Results 16 to 30 of 279
-
18-12-2010, 11:21 #16
ΜΑ ειναι κι εκεινοι που διασωθηκαν κ εκεινοι που με πλαστα χαρτια κ ταυτοτητες κρυψαν την εβραικη τους καταγωγη
I m a Good Person With Bad Attitude
- 18-12-2010, 11:26 #17
Δυστυχώς η σύγχρονη ιστορία έχει πλέον τόση προπαγάνδα από όλες τις πλευρές που άκρη δεν βγαίνει. Φυσικά εννοώ προπαγάνδα και από τους μεν και από τους δε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Πάντως αυτό που λες σίγουρα ισχύει.
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
18-12-2010, 11:29 #18
χαχαα, η me συνεχίζει στο δρόμο των θεμάτων για τρόμο! ρε συ μι γιατί τα μελετάς όλ' αυτά, τι τους βρίσκεις, είμαι η μόνη που δεν της ασκούν γοητεία? λολ
Έχεις ψάξει γιατί τα ψάχνεις δλδ?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2010, 11:36 #19
εχω ψαξει κ εχω εξαντλησει κ ολα τα μεταφρασμενα σε ελληνικα βιβλια για εγκληματολογια! πιστευω μπορω να ξεχωρισω δολοφονους ακομα κ τις ταινιες βλεπω που βασιζονται στα αληθινα με προφαιλερς!μακαρι να μπορουσα να γινω!!!χιχιχιχιχ!
τωρα αγορασα απ το αμαζον μερικα στα αγγλικα, αλλα παρ ολο που αγγλικα χρησιμοποιω καθε μερα στην δουλεια μ ειναι πολυ δυσκολη η ορολογια γτ αναφερεται κ σε ιατρικους ορους και οργανα η λειτουργιες του σωματος. κ οι εκφρασεις ειναι πολυ δυσκολες γμτ για να το διαβασω χαλαραI m a Good Person With Bad Attitude
18-12-2010, 11:40 #20
Η συνήθης προπαγάνδα για υποβάθμιση του κολοσσιαίου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας από γνωστούς και μη εξαιρετέους φορείς. Μελέτησε το φαινόμενο "The Holocaust Denial", για να κατανοήσεις. Επίσης γίνεται πάντα η προσπάθεια να σκιαστεί το γεγονός σε όλες του τις τραγικές διαστάσεις, ότι στην ιστορική εκείνη περίοδο δεν εξοντώθηκαν μόνο εβραίοι αλλά και ομοφυλόφιλοι και ρομά και ομάδες ατόμων με αναπηρίες και πολιτικοί αντιφρονούντες και δάσκαλοι/γιατροί/επιστήμονες/μουσικοί γενικά ένα κάρο άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που ήταν εναντίον της ναζί "ιδεολογίας της ανωτερότητας και της επικράτησης της αρείας φυλής" και κομμουνιστές και φοιτητές σε πανεπιστήμια της Γερμανίας που ήταν αντιστασιακοί και επαναστάτες για το δίκαιο και την ισότητα, μελέτησε ας πούμε την White Rose ομάδα και τους Edelweiss Pirates να δεις τι θα πει ηρωισμός απέναντι σε φασίστες.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2010, 11:43 #21
ο πατερας μ παντως λεει οτι καλα τους κανανε. οι εβραιοι σκοτωσανε τοσα παλαιστηνια μωρα.................κανεις δεν εδειξε ΑΥΤΕΣ τις εικονες παραεξω!!!!εχω ενα παραρτημα κ θα το ποσταρω αργοτερα να το δειτε. αυτοι κανουν προπαγανδα μεσω της λυπησης που θελουνε να νιωσουμε
I m a Good Person With Bad Attitude
18-12-2010, 11:50 #22
Δεν ξέρω τι λέει ο πατέρας σου, ούτε και με νοιάζει. Και ο δικός μου πατέρας πιστεύει ότι η χούντα ήταν μια χαρά και έφτιαξε δρόμους και πλατείες στη χώρα και ξεχνάει πως επίσης βασανίζονταν άτομα με φάλαγγα και στέλνονταν στη Γιάρο και στη Μακρόνησο για να μην αποτελούν φωνές αντίστασης και ξεσηκωμού, πως άνθρωποι έφευγαν από τον τόπο τους για να σωθούν σε λύσεις αυτοεξορίας, πως τανκς έμπαιναν σε πανεπιστήμια και πως δεν μπορούσες να κάνεις κιχ, ούτε να αγοράσεις μία εφημερίδα και ένα περιοδικό δίχως ρουφιάνους ακόμη και στα περίπτερα. Δεν είμαι ο πατέρας μου, είμαι εγώ και εγώ πιστεύω στην ελευθερία και όχι στον φασισμό. Πιστεύω στην αμεσοδημοκρατία και στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μη βασανίζεται γιατί δεν υποτάσσεται, ούτε γιατί είναι ανάπηρος, ή ομοφυλόφιλος ή έχει σκούρο δέρμα και καταγωγή από φυλή που δε μας γουστάρει. Δε θα δικαιολογήσω γιατί έτσι λέει ο πατέρας μου, ούτε γιατί μου το μαθαίνει ο κάθε φοβικός.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2010, 11:51 #23
Πράγματι το έγκλημα που έκαναν οι Ναζί ήταν μεγάλο αλλά γιατί έχουμε μείνει στους Ναζί του 40 και δεν βλέπουμε τους Ναζί του 2010, όπως είναι η Ρωσία και άλλες χώρες. Εβλεπα τις προάλλες φωτογραφία με διαδήλωση στη Ρωσία εντναίων όσων δεν μοιάζουν με Σλάβους. Το μίσος είναι τυφλό, και στην Ελλάδα έχουμε πολλούς "Ναζί" εθνικιστές, όχι αυτούς που βγαίνουν στην ΤιΒι αλλά γενικά και τι δεν έχουμε.
Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα και στον στρατό στη συνέχεια. Εκεί να δεις εθνικισμός.
18-12-2010, 11:56 #24
Ωραίος ο ίνσεκτ!!! Έχεις δίκιο, η Ρωσία αποτελεί αυτή τη στιγμή μία κοιτίδα εθνικιστικών ομάδων με δράσεις "πατριωτικές" και φαινόμενα γέννησης φασιστοειδών μεταλλαγμάτων. Και ούτε είναι η μόνη ευρωπαική χώρα, κοίτα τι γίνεται στη Γαλλία στην Ιταλία και παντού.
Έχουμε μπροστά μας μία σταδιακή εκφαστικοποίηση συνειδήσεων κάτω από κρατικά σχέδια και κινδυνεύουμε να περάσουμε σε παρελθοντικά μονοπάτια. Όποιος δε διδάσκεται από το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2010, 12:00 #25
Πω πω, πρωϊνιάτικα! Σφίχτηκε το στομάχι μου μόνο με τους τίτλους, δεν κατάφερα καν να διαβάσω παραπάνω από δυο παραγράφους. Αλήθεια me vs myself, την βρίσκεις με κάτι τέτοια ; Μια φράση μόνο μου έρχεται όταν τα διαβάζω όλα αυτά "Αν αυτό είναι ο άνθρωπος..."
18-12-2010, 12:05 #26
18-12-2010, 12:07 #27
Δεν είναι μόνο αυτό Soul_Rebel μου και ευτυχώς για την ανθρωπότητα!
Είναι δείγματα αρρώστιας και ψυχικής σήψης τέτοιες βάρβαρες ακρότητες και μία μονομερής εξέταση της ανθρώπινης φύσης. Πάντοτε υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι άλλες της πλευρές που σηκώνουν στους ώμους τους το βάρος -και την απογείωση- της ελπίδας για όλους. Τιμώ όσους αντιστάθηκαν, αντιστέκονται και θα αντισταθούν στο μέλλον!
Kαλημέρα σου.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
18-12-2010, 12:07 #28
Συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι πως όποιος έχει δύναμη την χρησιμοποιεί και συνήθως για κακό σκοπό, ασχέτως με την αιτία, αν δηλαδή έχει λογική μια μαζική εξολόθρευση εθνικής ομάδας και σαφώς δεν πιστεύω να βρίσκεις πως έχει λογική κάτι τέτοιο.
Οι Εβραίοι εκείνης της εποχής ήταν, αρκετοί απο αυτούς, εύπορες οικογένιες, μορφωμένοι και επιστήμονες. Δεν ξέρω γιατί τόσο μίσος για τους Εβραίους, αλλά στην σημερινή εποχή το κράτος του Ισραήλ με την στήριξη της Αμερικής είναι μια υπερδυναμη και δεν νομίζω να ήθελε ο οποιοσδήποτε να τα βάλει με αυτούς.
18-12-2010, 12:08 #29
Μου αρέσει πολύ η τροπή που πήρε το θέμα της me. Rain ευχαριστώ για τις πληροφορίες με ενδιαφέρει πολύ να τα διαβάσω καθώς έχω συγγενείς που σκοτώθηκαν από τους ναζί χωρίς να είμαι Εβραίος αλλά Έλληνας.
Πραγματικά η me είχε ένα δίκιο σε αυτό που είπε. Μήπως πρέπει να καταλάβουμε πως η απάντηση στο μίσος δεν πρέπει να είναι το μίσος; Προσωπικά ρίχνω την ευθύνη και το μπαλάκι προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και οι δυο φέρθηκαν με μίσος όταν υπήρχε πρόσφορο έδαφος. Βεβαίως τώρα δεν θέλω να πω για τον Χίτλερ είναι αυτονόητο πως ο άνθρωπος αυτός μακάρι να μην είχε υπάρξει ποτέ.
Με εντυπωσιάζει επίσης το γεγονός πως αν δεν είχε υπάρξει ο Χίτλερ δεν θα υπήρχε Ισραήλ σήμερα κατά κάποιο τρόπο. Δεν ήταν μόνο οι Εβραίοι θύματα της ιστορίας όπως είπε η rain ήταν και ομοφυλ. π.χ. δεν είδα όμως να τους κάνουν αγάλματα.Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
18-12-2010, 12:08 #30
ΝαΖί κανείς ίνα Μη Ζει.
Σπύρος Μπιμπίλας