Results 46 to 60 of 117
-
14-12-2010, 18:30 #46
ρε συ γατε γμτ δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης το χω ξαναπει πολλες φορες!ολος ο κοσμος μ λεει οτι ειμαι μια χαρα κ οτι δεν εχω αναγκη!οποτε γιατι δεν τους ακουω>?γιατι ειναι κατι πιο βαθυ δεν ειναι κατι απλο κ πεζο οπως την εμφανιση που στην τελικη απασχολει ολον τον κοσμο!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 14-12-2010, 18:30 #47
ΣΥΓΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΗ δεν το είχα διαβάαααααααααασει. :(
Τη βουλιμία δεν την ξεκίνησες δηλαδή για λόγους εμφάνισης;Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
14-12-2010, 18:43 #48
στην αρχη απλα εχεις κομπλεξ επειδη εισαι παχουλος/η και δεν βρισκεις ρουχα η γκομενους κ δν εχεις σκεφτει ποτε να κανεις διαιτα. τρως επειδη βαριεσαι η επειδη εχεις συνιθησει ετσι να καλυπτεις καποια κενα σου, γτ ισως ετσι ξεχνιεσαι η σε χαροποιει.
μετα λες να ξεκινησεις διαιτα, για σενα πανω απ ολα. ξεκινας,βλεπεις αποτελεσμα, χαιρεσαι, βλεπεις κ αντιδρασεις απο αλλους, μετα ψαχνεις πιο ευκολους τροπους να χασεις, παθαινεις εμμονη παθιαζεσαι. μετα βλεπεις πως πεινας, κ βρισκεις τον εμετο. που μπορεις και να τρως και να μην παιρνεις γραμμαριο!
οποτε μετα απο περιοδο πεινας, αγανακτεις και λες, δεν αντεχω αλλο!πεφτει κιολας η σεροτονινη σου κ νιωθεις καταθλιψη απο ελειψη τροφων η απο την πιεση να μην γινεις οπως πριν μετα απο τοσες θυσιες που εκανες.
μετα ομως, σου γινεται συστημα κ ζεις μονο κ μονο για την μερα που θα φας, οχι απλο φαγητο....αλλα ΤΟΝΟΥΣ τροφης σε ενα μισαωρο, που φυσικα δεν μπορεις να ανασανεις κ τα βγαζεις,. μετα νιωθεις ενοχες που δεν μπορεσες να κρατηθεις, που δν μπορεις να επιβληθεις στον εαυτο σου. μετα απο την δυστηχια, ξανατρως για να καλυψεις το κενο..κ παει λεγοντας.
ειναι το θεμα της αυτοπεποιθησης που δεν νιωθεις ποτε, οτι κ αν σου λενε, οση αποδοχη κ να χεις. και το οτι συνηδητοποιεις πως η εικονα που χεις πλασει στο μυαλο σου για τον εαυτο σου, ειναι κατι απιαστο γτ με τπτ δεν εισαι ικανοποιημενη και πρεπει να αποδεχτεις αυτο που εισαι!κ αυτο σε εξοργιζει γιατι θες να χεις τον ελεγχο!χωρις τον ελεγχο ειμαι ενα τπτ! δεν παει καλα τπτ μετα σε ολους τους τομεις!
ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα μετα κρισεις πανικου, νευρα, και αντικοινωνικη συμπεροφορα. σε μενα. και μαλιστα αυτοτραυματισμους βιαιες διαθεσεις κ καμια ορεξη για επικοινωνια με κανεναν. φοραω οτι πιο φαρδυ εχω στην ντουλαπα κ εχω φοβια με καθε ειδος τροφης 3 φορες την μερα, εκει που αλλοι το χουν ως μεσο επιβιωσης η απολαυσης.
αντιμετωπιση φοβιας 3 φορες την μερα, σε διαφημισεις, τηλεοραση,ραδιοφωνο, φαγαδικα μπροστα σου,. πεινα.....η οχι πεινα. που να στραφεις τελικα αν νιωσεις ασχημα? αφου δεν σε ικανοποιει τιποτα?
φοβια στο φαι, φοβια στα ρουχα, φοβια στους καθρευτες. και αμα παρω τον κατηφορο κ ξεπεσω στο φαι, με βριζω που δν μπορω να σταθω στο υψος μου!ενω πραγματικα δεν το χρειαζομαι εκεινη την ωρα!
ειναι το ιδιο εθιστικο με ολα τα ναρκωτικα!κατι που ξερεις οτι δν μπορεις να το χεις, το θες κ με το παραπανω!
και εχω καταφερει να χω οτι θελω........γιατι οχι κ αυτο
σε συνδιασμο με το παρελθον μ κ την ψυχωση μου, ερχεται κ δενειI m a Good Person With Bad Attitude
14-12-2010, 19:03 #49
ήσουν πολύ περιγραφική. Βεβαίως δεν μπορώ να αισθανθώ ακριβώς πως είναι όσο και αν προσπαθώ να μπω στην θέση σου καθώς δεν το έχω ζήσει. Πιστεύω πως αυτό που θες αλήθεια είναι υποστήριξη ψυχολογική όχι από ειδικό αλλά από κάποιον άνθρωπο που θα σε αγαπά. Θα μου πεις οι δικοί μας άνθρωποι μας αγαπούν εγώ εννοώ άνθρωπο-σχέση. Ίσως αν ένας άνθρωπος σε επιβράβευε κάθε φορά που τα πήγαινες καλά τότε θα ήταν τελείως αλλιώς.
Επίσης γιατί να νιώσεις τύψεις όταν κάνεις κάτι που δεν έπρεπε. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να μειώσεις σε συχνότητα αυτό που κάνεις όχι να το εξολοθρεύσεις με μια κίνηση. Αν π.χ. τρως 6 τεραστια γευματα π.χ. αρχικά άλλαξε το σε 5 τεράστια γεύματα και 1 μικρό. Βρε χαζούλι σιγά σιγά να το πας και να μην στεναχωριέσαι επειδή δεν μπορείς να κρατηθείς. Θα το πας σιγά σιγά σιγά.
Εγώ έχασα μην σου πω πόσα κιλά. Δεν έγινα βουλιμικός απλά άλλαξα διατροφικές συνήθειες. Ένα μέρος από αυτό που λες το έχω πάντως. Π.χ. φοβία στις ζυγαριές αν δω πως ανέβηκα 1 κιλό στεναχωριέμαι έντονα. Μπορώ να σε καταλάβω σε ένα βαθμό όχι βέβαια όπως το περνάς. Κουράγιο και σιγά σιγά σιγά. Μην κάνεις τπτ απότομο!! Είναι μια συνήθεια.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
14-12-2010, 23:20 #50
το ειχα καταφερει αλλα απο τοτε που πιασα δουλεια παλι εδω κ 2 μηνες ξαναρχισε κ ψαχνω να βρω τον λογο
14-12-2010, 23:27 #51
Έπιασες δουλειάαα?? Από το άγχος την έπαθες βρε μι. ;) Μην στεναχωριέσαι γιατί είσαι απόλυτα δικαιολογημένη. Θα στρεσαρίστηκες και έκανες αυτό το πράγμα ξανά για να εκτονώσεις το άγχος. Μην απελπίζεσαι όμως κάτσε σιγά σιγά θα το διώξεις πάλι. Θα το δεις.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
14-12-2010, 23:30 #52
μωρε δεν εχω αγχος στην δουλεια! απλα να ειχα κ το περιστατικο τωρα παλι με τις ακουστικες παραισθησεις που δν με επιανε συχνα κ ολα τα αλλα υπολοιπα συμπτωματα κ ειπα παει.,,,,,,,γυρναμε παλι στην αρχη
14-12-2010, 23:44 #53
Δεν γυρνάς σε καμία αρχή. λογικό είναι να είσαι μια πάνω μια κάτω. Πάντως το άγχος να ξέρεις πως δεν το νιώθουμε πολλές φορές. Πλέον έχω προσέξει πως έχω άγχος και δεν το καταλαβαίνω το πιάνω από τα σωματικά που νιώθω.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
15-12-2010, 12:02 #54
15-12-2010, 12:22 #55
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Να σου πω κι εμένα τι μου γίνεται. Όταν αγχώνομαι έχω συσπάσεις στο στομάχι και αισθάνομαι να "παγώνει". Συγκεκριμένα αισθάνομαι λες και τρέχει υγρό μέσα του πράγμα που με φοβίζει και με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Νομίζω έχει μεγάλο ενδιαφέρον που μοιραστήκαμε αυτό το πράγμα για να καταφέρουμε κιόλας να πλησιάσουμε ο καθένας το πρόβλημα του άλλου.
15-12-2010, 14:57 #56
υγρο ε...........στο στομαχι?περιεργο............ναι ειναι μερικες καταστασεισ που δν μπορεις να τις εξηγησεις ακριβως.επειδη δν εχουν λογικη εξηγηση
15-12-2010, 15:05 #57
Χαλάρωσε,
εσύ δίνεις συμβουλές σε άλλους εδώ πέρα.
δε γίνεται να τα βάζεις κάτω.
Στην προσπάθεια να βελτιωθούμε θα υπάρχουν μέρες που θα μαστε άλλοτε ανεβασμένοι και άλλοτε πεσμένοι, αλλά ο αγώνας είναι να κοιτάμε ψηλά.
Προσπάθησε να μη μένεις μόνη, να συναναστρέφεσαι, αυτό σε κάνει να ξεχνάς και μέσα από τη συναναστροφή αποκτάς δυνάμεις. Ακόμα κάνε πράγματα, χόμπι που σε γεμίζουν, φαίρνε ευχάριστες αναμνήσεις στο νου σου. Μάθε να διώχνεις τις σκέψεις που σε ταράζουν, τόχουμε ξανασυζητήσει αυτό.
Μην πανικοβάλλεσαι.
Πολλές φορές μέσα απ αυτά που γράφεις βγάζω ότι υπάρχει και ένα ευχάριστο κομμάτι της καιθημερινότητας σου. Προσπάθα αυτό να το ζεις πιο έντονα και περισσότερο.γιάννης
16-12-2010, 14:11 #58
ναι δινω συμβουλες. ειναι ευκολοτερο να δινεις σε αλλους αλλα δυσκολο να τις εφαρμοζεις εσυ......
οι καθημερινοτητα μ ειναι ρουτινα οπως των περισσοτερων τπτ παραπανω. αλλα κ να γινει κατι, δεν νιωθω, κ δν ενθουσιαζομαι με τπτ. ισως φταινε τα φαρμακα δεν ξερω. παντως ειμαι μονιμως ανικανοποιητηI m a Good Person With Bad Attitude
16-12-2010, 14:19 #59
16-12-2010, 14:26 #60
νιωθεις ενθουσιασμο?καψουρευεσαι?ε κτος απο την δεδομενη περιπτωση....με την κοπελα