Shovel_dog
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: Shovel_dog

--deleted--

--deleted--
    Last edited by Winston_man_2; 10-12-2010 at 04:48. Reason: Όταν εδωσα το λινκ αγνοουσα τον νεο νομο περι "ηλεκτρονικου εγκληματος", που απαγορευει την αναδημοσιευση εγκληματικων ενεργειων ακομα και αν δεν τις εχεις πραξει εσυ.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Αιτιολογία: Όταν εδωσα το λινκ αγνοουσα τον νεο νομο περι "ηλεκτρονικου εγκληματος", που απαγορευει την αναδημοσιευση εγκληματικων ενεργειων ακομα και αν δεν τις εχεις πραξει εσυ.
    oμιτζι!

τι σόι νομος ειναι αυτος?

με λιγα λογια δηλαδη ειναι παρανομες ολες οι ειδησεις..!

yay!

Senior Member
    βασικα κ εγω θα ηθελα να μαθω τι νομος ειναι αυτος!

Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    oμιτζι!

τι σόι νομος ειναι αυτος?

με λιγα λογια δηλαδη ειναι παρανομες ολες οι ειδησεις..!

yay!
    Συγνωμη, εννουσα βιντεο που αποθανατιζουν τετοιες πραξεις. Δεν το διευκρινησα σωστα. Ψηφιστηκε πριν 3 μηνες περιπου.

Senior Member
    Ευτυχως που ψηφιστηκε !!!!!

Προσωπικα νομιζω οτι ενα τετοιο βιντεο το μονο που μπορει να κανει ειναι .και τον πιο αναισθητο, χωρις καθολου κυτταρα ευαισθησιας,απλα να ανατριχιασει ,και να ξεφυγει
    ΑΥΤΑ !!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    βασικα κ εγω θα ηθελα να μαθω τι νομος ειναι αυτος!
    Απλος νομος λογικης λολ :)

Εσυ λοιπον για καποιους λογους αποφασισεις να με σκοτωσεις οκ??

παιρνεις φαρασια και φτυαρια ,και μερικους φιλους να βγαλουν και ενα ....video with my death " fun " yee!!!

me σαπιζεις στο ξυλο στην πραγματικοτητα ,με βλεπεις να να αιμοραγω να ποναω και συ γελας {δεν το λεω για σενα }και πεθαινω απο τα βασανιστηρια που μου εχεις κανει
    Και μετα το ανεβαζω ,γιατι εχω ΑΡΡΩΣΤΙΑ στο κεφαλι μου ,και ζητω και ψηφους γ αυτο που εκανα
    Που ηταν ενα πραγματικο εγκλημα ,και αληθινο με ολες τις λεπτομερεις REAL lol !!!
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Δυστηχως η περιεργια ειναι συνηθως κακος συμβουλος, για αυτο για κακη μου τυχη εψαξα και βρηκα αυτο που μαλλον ποσταρες.

πραγματικα η καρ***λιτσα (καρυοφιλιτσα) που εκανε τετοιο πραγμα ..πω.......
    δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.....

Senior Member
    ΕΙΣΑΙ ευγενικος εδω παρα πολυ :(
    Δεν ειναι τωρινο ,το ειδα πριν αρκετο καιρο ,και ειχα εφιαλτες πραγματικα σου μιλω bolt
    Μακαρι να τον ειχα αυτον μπροστα μου ,αλλα και αυτον που τραβουσε το βιντεο και του ελεγε δωστουκαι αλλη μια !!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ !!!! ΛΥΠΑΜΑΙ
    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ??

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙ ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    γαμω την ωρα κ την στιγμη που το ειδα!ποσο υπανθρωπος μπορει να ειναι αυτος που το εκανε?δεν εχω λογια ρε γαμωτο!

Senior Member
    δεν προλαβα ευτυχως να το δω και δεν θα θελα με τιποτε να το δω και θεωρω οτι οποιος εβαζε μπροστα μου κατι τετοιο χωρις να με προειδοποιησει για το τι προκειται να δω, ωστε να εχω την ευκαιρια να το αποφυγω, θα επρεπε να λογοδοτησει στην δικαιοσυνη τουλαχιστον.
    καταλαβα απο τα συμφραζομενα περι τινους προκειται...
    αυτο που θα θελα να ρωτησω τον winston ομως ειναι:
    ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??ΠΡΟΣΕΞΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

Πριν το λινκ που εδωσα ειχα προειδοποιησει οτι "εχει σκληρο περιεχομενο και οποιος δεν μπορει ας μην μπει".

Όποιος θελει να το δει ας γραψει στο google: "Αστεία θανάτωση σκύλου με φτυαρι" και θα το βγαλει πρωτο πρωτο. (Δεν παραβιαζω νομο λεγοντας αυτο, αφου ουτε δινω λινκ, ουτε βιντεο.) Προειδοποιώ εχει πολυ σκληρο περιεχομενο.

- Ο λογος που το κανω ειναι για να δειξω που εχουμε φτασει ως κοινωνια και ανθρωποι. Πρεπει να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ωστε να ευαισθητοποιηθουν. Δεν ειναι μονο το βιντεο αλλα και τα σχολια στο φορουμ που δημοσιευτηκε απο καποια ατομα. Ειδικα αυτον που το ποσταρε, που το βρισκει "αστειο" και λεει "εχει τρελο γελιο".

- Εχω δει και χειροτερα βιντεο στο φορουμ αυτο. Πολυ χειροτερα... Όποιος θελει ας το ψαξει.

Senior Member
    Ο λογος που το κανω ειναι για να δειξω που εχουμε φτασει ως κοινωνια και ανθρωποι. Πρεπει να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ωστε να ευαισθητοποιηθουν. Δεν ειναι μονο το βιντεο αλλα και τα σχολια στο φορουμ που δημοσιευτηκε απο καποια ατομα. Ειδικα αυτον που το ποσταρε, που το βρισκει "αστειο" και λεει "εχει τρελο γελιο".
    Δηλαδη εαν δω το βιντεο θα γινω πιο ευαισθητος? Ή οτι υπαρχει ο σαδισμος ειναι γνωστο απο την ...αρχαιοτητα δεν ειναι ανακαλυψη καινουρια για να πουμε ποσο σαπια ειναι η σημερινη κοινωνια. Αλλωστε η ανθρωποτητα περασε και ενα μεσαιωνα.
    Να το καταγγειλεις στις αρχες το καταλαβαινω , εαν δεν ξερεις τον τροπο να το καταγγειλεις σε φιλοζωικη οργανωση το καταλαβαινω.
    Αλλα το να προβαλεις το βιντεο στο φορουμ δεν ειναι οτι καλυτερο και καλως εκανες και το εσβησες.
    Δεν το ειδα ουτε θελω να το δω και δεν ειναι για να μη χαλασω την ζαχαρενια μου και το γυαλινο κοσμο που πιθανως ζω , αλλα δεν ειμαι αναγκασμενος να βλεπω την καθε κτηνωδια του καθενος για να γινω πιο ευαισθητοποιημενος.
    Εχω δει πριν χρονια ενα αντιστοιχο που γδερναν ζωα ζωντανα για το δερμα τους κατα χιλιαδες και ακομα να συνερθω. Φρικτο , αλλα το δικο σου φανταζομαι ειναι ακομα πιο φρικτο γιατι αυτοι που το καναν απο την περιγραφη το καναν για καθαρη διασκεδαση.
    Ο σαδισμος ειναι κατανοητος για τα ζωα οπως τις γατες που παιζουν με το θηραμα τους χωρις να εχουν αλλο οφελος οπως της τροφης , αλλα για τους ανθρωπους ειναι ιδιαιτερα απεχθες συναισθημα για το μεγαλυτερο συνολο τουλαχιστον και εαν
    κανοντας την σαδιστικη αυτη ενεργεια παραβιαζεις την νομοθεσια πρεπει να σε τσουβαλιασουν και μακαρι να τον τσουβαλιασουν τον τυπο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ο λογος που το κανω ειναι για να δειξω που εχουμε φτασει ως κοινωνια και ανθρωποι. Πρεπει να το δουν οσο το δυνατον περισσοτεροι ωστε να ευαισθητοποιηθουν. Δεν ειναι μονο το βιντεο αλλα και τα σχολια στο φορουμ που δημοσιευτηκε απο καποια ατομα. Ειδικα αυτον που το ποσταρε, που το βρισκει "αστειο" και λεει "εχει τρελο γελιο".

Τα σχολια σε εκεινο το φορα ειναι απλα τρομαχτικα.
    Το βιντεο ομως δεν νομιζω οτι ειναι για να αναρωτηθουμε "που φτασαμε".

Δεν περιμενα να δω το βιντεο με εναν ψυχανωμαλο και ενα σκυλακι για να βγαλω συμπερασμα για το "που φτασαμε" , μιας και εκεινος που το εκανε αυτο προφανως και δεν ανηκει στην δικια μας κοινωνια εκτος και αμα βλεπεις πολλους γνωστους εδω και απο να σκοτωνουν ζωακια με φτυαρια και να γελανε.

Εδω πριν λιγα χρονια ενας πεζοναυτης πηρε ενα κουταβακι στο Ιρακ και το πεταξε απο ενα γκρεμο σαν να ηταν χειροβομβιδα την ωρα που γελουσε, εγινε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με αυτο το βιντεο που αν δε κανω λαθος εφαγε στρατιωτικη φυλακη και ποινη κιολας(!) , και ο κοσμος αρχισε τα βλακωδες σχολια του οτι οι στρατιωτες ειναι βιαιοι, ο πολεμος στο Ιρακ ειναι λαθος επειδη σκοτωνονται κουταβακια κτλ.

Ναι, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απωλεια του πολεμου , ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ , για να πιστουμε οτι ενας πολεμος ειναι βιαιος και λαθος και να αναρωτηθουμε για το IQ των στρατιωτων οχι για το γεγονος οτι ηταν μισθοφοροι που πληρωνονταν να μπουν σε ενα αεροπλανο να τους μεταφερει σε μια μακρινη χωρα χωρις να ξερουν τον λογο ,για να δολοφονησουν ατομα που δεν γνωριζουν, αλλα ... επειδη πεταξαν ενα κουταβακι απο τον γκρεμο, η μεγαλη και τρανη αποδειξη!!!

Η μονη ευαισθητοποιηση που θα μπορουσες να προσφερεις με το να δειξεις το βιντεο ειναι να ανεβασεις την επιθυμια πολλων πολλων ανθρωπων να βγουνε εξω με ενα ροπαλο και να ψαχνουν τον uploader του βιντεο , δηλαδη απλα.. να τους εξοργισεις.

Γιατι καποιος που βλεπει το βιντεακι πρωτη φορα συνηθως ευχεται διαφορα "ομορφα" πραγματα να συμβουν σε αυτον που εκανε τετοιο πραγμα , και το τελευταιο πραγμα να αναρωτηθει για το "που φτασαμε".