Πρεπει να πονηρεψω.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    γιατι να μην υπαρχει ενδιαμεσο ?, αλλωστε δεν ειναι μαθηματικα αυτα. παντως αν υποθεσουμε οτι γινεται ενας πολεμος και οτι ενας απο τους δυο κερδιζει τοτε αυτος που κερδιζει λογικο ειναι να θελει να συνεχιστει ο πολεμος αυτος.

Senior Member
    Αν σκεφτεσαι ανταγωνιστικα , πχ με το ταιρι σου δεν μπορεις να σκεφτεις ανταγωνιστικα αλλα συμβιωτικα....:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    για ενα ταιρι που θα με αγαπουσε πραγματικα θα εδινα τη ζωη μου αν ειχα παραμεινει οπως ημουν . τωρα πλεον νιωθω αρκετα ρηχος μιας και μονος.

Banned
    εγω πρεπει να αγαθεψω και να ξαναγινω νορμαλ, προσγειωμενος και ηρεμος στα λογικα πλαισια που μας θελει η κοινωνια. δυστυχως δε ξερω πως μπορω να το πετυχω αυτο, μαλλον πρεπει να το ριξω στα χαπια να γινω φυτο. μετα ομως δε θα εχει μεινει τπτ απ'το χαρακτηρα μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εγω πρεπει να αγαθεψω και να ξαναγινω νορμαλ, προσγειωμενος και ηρεμος στα λογικα πλαισια που μας θελει η κοινωνια. δυστυχως δε ξερω πως μπορω να το πετυχω αυτο, μαλλον πρεπει να το ριξω στα χαπια να γινω φυτο. μετα ομως δε θα εχει μεινει τπτ απ'το χαρακτηρα μου...
    Χμ απο την αποψη οτι η στειρα καχυποψια δεν ειναι κατι καλο...συμφωνω. Η καχυποψια η υπερβολικη δεν ειναι καλο , αλλα δεν ειναι κακο να εισαι και λιγο καχυποπτος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Τους αγαθούς τους πατούν και περνάνε από πάνω τους. Κανένας δε θα σου δείξει καλοσύνη επειδή δείχνεις αγαθότητα.
    Να ναι ειλικρινής κάποιος καλό είναι, αλλά να είναι και ευθύς, να μην κομπλάρει και να ζητά αυτό που του ανήκει.
    Δυστυχώς δεν πρέπει να είμαστε απονήρευτοι. Σε κανένα δε μπορείς να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη, να διερευνάς και με τα χύτητα πριν δεχτείς κάτι ως αληθινό.
    Και σίγουρα να μην είμαστε ανεχτικοι.
    Καπου διάβασα αυτό και με συγκλόνισε : Δεν είσαι ότι αξίζεις, αλλά ότι ζητήσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Αρνούμαι να παραδώσω γην και ύδωρ επειδή έτσι κάποιοι κάπου κάπως κάποτε. Αν θέλεις να το επεξεργαστείς διαφορετικά, απομακρύνσου απ' όσους δεν σου πάνε. Έτσι δε θα χρειαστεί να γίνεις τίποτε που δεν είσαι για να χωρέσεις στα δικά τους μέτρα και σταθμά.
    Όμως να πω την αλήθεια, naive δε θέλω να με θεωρεί κανένας. Αφελή δηλαδή. Ούτε εγώ τον εαυτό μου. Με την έννοια αυτή, έχω κάθε δικαίωμα να αυτοπροστατεύομαι, δίχως να νιώθω ένοχη που το κάνω, να με βαφτίζω αγαθιάρα και τα λοιπά. Ο κόσμος δεν περιέχει μόνο τα άτομα που σε βάζουν σε τέτοια τριπάκια, οπότε αντί να αλλάξεις κάτι για να τα πας καλά με ανθρώπους που δεν τακιμιάζεις έτσι κι αλλιώς, πας σε αυτούς που μαζί τους νιώθεις καλά που είσαι εσύ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Διαβασα κατι πολυ ωραιο νομιζω σου ταιριαζει:
    Κανενα προβατο δεν σωθηκε βελαζοντας για αυτο αν μπορεις γινε και εσυ λυκος! το ποιασες?

Senior Member
    Λιονταρι εκει που χρειαζεται,και προβατο με τα προβατα....

Senior Member
    Αγαθιάρης τι εννοείς ακριβώς; Εύπιστος; Γιατί αυτό αποκόμισα από τα συμφραζόμενα.
    Ως προς αυτού, το μονο που ξέρω να σου πω είναι το εξής: το μονο που μπορείς να εμπιστευθείς 100% είναι αυτό που εσύ ο ίδιος δημιούργησες. Στα υπόλοιπα, κρατα μια πισινή :)
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    κι εγω πρεπει να πονηρεψω...ρε κηπ,εφου καταλαβαινουμε τι παιζει γιατι δεν συμπεριφορομαστε κι εμεις αναλογα?ποσο μου τη σπαει αυτο!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12