Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 161 FirstFirst ... 85898106107108109110118158 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 2414
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    πω πω να εισαι καλα Ιωαννη!

ααααααααααααα! τι ομορφα λογια

υφος θετικη ανατροφοδοτιση επιλογη περιβαλλοντος και δεν συμμαζευεται!!!!

χαιρομαι τοσο πολυ!

παντως προσπαθω γι αυτο που νομιζω καλυτερο παντα

αφουγκραζομενη τον εαυτο μου και το περιβαλλον μου

να εισαι καλα!!!!!
    ΄Σου στέλνω κάτι σε προσωπικό μήνυμα. Αν θέλεις το παίρνεις....
    γιάννης

Senior Member
    Ιωαννη εχεις δικιο σαυτα που λες...αλλα πιστευω η ρες απαντησε για μενα πολυ καλα....το γεγονος οτι εγινε ή παραλιγο να γινει ενα σκηνικο με μια μπαργουμαν 20αρα (που μου την ειπε κιολας γιατι λεει ολοι οι 26ρηδες ειναι ανωριμοι και τους παιρνει 6 ΜΗΝΕΣ να εκδηλωθουνε! Που να ξερε τωρα αυτη τι εκρυβα εγω μεσα μου) δεν σημαινει οτι εχω ξεπερασει ολες μου τις αναστολες... ακομα φοβαμαι την στιγμη που θα ερθει για το ερμο το σεξ...αν θα εχω στυση...αν θα εχω αγχος...αν θα γινω ρεζιλι.... βεβαια οχι με την ιδια ενταση που τα ειχα...οκ οσο χωνομαι στις κοπελες τοσο το μετα σταματαει να μου φαινεται "τρομακτικο" :) Εγω πιστευω επειδη η συγκεκριμενη εχει ενα χρονο που με κυνηγαει μαλλον με εχει καταλαβει οτι ειμαι ντροπαλος και μαλλον παιζει να την εξιταρει κιολας αυτο....απ την αλλη με πιανουν οι τρελες μου και λεω δεν γαμ.... ολα... θα παω κι οτι γινει!! Το πολυ να με αγγιξει και να τελειωσω... θα βαλω τα δυνατα μου και θα ξαναπροσπαθησω ... μονο το κωλοαγχος να μη με πιασει και πιστευω θα την τρελανω! Ενα πραγμα μονο βγαζει τον αληθινο εαυτο μου...το πιωμα...μεχρι να ξεκλειδωσω το χρειαζομαι! Ειναι κακο αυτο?

Senior Member
    γιατί πρέπει να σκέφτεσαι "θα την τρελάνω"? ακόμα κι αυτό ανεβάζει τις προσδοκίες που έχεις από τον εαυτό σου και κατ'επέκταση και το άγχος.
    δηλαδή κι αν δεν την τρελάνεις και τι έγινε? εσύ τώρα τη δουλειά σου πας να κάνεις, να κάνεις δηλαδή σεξ μπας και το απομυθοποιήσεις.

Member
    Έχοντας διαβάσει μόνο τα αρχικά σου ποστς..... νομίζω ότι σκέπτεσαι πολύ το σεξ... Παλιότερα είχα φίλες που έκαναν πολλές σχέσεις και εγώ δεν είχα καμία, στεναχωριόμουν αλλα έλεγα ας είναι μία και καλή παρα πολλές..και έτσι έγινε...γνώρισα έναν θαυμάσιο άνθρωπο που ούτε και αυτός είχε πάει ποτέ με καμία...και ήταν στην ηλικία σου....μόλις αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδάκι...
    Βγές, διασκέδασε, γνωρισε ανθρώπους, ξεκίνα χόμπυ θα δείς ότι η ζωή είναι πολύ ωραία και όταν θα τα σκέπτεσαι θα λες κακώς στεναχωριόμουν....Να σκέπτεσαι ότι δεν είσαι ο μόνος που σκέπτεται το ίδιο.Αυτό έλεγα και εγώ στον εαυτό μου. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια -κάποιες που ψάχνουν αυτό που είσαι εσύ.... Και προς θεού μην αφήσεις ξανα τον εαυτό σου να πέσει ψυχολογικά...

Senior Member
    να σας ζησει ναομι

πολυ ομορφα λογακια ειπες

συμφωνω πολυ!!!

νε εισαι καλα γλυκεια μου

και μακαρι ο τζημ να τα ακουει και αυτα και να μην πανικοβαλεται ετσι
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    purplerose εχεις πμ...

Τωρα ασ πουμε με εχει πιασει ενα πραγμα που με πιανει τις τελευταιες 2-3 μερες...ενω ειμια υπερβολικα κουρασμενος δεν μπορω να κοιμηθω... νιωθω σφιγμενος απ το αγχος...
    πινω χαλαρωτικο ροφημα τωρα μπας και με βοηθησει...

Quote Originally Posted by purplerose View Post
    tzimara ela min xaliesai tha se kanw egw kala exeis msn?
    χμμμ..θα μπορούσε...αρκεί να μη δει φωτο σου...:ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμμμ..θα μπορούσε...αρκεί να μη δει φωτο σου...:ρ
    Τι εννοεις?

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τι εννοεις?
    οτι αν εμεινες παρθενος μεχρι τα 25, άμα τη δεις θα μείνεις για πάντα...:)

Senior Member
    οτι αν εμεινες παρθενος μεχρι τα 25, άμα τη δεις θα μείνεις για πάντα...:)
    Kαλα πλακα μου κανετε?
    Θεωρεις οτι ειμαι σε θεση τωρα να σηκωσω πλακες Θεοφανια?

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Kαλα πλακα μου κανετε?
    Θεωρεις οτι ειμαι σε θεση τωρα να σηκωσω πλακες Θεοφανια?
    τζιμ...κοιτα πως τσίμπησες μολις αυτο το μελος σου ειπε πως θα σε κανει καλα. Εστειλες πμ. Καθόλου πλάκα δεν είναι, όταν άρρωστα άτομα με την κακή έννοια πανε να παίξουν με τον πόνο του άλλου. Ξύπνα και κοίτα καλύτερα.

Banned
    δεν σου εκανε πλακα!οχι απλα παρθενος θα μεινεις,αλλα θα πας απευθειας για πεοκτομη!(κοινως ευνουχισμο!)

Senior Member
    τζιμ...κοιτα πως τσίμπησες μολις αυτο το μελος σου ειπε πως θα σε κανει καλα. Εστειλες πμ. Καθόλου πλάκα δεν είναι, όταν άρρωστα άτομα με την κακή έννοια πανε να παίξουν με τον πόνο του άλλου. Ξύπνα και κοίτα καλύτερα.
    Καταλαβα...μαλλον προκειται για κανα μπαζο που δε το κοιταει κανεις και ειπε να μου κανει χαβαλε...

Τα γελια θα της κοβοντουσαν ομως αν ερχοταν να πλησιασει στην αληθινη ζωη και ερωγε ενα ΑΚΥΡΟ μεσ τα μουτρα...

Καλα μερικοι/ες εδω μεσα ειστε πολυ οτι ναναι και πραγματικα δεν εχετε ζωη...

Quote Originally Posted by naomi View Post
    Έχοντας διαβάσει μόνο τα αρχικά σου ποστς..... νομίζω ότι σκέπτεσαι πολύ το σεξ... Παλιότερα είχα φίλες που έκαναν πολλές σχέσεις και εγώ δεν είχα καμία, στεναχωριόμουν αλλα έλεγα ας είναι μία και καλή παρα πολλές..και έτσι έγινε...γνώρισα έναν θαυμάσιο άνθρωπο που ούτε και αυτός είχε πάει ποτέ με καμία...και ήταν στην ηλικία σου....μόλις αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδάκι...
    Βγές, διασκέδασε, γνωρισε ανθρώπους, ξεκίνα χόμπυ θα δείς ότι η ζωή είναι πολύ ωραία και όταν θα τα σκέπτεσαι θα λες κακώς στεναχωριόμουν....Να σκέπτεσαι ότι δεν είσαι ο μόνος που σκέπτεται το ίδιο.Αυτό έλεγα και εγώ στον εαυτό μου. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια -κάποιες που ψάχνουν αυτό που είσαι εσύ.... Και προς θεού μην αφήσεις ξανα τον εαυτό σου να πέσει ψυχολογικά...
    Πραγματικά χαίρομαι για σένα, έχετε κάνει το απίστευτο στην εποχή μας, τη γνωριμία και το γάμο που πολλοί θα ονηρεύονταν, κάνε ευχή και για μας. Και είμαι βέβαιος ότι καθημερινά βιώνεται και οι δυο την ευτυχία της συζυγικής ζωής. Και σου εύχομαι ότι καλήτερο πάντα!...

Δεν είναι οι πολλές οι σχέσεις που θα φέρουν την εμπειρία και την ευτυχία, αρκεί μια καλή και ταιριαστή.
    γιάννης

Jimmaster

Μου θυμίζεις το φίλο μου τον Κυριάκο. Μόλις μπει στο αμάξι μου ή μόλις τον συνατήσω κάπου, μετά από ένα σύντομο για, αρχίζει αμέσως και λέει με ένταση τα δικά του (τα οποία θεωρεί ως μόνα σημαντικά από οτιδήποτε συμβαίνει είτε σε μένα είτε σε όλο τον κόσμο), προσωπικά και επαγγελματικά του, ρωτά που και που τη γνωμη μου για τα δικά του ή επιζητά την επιβεβαίωση μου. Καποια στιγμή μπορεί να ρωτήσει αν είμαι καλά ή τα νέα μου αλλά αφού του πω, μετά διαπιστώνω ότι δε θυμάται σχεδόν τίποτε από τα όσα του είπα ή δε δίνει σημασία όταν ζητώ τη γνώμη του.
    γιάννης