παω να τρελαθω. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 62
    Member
    σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας ευχομαι να εχετε ενα καλο βραδυ!!!!!!!!!παω να βαλω για υπνο το μικρουλη μου.καληνυχτα.

Banned
    καληνυχτα ευαγγελια μας!

Ευαγγελία συγνώμη και από μένα, αλλά δυστυχώς εδώ μέσα δεν μπαίνουν μόνο άτομα που τα έχουν αποβάλλει πρώτα τα μέλη, (λόγω συμπεριφοράς), και μετά η διαχείριση, (λόγω παραβιάσης των όρων χρήσης), αλλά και πληγωμένα έταιρα ήμισι που φτιάχνουν προφίλ για να μπουν σε άλλο χώρο και να ψαρέψουν ανυποψίαστα μέλη μήπως και μάθουν γιατί έφαγαν απόρριψη.
    Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μπορεί όλοι εμείς να έχουμε την καλή διάθεση να βοηθήσουμε και όταν μετά από λίγο αποκαλύπτεται πως πέσαμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θύματα κοροιδίας της κάθε ηλίθιας, είναι λογικό να είμαστε καχύποπτοι.
    Εύχομαι σε σένα να έχουμε πέσει έξω...

Senior Member
    λολ εσυ π[ας για υπνο εγω παω για βραχυκυκλωση

Banned
    ευτυχως που τα μονοπροφιλα μελη εδω μεσα ειναι ολα τοσο αξιοσεβαστα κ αμεμπτα!

Senior Member
    Ευαγγελία γεια σου και από μενα Βασιλη με λενε 35…
    Να σου κανω μια ερωτηση?
    Έχεις ορεξη και απαντας μετα από ολη αυτή την ανάκριση που δεχτηκες από τους αυτοδιορισμένους «εισαγγελείς» αυτου του φορουμ?
    Μπράβο σου εχεις μεγαλη καρδια….

Senior Member
    Ευαγγελια καλησπερα κι απο μενα

εχω περασει κατι παρομοιο με εσενα, με την διαφορα οτι σε εμαν προχωρησε παραπανω. Εμενα μου το ανεφεραν ως διαταραχη μετατροπης. Κοινως, το αγχος, η πιεση, στεναχωρια ή οτιδηποτε απο την ψυχη περνανε στο σωμα. Απλα ετσι αντιδρα ο οργανισμος. Τιποτα παθολογικο. Η μονη θεραπεια ειναι η ηρεμια και οι αισιοδοξες και ευχαριστες σκεψεις. Οτι ειναι αυτο που σε αγχωνει προσπαθησε να το αποφυγεις αν οχι να το καταπολεμησεις. Οσο το αφηνεις να σε επηρεαζει τοσο θα σε ριχνει.

Εμενα ειχε παραλυσει το αριστερο μου χερι. Απειρες εξετασεις και δεν βρεθηκε τιποτα. Ηταν καθαρα ψυχολογικο.

Ιατρος δεν ειμαι αλλα αυτα που περιεγραψες ηταν ακριβως και τα δικα μου συμπτωματα.

Ευχομαι να μην ειναι κατι παθολογικο και να βρεις την δυναμη να ηρεμησεις λιγακι.

Member
    καλημερα σε ολους.υπαρχει περιπτωση η μαγνητικη να εβγαλε λαθος αποτελεσμα?θα παω να ξανακανω αν και δε νομιζω ο νευρολογος να δεχτει.ααα σας ευχαριστω για τα μηνυματα σας και συγνωμη αν σας κουραζω

Senior Member
    Καλημερα Ευαγγελια

Το θεωρω λιγο δυσκολο να εχει βγαλει η μαγνητικη λαθος αποτελεσμα. Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Δεξου το ευχαριστο αποτελεσμα και ησυχασε. Οσο αγχωνεσαι και τρομαζεις,τοσο χειροτερα θα γινεσαι γιατι το αγχις σε καταρακωνει.

Καλη σου μερα

Member
    απλα το μουδιασμα στο μετωπο το νιωθω συνεχως γι αυτο εκνευριζομαι.αφου αισθανομαι και το ματι να με ενοχλει.μου φαινεται ειμαι κατα φαντασιαν ασθενης.εσυ τι προβλημα αντιμετωπιζεις?συω γνωμη αν ειμαι αδιακριτη και σε ευχαριστω πρεπει να αποβαλλω το αγχος απο μεσα μου

Senior Member
    Καταθλιψη εχω Ευαγγελια. Πολλα παργαματα να βασανιζουν το μυαλο μου και την ψυχη μου. Το γεγονος ομως αυτο με ταρακουνησε και λιγο συνηλθα. Οταν συνειδητοποιησα οτι δεν εχω καποιο παθολογικο προβλημα και ειχα βρεθει ξαφνικα με ενα χερι μονο και μονο απο το αγχος μου και την στεναχωρια μου, προσπαθησα να το αλλαξω. Γιατι και ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος και μου ειπε οτι οσο το αφηνω τοσο θα με αφηνει και το σωμα μου. Ειχα παραδωσει την ψυχη μου κυριολεκτικα στο σωμα.

Θελει δυναμη Ευαγγελαι να το κανεις αλλα πρπει. Πρπει λιγο να ελεφρυνεις την ψυχη σου. Σκεψου οτι θα μπορεις να περνας πιο ξεγωοιαστες στιγμες με τον παιδι σου και με το συζυγο σου. Τωρα εισαι μαζι τους και καθε λεπτο σκεφτεσαι το μουδιασμα.

Ασε καθε αρνητικη σκεψη ν αφυγει και θα δεις οτι ολα θα βελτιωθουν αυτοματα.

Member
    θα το προσπαθησω ειλικρινα.ευχομαι ολα να σου πανε καλα.σε ολους οσους εχουμε προβλημα ευχομαι ολα να διορθωθουν ευχομαι να ξυπνησουμε την επομενη μερα και ολα να εχουν εξαφανιστει.θα βγω τωρα γιατι παραμελησα τον μικρο.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Γιώργος, Αντιμετωπίζω προβλήματα με έντερο και εεπίσης η αδερφή μου έχει ΣΚΠ. Τα συμτώματα να ξέρεις της ΣΚΠ δεν εμφανίοζονται μόνο με ένα τσακωμό, έχουν πιο μόνιμο ίχαρακτήρα. Επειδή επίσης είμαι κι εγώ αγχωτικός με το θέμα της υγείας μπρορώ να σου πώ σε τέτοιο βαθμό που επηρεάζω και το σώμα μου είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις τίποτα

Junior Member
    παιδια χαλαρωστε ελεος δηλαδη ,ηρεμια δεν ειδα να βριζει κανεναν η κοπελα απλα αμυνθηκε γιατι δεν ειχε διπλοπροφιλ και θιχτηκε και εαν ο αλλος εχει το προβλημα μπαινει για βοηθεια του και ξαφνικα κατηγορειται για κατι που δεν εκανε φυσικο δεν ειναι να αμυνθει
    και απο την αρχη για αυτο ρωτησα εαν εχετε αποδειξεις ?καλο ειναι να αποδυκνειουμαι πραγματα πριν πουμε κατι για τον αλλο,
    ηρεμια δηλαδη ουτε κανεναν μπινελικωσε η κοπελα απλα αμυνθηκε και καλα εκανε αφου δεν εφταιγε σε κατι,μας ζηταει την γνωμη μας και ξανικα δεχεται επιθεση για διπλοπροφιλ

Senior Member
    Καλησπέρα Ευαγγελια.
    Διαβασα το αρχικο σου ποστ,νομιζω και εγω οτι μαλλον σωματοποιεις καποιο ψυχικο πονο.Αυτο γινεται συνηθως οταν αρνουμαστε να βιωσουμε καποιο συναισθημα η δεν ακουμε τον εαυτο μας οταν μας μιλαει και βασικα ειναι καποιου ειδους συναγερμος οπου μας προειδοποιει οτι κατι μεσα μας δεν λειτουργει σωστα με απλα λογια....Τωρα βεβαια θα πρεπει να αποκλεισεις την πιθανοτητα να εχεις κατι παθολογικο και να εμπιστευτεις τα αποτελεσματα των εξετασεων αν κανεις καθως και τους γιατρους στους οποιους θα απευθυνθεις!!!!!!!
    Εγω εχω <<συνδρομο ευερεθιστου εντερου>>χρονια οπου ταλαιπωρουμε ακομα και σημερα,με παρα πολλες διαρροιες και που χρονια πριν φοβουμουν να βγω απο το σπιτι για να μην χρειαστει να παω καπου εξω τουαλετα και δεν βρισκω.....Εχω κανει ολες τις εξετασεις που χρειαστηκαν εφτασα μεχρι τον Αγιο Σαββα για να καταληξουμε οτι παθολογικα δεν εχω κατι και κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται σε αγχος,και αυτο οφειλεται σε κατι αλλο και παει λεγοντας.......Χρειαζεται ηρεμια και θετικες σκεψεις και να μην εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου....(επειδη καπου εγραψες την λεξη <<καταντησα>>)
    Ευχομαι να βρεις την ακρη....
    Υ.Γελπιζω να βγαζεις ακρη με τα παραπανω γιατι δυσκολευομαι λιγο να συγκεντρωθω!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast