ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 279
    Senior Member
    μπραβο θεοφανια ευχαριστω!!!!!!!!!!αυτο ακριβως σκεφτομουνα κ εγω!

ειναι ιστορικα θεματα, ηδη παρεθετημενα!!!!!!!!ΔΕΝ ειναι προσωπικες αποψεις καποιου απο δω μεσα!

www.eglima.wordpress.com εχει μερικα απο αυτα.λειτουργει νομιμα κλπ κλπ κλπ @@@@@@

οποιος αλλος εχει παραπονο με καποιο απ τα θεματα μ ας μ το λεει πριβε..............
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    συμφωνώ με keep walking ,dissolved girl και sabb.

νομίζω πάντως πως σε τέτοια θέματα, αν ασχοληθεί κανείς με τον σκοπό του θεματοθέτη, έχει ενδιαφέρον από ψυχολογικής άποψης.
    δηλαδή μου φαίνεται πως η me_vs_myself τα πόσταρε για να σοκάρει.

Senior Member
    τα ποσταρα γτ ισως υπαρχει καποιος/οι που μπορει να τα βρισκουν ενδιαφεροντα σαν κ μενα..............σε αυτους αναφερομαι.

ναι οκ δν με ξερετε κ ισως να χω σκοπο να ξεκοιλιασω καποιον οκ το δεχομαι..........παντως αυτο το σκοπο ειχε ο ''θεματοθετης''.

τωρα αν πεισω με μερικα ποστ καποιον να σφαξει ε τοτε τι να πω,,,,,,,,,ειμαι ο νεος τσαρλς μανσον.κινητοποιω τις μαζες.

και γιατι να θελω να σοκαρω? δν κτλβαινω ακριβως...τι θες να πεις

Senior Member
    κ εγω πιστευω οτι αυτο το θεμα δεν ταιριαζει καθολου στη φιλοσοφια της κοινοτητας.
    γενικα ειμαι υπερ της ελευθερης σκεψης, ακομα κ αν μιλαμε για καννιβαλισμο. αλλα πιο πολυ για να εχουμε σφαιρικοτητα των οριων που μπορει να παει η ανθρωπινη σκεψη, κ οχι γιατι θα ηθελα να φαω το μπαμπα μου για βραδινο.

οποτε δεν μου αρεσει μεν η λογοκρισια, αλλα εδω δεν μου αρεσει κ το θεμα.

συγκρουση.

Senior Member
    εμένα μου φαίνεται πως καταλαβαίνεις πολύ καλά πως η μελέτη των τρόπων βασανισμού είναι ένα χόμπυ που πιθανόν να μην ενδιαφέρει πολύ κόσμο και να δημιουργεί ένα σφίξιμο σε ακόμα περισσότερους. από αυτή την άποψη είναι ένα θέμα που σοκάρει.

προσωπικά ανήκω σε αυτούς που δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα και μπορώ να το αγνοήσω. από την άλλη όμως μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ που φαίνεται πιο άτοπο απ'οτι θα μου φαινόταν σε ένα φόρουμ με θέμα τη μόδα (τι θα φορεθεί φέτος από τους δήμιους?).

Senior Member
    α κ επειδη κατι διαβασα για εμμετο, ναι ξερναω στην κυριολεξια αλλα οχι στα μουτρα αλλων μεχρι τωρα δν το χω κανει.

επισης θεωρω την ολη επιθεση προς το ατομο μ ασχημη (μην την χαρακτηρισω αλλιως γτ προσπαθω να πνιγω τον κακο μ εαυτο κ πιστευω εχω κανει τρομερη προοδο) απο την στιγμη που δν ειπα εγω κακο για καποιον. απο δω κ περα θα κραταω ''καθρευτακι''. α κ οποιος το λεει ειναι!χαχαχ

και μαλιστα δεν ειναι σωστο να γινεται αυτη η μαζικη επιθεση σε ενα ατομο οπως τον ΚΕΝΟ που ενω απο την αρχη σε αυτο το φορουμ ειπε οτι το προβλ του ειναι οι μαυρες σκεψεις, να τον περιθωροποιουνε μερικοι που νομιζονται καλυτεροι κ να τον τσιτωνουν, που ειναι η αγαπη κ η αλληλεγγυη κυριοι δικαστες???

Banned
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    A ρε ΚΕΝΟ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια, αλλα δικαιολογείσαι επειδή είσαι νέο μέλος (είπα εγώ η παλιά -ατςςςςς- αλλα λέμε τώρα).
    Ξέρεις πόση απελπισία και πόνο έχω διαβάσει σε αυτό το forum; Τι βία, ψυχολογική και σωματική, έχουν υποστεί μέλη που ανοίγουν την καρδια τους σε άσχετο κόσμο σαν εμενα και εσένα, για μια φωνή υποστήριξης; Ξέρεις τι ασχήμια έχει αποκαλύψει αυτό το forum ότι φωλιάζει στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, και ποσο έχουμε προσπαθήσει όλοι να προσπεράσουμε το σοκ και την φρίκη που μας προκαλεί μια εκ βάθους εξομολόγηση, γιατί το μέλος που την έγραψε χρειάζεται αγάπη και στήριξη, και την ζητάει από εμάς; Sorry κιόλας, αλλα τι να μου κλάσει η Iron Maiden και ο μπρούτζινος ταύρος που χρησιμοποιούνταν χρονια πριν, όταν για παράδειγμα ένας σύγχρονος συνάνθρωπος μου υπόκειται καθημερινή κακοποίηση από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και έχει φτάσει στην απόγνωση;

Τέλος, να σου παραθέσω την περιγραφή του sub-forum στο οποιο λες ότι μπορεί ο κάθε ένας να γραφει ο,τι θέλει;

Δεν υπάρχει λοιπόν καμια λογοκρισία στο άσχημο, αλλα στο άσχετο. Αυτό το θέμα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
    που κολλανε αυτες οι λεπτομεριες και μου τις τονιζεις ? και τι να κλασει (οπως ειπες κι εσυ) η λογοκρισια σε ενα φορουμ στο διαδικτυο, οταν εκει εξω ειναι ΧΑΟΣ! θα σωθει κανεις αν δε πουμε για Serial Killers εδω ? δε νομιζω.

οπως λοιπον μπαινεις μεστο λεωφορειο και γινεται της μουρλης και μπορει να σου τυχει το οτιδηποτε, απ'το να ακουσεις βρισιδια, μεχρι να σε απειλησουν να σε σκοτωσουν, κι εκει κανεις δε παρεμβαινει... ετσι κι εδω μπορει να ακουστει οποιαδηποτε αποψη. φυσικα και υπαρχουν κανονες γιατι εδω υποτιθεται ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης (καταντησε cliché πλεον), μα δεν ειδα να καταπατηθηκε κανενας κανονας, ουτε αισχρα βρισιδια πεσαν.

κι οσον αφορα τη περιγραφη που λες, μονο ασχετο με τη ψυχολογια δε βρισκω οτι ειναι το θεμα. ασχετο με την αγαπη ναι, αλλα αφου εδω δεν υπαρχει καν αγαπη τι το συζηταμε ?

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    @KENO
    Έγραψες παραπάνω "δε με ενδιαφέρει αν έζησε βία κάποιος και πόση ήταν αυτή".
    Και σχεδόν αμέσως μετά "μόνο αγάπη και στήριξη δε νιώθει κανείς".

Ε,ΛΟΛ.

