Results 1,531 to 1,545 of 2414
-
29-01-2011, 20:16 #1531
την θεοφανια δεν θα ελεγα... ειναι θεο-ειρωνια καπου εγραψε για σενα οτι θα ερθει η συντελεια του κοσμου και δεν θα μαθουμε αν γαμησες.. ειναι μουλαρα δεν το εχεις καταλαβει? και γω υπηρξα αφελης και την θεωρουσα φιλη μου καποτε ΔΥΣΤΥΧΩΣ... :( η ντορα ναι, η φωτεινη ναι καθως επισης και η res
- 29-01-2011, 20:17 #1532
ναι μαριρενα
ο τζημ δεν λεει οτι θα τα λυσει ολα με την σχεση
κανει βηματα σε ολους τους τομεις
σπουδασε
αδυνατισε
βγαινει
προσπαθει να ανεξαρτητοποιηθει οικονομικα
και παραλληλα ψαχνεται με βηματα απτα για σχεση
δεν λεει οτι θα λυσει ολα του τα προβληματα αλλα ειναι το κομματι που λειπει
Εντοπίζω όμως πως δίνει πολύ περισσότερη βάση σε άλλα ζητήματα (δεν έχω κοπέλα, δεν έχω σεξουαλική εμπειρία) ορίζοντας τα ως αιτίες ή/και πρωταρχικά θέματα που ζητούν λύση, ενώ για μένα αφενός έπονται άλλων πραγμάτων, αφετέρου αυτά τα άλλα είναι που ζητούν πρώτα επίλυση αν θέλει ο τζιμ να ελπίζει πως θα πετύχει μετά και στα υπόλοιπα.
29-01-2011, 20:22 #1533
Δεν κανω ψυχοθεραπεια μεσω της σχεσης...αντιθετως ειναι γνωμωνας να φανει ο αληθινος εαυτος σου...χωρις bullshit...γιατι εκει δεν μπορεις να κρυφτεις...κι εγω θα τον βγαλω τον αληθινο εαυτο μου κι οτι γινει... δεν φοβαμαι οτι θα ανακαλυψω κατι τραγικο...ενα ανθρωπακι οπως ολοι ειμαι...με θετικα κι αρνητικα...βασικα σαν ανθρωπος πιστευω πως περα απ τα αλυτα ψυχολογικα μου ειμαι πολυ ισορροπημενος, δημιουργικος και στοργικος....αλλα και δυναμικος με προσωπικοτητα και αποψη...περιφερειακα ειναι αυτα που με βασανιζουν...και κυριως οπως πιστευα παντα η τεμπελια και η ανυπομονησια μου... αλλα παιδι ημουν δεν δικαιολογουμαι?? εδω ακουω αλλα κι αλλα και απορω πραγματικα...τι κοσμος ειναι δυνατον να υπαρχει...
Οχι η σχεση δεν με ψυχαναλυσει...κατα αρχην θα βιωσω τον ερωτα που ολοι λενε οτι ειναι υπεροχο συναισθημα...και σιγουρα ας μην κρυβομαι θα νιωσω να καλυπτεται το κενο που εχω σε σχεση με αλλους...θα μου πεις τωρα και τι σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι...στην ουσια δεν με νοιαζει...απλα ειμαι ανυπομονος να ζησω αυτα τα υπεροχα βασικα της ζωης...ειμαι πολυ καιρο μονος μου...αλλο οι φιλοι, οι φιλες, οι γονεις, οι συγγενεις κι αλλο το ατομο με το οποιο εισαι ερωτευμενος....μην κοροιδευομαστε
29-01-2011, 20:30 #1534
H γυμναστικη ειναι το χομπυ μου πλεον...για την εμφανιση μου δεν την χρειαζομαι...επισης το να ειμαι ελκυστικος εξωτερικα βοηθαει μην κοροιδευομαστε...αλλα τεσπα...
Για μενα τρωγωντας ερχεται η ορεξη...και εμενα ανοιξε η ορεξη πριν καν φαω...ξερεις κατι??? Ολα θα κριθουν επι τω εργω κι οχι εδω μεσα...μπροστα σε μια γυναικα που προκειται να ερθει τοσο κοντα σου δεν μπορεις να κρυφτεις...ουτε μπορεις να κρυφτεις οταν αναλαβεις ευθυνες...ή θα βουλιαξω ή θα επιπλευσω περηφανα...αλλο σε ντεμι κατασταση εγω δεν μενω!! Δεν την παλευω αλλο...
29-01-2011, 20:36 #1535
Ειναι και λιγο δικαιολογια να καθεσαι πισω και να λες...εχω αλυτα προβληματα πιο βαθια αρα δεν εχει νοημα να δουλεψω και βρω κοπελα...καταλαβες? Για μενα αυτο που μου χρειαζεται ειναι να κοψω τα λογια και να αρχισω τις πραξεις...ηδη το εχω κανει απλα καθομαι τωρα και σπαταλαω χρονο να τα λεω συνεχεια και συνεχεια....αλλα δεν πειραζει καλο κανει και η υπενθυμιση...
Στην τελικη τα πραγματα ειναι απλα....μπορω να καθομαι αλλο χωρις κοπελα..? οχι..
μπορω να δουλεψω με ψυχαναλυτη χωρις να εχω λεφτα? οχι...
μπορω να βρω δικο μου σπιτι και να επεκταθω στα ενδιαφεροντα μου χωρις χρηματα? οχι..
Απλα με εχει πιασει τωρα η μαλακια η σαββατιατικη που εκατσε (ολοι ειχαν δουλειες) και δεν πηγα μια βολτα και επεται και η κυριακη που ειναι σαπια μερα τελειως ενω εγω βιαζομαι να εφαρμοσω τις αλλαγες στη ζωη μου γιατι νιωθω μεσ τα σκατα ως το λαιμο γιαυτο τωρα καθομαι εδω και γκρινιαζω
29-01-2011, 20:42 #1536
Και βασικα δεν θεωρω οτι εχω και πολλα...ουτε φαρμακα χρειαζομαι, ουτε προβληματα υπνου εχω ή ορεξης....το μπλα μπλα θελω και επισης κατι αλλο πιο σημαντικο...
Αυτη η εσωτερικη φωνη που με επιτασει να σοβαρευτω και να κοψω τις μπουρδες να γινεται ολο και πιο εντονη!!! ΑΥΤΗ η σωτηρια φωνη που την ακουσα πρωτη φορα τα χριστουγεννα και απο τοτε με εχει φερει πολλα βηματα μπροστα!! Δεν θελω ποτε να σταματησει να ουρλιαζει μεσ τα αυτια μου...απο ολο αυτο πιο δυνατος αισθανομαι να βγαινω πιο δυνατος και πιο δυνατος...
ναι η ζωη δεν ειναι ροδινη για κανεναν...για ΚΑΝΕΝΑΝ...απλα το καταλαβαινεις οταν σταματας τις κλαψες και κοιτας λιγο γυρω σου τι παιζει...
Ξερεις κατι αλλο? Τελικα χαιρομαι που δεν γεννηθηκα πλουσιος ή ωραιος...μου δινει ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρα το να κατακτησω τη ζωη...την εμφανιση, την προσωπικοτητα...εχω φιλους βολεμενους οικονομικα απο τον μπαμπα, και μαμακηδες ταυτοχρονα....αηδια μου προκαλει το βολεμα τους...ειμαι ετοιμος να μπηξω τα δοντια μου στην ζωη με οποια ιδιαιτεροτητα, αδυναμια και δυναμη εχω...!!!
29-01-2011, 20:47 #1537
Δεν θεωρεις οτι εχεις και πολλα προβληματα... Ενταξει, απλως ηθελα να το δω γραμμενο, να σιγουρευτω, γιατι κι εγω αυτο εχω καταλαβει. Πως δεν θεωρεις οτι εχεις και πολλα προβληματα. Και πως ο,τι θεωρεις, αυτο υπαρχει, ενω ο,τι δεν θεωρεις δεν ειναι θεμα και δεν υποφερεις εξαιτιας του παρα για αλλους λογους. Θεωρω θεωρωντας θεωριζομενος.
ΟΚ και ενταξει... Στο κατω κατω της γραφης δεν μπορουμε να πεισουμε καποιον οτι εχει προβλημα, μονος του κυριως θα το καταλαβει αντι να επιδιωκει δρομους αυτοβελτιωσης βολικους (με την εννοια του "δευτερογενους κερδους" που προκυπτει απο το προβλημα, οπως σου ειπε πολυ σωστα και η μαριρενα τις προαλλες.)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
29-01-2011, 20:58 #1538
Ποιος ο λογος να διαλεξω το βολικο ενω ξερω οτι δεν θα με ωφελησει? Γενικα στη ζωη μου προσεχω να μην κοροιδευω τον εαυτο μου...στην προσωπικη μου ζωη ειναι κυριως τα πολλα αλυτα που εχω αλλα και παλι σου ειπα τι πιστευω...στην πραξη πχ οταν βγηκα ραντεβου πρωτη φορα στη ζωη μου, ενω πιστευα πως θα ειναι μια καταστροφη, στην πραξη εγινε το αντιθετο ακριβως... :) Η ξερω γω οταν τονωθηκε λιγο η αυτοπεποιθηση μου, εγινα πιο κοινωνικος και συγκεντρωσα γυρω μου αμεσως φιλικα προσωπα, προσεγγισεις απο κοπελες... Δλδ οσα εβλεπα βουνο τελικα αποδειχτηκαν πιο απλα απ οτι νομιζα, και οτι πιστευα για μενα, τελικα δεν ισχυε...πολλες φορες ισχυε το αντιθετο...απλα επειδη ειχα ατομα γυρω μου αρνητικα (φιλους, γονεις με θεματα) ολο αυτο μου το εκαναν χειροτερο...
Ετσι και τωρα δεν θεωρω οτι παιρνω τον βολικο δρομο λεγοντας οτι θεωρω οτι δεν εχω πολλα... τουλαχιστον επαγγελματιας ψυχολογος μου το χε πει....μια πολυ καλη κυρια και πολυ καλη στο επαγγελμα της... οτι τα παιρνω ολα πολυ στα σοβαρα και οτι φαρμακα δεν μου χρειαζονται
29-01-2011, 21:01 #1539
o oboro οταν μιλαει ο Tzim
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqkΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
29-01-2011, 21:02 #1540
29-01-2011, 21:09 #1541
σιγουρα ειναι μια παγιδα να αναγειεννοεις ολη του την γκαντεμια ας πουμε σε ενα πραγμα η ολη του την ευτυχια
σιγουρα! δεν αντιλεγω!!!!
απλα πιστευω πως εχει το μυαλο να μην σκεφτεται τοσο απολυτα πια
καλο ειναι να εχουμε μια ταση να μην εξαρτομαστε απο κατι αλλα απο την ιδια μας την υπαρξη σε ολες τιςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
29-01-2011, 21:10 #1542
Ναι... Το ατομο που ειναι συνεχως hyper οταν ποσταρει, το ριχνει συνεχεια στην πλακα και στα μισα του θρεντ πειραζε συνεχεια τον Τζιμ μαζι με την κοριτσοπαρεα ημουν... Εγω.
:rolleyes:"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
29-01-2011, 21:12 #1543
29-01-2011, 21:14 #1544
Εναν καλο μεγαλο καθρεφτη χρειαζεται το φορουμ αυτο, περα απο καλαθο αχρηστων και μεγαλυτερα ορια στα u2u. Να κανουμε ερανο μεσω της διαχειρισης.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
29-01-2011, 21:15 #1545