ΔΑΙΜΟΝΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Senior Member
    Πρωτον, οι ψυχολογοι δεν σου δινουν φαρμακα, γιατι δεν εχουν δικαιωμα να το κανουν, καθως δεν ειναι γιατροι.
    Δευτερον, αν μπορεις κανε delete οτι εχεις αποθηκευσει στον εγκεφαλο σου απο αυτο που σας εχει πει αυτος ο σιχαμενος που θελει να αποκαλειται και εκπαιδευτικος, τρομαρα του!!! Ακομα και να το λεει η αγια γραφη, αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει. Η αγια γραφη επισης λεει οτι ο μυωσης χωρισε την θαλασσα στα δυο! Μην ξεχνας οτι εχει γραφει σε μια εποχη που οι ανθρωποι δεν ηξεραν τι ειναι ο κεραυνος! Οποτε οτι και να τους ελεγες το πιστευαν! Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε και εμεις...
    Ειναι θλιβερο που οι ανθρωποι της εκκλησιας χρησιμοποιουν ακομα τεχνασματα εκφοβισμου για να κρατησουν κοντα τους τους ανθρωπους. Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι πραγματικα δεν υπαρχει μεγαλυτερος αντιχριστος απο τους "δηθεν" χριστιανους... Προσωπικα, κοριτσι μου, δεν πιστευω, αλλα εκτιμω τους ανθρωπους που ειναι χριστιανοι για να τιμησουν τα ομορφα ιδανικα της θρησκειας τους, και οχι επειδη αν δεν το κανουν θα καουν στην κολαση!
    Μην ξεχνας οτι οι τυψεις μας προγραμματιζονται με βαση τις επιταγες της κοινωνιας.. Δηλαδη το αν θα νιωσεις τυψεις για κατι δεν ειναι κατι στανταρ ή αυτονοητο, αλλα καθοριζεται απο το τι σου εχει μαθει η κοινωνια οτι ειναι "κακο".Τι θελω να πω?? Το οτι εσυ τωρα αισθανεσαι τυψεις δεν σημαινει οτι πραγματι εκανες κατι κακο. Αν ζουσες σε μια υποτιθεμενη κοινωνια οπου η εκτρωση δεν θεωρουνταν ταμπου και εβλεπαν πιο ρεαλιστικα το θεμα, οτι πρεπει να ειναι λυση τελευταιας αναγκης οχι επειδη ειναι "φονος" (θεος φυλαξοι!), αλλα επειδη δεν ειναι καλο για τον οργανισμο σου, τοτε δεν θα βασανιζοσουν και θα εβλεπες το θεμα σαν μια ιατρικη επεμβαση που καλο θα ηταν να αποφυγεις στο μελλον!!!
    Δεν εχεις καποια φιλη σου που να μπορεις να της μιλησεις??
    Να σε ρωτησω, αντιβιωση παιρνεις? Ο γιατρος σου εχει δωσει οδηγειες να φροντισεις τον εαυτο σου?
    Α, επισης, οι ορμονες σου ειναι ακομα "τραλαλι-τραλαλο" απο τον επεμβαση, δωσε χρονο στον εαυτο σου, γιατι η μεγαλη θλιψη μπορει να οφειλεται και σε αυτο!

Member
    εχω τετοια αποψη για τους ψιχιατρους γιατι εχω διαβασει πολλα βιβλια και ιατρικα απλα καποιες φορες αν εχει καποιος ανχος η κατι οχι πολυ σοβαρο του δινουν με το παραμικρο βενζοδιαζεπινες και υστερα οταν διακοπτει την θεραπια με τα φαρμακα ειναι χειροτερα γιατι ειχε παθει εξαρτηση και εχει αλλα συπτωματα η γινοντε χειροτερα με τα χαπια και αυτα αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι απαραιτητα.Οσο για το αλλο μας εχει πει οτι υπηρχε ενας παππας που επικοινωνουσε με αλλους χωρις τηλεφωνο χωρις τιποτα
    και οτι ειχαν ερθει σε λογομαχια ενας γεροντας με εναν βουδαιστη και ειπε ο βουδιστης οτι και καλα σιγα ον αγιο και πηγε να βαρεσει τον γεροντα και δεν μπορουσε σταματαγε απο μοο ου το ποδι και πολλες αλλες ιστοριες και τα παιδια α και μενα η γιαγια μου εχασε τον βαπτιστηκο της σταυρο και ειπε αγιε αντωνη εμφανισε μου τον σταυρο και αυτος εμφανιστηκε και διαφορα τετοια ανεξηγητα και επειρεαστηκα μαλλον.Η καθηγητρια θρησκευτικων μας ειχε πει οτι ο θεος εχει δημιουργησει αγγελους και διαφορα τετοια πολλα που αν σας τα γραφω θα κουραστητε και θα λετε θρησκευτικα κανουμε τωρα και τετοια

Senior Member
    Μολις διαβασα ενα προηγουμενο ποστ...
    Μην καταστρεφεις τον εαυτο σου επειδη νομιζεις οτι σου αξιζει να πονας και να υποφερεις επειδη εκανες κατι που θεωρεις λαθος. Αλοιμονο αν η ζωη σου καθοριζονταν απο μια επεμβαση!!!! Η ζωη σου ομως καθοριζεται απο το πως αισθανεσαι μεσα σου, και εφοσον τωρα δεν νιωθεις καλα πρεπει να κανεις κατι γι αυτο πριν βουλιαξεις μεσα στην μιζερια και την κανεις βιωμα σου!
    Οι γονεις σου θα σε στηριξουν, μην το αμφισβητεις αυτο! Πρεπει να ειναι πολυ ακαρδοι αν σε παρατησουν τωρα που τους χρειαζεσαι περισσοτερο. Και μην νομιζεις οτι αν δεν τους το πεις δεν θα καταλαβουν οτι δεν εισαι καλα. Καλυτερα να στεναχωρηθουν ξεροντας τι συνεβη και να το λυσετε μαζι, παρα να στεναχωριουνται μες στην αγνοια.

Senior Member
    Διαβασε και κανενα επιστημονικο βιβλιο τυπου Richard Dawkins που διαβαζεται ευκολα, και οχι μονο για βενζοδιαζεπινες!

Member
    Μου εχει δωσει αντιβιωση και ενα αλλο φαρμακο.βεβαια τωρα τα σταματησα γιατι επρεπε και εβγαζα και γαλα και δεν ηταν φυσιολογικο και πηρα ενα φαρμακο που σταματαει την προλακτινη

Quote Originally Posted by simetra View Post
    Μου εχει δωσει αντιβιωση και ενα αλλο φαρμακο.βεβαια τωρα τα σταματησα γιατι επρεπε και εβγαζα και γαλα και δεν ηταν φυσιολογικο και πηρα ενα φαρμακο που σταματαει την προλακτινη

Συγνώμη, πόσο μηνών ήσουν?

Senior Member
    εχω τετοια αποψη για τους ψιχιατρους γιατι εχω διαβασει πολλα βιβλια και ιατρικα απλα καποιες φορες αν εχει καποιος ανχος η κατι οχι πολυ σοβαρο του δινουν με το παραμικρο βενζοδιαζεπινες και υστερα οταν διακοπτει την θεραπια με τα φαρμακα ειναι χειροτερα γιατι ειχε παθει εξαρτηση και εχει αλλα συπτωματα η γινοντε χειροτερα με τα χαπια και αυτα αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που ειναι απαραιτητα.Οσο για το αλλο μας εχει πει οτι υπηρχε ενας παππας που επικοινωνουσε με αλλους χωρις τηλεφωνο χωρις τιποτα
    και οτι ειχαν ερθει σε λογομαχια ενας γεροντας με εναν βουδαιστη και ειπε ο βουδιστης οτι και καλα σιγα ον αγιο και πηγε να βαρεσει τον γεροντα και δεν μπορουσε σταματαγε απο μοο ου το ποδι και πολλες αλλες ιστοριες και τα παιδια α και μενα η γιαγια μου εχασε τον βαπτιστηκο της σταυρο και ειπε αγιε αντωνη εμφανισε μου τον σταυρο και αυτος εμφανιστηκε και διαφορα τετοια ανεξηγητα και επειρεαστηκα μαλλον.Η καθηγητρια θρησκευτικων μας ειχε πει οτι ο θεος εχει δημιουργησει αγγελους και διαφορα τετοια πολλα που αν σας τα γραφω θα κουραστητε και θα λετε θρησκευτικα κανουμε τωρα και τετοια
    Σε ποιο σχολείο πας κοπέλα μου να στείλω την περιφερειακή διεύθυνση να τους κλείσει όλους μέσα με τις παπαριές που σας λένε, εσείς δεν κάνετε θρησκευτικά, δαιμονολογία κάνετε ....
    Ποιος βουδιστής και βαπτιστικός σταυρός κι ο άγιος Αντώνης κι ο άγιος Φανούριος κορίτσι μου, τι χαζολογήματα κάθεσαι και πιστεύεις και αφήνεις να επηρεάσουν τον ψυχισμό σου ? Μίλα με τους γονείς σου κι αν πράγματι δεν σου έχουν στερήσει ποτέ τίποτε, σημαίνει πως νοιάζονται για σένα κι η ανάγκη τους να σε προστατέψουν, ξεπερνά την κάθε στενοχώρια τους που καλύτερα να είναι τώρα και παροδική παρά αργότερα και μόνιμη....

Προπάντων, βγάλε από το μυαλό σου κάθε ανοησία που ακούς για δαίμονες και αγγέλους - οι μόνοι άγγελοι που ξέρω εγώ είναι όσοι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν το καλό κι αυτοί είναι με σάρκα και οστά, ούτε φτερά έχουν ούτε ρομφαίες....Και πάνω απ' όλα ζουν εδώ, ανάμεσα μας, και οι γονείς σου ίσως είναι οι μοναδικοί άγγελοι που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Ημουνα ενα μιση μηνων απλα δεν ηταν φυσιολογικο το οτι εβγαζα γαλα αλλα τωρα τελειωσε και αυτο.Βασικα εχει πει η θεολογος τοσα περιστατικα που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα και καθε φορα ερχοντε στο μυαλο μου ασχημες εικονες που δεν εχω καν ξαναδει μην νομιζετε οτι κοιταω θριλερ και τετοια ποτε δεν εχω δει αλλα ερχοντε ασχημες εικονες και εχω την εντυπωση οτι ειναι απο πισω μου και θα με πνιξει αλλα ακουγετε αστειο και ηλιθειο αλλα εμενα με βασανιζει οσο να ναι.

Ημουνα ενα μιση μηνων απλα δεν ηταν φυσιολογικο το οτι εβγαζα γαλα αλλα τωρα τελειωσε και αυτο.Βασικα εχει πει η θεολογος τοσα περιστατικα που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα και καθε φορα ερχοντε στο μυαλο μου ασχημες εικονες που δεν εχω καν ξαναδει μην νομιζετε οτι κοιταω θριλερ και τετοια ποτε δεν εχω δει αλλα ερχοντε ασχημες εικονες και εχω την εντυπωση οτι ειναι απο πισω μου και θα με πνιξει αλλα ακουγετε αστειο και ηλιθειο αλλα εμενα με βασανιζει οσο να ναι.
    σιμετρα...μήπως μας δουλεύεις λιγάκι?
    Έπρεπε να σε γραψουν στο βιβλιο γκινες αν ειχες γαλα στον 1/5 μηνα....Δεν μας ξέρεις, δεν σε ξερουμε, αν θες βοήθεια μίλα ειλικρινα.

Senior Member
    Τα περιστατικα που σας εχει πει η θεολογος δεν ειναι αληθινα. Η επιστημη δεν μπορει να σηκωσει τα χερια ψηλα οταν εχουμε να κανουμε με μυθολογια. Αν ηταν αληθινα ολοκληρη η επιστημονικη κοινοτητα θα ηταν απασχολημενη με την ευρεση μιας θεωριας που να τα εκφραζει. Υπαρχει καποιος λογος που δεν ασχολουνται.... Και δεν ειναι επειδη δεν μπορουν να βρουν λυση!!
    Επισης, δεν χρειαζεται να εχεις δει ασχημες σκηνες για να τις δημιουργησει το μυαλο σου. Ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι πιεσμενη! Δεν ειναι ηλιθιο που εχεις αυτη την εντυπωση, ηλιθιο ειναι να πιστευεις οτι αυτα ειναι αληθινα και οχι δημιουργημα του αγχους σου! Μονο αμα πιστεψεις την ανθρωπογενη προελευση τους θα μπορεσεις να δωσεις λυση.

Senior Member
    Γεια σου κοριτσάκι. Λυπάμαι που έκανες έκτρωση και λυπάμαι που υποφέρεις...
    Πρέπει να μιλήσεις με κάποιον, το ξέρεις; Χρειάζεσαι υποστήριξη και φροντίδα, με τη μαμά σου είσαι κοντά, συζητάτε; Καλό θα ήταν να μιλήσεις και με κάποιον καλό πνευματικό, είναι πολύ σημαντικό πιστεύω. Πώς σου ακούγεται; Μείνε ψύχραιμη όσο μπορείς και ζήτα βοήθεια, μην το περνάς μόνη σου όλο αυτό..

Member
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ DOSTINEX ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΣΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ .....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Καλό θα ήταν να μιλήσεις και με κάποιον καλό πνευματικό, είναι πολύ σημαντικό πιστεύω. Πώς σου ακούγεται; Μείνε ψύχραιμη όσο μπορείς και ζήτα βοήθεια, μην το περνάς μόνη σου όλο αυτό..
    Μα τι λες ? Τι σημαίνει πνευματικός ? Ποια επιστημονική ιδιότητα έχει ένας πνευματικός ? Σιγά μην κάνει κι εξορκισμό !!!

Έλεος με τους απανταχού πνευματικούς που χειραγωγούν ανθρώπινες συνειδήσεις και ψυχές, στ' όνομα μιας αμφιλεγόμενης πνευματικής ισορροπίας - η πραγματικότητα είναι πιο πεζή για να μπορούν οι πνευματικοί να βοηθούν , ιδίως εκείνους που πρέπει να απαλλαγούν από ιδέες άυλες....

Συμφωνώ για την μαμά και τον μπαμπά που λες, με τον πνευματικό την χάλασες τη συνταγή εντελώς....Να το πάρουμε θέλουμε το παιδί απ' όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους, όχι να το σπρώξουμε στην αγκαλιά τους......
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ DOSTINEX ΜΙΣΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΣΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ .....ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    Ειναι αδυνατο στον 1, 1/2 μηνα να βγαζεις οποιοδηποτε χρωμα υγρου. Δεν υπαρχει τέτοια περίπτωση, όσο σπάνια και να ειναι.

Member
    ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast