Results 31 to 45 of 50
Thread: Περνάει η Ψύχωση;
-
15-01-2011, 15:04 #31
oboro, εάν διαφωνείς με τις απόψεις μου δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι στο στυλ με το οποιο τις εκφράζω. Εφόσον ο τρόπος που γράφω δεν σου αρέσει, μπορείς να τον προσπεράσεις χωρίς να χρειάζεται να τον επικρίνεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να πέσει κάποιος αναγνώστης 'θύμα' των απόψεών μου :-)
Όσον αφορά το στυλ γραφής, σε ένα forum μπορεί να συνυπάρχει με άλλα στυλ γραφής - όπως και μια άποψη μπορεί να συνυπάρχει με άλλες απόψεις της.
Σχετικα με την 'διανοητικοποίηση' , νομίζω ότι δεν ισχύει - διότι δεν χρησιμοποιώ ορολογίες ή παραπομπές σε άρθρα επιστημόνων.Last edited by esoteriki_dynami; 15-01-2011 at 15:18.
- 15-01-2011, 15:22 #32
Αμ ελα ομως που διαφωνω και τοσο με τη γενικοτερη σταση σου και το στυλ σου οσο και με τις επιμερους αποψεις που εκφραζεις! : ) Επιπλεον θεωρω πως τα δυο αυτα δρουν συνεργιστικα - αλλο δηλαδη καποιος γενικα να ειναι απληροφορητος, αλλο να το παιζει ειδικος κι αλλο να κανει *και τα δυο*. Δεν ειναι απλος συνδυασμος κατ' εμε αλλα κατι ξεχωριστο. Οσο και αντιφατικο.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να πέσει κάποιος αναγνώστης 'θύμα' των απόψεών μου :-)
Όσον αφορά το στυλ γραφής, σε ένα forum μπορεί να συνυπάρχει με άλλα στυλ γραφής - όπως και μια άποψη μπορεί να συνυπάρχει με άλλες απόψεις της.
Ε, ειναι καπως μετα, δεν ειναι?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
15-01-2011, 15:26 #33
Λολ... Τωρα σορυ αλλα δεν γινεται να μιλας σοβαρα! Δηλαδη οποτε καποιος καταφευγει στην διανοητικοποιηση ειτε στο νετ ειτε στην real, συνοδευονται τα λεγομενα του απο παραπομπες σε επιθεωρησεις και συγγραμματα? Ημαρτον...
Ναι, μαλλον πρεπει να ξανακοιταξεις τον ορισμο και ισως να προβληματιστεις και λιγο παραπανω (!)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
15-01-2011, 15:28 #34
oboro, ο έντονος τρόπος που απαντάς περισσότερο δείχνει ότι δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου, παρά το στυλ που τις εκφράζω. Εάν με κάτι δεν συμφωνείς, μπορείς να το προσπεράσεις αντί να ξεκινήσεις να το κριτικάρεις. Είναι σεβαστό να γράψεις με ευγενικό τρόπο τα επιχειρήματά σου (άλλωστε στο forum γράφουμε απρόσωπα) και κυρίως με σεβασμό προς τον συνομιλητή σου - όσο και αν διαφωνείς είτε με το στυλ γραφής είτε με τις απόψεις που εκφράζει :-)
Όσον αφορά την ψύχωση, εξέφρασα μια άποψη η οποία ειναι μια θεώρηση. Το ότι δεν σε βρίσκει σύμφωνο, ειναι σεβαστό - δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι με όλα. Κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του και δεν υπάρχει κάτι απόλυτο - διαφορετικά η κάθε ασθένεια θα είχε ιασθεί.
15-01-2011, 15:34 #35
Μπα, αστο... μετα απ' αυτο με τις παραπομπες και τα συγγραμματα χρειαζομαι ενα διαλειμμα.
Η μαλλον γενικοτερα αστο. 'S all good."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-01-2011, 16:00 #36
oborο, ίσως αν καταλάβεις ότι δεν υπάρχει λογική μαύρο - άσπρο και απόλυτοι ορισμοί, τότε δε θα χρησιμοποιείς και τόσο έντονο ύφος στις απαντήσεις σου (που αγγίζει την προσωπική αντιπαράθεση) αλλά θα παραμένεις σε πλαίσια ευγενικής απρόσωπης συνομιλίας όπως χρειάζεται να ειναι η συνομιλία σε ένα forum. :-)
15-01-2011, 16:04 #37
Λες να χρειαζεται ολοι να γραφουν οπως εσυ? Τι μας λες... λολ
Τελος παντων, δεν περιμενα ποτε να ειναι ανοιχτος στην κριτικη καποιος που το παιζει ειδικος και φτανει στο σημειο να παρουσιαζει το δηθεν απροσωπο στυλ του σαν το ιδανικο για ενα φορουμ *υποστηριξης*..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-01-2011, 16:14 #38
Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του να υιοθετήσει το στυλ μου, με το να προχωράει σε προσωπική αντιπαράθεση και ειρωνεία.
Όσον αφορά το στυλ γραφής και τις απόψεις, εφόσον δεν σε βρίσκουν σύμφωνο, μπορείς να μην ασχολείσαι ή για λόγους τακτ και σεβασμού στο θέμα του topic, να χρησιμοποιήσεις τα προσωπικά μηνύματα.
Τα προσωπικά μηνύματα υπάρχουν για το λόγο αυτό.
Εκτός αν τελικά σκοπός είναι η δημιουργία προσωπικής αντιπαράθεσης πίσω από το πληκτρολόγιο, με μέλη που δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα ειρωνείας και
ούτε έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε οικιότητα για να χρησιμοποιείς ειρωνικό ύφος.
Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να περιορίσεις την κριτική σου σε επιχειρήματα και να μην καταφεύγεις στην ειρωνεία και στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες.
Αν έχεις διαφωνίες, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα διότι δεν νομίζω ότι η συζήτηση που ξεκίνησες αφορά το παρόν topic.
15-01-2011, 16:18 #39
oboro, υπάρχουν κ χειρότερα από τα λεξικά....
http://www.mazi.org.gr/
15-01-2011, 16:23 #40
Βασικα ο πρωτος που απαντησε αμυντικα, ησουν εσυ. Μαλλον δε σου αρεσει να σε αμφισβητουν. Η πρεπει να το κανουν "με τροπο" που "αρμοζει" στον τροπο συζητησης που θετεις παλι... εσυ.
Τα προσωπικα μηνυματα ειναι για ιδιωτικα θεματα, και οχι για θεματα οπως η δημοσια σταση καποιου σε ενα φορουμ επισης δημοσιο.
Τα περι τακτ τα βρισκω ατυχεστατα επειδη οπως εξηγησα πριν το βρισκω τουλαχιστον ακομψο να μπαινει καποιος σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και να το παιζει ειδημονας. Ναι, αυτο πιστευω οτι κανεις κι ας ειναι ανακριβη τα μισα απο οσα λες συνηθως. Να μην πω κιολας οτι εσυ εισαι που το γυριζεις στο προσωπικο, προσπαθωντας να με βγαλεις επιτιθεμενο, λες και ειμαστε σε ακαδημαϊκο βημα, ακριβως για να μη χρειαστει να απαντησεις στην κριτικη μου."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-01-2011, 16:24 #41
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-01-2011, 16:38 #42
oboro, αν ξαναδείς τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες στο πρώτο σου ποστ θα καταλάβεις γιατί σου ανέφερα ότι στόχος σου ήταν εξαρχής η προσωπική αντιπαράθεση. Δεν σου αρέσει το ύφος που γράφω; Θεωρείς ότι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα οι απόψεις μου; Σεβαστή η γνώμη σου. Αλλά το να είσαι επιθετικός δεν βλέπω το νόημα. Όλοι εδώ είμαστε για να προσφέρουμε τις απόψεις μας χωρίς απαραίτητα όλες να συμφωνούν. Αυτό σου εξηγώ εξαρχής, και το γυρνάς στην ειρωνεία. Να είσαι πιο ευγενικός. Αυτό δεν ειναι 'τακτ' , είναι καθαρά λογική. Διαφωνώ με κάτι, ναι, αλλά δεν ειρωνεύομαι και δεν χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς που αγγίζουν και το προσωπικό.
Για χαρακτηρισμούς προσωπικούς και για αντιδικία, μπορείς να χρησιμοποιείς τα προσωπικά μηνύματα.
Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις ότι από τη στιγμή που ασχολήθηκες μαζί μου, και όχι με το θέμα του topic, έπρεπε να είχες χρησιμοποιησει προσωπικο μηνυμα. Εγω εγραψα μια αποψη επι του τοπικ . Πες τη γνωμη σου, και ασε σε παρακαλω τις προσωπικες επιθεσεις. Δεν υπαρχει λογος. Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι. :-)
15-01-2011, 16:40 #43
ουτε λεξη για την ταμπακεραααααααααα
...Ω, με συγχωρειτε. Ξεχασα οτι δεν καπνιζω."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
15-01-2011, 16:47 #44
15-01-2011, 16:50 #45
Συγγνωμη μιχαλη για την μαζικη εκτροπη του θεματος, και για τα λεξικα. : )
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.