ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 279
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    me vs myself ενα εχω να σου πω..

κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..

κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
    Ομωσ..

κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.

και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..

ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?

ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..

δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.

με πολυ αγαπη.
    συμφωνω απολυτα με το σχολιο της αντας και απορω που δεν το συμμεριστηκαν περισσοτεροι.
    ελπιζω να σταματησει εδω αυτο...
    (δεν το διαβασα, μονο τις αρχικες επικεφαλιδες...)

θα συμφωνησω επισης με το μελος (γατος νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη) οτι το θεμα πηρε μια ενδιαφερουσα τροπη στην συζητηση, αυτο ομως δεν αλλαζει την αθλια υπαρξη του...

Banned
    δεν απαντησα νωριτερα στο θεμα αυτο γιατι ενιωθα σαν να με προκαλει αυτη που το αρχισε, ειδικα οταν διαβασα περι μπρουτζινου ταυρου, λολ. μαλλον δεν ειμαι καλα και βλεπω παντου εχθρους...

τεσπα οχι οτι ειχα να πω και τπτ σπουδαιο, την αποψη μου για ολα αυτα την εγραψα και στη πρωτη σελιδα στο serial killers topic. το ανθρωπινο σωμα μοιαζει με καμβας, ετοιμο να το "ζωγραφισεις" οπως θελεις... μεχρι τελικης πτωσεως, να μη μεινει τπτ απο αυτο! εγω προσωπικα θεωρω οτι καθε τροπος καταστροφης του, ειναι τεχνη, αφου δειχνει τη προσωπικοτητα του "καλλιτεχνη", εκφραζει μεγαλο μερος της ψυχης του!

αλλο ενα σημαντικο που δεν αναφερθηκε, ειναι η μεθοδος κανιβαλισμου, να τρως το θυμα σιγα σιγα ενω ειναι ζωντανο (συνηθως γινεται κοβωντας κομματια, μπορεις να τα μαγειρεψεις κι ολας αν δε τρωγεται ωμο ή μπορεις να το μαγειρεψεις κι ολοκληρο οπως καναν οι Ζουλου και λοιποι αγριανθρωποι), μεχρι φυσικα να πεθανει απο αιμοραγια. ακομα θυμαμαι τη σκηνη του Χανιμπαλ που εχει ανοιξει στη κουζινα το κεφαλι του θυματος, κοβει κομματια απ΄το μυαλο του, τα μαγειρευει και τα προσφερει σε πιατο, σαν να μη συμβαινει τπτ.

Quote Originally Posted by Adzik View Post
    me vs myself ενα εχω να σου πω..

κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..

κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
    Ομωσ..

κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.

και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..

ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?

ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..

δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.

με πολυ αγαπη.
    εκανες 6 απανωτα ποστς και της γαμας το θεμα λεγοντας το αυτονοητο. ναι εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης, αλλα ορισμενοι απο μας ειναι διαφορετικοι, μπορει να μην εχουν δεχτει καν αγαπη, οποτε ειναι λογικο να γουσταρουν να εκφραζονται με εναν πιο ξεχωριστο τροπο που παει εναντια στη κανονικοτητα, ετσι οπως την οριζει η κοινωνια και οι πολλοι!

εγω προσωπικα λοιπον ειμαι ενας απ'αυτους, πλεον γουσταρω τη βια οπως και καθε αλλη παρανομη δραστηριοτητα, καθε ειδους καφριλα που φτανει στα ακρα, ξεφευγωντας απ'οτιδηποτε normal!

me vs myself μη μασας, full support, ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κι αφου δε παραβιαζεται κανενας κανονας να επεμβουν οι admins, ποσταρε οτι θελεις. τουλαχιστον ΕΓΩ τα θεωρω ενδιαφερον και χρησιμα!

Senior Member
    Ο τιτλος του θεματος προ'ι'δεαζει τον οποιονδηποτε για το περιεχομενο, οποτε φανταζομαι οσοι δεν ενδιαφερονται ή τους κανει να αισθανονται ασχημα θα μπορουσαν να μη το διαβασουν. Εφοσον δεν προσβαλλεται κανενα μελος δεν καταλαβαινω γιατι να μη δημιουργουνται τετοια θεματα, ελευθερια υπαρχει. Το τι γοητευει τον καθενα ειναι επιλογη του και ειναι δικο του θεμα το αν ψαξει ή οχι να βρει την αιτια που τον ωθει σ'αυτο, απ'τη στιγμη που δε βλαπτει κανεναν.

Τωρα οσον αφορα καποιους οι οποιοι στιγματισαν αρνητικα την ιστορια, Χιτλερ και αλλοι, δε θεωρω πως αποτελουν ενα μεμονωμενο ξεχωριστο κακο τυπο ανθρωπου που δεν εχει υπαρξει ξανα. Νομιζω οτι πολλοι αλλοι σαν κι αυτον υπηρχαν και υπαρχουν με τη διαφορα οτι πλεον εχουν αλλαξει οι μεθοδοι που οδηγουνται οι μαζες, αυτο που δεν εχει αλλαξει ειναι η διψα για εξουσια και ο ρατσισμος σε πολλα μερη και πιστευω αρκετοι ανθρωποι αν ειχαν την ευκαιρια θα χαραζαν αναλογες πορειες με αυτον. Γινονται ακομα τοσες βιαιοτητες στον κοσμο τις περισσοτερες απο τις οποιες μπορει και να μη μαθαινουμε καν.

Senior Member
    διαφωνω. ο Χιτλερ νοιαζοταν για τον λαο του. για πες μου τωρα αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που θα μπορουσε να γινει πολιτικος και να νοιαζεται περισσοτερο για το κοινο καλο αποτι για το προσωπικο του οφελος;

Senior Member
    αν κατσεις να δεις τα βιντεο που ποσταρα, εφοσον ξερεις αγγλικα και διαβασεις αυτα που λεει, θα διαπιστωσεις πως ο Χιτλερ μιλουσε για κομουνισμο και για δικαιωματα των μειονοτητων και την αξια που εχουν οι μειονοτητες ως ανθρωποι. ασχετως τι εκαναν μετα ολοι οι πολιτικοι μαζι κατσε και μελετησε το. θα σου ανοιξει τα ματια.

Senior Member
    το πιστευω βασικα πως βγαλανε τον Χιτλερ κακο για να γλιτωσουν αλλοι.

Senior Member
    και τελικα αντι να αποδεχτει η ανθρωποτητα πως το μονο που εχει καταφερει ειναι να αυτοκαταστραφει καποια σιτιγμη στο μελλον με ολα αυτα που εχει κανει λεμε για δικαιωματα και δημοκρατια, λεμε για μοναξιες . εχουνε αγριεψει ολοι πλεον, νομιζουν πως θα καταφερουν κατι. το μονο που θα καταφερουν ειναι να επιβεβαιωσουν την αυτοκαταστροφικη δυναμη που θελει να επικρατησει επι της δημιουργικης δυναμης.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ας φροντισουμε τουλαχιστον να μπορει η φυση στη συνεχεια να διατηρησει με καποιον τροπο τη ζωη.

Senior Member
    κενο αυτο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ειναι πωσ ειναι σαν σε ενα φορουμ για κουνελια να μιλαει κανεισ για διαστημοπλοια... δημοκρατια εχουμε αλλα εδω μιλαμε για κατι ανωτερο..μιλαμε για αγαπη..δεν μπορω να καταλαβω ,ανθρωποι που αρεσκονται στον πονο και το κακο τι κανουν σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ.. εκτοσ απο το να προσπαθουν να βοηθηθουν..
    και μην μου πεισ πωσ δεν πισετυεις πωσ χρειαζεσαι βοηθεια η αγαπη..γιατι αλλιωσ δεν θα ησουν εδω αλλα σε τοσα αλλα φορουμ μου υπαρχουν...

εμεισ εδω ημαστε για να σε στηριξουμε , και να σου δωσουμε αγαπη.. να καταλαβουμε και να βοηθησουμε να επουλωθουν πληγεσ.... εσυ γιατι εισια εδω??? για να μασ μεταφερεισ πωσ γουσταρεισ την ασχημια και τον πονο???...και να μασ δωσεισ λεπτομεριεσ για το ποσο ωραιο ειναι να προκαλεισ πονο σε καποιον αλλον??? σκεψου αυτα για λιγο και θα καταλαβεισ.τι εννοω.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    σιγουρα δεν καλητερευουμε ουτε την ζωη μασ ουτε τον κοσμο σκεπτομενοι ετσι ομωσ.. καποιοσ καποτε ειπε..''αν δεν μπορει να δημιουργησεισ κατι..τουλαχιστον προσπαθησε μην καταστρεψεισ''...αλλιωσ θα το ελεγα αν δεν μπορεισ να κανεισ κατι καλο.. τουλαχιστον μην κανεισ κατι κακο..

