Θέλω βοήθεια!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα ΔΕΝ ειναι ολοι καλοι.....πως λοιπον να σε πεισουμε για κατι τεοτιο???
    πρεπει οπωσδηποτε να ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ????
    εχει καλους, εχει και κακους, αλλα οι περισσοτεροι ειναι ...αναμικτοι...
    ειναι κατα βαση "καλοι ανθρωποι" (που λεμε) που ειναι ομως σε θεση να κανουν κακιες οταν τους ενοχλησουν...
    τωρα βεβαια, αλλοι ενοχλουνται απο επιθετικες ενεργειες εναντιον τους κι αλλοι ενοχλουντια και μονο με την υπαρξη των αλλων και οταν δεν τους γινονται τα κεφια :) υποθετω πως αυτους μπορουμε να τους λεμε "κακους"....
    οποτε δυστυχως, δεν μπορουμε να σου πουμε κατι για ολους τους ανθρωπους οπου γης και να ξεμπερδευεις...
    θα πρεπει κι εσυ, οπως κι ολοι μας, να κανεις διακριση στο ποιοι ειναι καλοι και ποιοι οχι...(βαριεσαι?)
    αυτο με τον ψυχολογο μου κανει μεγαλη εντυπωση και το εχεις ξαναπει και μου ειχε κανει εντυπωση και τοτε και θυμαμαι μαλιστα καλα πως το συζητησαμε στο φορουμ και πηραμε και την γνωμη ψυχολογου επ αυτου.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!!!.ποσο δε μαλλον , που το επιθυμεις διακαως και το ζητας μονη σου!!!
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι στο αρνουνται, κανε κι αλλες προσπαθειες να στο επιτρεψουν.
    αν καποιος απο τους λογους ειναι το οικονομικο, δοκιμασε να στραφεις στα κεντρα ψυχικης υγειας πουε ιναι σχεδον δωρεαν..
    Δεν μου απαγόρευσε να δω ψυχολόγο ο γιατρός μου, απλά μου είπε ότι τον πιέζω και δεν γίνεται. Δεν μου είπε δηλαδή όπως η άλλη ότι απαγορεύεται. Εξάλλου και ψυχολόγος να μας το είπε, αν δύο γιατροί που δουλεύουν έξω και τους ξέρω είπαν αυτό, ότι δηλαδή δεν πρέπει, τότε αυτοί έχουν δίκιο, και όχι ο ψυχολόγος. Βέβαια νομίζω πως ο τελευταίος είχε και άλλο συμφέρον να μου το πει, θα το μάθω. Σε κψυ ρώτησα, πάλι με απορρίψανε. Τους είπα ότι παρακολουθώ ψυχίατρο, και μου είπανε να ρωτήσω το γιατρό μου! Αυτά.

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ναι συμφωνω...............υπαρχουν ατομα που κουρδιζονται με την επιθετικοτητα..........ακυρο αλλα το διαβασα κ το νιωθω κιολας
    Κι εγώ κουρδίζομαι με την επιθετικότητα...

Senior Member
    λες οτι φοβασαι μηπως δεν ισχυει η καινουργια θεωρια σου.

την πιθανοτητα να ισχυει καποιες φορες (ας πουμε τις περισσοτερες), αλλα καποιες αλλες να μην ισχυει την εχεις σκεφτει?

θα επρεπε η να ισχυει ΠΑΝΤΑ η να μην ισχυει ΠΟΤΕ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123