγαλω τσιγγουνη και ψευτη μονος σου το υποθετεις.

μιλησα καθαρα με παραδειγματα.

Επισης η φραση που σου υπογραμμισα, θα στην κανω copy paste απο εδω και περα καθε φορα που θα λες οτι η κοινωνια ειναι ετσι, η κοινωνια ειναι γιουβετσι.
    Να πχ,

απαντηση:

τι σημασια εχει τι ειμαι?
    Μπορει να ειμαι οτιδηποτε.! Μπορει να ειμαι ασφαλιτης
    δε με ενδιαφερουν οντως οι πολλοι, ως προς την αποψη οτι δε με επηρεαζει τοσο η γνωμη τους. αν ολοι φορεσουν ασπρα πχ, δε θα φορεσω κι εγω, ενω γουσταρω μαυρα. και ειναι λογικο γιαυτο να μου φαινονται ολοι σαν προβατα και να τους τσουβαλιαζω...

ολα δικες μας κρισεις ειναι αρχηγε, ολοι την προσωπικη αληθεια μας σχηματιζουμαι! αυτη εξαρταται απο το τοπο και το τροπο που ζουμε. το γεγονος ομως οτι εκφραζω μια δικια μου κριση για τη κοινωνια, δε σημαινει οτι αυτη η κριση ειναι τελειως λαθος χωρις ιχνος αληθειας αφου προηλθε μεσα απο αυτη. ειδικα οταν φτανουν ολοι να συμφωνουν μαζι μου, δε μπορει αυτοι να βλεπουν φτωχεια και πεινα και να κρινουν λαθος, κι εσυ να ζεις στο κοσμο σου. ή ζεις αλλου, ή παιρνεις φαρμακα, ή εισαι ναρκομανης και δεν εχεις σχεση με τη πραγματικοτητα.

νταξει τσιγγουνη και ψευτη δε με εβγαλες, με εβγαλες ομως κακο κι απατεωνα. για να μη στο χαλασω και να σε βοηθησω, θα πω οτι ειμαι σκατοψυχος και κανω το οτιδηποτε για να αποκτησω αυτο που θελω, αρκει να ξερω οτι οντως αξιζει και θα μπορω να το ευχαριστηθω αφου το εχω.

τελος, εαν στο μελλον τυχει να αγνοησω κατι που ρωτησες, να ξερεις οτι θα το κανω επιτηδες, γιατι νιωθω οτι μιλαω σε 'λιτη...

Το θεματάκι τα σπάει. Όντως παιδιά, έτσι είναι. Εγώ συμφωνώ με τον θεματοθέτη. Οι ελληνίδες είναι γτπ. (πάρντον μάι φρέντς, αλλά τι να κάνω, είμαι κι εγώ μια από αυτές τις βδελυρές υπάρξεις). Από την άλλη ο Έλληνας (παρατηρήσατε, ελπίζω το κεφαλαίο Ε) είναι η επιτομή της καλαισθησίας, της ευγένειας και προπαντός της κουλτούρας. Έχω βαρεθεί να μπαίνω στο μετρό και να πέφτω πάνω σε Έλληνες με τα άπαντα του Μπακούνιν παραμάσχαλα. Στην παραλία, δε, ο Έλλην διαβάζει κυρίως Ντοστογέφσκι (που είναι και πιο ελαφρύ ανάγνωσμα), ενώ στην τουαλέτα διαβάζει Έσσε που είναι και διουρητικός.
    σ'αγαπω και θελω τα παιδια σου!!!

παρολαυτα πιστευω οι ελληνες απο παντωτε ηταν σκατα, τι νεοελληνες τι αρχαιοι ελληνες, σκατα ειν'ολοι, απλα τα παλια χρονια δεν υπηρχαν αλλοι λαοι για να πουν και να γραψουν οσα γραψαν οι δικοι μας (ισως οι αιγυπτιοι).

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Γιατί πρέπει να αφορίζουμε την εξωτερική εμφάνιση?
    Γιατί να λέμε πως για να έχουμε ...βάθος δεν θα πρέπει να θέλουμε έναν άντρα που νοιάζεται για τον εαυτό του και είναι δημιουργικός?
    Πρέπει με το ζόρι να μας αρέσει ένας άσχημος τεμπέλης που μόνιμα γκρινιάζει για να έχουμε βάθος και ποιότητα σαν γυναίκες?
    Το ξαναρωτάω γιατί πριν τρεις σελίδες που το έθεσα, κάνατε όλοι τις πάπιες....
    η εξωτερικη εμφανιση χρησιμευει απλα για να προσελκυσει το ατομο κοντα μας. εαν το ατομο μας γνωρισει καλυτερα και δει οτι παρολη την εξωτερικη ομορφια, μεσα μας ειμαστε σκατα, ψωνιζομαστε συνεχεια, και το μονο που μας νοιαζει ειναι μη μας χαλασει το μακιγιαζ και το κραγιον, τοτε λογικα και δε θα αντεξει διπλα μας. μια σχεση θα χαλασει μονο αν ο χαρακτηρας της αλλης ειναι σκατα, οχι λογο της εμφανισης της. παρε και το παραδειγμα με τα βιβλια, δε γινετε να σε νοιαζει και να δινεις βαση ΜΟΝΟ στο εξωφυλλο, ενω η ουσια ειναι μεσα στο κειμενο. ενα βασικο γυναικειο χαρακτηριστικο που τινει να εξαφανιστει στις μερες μας ειναι η κατανοηση. ετσι λοιπον καταντησατε ολες να δειχνετε γυναικες, και μαλιστα εντυπωσιακες, μεσα σας ομως δεν υπαρχει ιχνος θυληκοτητας αφου γινατε χειροτερες απ'τους αντρες! ελα μετα να μου πεις πως και οι αντρες να μην καταντησουν μιζεροι και γκρινιαριδες, οταν δε ζουμε και στη καλυτερη περιοδο οικονομικα. ουδεν σχολιον περι τεμπελιας, λες και μοιραζουν δουλειες και δεν υπαρχει ουτε ανεργια, που ακομα και κωλοδουλεια να εχει καποιος να βγαζει ψιχουλα, παλι θα τον λεγατε φτωχο κι οτι δε φτανουν τα λεφτα για να ζησετε μαζι του.

κοριτσια μη πιεζεστε αλλο, αφου ποσταριστηκε link για το women.gr σωθηκαμε! παμε ολοι να δουμε τα λαθοι που κανουμε...

Ε ΡΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COSMOPOLITAN, ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!

@Aiur σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη, πισω δε κανω τελικα με τιποτα, κι ας μου λεει ο Boltseed οτι κινουμε υποπτα. το πεισμα μου με κανει να φτανω μεχρι τα ακρα και να παλευω παρολα τα προβληματα μου!

E ναι φίλε μου δυστυχώς πολλές κοπέλες είναι έτσι (ανώριμες). Αυτό που έχει σημασία είναι να μην δίνει κάποιος σημασία σε αυτές ούτε να χαλιέται και να δίνει την προσοχή του σε ποιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες που ειναι πιο ανοιχτές σε συζήτιση. Μια φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου λεω σε έναν μεγαλύτερο φίλο μου ''δεν έχεις να με γνωρίσεις καμιά κοπέλα; και μέτρια δεν με πειράζει" και μου λέει "οι μέτριες είναι περιζήτιτες"!χαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    @Aiur σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη, πισω δε κανω τελικα με τιποτα, κι ας μου λεει ο Boltseed οτι κινουμε υποπτα. το πεισμα μου με κανει να φτανω μεχρι τα ακρα και να παλευω παρολα τα προβληματα μου!
    παλευεις παλευεις,

αλλα δε βλεπω να νικας..!

παρολα αυτα συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχεις τον "σωστο" τροπο , τουλαχιστον για να απαντας ακομα και σε ερωτηση γυναικας "που πηγες διακοπες?" - "ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ , ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!" , "πως σε λενε?" - "ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!! ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!" , "χθες πηγα δουλεια και κουραστηκα , ουφ" - "Ε ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!"

και οχι δεν σε κοροιδευω,
    απλα σου δειχνω τον τροπο που απαντας.

αν δεν πεις την λεξη Cosmopolitan μια φορα τουλαχιστον ανα 3 ποστς , τοτε φανταζομαι οτι φανταζεσαι οτι κακο θα γινει.!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post

παρολαυτα πιστευω οι ελληνες απο παντωτε ηταν σκατα, τι νεοελληνες τι αρχαιοι ελληνες, σκατα ειν'ολοι, απλα τα παλια χρονια δεν υπηρχαν αλλοι λαοι για να πουν και να γραψουν οσα γραψαν οι δικοι μας (ισως οι αιγυπτιοι).

ό,τι να 'ναι.
    η έδρα της ιστορίας του πανεπιστημίου αθηνών σου ανήκει πιστεύω...

δεν παρατάς το κοσμοπόλιταν , να διαβάσεις και κανά βιβλίο?

Σίγουρα πάντως οι σημερινοί είναι σκατά εκ του αποτελέσματος. Καθώς έβλεπα ένα video στο youtube σχετικά με τους αγώνες της Ελλάδας ένας τύπος είχε γράψει πως αν ένας αρχαίος Έλληνας (χρυσού αιώνα, ελληνιστικής περιόδου ξερω γώ) ή και Έλληνας του 40 σηκωνόταν απο τον τάφο του με τα σκατά που θα έβλεπε σήμερα θα επέστρεφε πισω σε αυτόν!χαχά έπος!

Eπίσης μιας και ανέφερες πανεπιστήμιο (αν και έχουμε τόσο πολλά και τσάμπα τα έχουμε τα τόσα πολλά) κανένα ελληνικό δεν βρίσκεται στα 200 καλύτερα του κόσμου. Αυτό ναι είναι πρόοδος:p

Banned
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    παλευεις παλευεις,

αλλα δε βλεπω να νικας..!

παρολα αυτα συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχεις τον "σωστο" τροπο , τουλαχιστον για να απαντας ακομα και σε ερωτηση γυναικας "που πηγες διακοπες?" - "ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ , ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!" , "πως σε λενε?" - "ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!! ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!" , "χθες πηγα δουλεια και κουραστηκα , ουφ" - "Ε ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!"

και οχι δεν σε κοροιδευω,
    απλα σου δειχνω τον τροπο που απαντας.

αν δεν πεις την λεξη Cosmopolitan μια φορα τουλαχιστον ανα 3 ποστς , τοτε φανταζομαι οτι φανταζεσαι οτι κακο θα γινει.!
    δεν απανταω σε λιτες που ενω μου εχουν αποδειξει οτι εχουν μυαλο, βαριουνται να το χρησιμοποιησουν, με αποτελεσμα να πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα.

το Cosmopolitan μπορει να το αναφερω καθε 3 και λιγο, ομως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα επιχειρηματα για το σημερινο χαλι των γυναικων, κι εσυ εχεις συμφωνισει μαζι μου στο παρελθον οτι οντως μπορει να εχω δικιο, αρα οταν βλεπω μαζα και προβατοποιηση οτι ολες κι ολοι ειναι ιδιο θα το αναφερω, αντιστοιχα σαν το τσουβαλιασμα.

ό,τι να 'ναι.
    η έδρα της ιστορίας του πανεπιστημίου αθηνών σου ανήκει πιστεύω...

δεν παρατάς το κοσμοπόλιταν , να διαβάσεις και κανά βιβλίο?
    σου φαινομαι για αγραμματος ? μπορει τελικα να μη τελειωσα τις σπουδες μου να βγω επιστημονας, αλλα οχι οτι δεν εχουμε διαβασει κι ολας, ελεος...

η απαντηση μου ηταν παρομοια με το υφος του προηγουμενου ποστ σου. Cosmopolitan sorry δε διαβαζω, μου ειναι αχρηστο.

παρολαυτα θελω ακομα τα παιδια σου, γιαυτο κανε τα κουμαντα σου, εκτος αν διαβαζεις κι εσυ Cosmopolitan ή μπαινεις στο women.gr

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast