Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 161 FirstFirst ... 75797105106107108109117157 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Demmie_88 View Post
    Γεια σου Jim! Διάβασα αυτά που έγραψες και κάποια από τα σχόλια των παιδιών. Εγώ θα επικεντρωθώ σ' αυτό που είπες για την απειρία και ότι θα αισθάνεσαι άσχημα με κάποια κοπέλα επειδή δεν έχεις εμπειρίες. Βγες, φλέρταρε, μίλησε σε κάποια που σου άρεσει και αν της αρέσεις και εσύ δεν θα επικεντρωθεί στο πρώτο βράδυ, ούτε στις επιδόσεις σου. Αν το κάνει τότε σημαίνει ότι δεν αξίζει καθόλους όχι ως γυναίκα, αλλά ως άνθρωπος συνολικά. Και αν σε θέλει πραγματικά, θα βρει τρόπους να σε "λύσει"!!!
    Ευχαριστω κοριτσι μου για την απαντηση να σαι καλα

Junior Member
    De nomizw na se poluepeise Jim, alla milaw ek peiras. Exw vrethei kai stis 2 theseis. Sth thesi na eimai egw parthena me oles tous muthous kai tis prokatalipseis kai sti thesi na einai o suntrofos mou parthenos me olous tous muthous pou i koinwnia exei fortwsei. De nomizw oti enas oikos anoxis einai to farmako kai o idios o organismos sou to katalave kai gi'auto den antedrase.

Epeidi kai egw zw me enan allo autoskopo (opws esu exeis thesei ti sexoualiki empeiria autoskopo) xerw poso kourastiko kai exantlitiko gia ton idio sou ton eauto einai 24h to 24h na skeftesai auto to thema.

Banned
    jim, νομίζω σου έχουν πει πάρα πολλά μέσα σε αυτές τις σελίδες, αλλά μιας και ζήτησες παρόμοιες εμπειρίες, να σου πω για μια πρώην σχέση μου. Είχε την πρώτη σεξουαλική εμπειρία περίπου στην ηλικία σου και δεν είχε πάει ποτέ με επαγγελματία. Σε διαβεβαιώνω πως καμία απολύτως διαφορά δεν είχε στο πάθος, στην ικανότητα και στη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, σε σχέση με άλλους που είχαν ήδη στο ιστορικό τους κάμποσες επαφές-σχέσεις. Στην πορεία έκανε αρκετές σχέσεις, πήγε τελικά και με επαγγελματίες χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ένας ενεργότατος 40ρης, παντρεμένος σε 2ο γάμο. Μπορεί να 'άργησε' (σε σχέση με το μέσο όρο) να ξεκινήσει (και ήταν κι εκείνος μαζί με τους γονείς, χωρίς σταθερή δουλειά στην ηλικία σου), αλλά αυτή τη στιγμή έχει και τη δουλειά του και τη δική του οικογένεια και τη μια χαρά ερωτική ζωή. Άντε που σε πιάνει η απογοήτευση! :)

Senior Member
    Είδες jimmaster?
    Όλοι μπορούν να είναι καλοί αν προσπαθήσουν : )

Senior Member
    Λοιπον μολις γυρισα απο ενα μπαρ οπου εφαγα τρελο πεσιμο απο την μπαρ γουμαν και ανταλλαξαμε κινητα και σχεδον γλωσσοφιλα...ειμαι τοσο ξαναμμενος οσο και ενθουσιασμενος για το ποσο μαλακας ημουνα αλλα τελικα ολα στη ζωη μελλουν να συμβουν καποια στιγμη...το θεμα ειναι οτι σε κανα δυο μερες θα την παρω τηλεφωνο να βγουμε δυο μας και θα της ξηγηθω αλμυρο φυστικι..χαχαχαχ....βασικα εχω χεστει πανω μου και δεν ξερω τι να κανω αλλα ειμαι αποφασισμενος να το παω μεχρι τελους αυτη τη φορα...

Senior Member
    Μπορεί να ήταν κι ο φόβος μη καταλήξεις με κανά πουρό (γουπς!)
    Well done my boy!

Quote Originally Posted by Fearg View Post
    Ναι εγω. Περναω μια παρομοια φαση τους τελευταιους 2-3 μηνες και πραγματικα δεν ξερω αν ξεφευγεις ποτε απο αυτο. Εγω οχι μονο φωτογραφιες με ζευγαρια να εβλεπα, καποιος φιλος μου να την επεφτε σε κοπελα οταν βγαιναμε, με επιανε τρελα, εβγαινα εξω και ψαχνομουν για ξυλο. Απο τη μια ηθελα να βρω κοπελα αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα καν να σκεφτω οτι μπορει να με δει ερωτικα καποια. Ασε πιο κατω δεν πηγαινε σου λεω.
    Τωρα εχω αρχισει να το βλεπω λιγο αλλιως. Τις παρατησα αυτες τις σκεψεις να αυτοκτονησω, οτι δεν αξιζω, οτι περασαν τα χρονια κλπ χωρις να ξερω καλα καλα γιατι. Προσπαθω να γυμνασω μυαλο κ σωμα, να πατησω λιγο καλα στα ποδια μου. Δεν ξερω κ εγω ακριβως τι θελω. Παντως δεν εχω πια αυτοσκοπο να κανω σχεση. Θελω πρωτα απ' ολα να γνωρισω καλα εμενα και να με αποδεχτω. Απο εκει και περα αν βρω μια κοπελα καλως, αν οχι δεν πειραζει. Μπορει να ειναι κ λαθος τροπος, δεν ξερω, οπου με βγαλει.
    Δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο που εγραψα. Ισως το εγραψα και για μενα. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι δρομοι προς τα κατω υπαρχουν πολλοι, αλλα και προς τα πανω δεν ειναι μονο ο ερωτας ρε φιλε. Υπαρχουν τοσα πραγματα να αντλησεις συγκινησεις και ευχαριστηση. Τελος παντων, αυτα , λιγο γρηγορα γραμμενα, θα τα ξαναπουμε.
    Γιατί τόσο απελπισμένος φίλε μου;
    Γιατί κατέθεσες τα όπλα;

Κι εγώ το κυνηγώ, εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά δεν έχω βρει τίποτα το αξιολογο, άσε που όταν κάτι εμφανιζόταν δεν ήξερα τον τρόπο να το χειριστώ. Το ότι δεν έκανες κάτι μπορεί να είναι θέμα χαμηλής αυτοπεποίθησης και φοβίας, όπως συμβαίνει μαζί μου. Βλέπεις την άλλη σου αρέσει πολύ, αλλά κομπλάρεις να της μιλήσεις, νοιώθεις φόβο, σα να παγώνεις και δε μπορείς να μιλήσεις ενώ στο νου σου γυροφέρνουν πολλά τα οποία θα μπορούσες να της πεις. Και βλέπεις άλλους τιποτένιους μπροστά σε σενα να κάνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση φλερτ και να διεκδικούν. Και αφού λόγω της κατάστασης σου αυτής μένεις στην αδράνεια πιστεύεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ότι καμιά δε σε θέλει, μα αφού δεν το προσπάθησες πρώτα. Και η συνέχεια είναι η απογοήτευση και ένα αίσθημα αποδοχής της κατάστασης, αυτό που λες αν δε βρω δε θα με πειράξει.

Θέλουμε σπρώξιμο φίλε. Σπρώξιμο εμείς από μέσα μας για μας. Πίστεψε με όσες φορές πλησίασα κοπέλα και της ζήτησα σχέση, έστω κι αν ήταν μέτρια η προσέγγιση μου και κομπλαρισμένος, εντούτοις στο τέλςο, παρά το ότι δεν υπήρχε η αποδοχή της, έννοιωθα μια τεράστια χαρά που έκανα αυτή την προσέγγιση, σα να γέμιζα δυνάμεις και αυτοπεποίθηση. Κάπως έτσι ξεκινούμε.
    Μην απογοητεύεσε, ποτέ δεν είναι αργά. ΚΑΝΤΟ.

Έχω βγάλει και το συμπερασμα πως άμα βάλει κανείς κάτω όλες του τις δυνάμεις και όλη τουτην αυτοπεποίθηση από τα έγκατα του ψυχικού του κόσμου μέχρι πάνω, σε μια βδομάδα βρήσκει! Κυκλοφορούν τόσες πολλές ωραίες κοπέλες εκεί έξω που κάποια από αυτές θα δεχτεί.
    Αλλά πρώτα χρειάζεται να γίνει αυτή εσωτερική προσπάθεια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Λοιπον μολις γυρισα απο ενα μπαρ οπου εφαγα τρελο πεσιμο απο την μπαρ γουμαν και ανταλλαξαμε κινητα και σχεδον γλωσσοφιλα...ειμαι τοσο ξαναμμενος οσο και ενθουσιασμενος για το ποσο μαλακας ημουνα αλλα τελικα ολα στη ζωη μελλουν να συμβουν καποια στιγμη...το θεμα ειναι οτι σε κανα δυο μερες θα την παρω τηλεφωνο να βγουμε δυο μας και θα της ξηγηθω αλμυρο φυστικι..χαχαχαχ....βασικα εχω χεστει πανω μου και δεν ξερω τι να κανω αλλα ειμαι αποφασισμενος να το παω μεχρι τελους αυτη τη φορα...
    μπα?τι μας λες?και φιλακια και τηλεφωνακια?
    γουελ νταν μαι φρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    μπα?τι μας λες?και φιλακια και τηλεφωνακια?
    γουελ νταν μαι φρεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θενξ!

Και για μια ακομα φορα εγινε σε φαση που δεν το περιμενα ουτε το μελετουσα...

Αφού τα καταφέρνεις τόσο καλά όσο πολλοί άλλοι θα ζήλευαν και εκτός αυτού σύντομα θα βγεις με την κοπέλα, εδώ πέρα τί ψάχνεις ακόμα;
    Τότε ποιος ο λόγος που εξακολουθείς να συνεχίζεις αυτό το θέμα;......

Απλά επειδή θέλεις κάπου να τα πεις, να ξεσκάσεις, να διοχετεύσεις όλη σου την ένταση.
    Κάνε και συ κάτι για τους άλλους που είναι εδώ, 107 σελίδες ... σου έχουν αφιερώσει.
    Άλλοι εδώ ζητούν βοήθεια, εσύ διοχετεύεις την ένταση σου.
    γιάννης

Senior Member
    βρε Γιαννη

τι θα πει τι θες εδω???

ο,τι εχει αναγκη λεει και οσο θελει ειναι

στο τοπικ σου γραφει???

του την επεσε μια κοπελα

δεν σημαινει οτι ελυσε ολα του τα προβληματα μεμιας
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Quote Originally Posted by researcher View Post
    βρε Γιαννη

τι θα πει τι θες εδω???

ο,τι εχει αναγκη λεει και οσο θελει ειναι

στο τοπικ σου γραφει???

του την επεσε μια κοπελα

δεν σημαινει οτι ελυσε ολα του τα προβληματα μεμιας
    Σε αγαπώ πολύ για το ενδιαφερον που δείχνεις για όλους εδώ και τη θετική σου ανατροφοδότηση.
    Νοιωθω ότι είσαι ξεχωριστός άνθρωπος, ίσως παραγνωρισμενος στο δικό σου χώρο όπως κι εγώ. Έχεις μέσα σου ένα πολύ ξεχωριστό άνθρωπο.

Ο φίλος μας, το ότι την έπεσε σε μια κοπέλα έκανε κάτι που πολλοί άλλοι για δικούς τους λόγους και προβλήματα δεν το έχουν πετύχει μέχρι τώρα. Τουλάχιστο για μένα αυτό είναι μεγάλη βελτίωση. Μακάρι να χαν όλοι τις δικες του ευκαιρίες.
    Πάντως η ένταση του και η ανάγκη του να τα λέει κάπου είναι διαχυτη στα γραφόμενα του.
    Δικαίωμα του βεβαια να γράφει όσο θέλει. Ίσως αυτό που θελα να του πω είναι αντο να γράφει τον εξυπηρετεί/βοηθά σε κάτι πχ να πάρει απόψεις, συμπαράσταση.
    γιάννης

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ για την αγαπη σου Γιαννη

και που με θεωρεις ξεχωριστο ανθρωπο!!!

πολυ γλυκο !!!

παρεξηγημενη δεν θα το ελεγα απο το περιβαλλον μου

αλλοι με γνωριζουν καλα και αλλοι οχι

και γω αλλωστε αλλες πλευρες μου τις γνωριζω καλα και αλλες οχι !

οκ ναι εχει πραγματα ο τζημ που θα ζηλευε καποιος ωστοσο φαινεται να τον βοηθα να επικοινωνει εδω εφ οσον το κανει ελευθερα !

κανεις δεν μας αναγκαζει αλλωστε να παταμε το πληκτρολογιο μας και να μπαινουμε και να γραφουμε σε αυτο το φορουμ!

αντε και σενα σε χαιρομαι πολυ με την ευαισθητη καρδια σου αλλα και την ανοιχτη σκεψη σου!!!!

χαχαχαχαχα!!!!! και τωρα σκεφτομαι τα ενδεχομενα κουτσομπολια!!!!

ααχαχαχα! ασ τους να λενε!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Quote Originally Posted by researcher View Post
    Ευχαριστω πολυ για την αγαπη σου Γιαννη

και που με θεωρεις ξεχωριστο ανθρωπο!!!

πολυ γλυκο !!!

παρεξηγημενη δεν θα το ελεγα απο το περιβαλλον μου

αλλοι με γνωριζουν καλα και αλλοι οχι

και γω αλλωστε αλλες πλευρες μου τις γνωριζω καλα και αλλες οχι !

οκ ναι εχει πραγματα ο τζημ που θα ζηλευε καποιος ωστοσο φαινεται να τον βοηθα να επικοινωνει εδω εφ οσον το κανει ελευθερα !

κανεις δεν μας αναγκαζει αλλωστε να παταμε το πληκτρολογιο μας και να μπαινουμε και να γραφουμε σε αυτο το φορουμ!

αντε και σενα σε χαιρομαι πολυ με την ευαισθητη καρδια σου αλλα και την ανοιχτη σκεψη σου!!!!

χαχαχαχαχα!!!!! και τωρα σκεφτομαι τα ενδεχομενα κουτσομπολια!!!!

ααχαχαχα! ασ τους να λενε!!!!
    Ευχαριστώ για «την ευαίσθητη καρδια και την ανοιχτή σκέψη». Μου λες λόγια που σπάνια ακούω. Και ευχαριστώ που με χαίρεσαι!! Το ίδιο και γω σε χαίρομοι μέσα από τα γραφόμενα σου και μέσα από το ωραίο άτομο που μου φαντάζει ότι είσαι όπως το βγάζω από το χαρακτήρα του ύφους, του λόγου και της σκέψης σου στο φόρουμ.

Και μενα άλλοι με γνωρίζουν και άλλοι όχι, όπως και σενα. Πολύ καλή εντύπωση μου δημιουργεί αυτό που γραφεις για το περιβαλλον σου, ότι δεν είσαι παρεξηγημένη, άρα ξέρεις να επιλέγεις το περιβάλλον σου ή να το διαμορφώνεις, άρα τη θετική ανατροφοδότηση που προσφέρεις εδώ την προσφέρεις ανοιχτόκαρδα και στο δικό σου χωρό εκεί περα που ζεις.
    Τώρα το φορουμ έχεις δικιο, ο καθενας το χρησιμοποιεί για δική του βοήθεια όπως τον εκφράζει, «δίνοντας και παίρνοντας».
    γιάννης

Senior Member
    πω πω να εισαι καλα Ιωαννη!

ααααααααααααα! τι ομορφα λογια

υφος θετικη ανατροφοδοτιση επιλογη περιβαλλοντος και δεν συμμαζευεται!!!!

χαιρομαι τοσο πολυ!

παντως προσπαθω γι αυτο που νομιζω καλυτερο παντα

αφουγκραζομενη τον εαυτο μου και το περιβαλλον μου

να εισαι καλα!!!!!