Γιατί, στη χρωστάγαμε ενώ εσύ δηλώνεις πως δε νοιάζεσαι παρά για την πάρτη σου? Ωραία, στ' αρχίδια μου ο πόνος του οποιουδήποτε, αλλά εγώ θέλω να μου δείχνετε αγάπη και στήριξη. Δεν το κόβω. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, άσχετα αν εσύ το νομίζεις. Αν θέλεις αγάπη και στήριξη να μάθεις να σε νοιάζει λοιπόν η βία που έζησε ο καθένας και πόση ήταν αυτή. Μονόπαντα δε γίνεται, είναι αμφίδρομη η σχέση αλληλοστήριξης. Αυτό το ΑΛΛΗΛΟ παρατηρώ να μη σε κόφτει, οπότε δε με κόφτουν και οι δικές σου απαιτήσεις και παράπονα.
    Και γι αυτό εξάλλου δε σε ενδιαφέρουν οι τυχόν επιπτώσεις στην ψυχολογία του καθενός αρκεί εσύ να κάνεις το γούστο σου δίχως να σε σταματάει κανείς (ή να σε σταματάει και μετά να ωρύεσαι για τη λογοκρισία. Αν λογόκρινες πρώτα εσένα δε θα σε λογόκριναν άλλοι. Δεν το κάνεις εσύ, εφόσον δε νοιάζεσαι, αλλά μην έχεις την απαίτηση να μη νοιάζεται κανένας)

Συμφωνώ με τα ποστς των sabb και Dis. Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μπορούμε να αποκτήσουμε και στο TruTv, με τη διαφορά ότι εδώ δεν είναι το TruTv.
    Kαι το Γενικά δε νομίζω πως φτιάχτηκε για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σε βασανιστήρια επίσης, όπως και το ότι υπάρχει αυτό το subforum δε σημαίνει πως δικαιούμαστε να ποστάρουμε οτιδήποτε μας καβλώσει. Είναι μεν πιο ελεύθερο αλλά κρατάμε στο νου μας πως η έννοια της ελευθερίας εμπεριέχει πρωτίστως ανάληψη προσωπικής ευθύνης.
    αφου δε καταλαβαινεις καν τον τροπο που γραφω, τι το παλευεις ?
    επισης εσυ δεν ησουν αυτη που ξεκινησε να λεει πως εχω 2ο λογαριασμο και ειπα οτι δε θα της ξαναμιλησω (μαζι με τον Boltseed) ? να ξερετε οτι δεν συγχωρω, απλα ξεχναω. αλλα στο συγκεκριμενο θεμα κανω εξαιρεση...

τεσπα οταν λεω "δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος" εννοω οτι δε μπορω να κατσω να συγκρινω τα προβληματα του καθενος, να δω ποιος εχει περισσοτερα και μπορει να γραψει τις πιο πολλες μαλακιες. οπως καταλαβαινεις αυτα ανηκουν και ειναι προσωπικα δεδομενα...

οταν καποιος ανοιγει νεο θεμα, και μπαινουν ολοι και το κατακρινουν, αντι απλα να αδιαφορησουν αν δε τους αρεσε, τοτε δε νομιζω πως μιλαμε για αγαπη εδω. ουτε καν για ελευθερια λογου (ειδικα οταν υπαρχουν φασιστοειδη σαν τη Remedy που απειλουν με καταγγελιες). επισης οταν σε καθε θεμα σχεδον αναγκαζετε τον αλλον να αναλυει σε βαθμο σιχαμαρας, τοτε αυτο δειχνει οτι εδω μεσα υπαρχει κι ελλειψη κατανοησης, και νιωθει οτι μιλα με ζωα. ξερεις ποσες φορες αναγκαστικα να εξηγησω τα αυτονοητα και βιαστηκατε να με χαρακτηρισετε αρνητικα ? εσυ δεν ησουν αυτη μου ειπε και μισογυνη ?

εννοειτε οτι ο κοσμος δε περιστρεφεται γυρω μου. ουτε ομως γυρω απο σενα ή τη Remedy που συμπεριφερεται λες και της ανηκει το φορουμ!

το μοναδικο που εκανα ηταν να υπερασπιστω την ελευθερια λογου κι εκφρασης. τπτ παραπανω!

Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    και μαλιστα δεν ειναι σωστο να γινεται αυτη η μαζικη επιθεση σε ενα ατομο οπως τον ΚΕΝΟ που ενω απο την αρχη σε αυτο το φορουμ ειπε οτι το προβλ του ειναι οι μαυρες σκεψεις, να τον περιθωροποιουνε μερικοι που νομιζονται καλυτεροι κ να τον τσιτωνουν, που ειναι η αγαπη κ η αλληλεγγυη κυριοι δικαστες???
    χαχα, don't worry γλυκια μου, δεν εχω κανενα κανενα απολυτως προβλημα μ'αυτο. οπως σου ειπα και στο msn, το διασκεδαζω. εξαλλου ειναι κατι που εχω συνηθισει πλεον, αφου μια ζωη ημουν εναντιον ολων! απο τα παιδακια στο σχολειο, μεχρι και την ιδια μου την οικογενεια (που ακομα με κατακρινει), κι ολη την ανθρωποτητα! παντα ημουν οικειοθελως στην απ'εξω, καλος μονο για λιγους (ή και για κανεναν).

Senior Member
    παντως οφειλετε να το παραδεχτειτε...........εχει ΑΠΟΛΥΤΑ να κανει με ψυχολογια...και αυτο αλλα κ το αλλο θεμα μου.

εχει να κανει με την ψυχολογια ατομων, αληθινων ατομων. που καναν πραξεις. τις δειχνω να τις δει ο κοσμος, να ξερει, πως λειτουργει ο καθενας! γτ να φοβιζει καθε τι καινουργιο?

ολα εχουν ορια συμφωνω, αλλα ποιος ειναι ειδηκος στο να κρινει τα ορια του καθενος?

πολυς ντορος για το τπτ..............εγω τσαντιστικα που σβηστικε το θεμα μου παντως...............δεν σχολιαζα καν ελειπα 1 μερα! και σβηστικε το θεμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το θεμα μου!!!!

ενα θεμα που χε ποσταρει καποιος, δν μπαινω σε λεπτομερειες για ονομα κ τετοια, για τα σκατα του που μενουν στο χαρτακι , ητανε πολυ χρησιμο και εμεινε να το διαβαζει ο κοσμος....

το θεμα μ ητανε πολυ ενδιαφερον για μενα κ για μερικους ακομα, για αλλους σαπιλα!!μαγκια τους!!αλλα εγω δν επιτεθικα σε οσους δν αρεσε ουτε τους φυτεψα στο κεφαλι την σφαιρα της ιδεας οτι πρεπει να ντρεπονται που κανουν σαν κατινεσ!αλλα αντιθετα εμενα μ κατηγορησαν οτι ξερναω τον εσωτερικο μ κοσμο στα μουτρα του.......ετσι λοιπον, οποιος ξερναει τον εσωτερικο του κοσμο σε φορουν αυτοβοηθειας, ας τον κραξουμε!μετα οταν ζητησει συγνωμη σε καινουργιο συγκινιτικο θεματακι.....ας το παιξουμε ΘΕΟΙ κ ας παρει μια συγχωρεση βρε αδερφε!!!!!σαν την λαιτ!!!!!βριζανε βριζανε ζητησε βοηθεια κ να τα μελια!εμενα μ αρεσε!το θεωρησα ευφιεστατο!και μπραβο μου που το ειπα!

Senior Member
    Δεν ειναi θεμα χουντασ..ειναι θεμα σεβασμου και ευαισθησιας me vs...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Κατα αρχην καλησπερα
    Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
    Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????
    Δεν ξερω ρε φιλε εχεις προσβαλει κανεναν εδω μεσα του εχει κανεις κριτικη γενικα υον εχεις απειλεισει οτι θα το σκοτωσεις κ.α?(κενο)Υπάρχει κατι που δεν ξερω και εχει γινει???

Επισης δεν ειδα κανεναν απο εσας να διαμαρτυρεται για την διαφημιση των παπουτσιων στο φορουμ που εγω προσωπικα θεωρω χυδαια και προσβλητικη.......
    Δεν λεω υπήρχαν και ψυχραιμες φωνες αλλα αισθάνομαι την βια διαβαζοντας τις κριτικες των αλλων που κατακεραυνωνουν.....

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.....

Senior Member
    παντως με την καραμελα του @δημοκρατια ρεε!!@ , ξεχναμε οτι οπως δημοκρατια ειναι να λεμε αυτο που θελουμε, δημοκρατια ειναι επισης και για τους αλλους να μας σχολιαζουν αυτο που ειπαμε. Ειναι η ιδια δυναμη ακριβως. Απλα καποιοι την ξεχνανε απο οτι φαινεται.

Αν στο θεμα των serial killers ελεγα οτι εχω φαντασιωσεις να κανω ολα οσα ειναι εκει μεσα , τοτε μετα δε θα επρεπε να παραπονιεμαι αν ειχα αντιδρασεις απο αλλους. Ναι μαγκια μου να πω αυτο που θελω να πω, αλλα θα πρεπει μετα να ειμαι ετοιμος και για τα σχολια των αλλων, ειδικα οταν πω την γνωμη μου σε φορουμ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ και οχι σε συνομιλια με τον τοιχο της κουζινας μου.

Το "εχουμε ελευθερια λογου" εχει μεγαλη διαφορα απο το "εχουμε ελευθερια λογου, και εξαιτιας αυτης της ελευθεριας λογου δεν σου επιτρεπω να διαφωνεις μαζι μου!!!"

Senior Member
    ανεμος στα λογια μ ερχεσαι......................

αλλωστε γιατι να ναι θεμα σεβασμου ποιον θιξαμε. ειναι εδω μεσα καποιο δισεγγονο του χιτλερ η του μπερκοβιτς?

για μενα ισως μετραει αλλιως η ευαισθησια.

ισως να νιωθω περισσοτερη ευαισθησια για κεινους που υποφερουν απο φωνες κ βιαιοτητα που τους οριζει να σκοτωσουν, παρα για τα παιδακια που πεινανε,.......... σκληρο αλλα ετσι ειμαι. να το κρυψω? δεν το κρυβω. κ επισης αν ημουν αλλος, ναι θα με γουχαριζα κ εγω αμα ακουγα κατι τετοιο. γτ δεν ειναι συμφωνα με την ευαισθησια της συγχρονης κοινωνιας και της μαζας

Senior Member
    ο Κενο δεν μιλησε για εκεινον..
    ...και οσο γαι τα παπουτσια.. καπωσ πρεπει να συντηριθει το φορουμ... γιατι οπωσ γνωριζεις κανεισ απο εμασ δεν δινει δωρεεσ ετσι ωστε να μασ παραχωρουν αυτον εδω τον χωρο...

εξαλου.. γι αυτο και φτιαχτηκε και το blog>.. εκει ασ λεει ο καθενασ οτι θελει..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Δεν χρειαζεται επιθεση χρειαζεται παραβολη αποψεων. Σχετικα με αυτα που εγραψα για το στιγμα δεν απαντησε κανεις.
    Μπορεις να ριχνεις στα σκουπιδια την προσπαθεια των αλλων?
    Ή μηπως το στιγμα περι πχ σχιζοφρενων δολοφονων ειναι ανυπαρκτο?
    Εαν καποιος μπαινει στο φορουμ και διαβαζει (και μη νομιζετε οτι ο πολυς κοσμος ξερει πολλα για τετοιου ειδους προβληματα) , ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) , μια
    στυγνη δολοφονια (για να μελετησουμε την ψυχοσυνθεση του δολοφονου!!!!!!!!!!), τοτε χαιρετισματα.

Η ουσια ειναι τι κερδισε η me απο αυτο το ποστ της? Να βρει ατομα με κοινα ενδιαφεροντα? Ειναι κατι προσωπικο της και κοιτα την παρτη της.
    Εγω δεν κοιταω την παρτη μου ομως.
    Μπορει να ειμαι σχιζοφρενης αλλα θα μπορουσα να πω ζα μαν φου...δεν με ξερετε , ουτε το αποκαλυπτω σε οποιονδηποτε. Οποτε τι με νοιαζει το τι θα γραψει η me...και να χαλασουμε τις καρδιες μας?
    Ας το ριξουμε στο χαβαλε.

Δεν ειναι ετσι και οφειλει ο καθενα αμυνομενος και επιτιθεμενος οπως εγινε να αναγνωριζει ορισμενα πραγματα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ε ναι δεν ειναι και πολυ συνιθεσ να συμποναμε τον εναν που κανει πολυ κακο σε πααααρα πολλουσ..

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast