Results 16 to 23 of 23
Thread: ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ Η ΟΧΙ?
-
20-06-2006, 00:26 #16
Τώρα μιλάς σωστά...
- 20-06-2006, 07:04 #17
στήριξέ την όταν στο ζητά, και αν πραγματικά το θέλεις -οπότε θα είναι πραγματική και η στήριξη που θα τη΄ς δώσεις. κοίτα όμως μην αρχίσεις και λυπάσαι τον εαυτό σου. νιώθε ελεύθερος. είτε για \'να χτυπήσεις γκόμενα\', είτε για να νιώσεις ουσιαστικά την εσωτερική σου αξιοπρέπεια.
είναι δύσκολη περίοδος αυτή. σε καταλαβαίνω, σου εύχομαι να έχεις δύναμη. πάντως ένα είναι σίγουρο: ΟΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ. ευτυχώς...
20-06-2006, 16:13 #18
Οτι και αν εχει αυτη κοιταζει να περναει καλα. Κανει τη ζωη της και αυτο ειναι το δεδομενο. Εσυ κανεις τη ζωη σου; περνας καλα; αυτο κοιταξα οταν μου ηρθε η λυπητερη στο ψυχισμο μου απο το κερατο.
22-06-2006, 16:11 #19
Berg έχεις πληγωθεί πολύ και έχεις δίκιο να μιλάς με τόση απογοήτευση και πικρία. Όμως πιστεύω ότι σε όσους η ζωή έχει φερθεί σκληρά κάποια στιγμή τους το ανταποδίδει. Γι\' αυτό προσπάθησε να τα αφήσεις, όσο βέβαια αυτό γίνεται, όλα πίσω σου, πες ότι έγινε έγινε, δε γίνεται να μείνω πάντα εκεί, θα προχωρήσω μπροστά γιατί μου αξίζει! Συγχώρεσε τον εαυτό σου και θα νιώσεις πολύ πιο ξαλαφρωμένος. Ξέρω είναι πολύ δύσκολο και χριστιανικό( :) ) αυτό που λέω, κι εγώ στη θέση σου μπορεί να θύμωνα με κάποιον που θα μου μιλούσε έτσι όπως μιλάω εγώ σε σένα αλλά και να δυσκολευόμουν πολύ να το πράξω. Το λέω γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη μετά θα νιώσεις απαλλαγμένος από όλο αυτό το φορτίο...
Panlex έχεις απόλυτα δίκιο να αισθάνεσαι άσχημα. Ειλικρινά μπράβο σου που ήσουν τόσο διατεθειμένος να τη στηρίξεις όταν ήσασταν μαζί, άλλοι μπορεί να το \'βάζαν στα πόδια. Και είμαι σίγουρη πως ότι και να γίνει μεταξύ σας, αν δεν το έχει καταλάβει ήδη, κάποια στιγμή θα το καταλάβει ότι είχε ένα άνθρωπο που δύσκολα βρίσκει κανείς σήμερα...
Αλλά panlex μου όσο και να το εκτιμήσει αυτό εσένα δε σου αξίζει να μένει κάποια μαζί σου από αγάπη \"αδερφική\". Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου πάντα, όταν μια γυναίκα φτάσει να το εκστομίσει αυτό έχει προσπαθήσει απίστευτα να νικήσει τον εαυτό της, τον εαυτό της που δεν νιώθει πλέον ερωτευμένη. Μη νιώθεις ένοχος σε αυτό όμως, μη φορτωθείς όλες τις ενοχές και θυμώσεις με τον εαυτό σου. Και οι δύο φταίνε σε ένα χωρισμό. Κι εσύ κι εκείνη. Αυτό το ξέρετε καλύτερα εσείς από τον καθένα μας.
Πάντως είναι θαρραλέο και αξιέπαινο από τη μεριά της ότι ήταν ειλικρινής απέναντί σου. ʼδικο είναι που αργησε να είναι ειλικρινής. Θα μπορούσε να σου πουλάει παραμύθι γιατί θα σε χρειαζόταν να τη στηρίζεις στη δύσκολη φάση και να έχει και τον άλλο για να περνά καλά, άλλωστε και με τον άλλο δε θα μπορούσε να είναι φανερά. Όσο για το ότι σου είπε ότι μόνο φιλήθηκαν δε νομίζω να είχαν προχωρήσει γιατί αν ήταν έτσι δε θα σου έλεγε ούτε καν για το φιλί. Βέβαια, δεν έχει και τόσο σημασία αυτό, αν το έκανε μαζί του ή όχι, από τη στιγμή που λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, είναι σα να το έχει κάνει...
Προσπάθησα να μπω στο μυαλό της σα γυναίκα και πιστεύω ότι λόγω της αρρώστιας ταρακουνήθηκε, η ζωή είναι μικρή και ίσως είδε κάποια πράγματα που της είχαν μείνει απωθημένα...
Το ότι έχετε χωρίσει δε σημαίνει ότι δεν αγαπιέστε. Γι\' αυτό αν το νιώθεις μπορείς να τη στηρίζεις, αρκεί να μη σου κάνει αυτό, τουλάχιστον για τώρα που είναι πρόσφατο, περισσότερο κακό στην ψυχολογία σου. Μπορείς να αποτραβηχτείς λίγο να σκεφτείς και να νιώσεις καλά, πριν αρχίσεις να τη στηρίζεις ξανά. Μίλησέ της όμως για σένα, μη νιώθεις απλά κομπάρσος στη δική της ζωή. Πες της ότι σε πλήγωσε επειδή την αγαπάς αλλά δεν μπορείς να είσαι σε αναμονή από τη στιγμή που η αγάπη της είναι αδερφική. Θα πρέπει να το μάθει αυτό και να μη σε θεωρεί δεδομένο ως σύντροφο. Ως φίλο θα το αποφασίσεις εσύ.
Φιλιά.
22-06-2006, 21:09 #20
planex mou... oti kai na einai ta aisthimata tis esi den prepei na afiseis to telos na einai avevaio... prepei na prospatiseis oso mporeis... an ta katafereis na tin kerdiseis piso kalos an oxi tote tha ksereis oti ekanes oti itan dinato.. prospathise oso einai zesto to sidero.... zise toulaxisto tin mataiosi para tin avevaiotita... dose ena telos thetiko i arnitiko .. alla dose telos...
22-06-2006, 21:27 #21
Δε σου θυμονο Κατερινα. Λογικα μιλας και εχεις δικιο. Αγονιζομαι απο μεσα μου να το βγαλο. Με βοηθησε πολυ ο ψυχιατρος και το εχω ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο αν και μεσα μου υπαρχει οργη οταν μου ερχονται εκινες οι εικονες που σαν τον μαλακα καθομουν στο διαδρομο του ξενοδοχειου με τον φιλο μου και τον αδερφο μου να δω αν λενε αληθια οτι η λεγαμενη ειναι μεσα. Και οταν βγηκε και την ειδα να βγαινει με τον αλλον τοτε τι να πω. Χαθηκε η γη κατο απο τα ποδια, μουδιαζα ολοκληρος, τα ποδια μου μου κοππηκαν και πηγα πιο περα να μην κοιταω αυτο το αισχος και ελεγα ειναι μηπως καποιο ονειρο κατι που δεν ειναι αληθεια. Δε μπορουσα να πιστεψω οτι η κοπελα που το βραδι ηταν στο κρεβατι μαζι μου και την ειχα στην αγκαλια μου και ειμασταν 3 χρονια σχεσης και 2 χρονια αραβονιασμενοι (το συνολο 5 χρονια) πηδιοταν με εναν αλλον δεν ξερο και εγο ποσο καιρο. Ρε Κατερινα ελα στη θεση μου λιγο να φιλας εναν να εισαι μαζι του να λετε για το μελλον να του εχεις δωσει ψυχικα και υλικα οτι εχεις και αυτο το στομα να φιλαει αλλο στομα για να μην πω αλλα που μπορει να εβαλε στο στομα της. Dodoni μη μου κανεις καμια παρατηρηση γιατι ετσι στην ψυχρα θα τα γραψω οποσ στην ψυχρα μπορει να τα εκανε η λεγαμενη στο κρεβατι με τον αλλον και παλι κρατιεμαι να μην αρχισω να κατεβαζο τα γαλλικα που μου ερχονται στο μιαλο γιατι αν δεν το φας οποσ το εφαγα και το δεις και με τα ματια σου οχι το σκηνικο του κουτουποματος αλλα να βγαινουν μαζι απο το δοματιο ε δεν ξερεισ ποσ ειναι. Τι κανανε μεσα στο δοματιο; Το γιατρο πεζανε η πεζανε την κουμπαρα; Αντε μου ηρθαν στο μιαλο και σαν πληγη που δε λεει να κλεισει ειναι αυτη η γαμημενη εικονα. Κατα τα λοιπα ενταξει εχω μια σχεση με μια αλλη κοπελα. Ελπιζο να παμε καλα. Αν δεν παμε ενταξει βλεπουμε.
22-06-2006, 23:17 #22
katerina7 μιλάς λογικά και εκπλήσομαι γιατί συνήθως υπάρχει μιά γυναικεία αλληλεγγύη σε τέτοιου είδους θέματα.
Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω για το πόσο σοβαρό είναι και το πρόβλημα της κοπέλας. Συνήθως σε τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις έρχεσαι πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και το μυαλό σου δεν σε αφήνει να ονειρεύεσαι και να ερωτεύεσαι. Μήπως το πρόβλημά της panlex είναι πιο απλό και σε παραμυθιάζει?
Όσο για το \"φιλί\"? Μόνο τα δεκαπεντάχρονα την \"βγάζουν\" με ένα φιλί στο στόμα και γι΄αυτά μην είσαι σίγουρος.
Φαντάζομαι θα συμφωνεί και ο berg ότι όχι απλώς πηδήχτηκαν αλλά συνεχίζουν να έχουν σχέση.
Συγνώμη αν σε πληγώνω αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
25-06-2006, 14:32 #23
Μιχαλη ενταξει τωρα αν κουτοποθηκαν η οχι τι να πω; Δεν ξερω αλλα εσυ, εγω ολοι που δεν ειμαστε σε κατασταση καψουρας μιλαμε λογικα. Μεχρι να συνελθω και εγο ε ενταξει αλλιοσ τα εβλεπα την ειχα κανει στο μυαλο μου θεα και δε μπορουσα να το δεχτω αυτο που ευτυχως ειδα. Αν δεν το εβλεπα μπορει να μην το πιστευα ακομα και αν η ιδια μου το ελεγε οτι ξεσκιζεται με αλλον. Ενταξει ο panlex εκινο που θελω να περασω ειναι να βοηθησει ρε παιδι μου αλλα οχι εις βαρος του. Δηλαδη εγω στην περιπτοση του δε θα μπορουσα να μιλαο με το προσοπο γιατι θα χαλνιομουν οποτε την ακουγα. Υστερα θα το επερνα και εγωιστικα. Δηλαδη πως την ειδε τη δουλεια; Εμενα να με εχει για τα ψυχολογικα της και με τον αλλον να ειναι σε αλλη φαση; Ε δε μπορω ετσι. Αλλα ο καθενας ειναι αλλιως. Εμενα με βοηθησε που δεν ξαναμιλησα μαζι της γιατι εμεινα ανεπηρεαστος, την ξεχασα και συνεχισα τη ζωη μου δυσκολα στην αρχη αλλα μετα εστροσε οσο εστρωσε. Αν μιλουσα μαζι της ακομα κολημενος θα εμενα. Αλλο ομοσ εγω αλλο εσυ αλλο ο panlex αλλο ο καθε ενας. Τελος παντων panlex κοιτα και εσυ να κανεις και για εσενα σχεδια και να προχωρας και με αλλες δουλειες γιατι παντα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μαγκα μου κατι πορτοκαλια πολυ καλυτερα απο αυτα που νομιζεις οτι ειναι τα καλυτερα. Βγες εξω και ορμα και θα δεις οτι θα περασει τωρα αυτο.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία