Results 106 to 120 of 186
Thread: οι σχεσεις σημερα...
-
10-12-2010, 15:35 #106
[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
- 10-12-2010, 15:38 #107
aiur, τα 2 τελευταια quote στο προτελευταιο ποστ σου γραφουν "αρχικα καταχωρημενο απο Λου", αλλα δεν τα εγραψα εγω, ειναι της tzeni1985.
αν θελεις διορθωσε το προς αποφυγη παραξηγησεων.
10-12-2010, 15:39 #108
Αρχικά καταχωρημένο από Θεοφανία
Το να παραθέσει κάποιος ένα μνμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, δε σημαίνει τίποτα, όπως και το ότι μιλάμε για το ίδιο μέλος με δυο νικ πάλι δεν μπορεί να αποδειχτεί κατά 100%.
Θεοφανία είσαι απίστευτη! Σκέφτομαι να τα ειχα με σένα. Θα νόμιζες πως πάω με άλλη, θα σε λεγα όχι, θα με έλεγες "ψέματα με λες", θα αυτομαστιγωνόμουν πάλι δεν θα με πίστευες, στο τέλος δεν θα σε άντεχα και θα φεύγα.
10-12-2010, 22:16 #109
Το πτυχιο που ακριβως βοηθαει σε μια σχεση;το μετριο αμαξι γιατι ειναι υποτιμητικο;η γυφτοσυμπεριφορα απο εναν με καλο αμαξι και πτυχιο τι σημαινει για σενα;οταν γνωριζεια καποιον πρεπει να εχει μαζι αντιγραφο του πτυχιου και το μπρελοκ με τα κλειδια του αυτοκινητου;οταν αυτος ξενοπηδαει στο καλο αμαξι και ερχεται να παρει εσενα μετα καθαριζεις το καθισμα προτου κατσεις;
11-12-2010, 00:56 #110
Το θέμα είναι ότι εσείς οι γυναίκες έχετε την πολυτέλεια να δοκιμάζετε τους άνδρες για να δείτε πιο στυλ σας ταιριάζει,μπορείτε δηλαδή να τα φτιάξετε μ'έναν κάγκουρα,έναν σόβαρο,έναν μεγαλύτερο,έναν μικρότερο κλπ.Πολλοί άνδρες που θέλουν να κάνουν σχέση δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα και οι περισσότεροι βολεύονται με ό,τι τους κάτσει.Πολλοί δηλαδή ανάμεσα στο δίλημμα 'μοναξιά ή μια ό,τι να'ναι' προτιμούν το δεύτερο,απλώς για να έχουν κάτι.Δηλαδή απλώς καθόμαστε σαν λαλάκες και περιμένουμε κάποια να μας επιλέξει και να μας την πέσει,γιατί εμείς αν κάνουμε το πρώτο βήμα ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη.Επίσης,για ποιο λόγο έχουμε κακό όνομα οι Έλληνες στις δυτικοευρωπαίες;Τουλάχιστ� �ν δεν θα δεις εύκολα Έλληνα να γυρνάει σουρωμένος και ξεβράκωτος τα βράδια όπως πολλοί δυτικοί.Και γι'αυτές του ανατολικού μπλοκ για ποιο λόγο θεωρείται ξεπεσμός να πας με τέτοιες;Αν του άλλου για να του κάτσει ελληνίδα πρέπει να κάνει τάμα,πώς να μην πάει με Ρωσίδες κλπ;Που στο κάτω κάτω σε ομορφιά και θηλυκότητα απέχουν έτη φωτός από εσάς.
Και κάτι άλλο:δεν μπορούν να με χαρακτηρίζουν κάποιοι μισογύνη,αφού λέω συνέχεια ότι η ζωή ενός άνδρα χωρίς γυναίκα δεν είναι ζωή.
11-12-2010, 01:05 #111
(συνέχεια του προηγούμενου).Τουλάχιστον δεν θα δεις Έλληνα να γυρνάει τα βράδια σουρωμένος και ξεβράκωτος όπως πολλοί δυτικοί.Και γιατί να είναι ξεπεσμός να πας με γυναίκα του ανατολικού μπλοκ;Αν ο άλλος για να σταυρώσει ελληνίδα πρέπει να κάνει τάμα,γιατί να μην παρέι μια τέτοια;Που στο κάτω σε ομορφιά και θηλυκότητα απέχουν έτη φωτός από εσάς.
Και κάτι άλλο:δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι με λένε μισογύνη από τη στιγμή που λέω συνέχεια ότι η ζωή ενός άνδρα χωρίς γυναίκα δεν είναι ζωή.
11-12-2010, 01:54 #112
αν δοκιμαζουμε εμεις ολα αυτα που αναφερεις ?? εσεις με τι δοκιμαζεται με εξωγηινες ???
Λες οτι αναμεσα στην μοναξια ,και στο να εχουν κατι ,προτιμουν το δευτερο ,απλώς για να έχουν κατι Εμενα μου ακουγετε οτι ναναι ,αρκει να ειναι
Κανενας ξεπεσμος πραγματικα ,για μενα να πας με μια γυναικα του ανατολικου του δυτικου του νοτιου η του κρονου της αφροδιτης η του αρη
Αλλα !! με αυτα που λετε ειναι : Oi ελληνιδες εχουν αποψη θεση οικονομικη ανεξαρτησια και γνωση.Και εμεις ειμαστε πολυ λιγοι γ αυτο ,δεν το εχουμε δεν μπορουμε ,οποτε παμε σε καμια αλλη χωρα που ακομα οι γυναικες εκει ειναι υποχειρια .Καπως ετσι μου ακουγετε εμενα
Γιατι ακριβως δεν εχουν ολα τα παραπανω Οποτε για μενα δεν περνεις γυναικα δεν θελεις γυναικα ,αλλα ενα κομματι κρεας , { κατακοκκινο απο ομαρφαδα } για να μην σηκωσει κεφαλι γενικα .........κτλ
Και συνεχιζω ,σε αυτο που ειπες οτι δεν θα δεις Ελληνα ξεβρακωτο ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟς ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Αν βλεπεις αυτα που προβαλουν τα καναλια για τους ξενους στην Μυκονο στην Νιο και στην Κρητη ,καλυτερα να αναθεωρισεις
Γιατι τα καναλια δεν πανε σε αλλα νησια μικρα για να δουν και να δειξουν τα εκτροπα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ" ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
Και τελευταιο ,να πω οτι
Αντι να καθεστε σαν λαλακες ,παρτε και καμια πρωτοβουλια
Αν ξεχασα κατι επανερχομαι :)
AA!! ναι ξεχασα ,αυτο που ειπε η θεοφανια πιο πανω νομιζω
οτι η γυναικα θελει ενα {δυναμικο ανδρα }και εχει δικιοLast edited by soft; 11-12-2010 at 03:08.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
11-12-2010, 17:15 #113
Δεν κατηγορω τους ελληνες αντρες οτι εχουν ολα τα κουσουρια του κοσμου επανω τους,απλα εκνευριζομαι να ακουω ελληνες να μιλουν ασχημα για τις ελληνιδες.Πιστευω οτι υπαρχουν και αντρες οπως και γυναικες σκαρτοι και καλοι.Επισης δεν ειναι λιγοι οι αντρες που ενδιδουν και δειχνουν προτιμιση στο απαιτητικο στιλακι των γυναικων που περιγραφετε...αν δεν γουσταρετε αυτες τις γυναικες απλα μην κολλατε μαζι τους και μην γινεστε περαν του δεοντος δοτικοι:)
Συγγνωμη αλλα το οτι λες οτι ζωη χωρις γυναικα δεν υπαρχει δεν λεει κατι,αν θες να πεις οτι θα σου αρεσαι να εχεις διπλα σου μια διμετρη Ρωσιδουλα(....αυτα που ελεγα για την εμφανιση),η οποια ειναι διπλα σου γιατι δεν εχει στον ηλιο μοιρα,που δεν θα αντιδρα και δεν θα μιλα για να μην την σχολασεις ,μονο μισογυνιστικα μου φαινοντε.
Το οτι ειμαστε απιλεκτηκες δεν νομιζω οτι ειναι αρνητικο,το αντιθετο μαλιστα.
11-12-2010, 17:32 #114
nik μαλλον δεν με διαβασες καλα,δεν ειπα οτι μετραει στη σχεση ουτε οτι διχνει κατι για το χαρακτηρα του αλλου.Ειπα μετραει στο αν καποιος αντρας θεωρητε περισσοτερο ή λιγοτερο αρεστος(...αν εχει περαση κοινος)προσωπικα(για να μην το γενικευσω)θα μου αρεσαι πιο πολυ καποιος με volvo παρα με fiat,χωρις φυσικα αυτο να συμαινει οτι αρκει το αμαξι για με κερδισει καποιος,δεν παυει να ειναι κατι που μετραει....και πριν βιαστητε να με πειτε απαιτιτικη,επιφανειακη κλπ να πω οτι οι περισσοτερες σχεσεις ηταν με ατομα που δεν ειχαν καλο αμαξι ουτε χρηματα.Αρκετα πιο σημαντικο θεωρω τη συμπεριφορα του αλλου.
11-12-2010, 19:56 #115
Συγγνωμη αλλα στο προτελευταιο μου μην.εξαφανηστηκε η απαντηση μου,ενω ειχε καταχορηθει,υπαρχει καποιος να το διορθωσει γιατι βαριεμαι να το ξαναγραφω :)
11-12-2010, 20:11 #116
11-12-2010, 21:50 #117
Πάντως εγώ χθες εκεί που ήμουν ξενερωμένος μου λέει μια άγνωστη κοπέλα θες να χορέψουμε; και μου έφτιαξε την διάθεση.Βασικά την έβαλε η δεύτερη η πιο όμορφη (είχε κοκκινίσει και γελούσε). Ωραίες στιγμές.
[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
12-12-2010, 02:03 #118
Tzeni συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Πες μου κατι όμως. Η κυρια Μαρι Κυριακου λες να είχε όλα αυτά στο μυαλό της όταν αποφασισε ότι ο αντρας της ζωης της είναι ο προεδρος του ομιλου Αντεννα?
Γιατι να μην ειμαστε εστω για λιγο ειλικρινείς και να αποδεχομαστε μερικα πραγματα?
Είναι ψεματα ότι η τηλεοραση αυτή τι στιγμη δυστιχως διαμορφωνει και την κοινη γνώμη?
Είναι ψεματα ότι τα πρότυπα που μας παρουσιαζονται είναι ότι εάν εισαι κατι λιγοτερο από μοντελο (αντρας και γυναικα)και επιχειρηματίας η χρηματιστης απλα εισαι αποτυχημενος?
Εχετε δει πολλες οκογενειες πλην των διαφημίσεων να τρωνε ολοι μαζί το πρωινο τους?
Εχετε δει περιοδικα που να φιλοξενούν ανθρώπους της λεγομενης μικρομεσαιας τάξης?
Είναι τυχαιο ότι ο καθενας μας μολις πιασει καποια χρηματα στα χερια του το πρωτο πραγμα που κανει είναι να παρη μια BMW η Mercentes μονο και μονο για να ανεβει το κοινωνικο status?
Ζουμε σε μια κοινωνια υποκριτων.
Ζουμε σε μια κοινωνια επιδερμικων προσεγγισεων και τιποτε παραπανω…
Είναι απολυτα λογικο ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση αλλα και αυτοπεποιθηση (ανδρες και γυναικες)να αντιμετοπιζουν προβληματα κοινωνικοποιησης.
Αγαπητε Κενο εχεις εξαντλήσει το θεμα. Μην περιμενεις να ακουσεις τη μαγικη λεξη η να παραδεχτουν καποιες κοπελες ότι εάν ειχαν να επιλεξουν αναμεσα σε ενα επιτυχημένο επιχειρηματια και ένα απλο υπάλληλο θα επελεγαν τον δευτερο επειδη είναι ρομαντικες…Τζαμπα τρως την ωρα σου…
Και κατι τελευταιο που θεωρω ότι κανεις μεγαλο λαθος…
Απολογείσαι συνεχως σε κατηγοριες που σου προσαπτουν διάφοροι σε αυτό το φορουμ… Αγνοησε τους. Είναι τοσο απλο
12-12-2010, 03:17 #119
Μαλλον αντι για χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση, εννοεις ελλειψη σωστης παιδειας, γιατι καποιος που πιστευει πραγματικα οτι με μια mercentes θα λυσει ολα του τα προβληματα, ειναι αξιος της μοιρας του.
Τα παραπανω που αναφερεις, ναι, συμβαινουν, αλλα το οτι συμβαινουν δε σημαινει οτι ψαρωνουν και ολοι με αυτα.
Η τηλεοραση εχει δικαιωμα να πει οτι βλακεια της κατεβει, δικαιωμα της και μαγκια της,δικα τους ειναι τα καναλια οτι θελουν μπορουν να λενε,
ομως απο την αλλη και εμεις εχουμε δικαιωμα επισης να αποδεχτουμε ή να μην αποδεχτουμε αυτα που μας λεει.
Το προβλημα ξεκιναει οταν δεν καταλαβαινουμε οτι εχουμε αυτο το δικαιωμα και πιστευουμε οτι ειμαστε απροστατευτοι. Αλλα αυτο ειναι προβλημα ΜΑΣ οχι προβλημα αλλων.
12-12-2010, 04:08 #120
Αληθεια, γιατι περιμενεις να αποδεχτουν οι κοπελες του φορουμ κατι τετοιο? Για να νιωσεις δικαιωμενος για τη σταση σου? Για τις αποψεις σου? Για να δικαιωθεις για το ποσο θυμωμενος νιωθεις?
Σιγουρα υπάρχουν οι ανθρωποι (αντρες, γυναικες) που προτιμουν το χρημα, σιγουρα υπάρχουν και οι αλλοι που εχουν αλλη ιεραρχια αξιών. Το ποιους θα προτιμας να βλεπεις, με το ποιους θα εισαι κ ποιους θα αφησεις πισω, ειναι παντα δικο σου θεμα, δικη σου επιλογη.
Υπάρχουν ομορφοι ανθρωποι εκει εξω...ελπιζω βρεις την διαθεση να τους ανακαλυψεις.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...