οι σχεσεις σημερα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 13 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 186
    Member

οι σχεσεις σημερα...

Ανοιγω πιστευω ενα μεγαλο θεμα το οποιο απασχολει πολυ κοσμο δυστυχως.Τι φταιει που χωριζουμε,που ποναμε ,που κανουμε λαθος επιλογες που μας φταινε οι αλλοι.Τι ειναι αυτο που δημιουργει το προβλημα και ακουμε τοσα θεματα και προσπαθουμε να βρουμε τι φταει τελικα.Φταιμε εμεις φταινε οι αλλοι?γιατι τοσο περιπλοκα πλεον τα πραγματα σε ενα τοσο απλο θεμα που ειναι η αγαπη και μια ομορφη σχεση.Μηπως τελικα αρχιζει και βασιλευει το συμφερον?Μηπως τα προτυπα της εποχης επηρεαζουν τοσο πολυ?μηπως οι ανθρωποι εχουν γινει ψυχροι πλεον και τους νοιαζει να περνανε μονο καλα?

Banned
    οι σχεσεις σημερα ειναι μονο σεξ και τπτ αλλο!

προσωπικα οι ελληνιδες μου μοιαζουν τρομερα επιφανειακες σε ολα τα θεματα! δε βρισκω καμια ψαγμενη πχ με το κινηματογραφο ή τη μουσικη που ασχολουμαι, ειδικα με τις καφριλες που βλεπω κι ακουω εγω. οποτε δε μπορω να βρω καποια ουτε για να συζητησω πολυ ωρα, να πεις εχουμε κοινα, μπορουμε να ταιριαξουμε...

το μονο που τις νοιαζει ειναι η εξωτερικη τους εμφανιση, οποτε κατα καποιο τροπο αυτο δικαιολογει και τη ταση της εποχης. ειναι σαν να εχει εξαφανιστει ο εσωτερικος μας κοσμος και τα αισθηματα, ολοι εχουν εξελιξει απλα την εξωτερικη εικονα ξεχνωντας το υπολοιπο. για μενα μετραει πλεον το συνολο, και πιο πολυ ο χαρακτηρας και η κατανοηση. συγκεκριμενα βλεπω την εξωτερικη εικονα μιας γυναικας χρησιμη μονο για το σεξ. ισως εχω κομπλεξ με τις ομορφες or something, ισως προτιμω ασχημες, χοντρες (οχι υπερβαρες) κι αρρωστες, αλλα ψαγμενες...

εξαιτιας αυτης της επιφανειακης συμπεριφορας τους, φερομαι κι εγω τελειως επιφανειακα και τις τσουβαλιαζω στο σωρο, αφου δεν βρισκω οτι αξιζουν για κατι παραπανω.

οτι δινεις-παιρνεις ειναι ολα σ'αυτη τη ζωη.

Member
    συμφωνω με καποια απο αυτα που λες.Πιστευω οτι το λαιφσταιλ ειναι αυτο που δημιουργει τα πιο πολλα προβληματα.Ακριβα γουστα,ακριβα ρουχα ,ακριβα μαγαζια,γκουρμε καταστασεις κα.Η γυναικα τα βλεπει τα ζηταει,τα απαιτει.Ολα αυτα ομως θελουν χρημα και υπαρχει η απιτηση να τα παρεχεις εσυ.Ποσες εχουν αντιληφθει ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα σημερα και ποσο δυσκολα μπορουν να υλοποιηθουν συχνα στην καθημερινοτητα.Τωρα αν δεν φορας μοδατα ρουχα και δεν συχναζεις σε μοδατα μαγαζια εισαι λιγος

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    οι σχεσεις σημερα ειναι μονο σεξ και τπτ αλλο!

προσωπικα οι ελληνιδες μου μοιαζουν τρομερα επιφανειακες σε ολα τα θεματα! δε βρισκω καμια ψαγμενη πχ με το κινηματογραφο ή τη μουσικη που ασχολουμαι, ειδικα με τις καφριλες που βλεπω κι ακουω εγω. οποτε δε μπορω να βρω καποια ουτε για να συζητησω πολυ ωρα, να πεις εχουμε κοινα, μπορουμε να ταιριαξουμε...

το μονο που τις νοιαζει ειναι η εξωτερικη τους εμφανιση, οποτε κατα καποιο τροπο αυτο δικαιολογει και τη ταση της εποχης. ειναι σαν να εχει εξαφανιστει ο εσωτερικος μας κοσμος και τα αισθηματα, ολοι εχουν εξελιξει απλα την εξωτερικη εικονα ξεχνωντας το υπολοιπο. για μενα μετραει πλεον το συνολο, και πιο πολυ ο χαρακτηρας και η κατανοηση. συγκεκριμενα βλεπω την εξωτερικη εικονα μιας γυναικας χρησιμη μονο για το σεξ. ισως εχω κομπλεξ με τις ομορφες or something, ισως προτιμω ασχημες, χοντρες (οχι υπερβαρες) κι αρρωστες, αλλα ψαγμενες...

εξαιτιας αυτης της επιφανειακης συμπεριφορας τους, φερομαι κι εγω τελειως επιφανειακα και τις τσουβαλιαζω στο σωρο, αφου δεν βρισκω οτι αξιζουν για κατι παραπανω.

οτι δινεις-παιρνεις ειναι ολα σ'αυτη τη ζωη.

Δεν σου εχει τυχη ποτε να ριξεις μια γκομενα κερνοντας την απλα ένα κουλούρι συνοδευόμενο από ένα ζεστο, απολαυστικό Σαλεπάκι (με κανελιτσα) Αγιας Σοφίας και Τσιμισκή γωνία?

Senior Member
    Παιδιά, γεια σας.

nik5, ΚΕΝΟ,
    έχω διαβάσει ξανά, τις τελευταίες μέρες, προβληματισμούς σας και σε κάποιες περιπτώσεις σας έγραψα και την προσωπική μου γνώμη.

Προσπαθώ να κατανοήσω ότι υπήρξαν καταστάσεις που σας έστρεψαν σε κάποιες γενικεύσεις, ιδίως σχετικά με τις γυναίκες. Παρατηρώ όμως ότι επιμένετε σε αυτή την άκαμπτη στάση, πως τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να είναι διαφορετικά από αυτό που εσείς επιλέγετε να βλέπετε γύρω σας. Είναι τόσο δύσκολο να υιοθετήσετε την προοπτική μια άλλης πιθανότητας; Παρά τις εκτεταμένες συζητήσεις στο φόρουμ με άλλα μέλη, διακρίνω μια άρνηση να προσπαθήσετε να είστε λίγο πιο ελαστικοί.

Είναι τελικά θέμα σχέσεων με το άλλο φύλο;
    Μήπως κάποιες φορές το θέμα είναι η αλλαγή; Το να γυρνάμε σελίδα και να προχωράμε;

Νομίζω πως αν πρώτα δε μάθουμε να αντλούμε χαρές από τον εαυτό μας, υπάρχοντας μόνοι μαζί του, δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μπορούμε να χαιρόμαστε και να υπάρχουμε καλά με κάποιον άλλο. Είναι, έτσι, επόμενο να ζυμώνουμε προσδοκίες που μετά απλά δεν ανθίζουν και απογοητευόμαστε.

Πολλές φορές ο τρόπος που έχουμε μάθει να σχετιζόμαστε, αλλά και γενικότερες συμπεριφορές μας είναι αυτά που φταίνε. Δεν καθαρίζουμε εύκολα από αυτά. Είναι σα ναρκωτικό και φέρνει.. εξαρτήσεις. Τα πράγματα όντως φαίνονται ακατανόητα, άδικα και πολύπλοκα. Δεν πρόκειται όμως να αλλάξει τίποτα αν βουλιάζουμε μέσα στην άρνηση ή και την αρνητικότητα, ούτε αν εντοπίζουμε μόνο τις συμπεριφορές των άλλων που δε μας κάνουν.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν επιλέξουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στον εαυτό μας και να βρούμε τι παίζει εκεί. Για την ακρίβεια, τα πράγματα δεν αλλάζουν.. τα αλλάζουμε.

υγ: nik5, κανένας και καμία δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει 'λίγο' όποια απαίτηση και να έχει, παρά μόνο εσύ ο ίδιος. Όταν καταλάβεις και νιώσεις πως δεν είσαι 'λίγος' θα κοιτάξεις γύρω σου και θα δεις τα πράγματα αλλιώς.

Member
    συμφωνω εχεις δικιο δεν πιστευω οτι εχω εμμονι και αρνηση για ολα.Καταθετω προβληματισμους οι οποιοι δεν ειναι μονο δικοι μου.Ακουω σε παρεες και απο φιλους ποσο δυσκολα εχουν γινει τα απλα πραγματα οπως ειναι η αγαπη και η σχεση.Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι οποιος καταθετει προβληματισμο και λεει το προβλημα του ενα πραγμα ακουει.Δεν αξιζε συνεχισε τη ζωη σου κλπ.Εχεουν γινει της μοδας τα διαφορα ρητα τυπου ''καθε εμποοδιο για καλο'', τελειωνει κατι και αρχιζει κατι καλυτερο'' και αλλα.Και ολοι προσπαθουν να καλυφθουν πισω απο αυτα και δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες.Κανενας δεν ειπε οτι οι σχεσεις ειναι ευκολες αλλα βλεπω οτι ολοι τα παρατανε ευκολα.ΠΟΣΟΙ απο εδω προσπαθησαν πραγματικα για εναν ανθρωπο που αγαπησαν και αγαπουν?ποσοι ειχαν υπομονη να ψαξουν να βρουν τι φταιει και να παλεψουν για υτο που θελουν?Λιγοι οι πιο πολλοι με την πρωτη δυσκολια τα παρατανε θα βρω κατι αλλο λενε.Οταν αγαπας καποιον ανθρωπο πραγματικα μενεις να παλεψεις για να εισαι μαζι.ΜΝα εισαι μαζι και στα δυσκολα οχι μονο στα ευκολα.Δεν εχω ακαμπτη θεση ουτε κολλαω.Απλα δεν παραταω ευκολα οτι αγαπαω.δινω την μαχη μου και φευγω ξεροντας οτι εκανα και πολλα παραπανω απο οτι επρεπε.Αλλα δεν δεχομαι να ακουω οτι ολα ειναι τοσο απλα και ευκολα η οτι ολα ειναι καλα εκει εξω και δεν εχουν χαθει αξιες και και δεν εχουν αποξενωθει οι ανθρωποι η οτι δεν μπαινουν και διαφορες μαλακιες στη μεση τυπου συμφερον.Η γυναικα εχει αλλαξει ειτε το θελουμε ειτε οχι.Και η αλλαγη δεν ειναι παντα προς το καλυτερο.ΕΧΕΙ πλεον ανεξαρτησια,χρημα αλλες ιιδεες και πολλες φορες τα δεν ξερει πωσ να τα διαχειριστει...

Banned
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Προσπαθώ να κατανοήσω ότι υπήρξαν καταστάσεις που σας έστρεψαν σε κάποιες γενικεύσεις, ιδίως σχετικά με τις γυναίκες. Παρατηρώ όμως ότι επιμένετε σε αυτή την άκαμπτη στάση, πως τα πράγματα δεν είναι δυνατόν να είναι διαφορετικά από αυτό που εσείς επιλέγετε να βλέπετε γύρω σας. Είναι τόσο δύσκολο να υιοθετήσετε την προοπτική μια άλλης πιθανότητας; Παρά τις εκτεταμένες συζητήσεις στο φόρουμ με άλλα μέλη, διακρίνω μια άρνηση να προσπαθήσετε να είστε λίγο πιο ελαστικοί.
    εμεις φταιμε ή η κοινωνια που αντι να καλυτερευει γινεται χειροτερη, ολο και πιο επιφανειακη, ολο και πιο πολυ για βλακες ? εγω προσωπικα δε διακρινω εξελιξη στις γυναικες, απλα πιο φθηνες γιναν και χειροτερες! προσπαθω να χαλαρωσω λιγο τα στανταρντς μου σκεφτομενος "ειναι η γενια των ηλιθιων" κι οτι δε πρεπει να ειμαι τοσο δυσκολος αν θελω να βρω κοπελα, ομως και παλι σκατα δε φταιω εγω. απλα πλεον εγινε απιστευτα δυσκολο το συνταιριασμα, οχι μονο το να ταιριαξεις, αλλα να θες και τα ιδια, για να πορευτεις μαζι με ενα ατομο. ετσι, προσπαθωντας να δωσω και το λιγοστο ενδιαφερον μου σε καποια που νιωθω πως εχουμε 5% κοινα και ισως μπορεσω να εχω μελλον μαζι της, παλι λογο συνηθειας αυτου του ατομου σε ενα διαφορετικο τροπο ζωης, καταληγω οτι δε κανει, δε θα αντεξουμε μαζι παλι ουτε για ενα μηνα. κοινως, προσπαθω να δω μελλον, και ειτε λογο του οτι ολη η ζωη της ειναι μονο δουλεια, ειτε λογο κολληματος με τον πρωην της, ειτε επειδη συνηθιζει μονο σεξ και τπτ αλλο, καταληγει να τρωει ακυρο!

βρειτε μου μια που να εχει σαν χομπι τη μουσικη και τον κινηματογραφο, να θελει να το παει σοβαρα (χωρις κολληματα και μαλακιες με αλλους), να θελει ισως να φυγει στο μελλον απο Ελλαδα, και τοτε ναι, κανω ανετα σχεση! και δε με νοιαζει κι αν ειναι και χοντρη (οχι υπερβαρη) ή λιγο ασχημη (οχι μπαζο), αρκει να εχει καλο χαρακτηρα!

Νομίζω πως αν πρώτα δε μάθουμε να αντλούμε χαρές από τον εαυτό μας, υπάρχοντας μόνοι μαζί του, δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μπορούμε να χαιρόμαστε και να υπάρχουμε καλά με κάποιον άλλο. Είναι, έτσι, επόμενο να ζυμώνουμε προσδοκίες που μετά απλά δεν ανθίζουν και απογοητευόμαστε.
    διαβασε τα τελευταια ποστς στο θεμα μου 'Γυναικεια Απογοητευση', γραφω οτι οσο κι αν μαθει ενας ανθρωπος στη μοναξια, μπορει πχ να εχει ενδιαφεροντα ή τη καριερα και τη δουλεια του, ΠΟΤΕ δε θα καταφερει να νιωσει ολοκληρωμενος αν δεν εχει εναν ανθρωπο να τα μοιραζετε ολ'αυτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εμεις φταιμε ή η κοινωνια που αντι να καλυτερευει γινεται χειροτερη, ολο και πιο επιφανειακη, ολο και πιο πολυ για βλακες ? εγω προσωπικα δε διακρινω εξελιξη στις γυναικες, απλα πιο φθηνες γιναν και χειροτερες! προσπαθω να χαλαρωσω λιγο τα στανταρντς μου σκεφτομενος "ειναι η γενια των ηλιθιων" κι οτι δε πρεπει να ειμαι τοσο δυσκολος αν θελω να βρω κοπελα, ομως και παλι σκατα δε φταιω εγω. απλα πλεον εγινε απιστευτα δυσκολο το συνταιριασμα, οχι μονο το να ταιριαξεις, αλλα να θες και τα ιδια, για να πορευτεις μαζι με ενα ατομο. ετσι, προσπαθωντας να δωσω και το λιγοστο ενδιαφερον μου σε καποια που νιωθω πως εχουμε 5% κοινα και ισως μπορεσω να εχω μελλον μαζι της, παλι λογο συνηθειας αυτου του ατομου σε ενα διαφορετικο τροπο ζωης, καταληγω οτι δε κανει, δε θα αντεξουμε μαζι παλι ουτε για ενα μηνα. κοινως, προσπαθω να δω μελλον, και ειτε λογο του οτι ολη η ζωη της ειναι μονο δουλεια, ειτε λογο κολληματος με τον πρωην της, ειτε επειδη συνηθιζει μονο σεξ και τπτ αλλο, καταληγει να τρωει ακυρο!

βρειτε μου μια που να εχει σαν χομπι τη μουσικη και τον κινηματογραφο, να θελει να το παει σοβαρα (χωρις κολληματα και μαλακιες με αλλους), να θελει ισως να φυγει στο μελλον απο Ελλαδα, και τοτε ναι, κανω ανετα σχεση! και δε με νοιαζει κι αν ειναι και χοντρη (οχι υπερβαρη) ή λιγο ασχημη (οχι μπαζο), αρκει να εχει καλο χαρακτηρα!

διαβασε τα τελευταια ποστς στο θεμα μου 'Γυναικεια Απογοητευση', γραφω οτι οσο κι αν μαθει ενας ανθρωπος στη μοναξια, μπορει πχ να εχει ενδιαφεροντα ή τη καριερα και τη δουλεια του, ΠΟΤΕ δε θα καταφερει να νιωσει ολοκληρωμενος αν δεν εχει εναν ανθρωπο να τα μοιραζετε ολ'αυτα...
    Συμφωνώ!

Αν και ξερεις καποτε οι γυναικες δεν ειχαν το δικαιωμα ψηφου ηταν μονιμως σε ενα σπιτι με το ζορι απο τους αντρες τους οι οποιοι τις βαρουσαν κιολας. Μια μεση λυση δεν μπορει να βρεθει; δυσκολο ε;

Senior Member
    nik5,
    έχεις δίκιο σχετικά με το θέμα της συγκαταβατικής συμπεριφοράς των άλλων, δηλαδή ναι, κάποιες φορές μπορεί να γίνει εκνευριστική,
    ωστόσο, εσύ τώρα μιλάς λες και η γυναίκα είναι ο δουλοπάροικος του Μεσαίωνα που τα τελευταία χρόνια ξύπνησε και ζήτησε ανεξαρτησία.

Η ανεξαρτησία, όπως το θέτεις, εγώ θα έλεγα 'αυτονομία' είναι μεγάλο στοίχημα για όλους. Αναρωτήθηκες όμως πόσο ανεξάρτητος ή αυτόνομος είσαι εσύ; Και φυσικά δεν είναι το χρήμα το θέμα.

Σκέψου αυτό. Πόσο αυτόνομος είσαι εσύ όταν δεν αποφασίζεις να παραιτηθείς από μία σχέση που έχει πια τελειώσει;

Σε πρώτη φάση, νομίζω πως πρέπει να ''προσπαθούμε πραγματικά'', όπως λες, όχι για κάποιον άλλο, αλλά για εμάς τους ίδιους. Προσπαθούμε για τον εαυτό μας. Αυτή η προσπάθεια είναι η δυσκολότερη, ή μάλλον η πιο απαιτητική. Εκεί πρέπει να τα δίνουμε όλα.
    Αν, πάλι, εσύ θέλεις να γυμναστείς και να αποκτήσεις ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα, πρέπει να προσπαθήσεις, αλλά το θέμα δεν είναι να το προσπαθήσεις για να αρέσει σε κάποιον άλλον, αλλά γιατί είναι αυτό που θέλεις εσύ για τον εαυτό σου.

Ναι, δύσκολα παραιτούμαστε από ό,τι αγαπάμε. Πονάει. Πρέπει όμως να μάθουμε να το κάνουμε. Είναι μέσα στο 'παιχνίδι' οι αποχωρισμοί. Σε αυτήν την παρτίδα παίζει και η αυτονομία. Την κατακτάμε σταδιακά, μαθαίνοντας (μεταξύ άλλων) να ξε-χωρίζουμε και να αποχωριζόμαστε, είτε είναι επιλογή κάποιου άλλου είτε κάποτε και δική μας.
    Δύσκολο, αλλά αυτή είναι μια προσπάθεια που οφείλουμε στον εαυτό μας.

Senior Member
    εχουν δυσκολεψει πολυ οι σχεσεις στην εποχη μας. κυνηγαμε ολοι διαρκως το καλυτερο και εχουμε "ψευτικα" προτυπα απο ταινιες και τηλεοραση. ισχυει και για τα δυο φυλλα πιστευω.

επισης οτι διαφερει απο τα προτυπα στις οθονες του βγαζουμε αυτοματα ακυρο, οτι και αν ειναι αυτο. ειναι σκληρο.

Senior Member
    ΚΕΝΟ,

μπορεί να βιώνεις μοναξιά, αλλά το έχεις εκμεταλλευτεί αυτό ώστε να κερδίσεις κάτι για σένα; Αυτό εννοούσα πριν. Μπορείς να είσαι καλά και χαρούμενος ακόμα και μόνος σου; Εκεί είναι το θέμα. Ο σύντροφος μπορεί να γίνει σημαντικό κομμάτι του παζλ, αλλά δε νομίζω πως πρέπει να στοχεύουμε στην ολοκλήρωση μέσα από αυτόν.

Από την άλλη αυτό το κλισέ ''η ρημάδα η κοινωνία'' δεν μπορώ να το καταλάβω. Πολύ γενικό και ασαφές. Ποιος είναι η κοινωνία; Εγώ, εσύ και όλοι οι άλλοι γύρω μας. Η δική μας ευθύνη σε αυτό που διαμορφώνει την κοινωνία που είναι, λοιπόν;
    Εκτός από σύνολο είμαστε και μονάδες. Ο καθένας φέρει ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στην κοινωνία με κάθε προσωπική επιλογή που κάνει. Αν δε σε ικανοποιεί το συνολικό πλαίσιο διαφοροποιήσου από αυτό. Κάνε τη διαφορά. Για σένα.

Senior Member
    Από την άλλη αυτό το κλισέ ''η ρημάδα η κοινωνία'' δεν μπορώ να το καταλάβω. Πολύ γενικό και ασαφές. Ποιος είναι η κοινωνία; Εγώ, εσύ και όλοι οι άλλοι γύρω μας. Η δική μας ευθύνη σε αυτό που διαμορφώνει την κοινωνία που είναι, λοιπόν;
    Εκτός από σύνολο είμαστε και μονάδες. Ο καθένας φέρει ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στην κοινωνία με κάθε προσωπική επιλογή που κάνει. Αν δε σε ικανοποιεί το συνολικό πλαίσιο διαφοροποιήσου από αυτό. Κάνε τη διαφορά. Για σένα.
    +101

Eπισης στην τελικη αμα σου φταιει τοσο πολυ η κοινωνια για τα παντα,

απομωνοσου απο αυτη αμα δεν το εχεις κανει ηδη,

και δες κατα ποσο μπορεις να ζησεις εξω απο την κοινωνια χαρουμενος και ευτυχισμενος μακρυα απο αυτη την κοινωνια που τοσο δεν σου αρεσει.

Σε αμεσες πιεστικες καταστασεις, χρειαζονται αμεσες λυσεις.

προβλημα:
    Ειπε οτι δεν μπορεις τις ελληνιδες, ειδικα τις Αθηναιες.

λυση:
    Πηγαινε με ξενες, δε σε κραταει κανεις.

Αμα δεν μπορεις να βρεις ξενες, τοτε ειναι ΑΛΛΟ προβλημα που πρεπει να ψαξεις να βρεις λυση. Μην περιμενεις οι επιλογες σου να μην εχουν θετικα-αρνητικα αποτελεσματα..! Πρεπει να εισαι υπευθυνος για αυτες.

Senior Member
    τι γινεται ομως για οσους δεν επελεξαν να μεινουν εξω απο την κοινωνια αλλα η κοινωνια τους πεταξε εξω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nik5 View Post
    Ανοιγω πιστευω ενα μεγαλο θεμα το οποιο απασχολει πολυ κοσμο δυστυχως.
    Ποσο "πολυ κοσμο" συγκεκριμενα? Το διαβασες σε καμια στατιστικη ερευνα που εγινε σε καποιον πλυθησμο, ρωτησες 5-10 φιλους σου? Oταν μιλας με νουμερα, να αναφερεις τις πηγες σου. Οχι για το φορουμ, αλλα για να εχεις εναν πιο καθαρο τροπο σκεψης..!

Φταιμε εμεις φταινε οι αλλοι?
    Υπαρχει και μια τριτη περιπτωση να φταιμε λιγο εμεις και λιγο οι αλλοι παραλληλα. Επισης υπαρχει και μια τεταρτη περιπτωση καποιες φορες να φταιμε εμεις και καποιες φορες οι αλλοι.

γιατι τοσο περιπλοκα πλεον τα πραγματα σε ενα τοσο απλο θεμα που ειναι η αγαπη και μια ομορφη σχεση.
    Ποσο περιπλοκα και για ποιον ακριβως? Για εσενα? Για εμενα? Για καποιον φιλο σου? Ποιος σου ειπε οτι ειναι περιπλοκα?
    Επισης αυτο το "τοσο απλο θεμα" , ειναι "απλο" για ποιον ακριβως επισης? Ποιος σου ειπε οτι ειναι απλο?

Μηπως τελικα αρχιζει και βασιλευει το συμφερον?
    "Τελικα"?
    Προηγουμενες εποχες τι ηταν αυτο που βασιλευε ,και πως μπορεις να το αποδειξεις με σιγουρια αυτο που θα πεις?

Μηπως τα προτυπα της εποχης επηρεαζουν τοσο πολυ?
    Βρες την διαφορα σε αυτες τις 2 προτασεις:

Τα προτυπα της εποχης επηρεαζουν.

Οι ανθρωποι επηρεαζονται απο τα προτυπα της εποχης.

Ειναι η ιδια προταση ακριβως , μονο που η δευτερη βερσιον της ειναι πιο "ανοιχτη" ωστε να δουμε το κρυμενο υποκειμενο της πρωτης και να αναρωτηθουμε για ποιους ανθρωπους ακριβως αναφερεται καθως και "κατα ποσο" μεγαλο ή μικρο ειναι αυτο το επιπεδο επιροης σε σχεση με παλαιοτηερες εποχες.

Banned
    μπορεί να βιώνεις μοναξιά, αλλά το έχεις εκμεταλλευτεί αυτό ώστε να κερδίσεις κάτι για σένα; Αυτό εννοούσα πριν. Μπορείς να είσαι καλά και χαρούμενος ακόμα και μόνος σου; Εκεί είναι το θέμα. Ο σύντροφος μπορεί να γίνει σημαντικό κομμάτι του παζλ, αλλά δε νομίζω πως πρέπει να στοχεύουμε στην ολοκλήρωση μέσα από αυτόν.
    φυσικα! εχω πει επανηλημενα οτι τα ενδιαφεροντα μου εκτος απ'το διαδικτυο ειναι κινηματογραφος και μουσικη. αυτα με κανουν χαρουμενο, εχω ασχοληθει σχεδον με τα πιο πολλα ειδη και θεωρω τον εαυτο μου αρκετα ψαγμενο αλλα κι ανοιχτομυαλο. νταξ μπορει να μην ακουω μονιμως κλασικη και να μη βλεπω μονο παλιο γαλλικο κινηματογραφο επιπεδου Μανωλιδου, αλλα ναι ειμαι ικανοποιημενος με τον εαυτο μου... αλλοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ή τα αμαξια τους, και φυσικα οι επιφανειακες γυναικες μονο με την ομορφια τους.

να μου λεγες οτι ειμαι κανας απελπισμενος, αφου ουτε δουλεια εχω, και καθομαι μονο και κοιταζω το τοιχο, θα λεγα οκ δε κανω τπτ γιαυτο ειμαι ετσι. εγω απλα λιγη ποιοτητα ζηταω και να εχει χαρακτηρα η αλλη, δε νομιζω πως ειμαι τοσο παραλογος.

αχ δε με πιανετε με τη μια κι αναγκαζομαι να αναλυω κειμεναρες και να καταντω κουραστικος. κοινωνια ονομαζω το συνολο εκει εξω, ολοι εμεις. αν μου πεις τωρα γενικευω, πες τις αθηναιες, τη σχολη του cosmopolitan, τη Μαρια και τη Δημητρα μονο ξερω γω.

αυτο ειναι το λαθος μου. εχω διαφοροποιηθει τοσο πολυ πλεον, που δε βρισκω οχι μονο ταιρι αλλα ουτε κι αντιπαλο! ο χαρακτηρας μου εχει εξελιχτει τοσο πολυ διαφορετικα απ'οτι η εξωτερικη μου εμφανιση, που αν ποτε κανονιστει meeting για τα μελοι αυτου του forum, παιζει να νομιζουν οτι δεν ειμαι εγω αυτος που γραφει ετσι...

μαλλον τελικα πρεπει να ειμαι κι εγω της αποψης ΜΟΝΟ σεξ και τπτ αλλο, για να θεωρουμε νορμαλ, ετσι ?
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Eπισης στην τελικη αμα σου φταιει τοσο πολυ η κοινωνια για τα παντα,

απομωνοσου απο αυτη αμα δεν το εχεις κανει ηδη,

και δες κατα ποσο μπορεις να ζησεις εξω απο την κοινωνια χαρουμενος και ευτυχισμενος μακρυα απο αυτη την κοινωνια που τοσο δεν σου αρεσει.

Σε αμεσες πιεστικες καταστασεις, χρειαζονται αμεσες λυσεις.

προβλημα:
    Ειπε οτι δεν μπορεις τις ελληνιδες, ειδικα τις Αθηναιες.

λυση:
    Πηγαινε με ξενες, δε σε κραταει κανεις.

Αμα δεν μπορεις να βρεις ξενες, τοτε ειναι ΑΛΛΟ προβλημα που πρεπει να ψαξεις να βρεις λυση. Μην περιμενεις οι επιλογες σου να μην εχουν θετικα-αρνητικα αποτελεσματα..! Πρεπει να εισαι υπευθυνος για αυτες.
    χαιρω πολυ, πες μας κατι που δε κανουμε...

Page 1 of 13 12311 ... LastLast