παω να τρελαθω. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
    Junior Member
    πως καταλαβατε ρε παιδια οτι ειναι διπλοπροφιλ?και το ρωταω σαν ανιδεη χωρις αποδειξεις απλα με αυτα που γραφει?

Senior Member
    Εχουμε γινει βετερανοι πλέον! dont even ask.!

Senior Member
    Ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι διπλοπροφιλλο.
    Φυσικα υπαρχει η πιθανοτητα λαθους.
    Το οτι επισημαναμε το γεγονος αυτο οτι καποιος μπαινει με διπλοπροφιλλα και την υποψιαζομαστε δεν ηταν λογος να μας προσβαλλει , εκει τα πηρα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Administrator
    Ευαγγελία μας πέτυχες σε μια καχύποπτη περίοδο όπου κάποια μέλη έκαναν εσκεμμένα πολλά προφίλ.
    Λυπάμαι αν είσαι νέο μέλος και έπεσες πάνω σε αυτή την... κακιά στιγμή, όπου μοιάζει το μήνυμα σου και ο τρόπος σου, να έχουν ομοιότητες με το μέλος που έκανε τα πολλά προφίλ.

ΥΓ. Το νέο (οφείλω να ομολογήσω ιδιαίτερα προηγμένο σύστημα που χρησιμοποιούμε) έχει αποκαλύψει δεκάδες πολυπρόφιλα μέλη που ούτε φανταζόμουν ποτέ. Η Ευαγγελία, δεν φαίνεται να είναι μέσα σε αυτα)

Ας ληξει σας παρακαλώ θερμά το θέμα εδώ και ας δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Ευαγγελία κι αν τελικά το σύστημα απέτυχε, δεν βαριέσαι! Καλά να μαστε...
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Member
    βετερανε λες οτι σε προσβαλα εσυ προσβαλες εμενα και οχι εγω εσενα γιατι στα αληθεια πρωτη φορα γραφω.οταν με αποκαλεις βλακα χωρις να φταιω μετα συγχωρησεως αλλα προς το ατομο μου εισαι λαθος.γιατι σημερα το πρωι εστειλα το δευτερο μηνυμα στον υπευθυνο γιατι προσπαθουσα να στειλω μηνυμα και ελεγε οτι δεν εχω αρκετα δικαιωματα.πριν λοιπον κακολογησεις καποιον χωρις να εχεις στοιχεια.και επικοινωνησε με τον υπευθυνο του σαιτ ΒΕΤΕΡΑΝΕ.ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.εδω μπηκα για να πω το προβλημα μου και εσεις με κανατε χειροτερα σας ευχαριστω
    Last edited by evangeliak79; 12-12-2010 at 20:05.

Senior Member
    Καλησπέρα NikosD.

Γιατί δεν ρωτάμε ευθέως κάποιον αν θέλουμε να πάρουμε απάντηση και το παίζουμε όλοι ντετέκτιβ για να μάθουμε μια απλή απάντηση. Λοιπόν ευκαιρία να φτιάξουμε θέμα.

(το προφιλ insect είναι σημαδιακό και μοναδικό που αντιστοιχεί στον άνθρωπο που γράφει και θέλει να είναι ευθύς με το κάθε είδους φρούτο).

Member
    νικο σε ευχαριστω αλλα ειλικρινα εγω δεν εχω ξαναστειλει κανενα μηνυμα

Senior Member
    είχα και ένα ακόμα νικ με το οποίο εμπαινα στο φορουμ προτού αλλάξει αλλά υποσχέθηκα να κρατήσω μονο το νικ insect. τα κουτσομπολιά βεβαίως και στο όρος Εβερεστ να ήμουν δεν θα μπορούσα να τα αποφύγω. λολ. Μιλήστε ρε καθίκια.

Senior Member
    ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ.εδω μπηκα για να πω το προβλημα μου και εσεις με κανατε χειροτερα σας ευχαριστω
    και συνεχιζεις να προσβαλλεις στο ιδιο υφακι...εαν εσυ δεν το καταλαβαινεις τι να πω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    δεν προσβαλω κανεναν εσυ με αποκαλεσες βλακα χωρις να φταιω.και λες οτι εχω ποσα προφιλ που εχω μονο ενα.αν στο εκναν εσενα και σου ελεγαν ολα αυτα τι θα εκανες?

Senior Member
    απλα ηθελα συμπαρασταση συγνωμη ισως διαλεξα λαθος σαιτ και δεν εχω μαθει να παιζω με τετοια πραγματα.

Αυτο ποιος το εγραψε?

Senior Member
    .μπορει να κανω και λαθος , συγγνωμη εαν ειναι ετσι.
    και αυτο ποιος?

Member
    εγω μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα μπηκα σε αυτο το σαιτ να μοιραστω αυτο που νιωθω και εσις με κραξατε λεγοντας οτι σας κοροιδευω αυτο γραφω

Member
    αυτο το εγραψες εσυ αλλα ολοι τα βαλανε μαζι μου

Senior Member
    Τα βαλανε μαζι σου γιατι μπινελικωσες το σαϊτ...που εχει μελη ολους τους υπολοιπους.

Ετσι εκανε και το διπλοτριπλοπροφιλο.

Τεσπα στο αρχικο θεμα ,δεν ξερω τι να πω περαν του οπως πηγες στους ας πουμε σωματικους ειδικους , πηγαινε και στους ψυχικους.

Και αν καταλαβα καλα ειναι περιοδο εντασης για σενα μιας και κατι απροσδοκητο μπηκε στην ζωη σου.
    Ισως χρειαζεσαι την εξτρα βοηθεια.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast