Ψυχωσεις και γενικοτερη υγεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Mrgilleas
    Guest

Ψυχωσεις και γενικοτερη υγεια

Πασχω απο 10ετιας ψυχωση ειμαι 30 ετων τωρα και πριν λιγο καιρο νοσηλευτηκα σε γενικο νοσοκομειο με βαρια βακτηριακη πνευμονια και επαιρνα ισχυρες δοσεις αντιβιοτικων απο τη φλεβα.πηγα να πεθανω κακως κλαιγομαι για την ψυχωση που με εχει καταστησει αναπηρο να τα βγαλω περα στη ζωη μου αλλα τωρα με την βαρια πνευμονια που πηγα να πεθανω και δεν εχω ξεπερασει τελειως και αυτη τη στιγμη που μιλαμε.Μην κρινετε τη ψυχωση σαν το τελος του κοσμου δεν λεω ειναι σοβαρη και αυτη και αφηνει καταλοιπα αλλα μετα τη νοσηλεια με τη βαρια πνευμονια αν καταφερω να το ξεπερασω θα κοιταξω να γινω λιγοτερο μεμψιμοιρος και να ευγνωμονω αυτα που εχω ως τωρα

Περαστικά σιδερένιος. Ταλαιπωρήθηκες πολύ με τη νοσηλεία σωστά; μπορούσες να παίρνεις την αγωγή σου μέσα; Είναι γεγονός πως όταν μας βρίσκει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα ολοι μα όλοι εκτιμούμε το νωρίτερα. Εύχομαι να μην το ξανά περάσεις!!!!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Mrgilleas
    Guest
    ακομα παιρνω αγωγη δεν το εχω ξεπερασει τελειως

Είσαι καπνιστής; ελπίζω όχι γιατί σίγουρα θα είναι διπλό θέμα. Θα γίνεις καλά σίγουρα απλά δυστυχώς συνέβη και σε ταλαιπωρησε :(

Mrgilleas
    Guest
    την αντιψυχωτικη αγωγη την επαιρνα μονος μου απεκρυψα απο τους γιατρους οτι εχω ψυχωση για να εχω καλυτερη μεταχειριση, γιατι εχω διαβασει οτι οι ασθενεις με ψυχωσεις ζουν 25 χρονια λιγοτερα απο τους υγιεις και αυτο οφειλεται στη παραμεληση αυτων των ατομων απο γιατρους λογω οτι μας θεωρουν περιττους για την κοινωνια

Mrgilleas
    Guest
    οχι δεν καπνιζω. ποτε δεν καπνιζα αλλα παρολα αυτα επαθα βαρια βακτηριακη πνευμονια χωρις να εχω αγγιξει ποτε τσιγαρο

Member
    συγγνώμη που παρεμβαίνω, εγώ είμαι βαριά ιδεοψυχαναγκαστικός αλλά παρόλα αυτά έτυχα καλής αντιμετώπισης από γιατρούς, είναι μάλλον το πού θα πέσεις...

Ευτυχώς που δεν είσαι γιατι θα αποζητουσες και τσιγάρο και θα ένιωθες δυο φορές χάλια. Ο μόνος λόγος αναφοράς στις αγωγές μας έχει να κάνει με το αν αλληλεπιδρουν οι ουσίες διαφορετικά για αυτό λέγεται και ιατρικό απόρρητο. Αχιλλέα εύχομαι να μην ξανά χρειαστεί ποτέ. Δυστυχώς οι λοιμώξεις συμβαίνουν όσο και να προσέχουμε.
    Λογικά αντιβίωση παίρνεις ακόμα. Να τρως σωστά πρωτεΐνη φρουτα λαχανικά και μείωσε λίγο καφέ γιατί συνήθως το έντερο από την αντιβίωση επηρεάζεται.

Mrgilleas
    Guest
    παιρνω οξυγονο απο συσκευη (κανω δυο με τρεις εισπνοες) σαν αυτα που παιρνουν ατομα με χαπ που καπνιζαν ή που εχουν ασθμα.ασε μεγαλο δραμα περναω

Εισπνοές για 15 μέρες περίπου θα κάνεις; θα δεις ότι κάθε ημέρα σιγά σιγά θα νιώθεις όλο και καλύτερα. Η μάνα βοηθάει έτσι; να πεις ένα ευχαριστώ και σε εκείνην.

Mrgilleas
    Guest
    ναι για 14 ημερες.ναι βοηθησε και εκεινη

Τι μορφή ψύχωσης έχεις; παρανοϊκου τύπου; εμένα η διπολική με φέρνει πάνω κάτω και κάποιες φορές γίνομαι απίστευτα απόμακρη και ψυχρή. Για αυτό αν μπορείς πες ένα ευχαριστώ σε όποιον πραγματικά σε βοηθάει. Πάντως καλό είναι που δεν είσαι αρνητικός με την αγωγή σου. Σε προφυλάσσεις.

Mrgilleas
    Guest
    λεω ευχαριστω οταν με βοηθανε δεν ειμαι απομακρος.ειχες περασει και συ πνευμονια και ξερεις τοσα πολλα?????παρανοικου τυπου εχω

Mrgilleas
    Guest
    και σε ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα λογια που μου δωσες.μου ενεπνευσες νοτα αισιοδοξιας.ειχαμε μιλησει και στο παρελθον ειχα αλλο nickname mgilleas εγραφε το ψευδωνυμο και ειχαμε καλη συζητηση αλλα το προφιλ εκεινο το διεγραψα και μετα απο 1 χρονο ξαναδημιουργησε προφιλ με το ιδιο ονομα

Δεν θέλω να σου κάνω μάθημα συμπεριφοράς αν έτσι φάνηκε απλά δεν ξέρω περνάνε οι στιγμές γρήγορα και λόγω προβλημάτων κάποια τα θεωρούμε αυτονόητα και δεν είναι αυτονόητα. Έχω περάσει άλλα θέματα υγείας αλλά γενικώς γνωρίζω για ορισμένα. Ψαχνόμουν διάβαζα γνώριζα ανθρώπους έχω βοηθήσει δικούς μου ανθρώπους σε νοσηλειες και ίσως και όλα αυτά να με έκαναν και πιο ευαισθητοποιημενη. Και στη διπολική υπάρχει μεγάλη καχυποψία πάντως. Καχυποψία που οδηγεί σε έντονο θυμό.
    *** σε θυμάμαι ως μέλος :)

Page 1 of 2 12 LastLast