ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΨΔ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Banned

ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΨΔ

παιδια σας ζητω συγνωμη αν σας εχω κουρασει με τα αλλεπαλληλα μηνυματα, αλλα δεν αντεχω αλλο σας το ορκιζομαι! υποφερω ασχημα! δεν με καταλαβαινει κανενας τι περναω! πειτε κατι, οτι να ναι.

Senior Member
    τι να σου πω. ντρεπομαι να γραφω την λεξη ,,,, και δεν ντρεπομαι να γραψω την λεξη πουτανες. σου αρκει αυτο;

Senior Member
    seleios, καλημέρα.

Έχεις προσωπικό μήνυμα.

Φίλε,
    Σου χω στείλει παλιά προσωπικό μήνυμα που σου γράφω μέθοδο αντιμετώπισης της. Μέθοδο που τη δοκίμασα, που όσες φορές με πείσμα την εφάρμοσα πέτυχε.
    Που είναι συνοπτικά:
    Α) Αναγνώριση της σκέψης, σα να σαι παρατηρητής της σκέψης σου, του εαυτού σου (να βλέπεις τη σκέψη που έρχεται όπως κάποιο τρίτο που πλησιαζει και τον αναγνωρίζεις ως τέτοιο).
    Β) Κατανόηση ότι η σκέψη που έρχεται ή βρίσκεται σε εξέλιξη δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, είναι κάτι το παράλογο, κάτι που υπάρχει μόνο μέσα στο κεφάλι.
    Γ) Απόκρουση αφού έκανες το Α και Β. Σα να της λες σταμάτα, φύγε. Σαν απότομη κίνηση. Σα να αποκρούεις και διώχνεις τον τρίτο.
    Δ) Να βάλεις στη θέση της κάποια άλλη σκέψη ευχάριστη, ένα ευχάριστο γεγονός, ένα στόχο κλπ, να φύγεις απ εκεί που βρίσκεσαι ή να κάνεις κάτι άλλο.
    γιάννης

Senior Member
    παντωσ αν ησουν στο στρατο και ειχεσ λιγεσ μερεσ να απολυθεισ θα ελεγεσ ******* ιδεοληψια δεν εμεινε καμια!!!!

Senior Member
    seileios δεν σε καταλαβαινω ωρες ωρες ειληκρινα..............μια λες πετας και οτι ο γιατρος σ ειναι ο καλητερος κ τα ξεπερασες ολα!τωρα τι εγινε?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Φιλε χωρις να το παιξω εξυπνος αυτα τα γιατροσοφια δεν πιανουν.Και οι ψυχολογοι τα λενε αυτα να περασει η ωρα να παρουν το 50ρικο.Τωρα τι δουλευει πραγματικα.Να ξεκινησει αεροβια το παλικαρι 3 φορες την εβδομαδα και να το βαλει για προγραμμα 15 λεπτα τη μερα.Εκτος οτι δυναμωνει η καρδια και οι πνευμωνες, αυξανει τις αντοχες αλλα επισης απελευθερωνεται σεροτονινη.Δουλεμενο σε εμενα που επι 9 χρονια ειχα καταθλιψη και επαιρνα μια ντουζινα φαρμακα μεχρι να καταλαβω οτι ειναι 1 πεπλο που σκεπαζει τα συμπτωματα.Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο την ασκηση προσωπικα ολο χαρα ειμαι

Η άσκηση πράγματι βοηθά. Σε κάποιο βαθμό όμως. Δε θα σου λύσει το πρόβλημα. Είναι υγεία, αυξάνει τις αντοχές, σε κάνει να νοιώθεις καλήτερα, τονώνει την αυτοπεποίθηση. Συμβάλλει δηλαδή.
    γιάννης

Senior Member
    Πώς είσαι σήμερα σέλειε? Καλύτερα? Όσα σου έγραψε ο Γιάννης από πάνω είναι πολύ βοηθητικά θαρρώ, έχεις ποτέ δοκιμάσει -με επιμονή- να αντιμετωπίζεις κάθε "έξαρση" με τέτοιες τεχνικές?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    νιωθω αρκετα καλυτερα.. πηγαινω καθημερινα στο γηπεδο για τρεξιμο και νιωθω ομορφα.. αγαπω την ασκηση, μα πανω απο ολα τον εαυτο μου.. σας ευχαριστω παιδια για την κατανοηση που δειξατε

Senior Member
    Πόση ώρα τρέξιμο κάθε μέρα σέλειε?Έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθείς ή είναι πιο ελαστικό?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Γεια σου Σελειε και από μένα. Έχουμε μέρες να τα πούμε. Χαίρομαι που διαβάζω ότι είσαι τόσο καλά. Τέτοια θέλω να ακούωωωω!!! :-)

Banned
    και εκει που ημουν καλα, ξαφνικα, εγινα καλυτερα! :P και γω χαιρομαι αφανταστα για το ενδιαφερον σου.. τι να πω?? Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Πόση ώρα τρέξιμο κάθε μέρα σέλειε?Έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθείς ή είναι πιο ελαστικό?
    τρεχω 45 λεπτα συνεχες τρεξιμο (παρολο που καπνιζω) και, ναι, ακολουθω καποιο προγραμμα. :)

Senior Member
    Α, ωραία, χαλαρό είναι, και ταυτόχρονα σταθερό ε? κατάλληλο μου φαίνεται. Μπράβο σου.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 1 of 2 12 LastLast