ΔΑΙΜΟΝΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Member
    ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

Member
    Α ΚΑΙ Μ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟ ΣΙΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    Η βοήθεια που ζητάς μέσα από ένα φόρουμ είναι καθαρά βοήθεια στήριξης...Κανένας από εδώ πέρα μέσα δεν γνωρίζει ποια είσαι για να μπορεί εν τοις πράγμασι να σε βοηθήσει. Φυσικά, ούτε τηλεδιάγνωση μπορεί να γίνει. Ξόρκια σ' αυτό το φόρουμ δεν θα βρεις.
    Το μόνο που μένει , είναι να απευθυνθείς στους γονείς σου - η λύση αυτή είτε το θέλεις είτε όχι είναι μονόδρομος...

Για να σε πείσω για το ανύπαρκτο των υπερφυσικών ανησυχιών σου μάλλον λίγο δύσκολο, πρέπει να σου μάθω γράμματα, όχι από τα μπακαλίστικα των κατ' επίφαση θεολόγων που αντί να διδάσκουν, τραυματίζουν παιδικές ψυχές....

Βλέπεις επομένως κάτι άλλο,από το να ζητήσεις την συνδρομή των γονιών σου ?
    Last edited by sabb; 12-12-2010 at 01:07.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.ΑΚΟΜΑ Κ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΩ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ...

Senior Member
    Να μην σε τρομάζει ο σωστός δρόμος...Ότι λάθη έχεις κάνει, μπορούν να διορθωθούν τώρα με βοήθεια από τους ανθρώπους που σ' αγαπούν και είναι έτοιμοι να σου τα συγχωρήσουν. Έχεις ακριβώς την ηλικία της κόρης μου, κι αν της συνέβαινε κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να το γνωρίζω για να μπορέσω να την βοηθήσω. Ούτε μου περνάει από το μυαλό πως θα έπρεπε να την κρίνω για τις πράξεις της - εκείνο που ενδιαφέρει έναν γονιό , είναι να βοηθήσει το παιδί του κι όχι να κάνει ανούσια κριτική, πίστεψε με...
    Η οποιαδήποτε στενοχώρια για τα λάθη των παιδιών μας, ωχριά μπροστά στο μέγεθος της χαράς που θα μας δώσει η σωτηρία της ψυχής τους....

Senior Member
    Σου χρειάζεται στήριξη που δε μπορεί να σου δοθεί μέσα από μια οθόνη, χρειάζεσαι κάποιον που να εμπιστεύεσαι. Έχεις κάποιο άτομο που να πιστεύεις ότι μπορείς να του μιλήσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον;

Sabb σέβομαι τη γνώμη σου, επίτρεψε μου να έχω διαφορετική.

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Σου χρειάζεται στήριξη που δε μπορεί να σου δοθεί μέσα από μια οθόνη, χρειάζεσαι κάποιον που να εμπιστεύεσαι. Έχεις κάποιο άτομο που να πιστεύεις ότι μπορείς να του μιλήσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον;

Sabb σέβομαι τη γνώμη σου, επίτρεψε μου να έχω διαφορετική.
    Φυσικά και μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη...Αρκεί να μην προσπαθείς να την παρουσιάσεις σαν γιατροσόφι, σε μια περίπτωση που απαιτεί αντίθετους χειρισμούς ....

Member
    ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΧΩ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ Μ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Φυσικά και μπορείς να έχεις διαφορετική γνώμη...Αρκεί να μην προσπαθείς να την παρουσιάσεις σαν γιατροσόφι, σε μια περίπτωση που απαιτεί αντίθετους χειρισμούς ....
    Δεν προσπαθώ να παρουσιάσω τη γνώμη μου σαν γιατροσόφι, την καταθέτω θέλοντας να βοηθήσω.

Member
    ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ Μ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ

Σου στειλα you2you.Δεν νομιζω να σου βαλει τιμωρια και ουτε να σε κατακρινει!

Προς Ghost---->Εσυ χωρις να θελω να σε προσβαλω εχεις τα ματια της ψυχης σου ερμητικα κλειστα.Οταν φερουν το σφραγισμα σε λιγο θα το καταλαβεις και ελπιζω να μην ειναι αργα.Μαντεψε δεν ειμαι θεολογος,τεχνικος Η/Υ ειμαι αλλα ξερω τι γινεται.Α και οταν την επομενη φορα θες να προσβαλεις τους χριστιανους η την εκκλησια να το σκεφτεις καλα.Προβατα καταντησατε σας λενε δεν υπαρχει Θεος δεν υπαρχει αιωνια ζωη δεν υπαρχει τιποτα.Για αυτο μας ελεγχουν οι μασωνοι τωρα γιατι δεν βλεπετε τι πραγματικα θελουν να καταφερουν.Οσον αφορα τον θεολογο που ειπε αυτα εκανε μεγαλο λαθος για να μην πω μεγαλη βλακεια.Δεν πλησιαζεις ετσι τους ανθρωπους και ειδικα παιδια.Και αν αναρωτιεσαι εαν υπαρχει Θεος η μπορει να το θεωρεις παραμυθι μπορω να στο αποδειξω με πολλους τροπους.Φιλικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις την αληθεια και θα καταλαβεις οτι οι πραγματικοι χριστιανοι μονο το καλο των αλλων θελουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WeakbutPowerfull View Post
    Φιλικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βρεις την αληθεια και θα καταλαβεις οτι οι πραγματικοι χριστιανοι μονο το καλο των αλλων θελουν.
    ειδικα αμα αυτοι οι αλλοι ειναι ομοφυλοφιλοι και αλλης θρησκειας

αχαααααααααααααα!!! bolt....δεν εχεις το Θεο σου!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by simetra View Post
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ.ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΛΑΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΣΕ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩς ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΩΡΑ?ΚΟΥΝΑΝΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΣ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚ
    Μαλιστα,

εισαι 15 χρονων και ξερεις και πως δουλευει και το συστημα με τους ειδικους ωστε να το περιγραφεις με λεπτομερεια οπως να λες και ποσες φορες κουνανε το κεφαλι τους.

Σας το ειπε και αυτο η μαγισσα που σας κανει θρησκευτικα?

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast