παω να τρελαθω. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 62 of 62
    Senior Member
    Quote Originally Posted by evangeliak79 View Post
    ξεχασα να σας πω μου εγραψε βεσπαρ μισο καθε βραδυ.τα ξεκινησα τη δευτερα αλλα δεν βλεπω βελτιωση
    evangeliak79 καλησπέρα.

Συμφωνώ με αυτά που σου έγραψαν τα άλλα μέλη περί σωματοποίησης του άγχους.
    Θα ήθελα απλά να προσθέσω, σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή που σου έγραψε ο νευρολόγος, πως το συγκεκριμένο φάρμακο θέλει συνήθως λίγο χρόνο για να δεις, όπως λες, κάποια βελτίωση.

Κάθε οργανισμός, βέβαια, είναι ξεχωριστός και αντιδρά ίσως διαφορετικά από άλλους στη λήψη του όποιου φαρμάκου. Εγώ παίρνω Bespar των 10mg, τρία μισά την ημέρα αυτό το διάστημα. Ο γιατρός μου είχε πει από την αρχή ''να μην περιμένω θαύματα μέσα σε λίγες ημέρες''. Πράγματι, πέρασε λίγος καιρός για να νιώσω κάποια ''διαφορά''. Θα συμπληρώσω πως ακολουθώ την αγωγή σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία.
    Αν κατάλαβα σωστά είναι μια βδομάδα που κάνεις την αγωγή. Ακολούθησε αυτά που σου υπέδειξε ο δικός σου γιατρός και δώσε της χρόνο να επιδράσει επάνω σου.

Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα.

Member
    καλημερα σε ολους ευχομαι οπως λετε ολα να ναι παιχνιδια του μυαλου.οσον αφορα για το εντερο εγω ειχα μεχρι και περσυ σπαστικη κολιτιδα το χα για 10 χρονια κι ολο ετρεχα σε νοσοκομεια μεχρι και κολονοσκοπηση εκανα και ηταν ολα καθαρα.δε ξερω τι συμβαινει στο σωμα μας κι αν το χουμε πληγωσει που μας βγαζει ολα αυτα.και σε καρδιολογους ειχα παει ολους τους γιατρους εχω περασει.εχω βαρεθει να ξυπναω το πρωι και να ποναω ολοκληρη.θελω να σηκωθω ενα πρωι και να πω ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΓΙΗΣ.πιστευω οτι ολοι αυτο θελουμε και ευχομαι να το καταφερουμε

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345