ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 279
    Senior Member
    EΕΓΩ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εχουν αποχωρησει οι περισσοτεροι!αστα τωρα παμε παρακατω!δεν ειμαστε λαλακες εδω μεσα!
    Δεν σε βολευει μηπως? Ο καθενας μιλαει για την παρτη του...και οχι για το γενικο συνολο...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    \

ναι, πολύ ωραία παρατήρηση....ποιοι προσβλήθηκαν λοιπόν και αρχίσαν τα κοσμητικά επίθετα?
    πχ, δώρα εσένα δεν σου απηυθυνε κανείς το λόγο αν θυμάμαι καλά.
    ουτε κ εγω σου απευθυνα τον λογο εσενα..αν θυμαμαι καλα!εκτος αν φταιει η μυγα η ατιμη!

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.
    ΞΕΡΟΥΜΕ! τρεις εισαστε. ας μη πουμε ονοματα.. προσβληθηκατε απο εμενα. σωστα? τα αυτονοητα λες κηπ. αλλη ερωτηση?

Banned
    Δεν σε βολευει μηπως? Ο καθενας μιλαει για την παρτη του...και οχι για το γενικο συνολο...
    εγω δεν χρειαζομαι κανενος ειδους βολεμα..μιλα εσυ για την παρτη σου!ξερω εγω γιατι μιλαω και ολοι καταλαβαινουν!αντε γεια σου κηπ!

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ουτε κ εγω σου απευθυνα τον λογο εσενα..αν θυμαμαι καλα!εκτος αν φταιει η μυγα η ατιμη!

όταν μιλάω εγώ με τον σελειος και απο κάτω του γράφεις πρόσεχε τους λύκους, μήπως το λες για τη θεία μου τη χίππισα αλλά επειδή έχω μύγα τσίμπησα?
    Μήπως εκεί που έγραψα εγώ για το τσατ έγραψες απο κάτω πως μόνο για το τσατ λέμε, πάλι έχω μύγα?
    Δώρα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Δεν σου έχω απευθύνει ποτέ το λόγο, οπότε το θεωρώ τελείως άκυρο να λες απο πάνω πως έχω και μύγα.

Quote Originally Posted by seleios View Post
    ΞΕΡΟΥΜΕ! τρεις εισαστε. ας μη πουμε ονοματα.. προσβληθηκατε απο εμενα. σωστα? τα αυτονοητα λες κηπ. αλλη ερωτηση?
    σέλειε...μη ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ. Έχουν κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μέλη παράπονα για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου, μεσα και έξω από το φόρουμ. Σταμάτα το.

Banned
    όταν μιλάω εγώ με τον σελειος και απο κάτω του γράφεις πρόσεχε τους λύκους, μήπως το λες για τη θεία μου τη χίππισα αλλά επειδή έχω μύγα τσίμπησα?
    Μήπως εκεί που έγραψα εγώ για το τσατ έγραψες απο κάτω πως μόνο για το τσατ λέμε, πάλι έχω μύγα?
    Δώρα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Δεν σου έχω απευθύνει ποτέ το λόγο, οπότε το θεωρώ τελείως άκυρο να λες απο πάνω πως έχω και μύγα.
    δεν ειναι η μυγα..ειναι ολο το ζωικο βασιλειο!λοιπον αντε γεια σας ας την κανω κ εγω με ελαφρα οπως μερικες,αφου γα@@σαν την ψυχολογια των παιδιων!και προσοχη στις μυγες!δεν ειναι αστειες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    EΕΓΩ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ
    μη συγχιζεσαι μι
    η ιβερις δεν ειπε αυτο που καταλαβες
    οταν ηρεμησεις και το ξαναδιαβασεις θα το καταλαβεις

Banned
    και τωρα με συγχωρειτε,εχω να παω να πω τα καλαντα!

MERRY CHRISTMAS!

Banned
    σε θαυμαζω πραγματικα, εισαι κοντα στα δευτερα -αντα σου
    και καθεσαι και εκφραζεις προσωπικες αποψεις χωρις να εισαι ειδικος επι του θεματος! η εχεις αγνοια η εισαι σκευωρος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    σε θαυμαζω πραγματικα, εισαι κοντα στα δευτερα -αντα σου
    και καθεσαι και εκφραζεις προσωπικες αποψεις χωρις να εισαι ειδικος επι του θεματος! η εχεις αγνοια η εισαι σκευωρος!
    Ειμαι κυριος και τα λεω ως εχουν ή οπως νομιζω οτι εχουν χωρις να εχω το αλαθητο του παπα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=vKkHxXZxUXM

τα εσοδα θα κατατεθουν στον συλλογο καργιων του e psy

Banned
    σέλειε...μη ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ. Έχουν κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μέλη παράπονα για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου, μεσα και έξω από το φόρουμ. Σταμάτα το.
    συγγνωμη, διαφημιση κανει τωρα?? θα σου πω εγω ποσοι εχουν κανει παραπονο, ειναι τοπολυ 3 ατομα, οποτε μη γινεσαι το τραγικο προσωπο της περιστασης και εκτιθεσαι! δεν ξερω εσυ, αλλα εγω μαζι σου δεν εχω προσωπικα,

Banned
    κηπ μαθε να εισαι στη ζωη σου να κρινεις ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ! αυτο το συγκεκριμενο "συμφερον" σου δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! !

Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast