Results 1 to 5 of 5
-
29-01-2011, 16:04 #1
Τεστ πρωσοπηκοτητας και συνδρομων !!!
ειναι δυο διαφορετικα τεστ φανταζομε
ειναι ενα θεμα που ολοι μου λεν να μην ασχολουμε μαζι του γιατι με ριχνει ψυχολογικα κ εγω αφτο νομιζω...
ολοι επισις μου λενε οτι ειμαι πολυ διαφορετικος τυπος κ πιστεβω πως ηρ8ε η ωρα να ψαξω τι ακριβος συμβαινει ... ισως να υπαρχουν τεχνικεσ βελτίοσεις σε καποια πραγματα.... κ θα κερδισω και καλη αυτογνοσια εφοσον εχουν τυποποποιη8ει οι περισοτερεσ διαταραχες κ συνδρομα...
το προβλημα που πεζει ειναι το εξης , μηπως απλοσ ειμαι εκεντρικος οπως οι περισοτεροι καλιτεχνες απλα ?
επισις εχω ακουσει ποσ οσο ψαχνεις αφτα τα πραγματα σιναντας κ σιμπεριφορες του εαφτου σου κ ισος να νομιζεις οτι εχεις κατι χορισ ναχεισ τπτ.. η και το αντιθετο...
τεσπα στο θεμα μας... που μπορω να βρω Τεστ πρωσοπηκοτητας και συνδρομων ?
ευχαριστω.. μην ακουσω παλι κακιες για τα ορθογραφικα ... εδω μιλαμε για προσωπηκοτιτα ... κατι που 8α τοχουμε για ολη μας τιν ζωη 24/7 .... !!!Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
- 29-01-2011, 16:11 #2
Δεν εχω γνωρισει ακομα ανθρωπο που να ειναι πανομοιοτυπος με εναν αλλο.
Σιγουρα υπαρχουν τεστακια και συνδρομα και ταμπελλες και αρωστιες ψυχολογικες κλπ.
Εσυ θες να μαθεις κατα ποσο εισαι διαφορετικος?
Την αυτοβελτιωση την καταλαβαινω ναι , ολοι την επιζητουμε , οπως και την προσαρμοστικοτητα στο ευρυτερο κοινωνικο συνολο πολλες φορες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
29-01-2011, 16:19 #3
Ολοι ειμαστε διαφορετικοι φιλε μου συμφονω... αλλα εγω νιοθω ποσ κατι δεν παει καλα... δεν ειμαι κοινοτιπος
θελω να δω αν ανοικο σε καπια κατηγορια απο ολα αφτα τα σινδρομα + διαταραχες .. να βρω τιν ιδανικι πορια που πρεπει να ακολου8ισω απο εδω κ στο εξης
και να μαθω επιτελους σε πια κατιγορια ανθροπων ανοικω...σε πολυ σπανια σιγουρα , σιγουρα θα εχει κ πολη ενδιαφερον....
που θα βρω εγκριρα τεστ ? εχουν ολοι οι ψυχιατροι στο χορο τους ? στα δημιοσια κεντρα ψυχικης υγιας εχουν ?
ξερεται αγαπιτοι σιμ-φορουμιτες ?Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
29-01-2011, 16:30 #4
υπαρχουν θεραπευτες που μπορουν να εφαρμοσουν ενα τεστ προσωπικοτητας που λεγεται νομιζω mmpi
ειναι πολυ ακριβο να τον αγορασει κανεις αλλα μερικοι θεραπευτες το εχουν αγορασει και το εφαρμοζουν
παρε μερικα τηλεφωνα στην τυχη σε ψυχολογους η ψυχιατρους της περιοχης σου και ρωτησε!!!
εαν το εχουν και ποσο κανει να το εφαρμοσουν σε εσενα και να το αναλυσουν
εαν εχει τοσο πολυ ενδιαφερον για σενα να μαθεις τα χαρακτηριστικα της δικης σου προσωοικοτητας
παντα κατα προσεγγιση βεβαια
καλη επιτυχια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
29-01-2011, 16:38 #5
σε ευχαριστω μαν θα το κοιταξω !
Και αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!