ουτε προχωραει ο κοσμοσ με απαισιοδοξια.. μονο με ονειρα και αγαπη.. και αυτο θα ακνουμε εωσ οτου χαθει η παραμικρη ψυχουλα και επλιδα..thats life..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    δεν ξερω τι εχει παθει ο χρηστης κενο, αλλα ξερω πως το παιχνιδι που παιζεται εδω μεσα ειναι επικυνδυνο. δηλαδη δεν καταλαβα πρεπει ολοι να σκεφτονται τα κουνελια και οχι τα υπολοιπα ζωα?

Senior Member
    Εγω βασικα τον Χιτλερ τον εχω στο μυαλο μου σαν κατι συμβολικο περισσοτερο κι οχι σαν μεμονωμενη περιπτωση. Δεν ξερω τι σχεση εχει αυτο που λες οτι νοιαζοταν για το λαο του με αυτα που εγραψα, δεν αμφισβητησα οτι ηθελε να προωθησει το λαο του. Κι αυτος ομως ειχε χαρακτηριστικα στη συμπεριφορα του που ειχαν και εχουν πολλοι αλλοι εθνικιστες και υποκινηθηκε απο πραγματα που υποκινουνται αρκετοι οταν εκφραζουν μισος για μια εθνικοτητα. Προβληματικη προσωπικοτητα μεν, οχι μεμονωμενη δε. Και το να γινει ενα εγκλημα σε ενα ατομο μονο , δεν αναιρει τη βαρυτητα του , ακομα και η μια ψυχη εχει σημασια, γι'αυτο λεω και για τα τοσα αλλα εγκληματα που γινονται γυρω μας. Οι ανθρωποι αντι να πανε προς το καλυτερο , πανε προς το χειροτερο..

Senior Member
    εννοειτε πωσ οχι.. κανεισ δεν ειπε σε κανεναν πωσ κααι τι να σκεφτεται.. απλωσ ειναι σαν να ειναι εκτοσ θεματοσ γενικα.

Senior Member
    ναι δεν ακολουθω κακονες εδω μεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    ναι δεν ακολουθω κακονες εδω μεσα.
    εννοω κανονες. οτι μου κατεβει απο το κεφαλι αυτο θα γραψουν τα χερια. κανενα προβλημα ας συνεχιστει η παρομοια τακτικη ολοι αλλαζουν αν θελουν. δυστυχως η κουτοπονηρεια ειναι αθεραπευτη παρατηρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Εγω βασικα τον Χιτλερ τον εχω στο μυαλο μου σαν κατι συμβολικο περισσοτερο κι οχι σαν μεμονωμενη περιπτωση. Δεν ξερω τι σχεση εχει αυτο που λες οτι νοιαζοταν για το λαο του με αυτα που εγραψα, δεν αμφισβητησα οτι ηθελε να προωθησει το λαο του. Κι αυτος ομως ειχε χαρακτηριστικα στη συμπεριφορα του που ειχαν και εχουν πολλοι αλλοι εθνικιστες και υποκινηθηκε απο πραγματα που υποκινουνται αρκετοι οταν εκφραζουν μισος για μια εθνικοτητα. Προβληματικη προσωπικοτητα μεν, οχι μεμονωμενη δε. Και το να γινει ενα εγκλημα σε ενα ατομο μονο , δεν αναιρει τη βαρυτητα του , ακομα και η μια ψυχη εχει σημασια, γι'αυτο λεω και για τα τοσα αλλα εγκληματα που γινονται γυρω μας. Οι ανθρωποι αντι να πανε προς το καλυτερο , πανε προς το χειροτερο..
    αυτο που ειπα φιλε μου , ειναι πως ο Χιτλερ οπως και πολλοι νεκροι κακοι ολοι ειναι τα κακα φαντασματα που μας στοιχειωνουν και μασκαρευουν τις πραξεις του καθε ζωντανου μικρου η μεγαλου Χιτλερ σε αυτο τον πλανητη.

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast