Γιατι ξεχωριζουμε ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συνηθως εγω ειμαι αυτος που τσουβαλιαζει, γενικευει και κατηγοριοποιει τους ανθρωπους. αναλογα με το τι και ποσα ξερω γι'αυτους, τις πιο πολλες φορες καταληγουν να τρωνε ακυρο, μοιαζουν να ειναι αχρηστοι (για τη ζωη μου προσωπικα), αδιαφοροι, περαστικοι, τυχαιοι... average humanoids στα ματια μου.

παρολαυτα συνεχιζω να εχω την ικανοτητα να ξεχωριζω λιγους απο αυτους, ειδικα οταν βλεπω οτι εχουμε κοινα και μπορουμε να ταιριαξουμε. δε ξερω ομως για ποιο λογο το κανω ακομα, αφου οταν εμεις ξεχωριζουμε καποιο ατομο, αυτο δε θα ξεχωριζει εμας, κι ετσι δε θα εχουμε την απαιτουμενη προσοχη του ωστε να μας συμπεριφερθει οπως περιμεναμε. αν και παλιοτερα πιστευα πως ολοι ειμαστε ξεχωριστοι κι αξιζουμε, τελικα το να ξεχωριζεις ανθρωπους απ'το πληθος δινωντας τους σημασια κι αξια, μοιαζει τελειως αχρηστο!

ευτυχως ή δυστυχως εχω παρατηρησει πως αθελα μου κι εμενα με ξεχωριζουν συχνα. στο διαδικτυο πχ εδω γραφωντας σε μεγαλο θεμα, ολο και καποιος θα βρεθει να συμφωνισει μαζι μου ή να μου απαντησει οτι να'ναι ακομα κι αν δε το διαβασω. αν ρωτησω γιατι επελεξε εμενα η απαντηση ειναι γραφω ωραια, ωμα, αυθορμητα κλπ. κι εξω εχει τυχει να τελειωσω συζητηση με μια μονο προταση χωρις να εχω μιλησει προηγουμενως καθολου (και μετα επικρατησε βουβαμαρα κι αναρωτιομουν αν ειπα μαλακια ή κατι παραξενο και τρομαξαν/φανηκα προβληματικος). ή εχει τυχει να μου πουν πως μου αξιζουν τα καλυτερα κι αλλα αναλαφρα σχολια που σε κανουν να νιωθεις για λιγο γαματος. μα αμα μου αξιζαν, δε θα τα ειχα ηδη ? και σιγα μη κατσουν τα καλυτερα να κοιταξουν εμενα. για τα καλυτερα εγω σιγουρα δε θα ξεχωριζω...

Κοίτα η αλήθεια είναι οτι όσο περισσοτερο σκέφτεται καποιος τόσο περισσοτερα προλήματα εχει (στο μυαλό του). Οσο περισσότερα καταλάβαίνεις τόσο περισσότερες ανυσηχίες θα έχεις είναι αναμενόμενο. Το θέμα είναι να μπορείς να αξοιοποιείς τις ικανότητές σου και να είσαι αποτελεσματικός στη δουλεία σου.

Banned
    η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι συνεχως τοσα πραγματα, που κι εξω πρωτου προλαβω να ολοκληρωσω τη προταση που λεω με οποιον μιλαω, το μυαλο μου ηδη σκεφτεται το παρακατω. μη ξεθαψεις ομως ολα μου τα θεματα πλζ, ορισμενα ειναι τραγικα ανουσια και ντρεπομαι γιαυτα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12