Results 16 to 16 of 16
Thread: Καταιγισμός σκέψεων
-
22-04-2011, 21:04 #16
Σαν να μιλάς για μένα! Εμένα όλα ξεκίνησαν έτσι... Μου ήρθε η σκέψη ότι ίσως να μην αγαπαω πια τον φίλο μου και από τότε σκεφτόμουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!! Τον αγαπάω??? Σκέψου, σκέψου έλεγα... Και ενώ έδινα την απάντηση στον εαυτό μου ότι τον αγαπάω και ηρεμούσα, μετα πάλι άρχιζα να σκέφτομαι... Και αυτό συνέβαινε για 3 χρόνια κάθε μέρα.Δεν άντεχα άλλο πραγματικά. Και μετά ήρθε η κατάθλιψη.Πέρασα πολύ άσχημα...Ευτυχώς το ξεπέρασα σιγά σιγά με ψυχοθεραπεία και φάρμακα που τα παίρνω ακόμα. Με βοήθησε πολύ και ο φίλος μου και τώρα κοντεύουμε τα 5 χρόνια μαζι.
Ακόμα μου έρχονται διάφορες σκέψεις αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία γιατί όσο σκέφτεσαι τόσο δεν φεύγουν οι σκέψεις.Μιχάλη δεν ξέρω αν πηγαίνεις σε ψυχολόγο αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να πας για να καταλάβεις για ποιό λόγο κάνεις αυτές τις σκέψεις. Εμένα με βοήθησε πολύ η ψυχολόγος μου γιατι μου εξήγησε τον λόγο που έκανα όλα αυτά. Δεν είσαι ο μοναδικός που τα περνάς αυτά και πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσεις όλα στο τέλος.