ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΔΙΟΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 117
    Senior Member
    Σε ποιες φάσεις της ζωής σου ένιωθες ικανοποίηση? Γιατί ποτέ δεν μπορεί να μην έχεις αισθανθεί. Άρα αν αυτές τις περιστάσεις, τις αναβίωνες, δε θα ένιωθες κάτι όμορφο?
    Πχ, τώρα γράφω για μένα, χαίρομαι όταν ταξιδεύω, όταν πάω με φίλους σε ταβερνάκια, όταν διαβάζω, όταν με αγκαλιάζει το αγόρι μου και μου λέει διάφορα αστεία και κάνουμε σα χαζά, όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι και γελάνε και βλέπουμε όλοι μαζί ταινίες με ποπ κορν ζεστό και τραγανό της ώρας, έλα, σκέψου, εσύ ποιες στιγμές νιώθεις ωραία και σα να θέλεις να κρατήσουν για πάντα. Αυτές χρειάζεται να τις ξαναφέρεις συχνότερα στις μέρες σου, γιατί αυτές θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανή.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Σε ποιες φάσεις της ζωής σου ένιωθες ικανοποίηση? Γιατί ποτέ δεν μπορεί να μην έχεις αισθανθεί. Άρα αν αυτές τις περιστάσεις, τις αναβίωνες, δε θα ένιωθες κάτι όμορφο?
    Πχ, τώρα γράφω για μένα, χαίρομαι όταν ταξιδεύω, όταν πάω με φίλους σε ταβερνάκια, όταν διαβάζω, όταν με αγκαλιάζει το αγόρι μου και μου λέει διάφορα αστεία και κάνουμε σα χαζά, όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι και γελάνε και βλέπουμε όλοι μαζί ταινίες με ποπ κορν ζεστό και τραγανό της ώρας, έλα, σκέψου, εσύ ποιες στιγμές νιώθεις ωραία και σα να θέλεις να κρατήσουν για πάντα. Αυτές χρειάζεται να τις ξαναφέρεις συχνότερα στις μέρες σου, γιατί αυτές θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανή.
    ολα αυτα που μολις περιεγραψες.............εχουν να κανουν ΚΑΙ με φαγητο....................καταλαβαι νεις τωρα????
    I m a Good Person With Bad Attitude

Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    νιωθεις ενθουσιασμο?καψουρευεσαι?ε κτος απο την δεδομενη περιπτωση....με την κοπελα
    Πολλές φορές νοιώθω ενθουσιασμό. Όταν κάνω βήματα, όταν «κινούμαι»΄, όταν κάνω βήματα εκει που αμέσως πριν έννοιωθα φόβο ή μπλοκάρισμα.
    Με την κοπέλα, άμα είναι θα δείξει ενδιαφέρον, αφού με βλέπει συχνά. Αλλά δεν σκοτίστηκα ιδιαίτερα με αυτό. Υπάρχουν και άλλες άμα ψάξω. Είναι να κάνω την κατάλληλη κίνηση με επιμονή. Και ποτε να μην αφήνομαι να με παίρνει «από κάτω».
    γιάννης

Senior Member
    Καταλαβαίνω me.Και ζητώ συγγνώμη που δεν το σκέφτηκα από την δική σου πλευρά που δίνεις έναν άλλον καθημερινό αγώνα...
    Όμως κοίτα, ακόμη κι αυτό που ανέφερες δείχνει πόσα στερείσαι στη μάχη αυτή με τον δικό σου ατομικό "πειρασμό", που σου αφαιρεί στιγμές που θα μπορούσες να ζεις.
    Μπορείς να τα καταφέρεις να απεξαρτηθείς όμως και να ξεπεράσεις. Σήμερα πλέον υπάρχουνε τα μέσα και η γνώση που πάνω της στηρίχτηκαν. Υπάρχουν ειδικοί, υπάρχει σωρεία πηγών και φόρα και ομάδες αυτοβοήθειας, υπάρχουν μελέτες και έρευνες πάνω στις διατροφικές διαταραχές, υπάρχει υλικό να πατήσεις πάνω του και να δοκιμάσεις. Μπορεί σήμερα να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα αισιόδοξη γι αυτό, όμως αύριο είναι μια νέα μέρα και κάθε μέρα ευκαιρία να δοκιμάσεις άλλους τρόπους και μεθόδους. Μπορεί και όσα σου γράφω να σου ακούγονται κούφια λόγια, όπως όταν κάποιος νιώθει απελπισμένος. Κι αυτό το αίσθημα της απελπισίας περνάει, θα περάσει, είναι προσωρινό. Σε καλημερίζω και ό,τι θέλεις να συζητήσεις θα είμαι εδώ να βοηθήσω σε ό,τι λίγο ξέρω και μπορώ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    rain εισαι παρα πολυ καλος ανθρωπος αυτο εχω κτλβει. παρ ολο που χεις 100000 δικα σου μιλας ρε παιδι μου πως να το πω.......απο καρδιας κ προσπαθεις να μπεις στην θεση του αλλου.αυτο δειχνει πολυ χαρακτηρα!ευγε!

σε σχεση με παλιοτερα ειμαι καλυτερα δν το συζητω, ειχα λυποθυμισει στο γραφειο 2 φορες, κ με διωξανε να παω σπιτι κ αντ αυτου εγω πηγα γυμναστηριο. για τοση τρελλα μιλαμε.

απλα με πιανει πανικος οσο σκεφτομαι πως για οτιδηποτε θελησω να κανω...περιλαμβανει φαγητο.........οποτε δεν χαιρομαι με τπτ τις μεσημεριανες ωρες....κ τα βραδυα.....γτ ερχομαι αντιμετωπη με φοβιες.

χτες βραδυ ημουν σπιτι, κ εφαγα ενα ζελε διαιτης, μετα ειπα να φαω ενα μικρο κρουασανακι βουτυρου που ειχε αγορασει η μαμα. με το που το δαγκωνω.....ειχε μεσα σοκολατα. τα γλυκα ακομα κ η μυρωδια μ προκαλει βουλιμια ειδηκα βραδυ........εκει που ξαπλωσα στο κρεβατι κ προσπαθουσα να πνιξω την παρορμιση να ορμιξω στην κουζινα να κατεβασω τροφες........παλεψα μεσα μ κ δν το εκανα. ειπα ''πνιχτο''...κ εκεινη την ωρα μπαινει η αδερφη μ με ενα ιδιο κρουασανακι κ μ λεει ''αχ δν μαρεσει φατο!'' χωρις να σκεφτω το αρπαζω κ το τρωω και με επιασε τρεμουλο κ τσιτα τρελλη να παω μεσα να φαω σοκολατενια δημητριακα βαφλα με μερεντα με το κουταλι κ ολα τα κρουασαν!!!εμεινα στο κρεβατι ετοιμη να πεταχτω αλλα φωναζα μεσα μ ελεγα πνιχτο πνιχτο............και τα καταφερα!!!!!!!

για 1 μερα ακομα

δευτερα τριτη κ πεμπτη, ειμαι καθαρη μπορεσα!

μακαρι ν παει ετσι. με εχει αγχωσει, ερχεται κ ο πρωην μ απο αγγλια κ θελει να με δει, κ του αρεσει να βγαινουμε για φαγητο..και το σινεμα...γμτ

Senior Member
    Μι, θα σου πω τι σκεφτομαι...
    Πρεπει να βρεις εναν ψυχολογο ειδικο σε θεματα βουλιμιας,χρειαζεσαι εξιδικευμενη βοηθεια,οχι μπακαλιστικες λυσεις..
    επισης θελω να σε ρωτησω,,ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    Μι, θα σου πω τι σκεφτομαι...
    Πρεπει να βρεις εναν ψυχολογο ειδικο σε θεματα βουλιμιας,χρειαζεσαι εξιδικευμενη βοηθεια,οχι μπακαλιστικες λυσεις..
    επισης θελω να σε ρωτησω,,ποσο χρονων εισαι?
    μωρε εχω παει και σε τετοιους! απλα εχω κ αλλα θεματα να λυσω κ πρεπει να ειμαι σε ενα γιατρο να βοηθησει σε ολα. γιατι η βουλιμια ειναι απορροια αλλων τραυματων τα οποια εχω μπλοκαρει η εχω αρνηθει, κ εχω εστιασει ασυνηδειτα σε πιο ανουσια θεματα. τα πολυ σοβαρα τα βλεπω με απαθεια, κ κολλαω σε μικρα πραγματα που μπορει να με τρελλανουν. αυτο προσπαθω να φτιαξω, την συνηδητοτητα μου,γτ ειναι μπερδεμμενη.

οι ψυχοθεραπευτες μ σπανε τα νευρα γτ σκαλιζουν σκαλιζουν κ βγαζουν στην φορα διαφορα ο καθενας, κ με μπερδευουν ασυστολα! ο ψυχιατρος μ ειναι καλος κ χαρουμενος ανθρωπος κ μ μιλαει σαν φιλος , οχι σαν να μαι καποιος τρελλαμενος ασθενης! τωρα απο κει κ περα οταν με το καλο θα μπορω να σταματησω τα φαρμακα θα βρω ψυχοθεραπευτη!

συνηθως δεν ακουω, γιαυτο δεν τους εμπιστευομαι. μου λενε για μενα κ εγω σκεφτομαι τα δικα μου, με επιρεαζουν προς το χειροτερο οχι προς το καλυτερο. δλδ μ λενε για το παρελθον μ κ αντι να χαρω κ να κοιταξω το μελλον, κολλαω στο παρελθον περισσοτερο κ οργιζομαι με τα ατομα που εμπλεκονται σε αυτο. κτλβαινεις πως το εννοω?

ειμαι 25 τωρα

Senior Member
    Οποτε,
    τα θεματα ειναι δυο
    1) Δεν εχεις βρει εναν ανθρωπο-ψυχαναλυτη να σε βοηθησει..Ο ψυχιατρος σου δεν εχει την δυνατοτητα να σε βοηθησει?Αν του πεις μ αρεσει ο τροπος σας ,νιωθω ανετα μαζι σας.θα μπορουσατε να μου αφιερωσετε λιγο χρονο να μιλησουμε?
    2)θυμωνεις με ατομα που εχουν να κανουν με το παρελθον σου..Οι γονεις να υποθεσω?

Senior Member
    μα μιλαμε αλλα δν ειναι τοσο απλο.........μερικες φορες νιωθω αδυναμια εκφρασης........σημειωνω οτι θελω να τ πω την επομενη αλλα ξεχναω παλι να το κανω! κ ειναι οπως μ βγει εκεινη την μερα! συνιθως ο ψυχιατρος μ μιλαει για το παρον μου.

θυμωνω γενικα με ατομα, παλια ηταν οι γονεις ναι. αλλα κ με φιλους μ ξεσπαγα συνεχεια ειμαι πολυ νευρικια κ χειροδικουσα. απο τοτε που ξεκινησα αυτα τα φαρμακα ολοι εχουν δει αλλαγη ειμαι αβουλο αρνακι τσαντιζομαι μια στο τοσο πια κ δεν νιωθω!!!!!ειμαι απαθης!!!!απο κει που ξεσπαγα σε μενα η σε αλλους καθε μερα, τωρα με πιανει 1 στις 7!

αυτο υποτιθεται ειναι καλο, αλλα τα χαπια εκει που σε βοηθανε σε κατι, σε κανουνε να χανεις σε κατι αλλο.......

Senior Member
    :) καλα εννοειται πως ΔΕΝ ειναι απλο!!
    αλλα λογικο μου φαινεται καθε φορα να λες αυτα που νιωθεις εκεινη τη στιγμη..γιατι λες κατι σωστα???its ok την επομενη φορα θα σου βγει αυτο που εχεις πιο ξεκαθαρο ή που σε πιεζει περισσοτερο.σιγα σιγα..μακαρι κι εγω να τα ειχα ολα ξαστερα και να συζητουσα ολα σε μια συζητηση ,να επαιρνα και τις απαντησεις μου και γεια σας!!

τα φαρμακα σου μπλοκαρουν τις εκρηξεις ε?εσυ εξακολουθεις να εισαι θυμωμενη απλα δεν μπορεις να τα σπασεις ολα!!
    αρα πρεπει ΤΩΡΑ να βρεις την ριζα του θυμου ραιτ?εχεις καμια ιδεα?

Senior Member
    ναι αλλα μπορει πχ εκεινη τη μερα που θα χω ραντεβου με τον γιατρο να μην εχω ιδιαιτερο προβλημα! συνιθως οταν νιωθω καπως ισως τον παρω κανα τηλ κ του μιλησω.

η ριζα του θυμου μπορουν να ναι πολλοι λογοι,. ο πατερας μ, (που τωρα εχει ψιλοστρωσει), ο βιασμος (που ανηκει πια στο παρελθον), ο γκομενος εκεινος που με αφησε εγκυο χωρις να φταιω (που κ αυτο ανηκει πια στο παρελθον) , ατομα που με αδικησανε η που συνεχιζουν να το κανουν, ισως κ με τον εαυτο μου, επειδη δεν ξερω τι με εξοργιζει κ τι με κανει να φερομαι ετσι. σαν κακομαθημενο.

βασικα θελω να πιστευω πως οπως μ ειπανε, ειναι κ κληρονομικο.........παντα θυμαμαι τον εαυτο μ θυμωμενο. κ θολωνα οταν θυμωνα κ εχω χτυπησει κοσμο.

ναι τα φαρμακα δν με αφηνουν να αντιδρασω, αλλα πολλες φορες δεν πιανουν κ γινεται το σωσε

Senior Member
    βρε ανθρωπε?εκεινη την ημερα δεν ειχες κατι???λες και ητανε κακο!!οταν κατι εμενα μου τη σπαει (γιατι ειμαι τσαντιλας),το ξερωω ..εκεινη τη στιγμη που φουντωνω ξερω τι παιζει..
    Λοιπον?οταν σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,τον βλεπεις τον λογο?π.χ η αλλη μου μιλαει ειρωνικα..συμπερασμα νιωθω οτι δεν με σεβεται,με απορριπτει..εχω δικιο που τα παιρνω?Σε αλλη περιπτωσηπ.χ τσαντιζομαι γιατι η μπροστινη μου περπαταει αργα...εχω δικιο που τα παιρνω?
    δεν ξερω αν με πιανεις..για πες..

Senior Member
    μμμ...... αμα κανουν φουσκες με τις τσιχλες λυσσαω.............αμα πετανε ξαφνικα ηχους η φωτα πανω μ, αμα κινουνε χερια μπροστα στο προσωπο μου.......... αμα οπως ειπες παει καποιος αργα μπροστα μου, οταν με κλεβουν σε παιχνιδια, οταν δεν με ακουνε..........οταν δεν κανουν αυτο που θελω.

αλλα μιλαμε για τρομερες αντιδρασεις, παλιοτερα ειχα πεταξει κουτακι αναψυκτικου,γεματο, στην μουρη μιας κοπελας επειδη με εκλεψε στο ουνο κ μετα μ μιλαγε κοροιδευτικα

Senior Member
    Πρεπει να παιξουμε μαζι...δεν κλεβω ποτε στα παιχνιδια (αυτα που παιζω παρεα με αλλους τουλαχιστον) , μισω τους ζαβολιαρηδες...αλλα να ξερεις οτι θα κερδισω:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    κι εγω μισω οσους κερδιζουν!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast