Results 16 to 30 of 49
Thread: απιστια
-
21-12-2010, 01:46 #16
αυτο το ποστ γιατι εγινε εδω, ενω δεν εχω συμμετασχει καν στο θεμα ? γιατι με προκαλειτε να απανταω ?
τι αλλο θελετε να πω για τη σημερινη καταντια, το εχω εξαντλησει αυτο παλιοτερα.
οι ελληνιδες πλεον γραφονται στα τελιδια μου, ουτε καν στα αρχι!
δε με αφορουν επιφανειακες, ψωνισμενες και κακομαθημενες ψευτογκομενες, χωρις ιχνος θυληκοτητας (στη συμπεριφορα), που σου ζηταν τον ουρανο με τ'αστρα μηπως και σου δωσουν μια ευκαιρια-μηπως και σε γνωρισουν-μηπως και προχωρησουν-μηπως και σου κατσουν-μηπως-μηπως-μηπως. κι αν τελικα ερωτευτουν, ωχ απαταν κι απο βιτσιο! κι οχι μονο αυτο, αλλα νομιζουν οτι εχουν αξια, με τρελες απαιτησεις, ενω πλεον φτασαν να ειναι πιο χρησιμοποιημενες κι απο πορνες!
για σχεση και κατι σταθερο ουτε λογος, κι αυτο μου μοιαζει η μεγιστη ανωριμοτητα, σαν κοριτσακια ανηλικα.
ενα ******** πραμα ζηταω απ'αυτες, και τους προσφερω τα παντα: αφοσιωση απλα!
φυσικα ουτε που ξερουν τι ειναι αυτο, οποτε ναι προτιμω να ειμαι Lost in space!
ανηκω πλεον αλλου, απλα το σωμα μου μονο σαπιζει εδω.
σκεφτομαι σοβαρα να γινω ερημιτης και να το γυρισω στο asexual...
τα προτυπα σας κι ο κοσμος μου προκαλει σιχαμαρα!
ps: δεν εχω τπτ εναντιον αυτης που εκανε το θεμα, μιλησα γενικα.
ps2: για να μη λετε πως τσουβαλιαζω παλι, αν υπαρχει ελληνιδα που πιστευει αποτελει εξαιρεση, εδω ειμαστε.
- 21-12-2010, 14:19 #17
Eυχαριστώ παιδια για τα σχόλια σας,
σίγουρα δεν είναι ώριμο αυτό που κάνω αλλά είναι σαν να μην το κάνω επίτηδες τουλάχιστον όχι πάντα..στο παρελθόν ίσως ημουν με ακαταλληλους αντρες που με πληγωναν και τους απατούσα για να νιωσω καλύτερα κατι που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, τωρα ομως εχω μια σχεση που με κάνει πολύ ήρεμη ουτε που σκεφτομαι τον λεγάμενο κυλάνε ολα τελεια και δεν με απασχολεί κάτι σχετικά γιατι δεν εχω κανενα παράπονο,( νομίζω πως αυτή η ηρεμία ειναι απο ελλειψη ερωτα γιατι στην αρχη δεν τον ηθελα ημουν από αναγκη ηταν μπλεγμένος με ναρκωτικά τον ξεμπλεξα αφου πρωτη φορα στη ζωη του κοβει για μενα αλλα ημουν κουλ του λεγα κανε οτι θες εγω δεν θα χαλασω την ηρεμία μου κ αυτος εκοψε για να μην με χασει προφανως τωρα ολα καλα κ παρολο τη σταση μου ειπα δεν θα τον απατησω ποτε ειναι καλο παιδι)..η μάλλον είχα ενα παραπονο και αφορα το σεξουαλικό κομμάτι δεν ξέρω αν κάνει να το πω αλλα ετσι κ αλλιως τιτλος της κατηγοριας αυτης ειναι και σεξουαλικότητα, μου ζητούσε σε κάθε επαφη να του κα΄νω στοματικό ερωτα ενω εκεινος μου εκανε σπανια και για δευτερόλεπτα και ειχε τυχει να του το ζητησω και να μου πει οτι εχει στεγνωσει από σαλιο, να τα παλι τα αντρικα μην πω τιποτα και τελος παντων επειδή κατα ταλλα ηταν καλο παιδι εμεινα κ ημουν κ πιστη μεχρι που αντιμετωπισα καποια προβλήματα στη δουλεια κ ειχα τα χαλια μου κ εκει μεσα σενα μήνα τον απαταω με τρεις.Και τις τρεις το μετανιωσα ξεχωριστα, δεν ξέρω γιατι εγινε τοσο ευκολα ουτε καν το κυνήγησα με κανεναν απο αυτους αλλά νομίζω πως οι συνήθειες δυσκολα κόβονται κ ενω πηγαινα καλα κ ημουν καθαρή στη δυσκολη στιγμη τα θαλασσωσα πάλι..
21-12-2010, 14:33 #18
Κατσε ρε συ ελι....
Είσαι με έναν άνθρωπο που ήταν σε χρήση και δε σε ένοιαζε, που δεν τον ήθελες αλλά κάθισες από ανάγκη, (άραγε ποια?), που δεν τη βρίσκεις στο κρεβάτι μαζί του και σε ένα μήνα πας με τρεις, (ακόμη δεν κατάλαβα το λόγο).
Και μετά λες πως σε πληγώνουν οι άντρες?
21-12-2010, 14:49 #19
Κοιτα ημουν αρρωστη τοτε εγραφα εδω γιατι ειχα τετοια χαλια που δεν η3ερα τι να κανω κ βρεθηκε αυτος και τον ειδα σαν στηριγμα για να μην ειμαι μονη αφου ειμαι και μονη τελειως στην αθηνα τελος παντων εγω πηρα φαρμακα γιατι ειχα αγχωδη διαταραχη μαλλον κ εγινα καλα και αυτος μετα απο καποιο καιρο εκοψε την κοκα , κοιτα με ενοιαζε ημουν να φυγω απτη σχεση αλλα δεν ημουν ερωτευμενη και δεν θα μου κοστιζε αν εφευγα, σαν να ημουν καλυτερα αν εμενα αποτι αν εφευγα ζυγισα και εμεινα και πηγαν ολα καλα, εγω εγινα καλα κ αυτος εκοψε την κοκα..εκεινο τον μηνα που τον απατησα ειχα προβλήματα με τη δουλεια κ ημουν χαλια ψυχολογικά, μαλλον αυτο φταιει δεν ειχα κατι μαζί του εκτος απο αυτο που ανέφερα κατι που με θύμωνε γιατι εδειχνε οτι σκεφτόταν μονο την παρτι του στο σεξ ως αλλος ενας αντρας(υπαρχουν εξαιρεσεις εδω σε αυτο το θεμα) αλλα δεν νομίζω οτι εφταιγε αυτό ισως εφταιγε ισως ηταν πολθπαραγοντικο, κακη ψυχολογια, σεξ με ελλειψεις..ειμαι μπερδεμένη
21-12-2010, 15:00 #20
Ναι κοριτσάκι μου αλλά σχέση σημαίνει είμαι με κάποιον που γουστάρω/θέλω. Όταν για τον οποινδήποτε λόγο, (πόσο μάλλον αυτόν που επικαλείσαι, τύπου ήμουν χάλια ψυχολογικά), τότε δεν μιλάμε για σχέση αλλά για πατερίτσα.
Γιατί αν ήθελες να χτίσεις σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, θα του έλεγες πως σε ξενερώσει ο τρόπος που λειτουργεί στο σεξ και αν θέλει να είσατσε μαζί πρέπει να το προσπαθήσει διαφορετικά.
Ξέρεις, το περιστασιακό σεξ και οι γκόμενοι-πατερίτσες μόνο κακό μπορεί να σου κάνουν στην περίπτωση που είσαι είσαι ήδη πολύ ευαίσθητη ψυχολογικά.
21-12-2010, 15:26 #21
Καλησπερα Ελιρ
Εχεις καμια ιδεα γιατι διαλεξες ενα χρηστη ουσιων για συντροφο σου?Νομιζω οτι ειναι κατι που χρειαζεται να δεις......αμεσα και οχι το σεξουαλικο που ειναι το αποτελεσμα(για μενα)
21-12-2010, 15:52 #22
Συμφωνω κοριτσι μου..
αφου δεν σε ικανοποιει ο συντροφος σου και εισαι μαζι του για αλλους λογους,
μηπως πρεπει να χωρισεις?
Εσυ ουσιαστικα μαζοχιζεσαι..τι απιστια και κουραφεξαλα..εδω εχεις κι εσυ την αναγκη να βρεις καποιον να σε καλυπτει σεξ και συναισθηματικα!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
21-12-2010, 16:54 #23
Koιταχτε οτι διαλεξα χρήστη ήταν και λίγο στο περιβάλλον μου τετοιοι ανθρωποι γτ εκανα κ εγω χρήση κατα περιόδους αλλα εκανα ενα μηνα και μετα ξανακανα μετα απο ενα χρόνο και οχι κοκα αλλα χημικά η χορτο..επεσα ομως σε χρηστη κανονικο η αληθεια ειναι πως πρώτη φορα επεσα σε τοσο φανατικό εξαρτημένο ειδα πραγματα που δεν τα χα ξαναδει.. το ότι έκοψε όμως δεν σημαίνει κάτι, έχει κοψει από τον Ιούνιο τουλάχιστον και επινε καθε μερα..πιστεύετε πως η προσπάθεια μεσα στη σχέση δεν μετράει?.. εγώ πιστεύω οτι στην αρχή δεν τον ήθελα αλλά μετα τον αγάπησα κάπως αφού έγιναν καποιες διαδικασίες, εννοω αφού περάσαμε καποια πράγματα μαζι..
21-12-2010, 19:30 #24
Η απιστια μπορει να ειναι και εκδικητικη δεν μου δινεις αυτο που θελω θα το παρω απο αλλου......Επιμενω κακως εβαλες το θεμα σαν <<απιστια>> και συμφωνω με την φωτεινη οτι το θεμα σου ειναι<<γιατι επιλεγ λαθος αντρες?και γιατι αρνουμαι να δω τις αναγκες μου και να τις καλυψω>>..Ξεκινησαμε απο την απιστια πηγαμε σε μια κοινωνικη κριτικη,στερεοτυπα για να φτασουμε οτι σχετιζεσαι με εναν <<πρωην>>? χρηστη ουσιων,καθως και οτι στο περιβαλλον σου αυτο δεν ειναι και πολυ ασηνυθιστο.
Με πολυ σεβασμο νομιζω οτι χρειαζεσαι την γνωμη ενος ειδικου (ψυχοθεραπευτη,ψυχολογου) για να παρεις μια εμπεριστατομενη αποψη.Προσωπικως πιστευω οτι η σχεση αυτη ειναι ο ορισμος τη εξαρτητικης σχεσης
21-12-2010, 20:00 #25
σ'αυτο το θεμα τελικα απαντησα αλλα νταλων, αλλα δε φταιω, με προκαλεσαν και το εκανα...
για να μη γραψω κανα κατεβατο παλι, συμφωνω απλα με Θεοφανία, δε γινεται να λετε εχετε ερωτευτει τρελα καποιον αλλα τελικα να τον απατε!
ο εγκεφαλικος βιασμος που εχουν δεχτει οι γυναικες στο τοπο μας μοιαζει τεραστιος, ανικανες να αγαπησουν, εστω να ασχοληθουν με καποιον που δε τηρει τις προϋποθεσεις που τους μαθαν οτι πρεπει να εχει ο αντρας σημερα. ε και καταληξαν να ειναι οτι να'ναι, λες και φταιμε κι εμεις, ειδικα τωρα με την οικονομικη κριση που υπαρχει...
απλα μη το παλευεται αλλο ξερω γω, σε λιγα χρονια δε θα κανουμε καθολου σεξ, δε θα γεννιουνται παιδια, ας αφανιστει το ειδος να τελειωσουμε!
21-12-2010, 21:00 #26
ψυχοθεραπεια μου κανετε..ευχαριστω,
εγω πιστευα οτι τους απαταω καλους κακους γιατι εχω συνηθίσει ετσι..εχω κ αυτον τον θυμό με τους αντρες που σκεφτονται το σεξ μονο, σε αυτην την περιπτωση αυτο μου το βγαζει αλλα λιγο που σκεφτεται την παρτι του στο σεξ και του χω πει αλλα εν βλεπω βελτιωση, τελος παντων δεν τον εχω και πολυ εξυπνο γιατι τετοιες συμπεριφορες με κανουν κ μενα απροθυμη στο σεξ..γενικα ομως αυτο το θεμα δεν με απασχολουσε ιδιαιτερα πισστευα πως οταν 3επεραστηκε το θεμα με την κοκα, ημασταν καλα..εχω μιλήσει με τον ψυχιατρο για τον συγκεκριμένο με ειδε πως δεν προκειται να κολλήσω κ δεν με απέτρεψε αφου επεμεινα πως ειμαι εντάξει..του χω πει τωρα ομως πως αν ξαναπιει εστω μυτο τον χωρισα και εγω τα χω κοψει ολα εφοσον αρχισα φαρμακα ψυχιατρικα κανα χαναχ πινω να ηρεμησω οτν δεν ειμαι καλα..απλα απορουσα με τον εαυτο μου πως ακομα κ οταν νομιζα πως ολα νταξει τον κερατωσα τοσο ασχημα..μαλλον δεν ξερω δεν τον εχω σε υποληψη επειδη ηταν ρεμαλι, ισως πρεπει να ειμαι με καποιον που αγαπαω και θαυμαζω γιαυτο που ειναι?δεν ξερω..πολυ περιεργες οι σχεσεις των ανθρωπων..
21-12-2010, 21:21 #27
Κοπελια <<ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ>>Εξαλου
Παρακαλούμε ζητήστε επαγγελματική βοήθεια:
* Εάν κάνετε σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τους εαυτούς σας ή άλλους.
* Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε καθόλου ικανοί να "φροντίσετε" τον εαυτό σας.
* Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση κακοποίησης.
* Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κίνδυνο.
Ο μοναδικός σκοπός του www.e-psychology.gr είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε τον θεραπευτή σας.
21-12-2010, 21:53 #28
Μήπως θα επρεπε να βαλεις υποψηφιοτητα για εκπρόσωπος τύπου του e-psychology αλλά και των μελων του?
Δες το και σαν επαγγελματική αποκατάσταση….
Αν θελεις όμως αγαπητε μου βοριά εμενα να με βγαλεις απ’εξω σε παρακαλω.
Αντε καλα αυτό
Συμβουλεύετε μια κοπελα ότι διαλεγει λαθος ανθρωπους?
Είναι λαθος άνθρωπος ενας χρηστης η απλα αρρωστος?
Ξερετε τι σημαινει χρηστης ναρκωτικων η λετε ότι σας κατεβει?
Δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν αναγκη από αγαπη?
Τι εχουν περισσοτερο αναγκη?
Ένα κεντρο σεξουαλικής αγωγης…η υποστήριξη από κεντρα αποκαταστασης?
21-12-2010, 22:06 #29
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ
μολις πηρα μια εξεταση καλλιεργεια κολπικου υγρου και μου βρηκαν χλαμυδια κ ειχα ξανακανει γτ ειχα μυκητες πριν κανα 6 μηνο αλλα οχι χλαμυδια και με τον αλλο ειμαι 1 χρονο, οτι μ..α εκανα το κανα με προ μηπως με απαταει ο κοκακιασ..ο γιατρος ειπε 16 μερες αντιβιωση γτ μπορει να δημιουργησει σαλπιγγιτιδα και εχω ευαισθητο στομαχι..φοβαμαι!
με απαταει ο κοκακιας αραγε τι να κανω ποιον να εμπιστευτω τωρα?
21-12-2010, 22:11 #30
Λαθος ειναι αγαπητε Βασιλη να κρατας σχεση με εναν ανθρωπο που δεν σε ικανοποιει..
Λαθος ειναι να του δικαιολογεις τα παντα επειδη ειναι χρηστης και στο τελος να μην ξερεις γιατι βρισκεσαι σε αλλες αγκαλιες,,και να εχεις και τυψεις απο πανω!!
Οι χρηστες και γενικα οσοι ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες ,και η κοπελα -την παρακολουθει γιατρος αν καταλαβα καλα- οφειλουν να δωσουν τον αγωνα τους...
Αν ειναι να καθεται η κοπελα να του κανει τον γκιουλεκα για να μην πιει...εσυ τι καταλαβαινεις?ελπιζω οχι οτι της λεμε οτι ειναι αχρηστος αλλα Γιατι εκεινη εχει αυτη τη σταση!!!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..