Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 161 FirstFirst ... 9101112132161111 ... LastLast
Results 151 to 165 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    jimmaster μη περιμενεις να βρεις λυση ή να νιωσεις καλυτερα εδω μεσα. ειναι απλα αλλο ενα forum man, τπτ παραπανω! σε ολα τα forums το ιδιο γινεται, γραφεις κατι κι ο καθενας σου λεει το μακρυ του και το κοντο του, απλα τη γνωμη του. μη περιμενεις κατανοηση ή κατι αλλο εδω. θα μπορουσες να αναλυεις το προβλημα για χρονια, χωρις να αναφερθει και τπτ ουσιαστικο, οποτε χασιμο χρονου ειναι. το θεμα ειναι τι κανεις κι εσυ εκει εξω. αν εχουμε ολοι βολευτει στη μοναξια κι εχουμε μαθει σε συγκεκριμενο τροπο ζωης (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα, γιατι παραμενω single), τοτε μπορει τελικα να μην εχουμε και τοση αναγκη τις γυναικες, ειδικα αν εχουμε τις δουλειες μας ή αλλα ενδιαφεροντα που μας κανουν να ξεχνιομαστε. ισως φαινεται ασχημο κι offtopic αυτο, αλλα γενικα σε ολους οσους εχουν παρομοιο προβλημα θελω να πω να συνεχισουν κανονικα τις ζωες τους με οτι τους ευχαριστει περισσοτερο (ειτε ειναι ενα αθλημα, η τεχνη, οποιαδηποτε δραστηριοτητα... μεχρι και 15 μαλακιες τη μερα). δεν χρειαζεται να νιωθετε εξαρτημενοι απ'τις γυναικες, κι οτι σονυ και καλα πρεπει να κανετε σεξ. ετσι κι αλλιως και στο παρελθον υπηρχαν μοναχοκορες που πεθαναν παρθενες, δε καναν ποτε τους σχεση γιατι ηταν θεουσες, υπερβολικα χαμηλων τονων ή οτι αλλο. ειναι κι αυτα μεσα στη ζωη και συμβαινουν, μαθετε να τα δεχεστε οπως σας ερθουν, και να μη το βαζετε κατω. δε ξερω τι αλλο μπορω να πω εδω περα... να μαζευτουμε αν ειναι ολοι οσοι εχουμε παρομοιο προβλημα, να παμε σε κανα μπουρδελο απλα για να ξεδωσουμε. αυτα, καλημερα!
    Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα? Πραγματικα δεν θα μπορουσα να διαφωνω μαζι σου περισσοτερο..!

Εγω ενδιαφεροντα εχω οπως ολος ο κοσμος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σε θεση να αντικαταστησουν το σεξ, την ανθρωπινη, σωματικη και ψυχικη επαφη... αν ηταν ετσι δεν θα ημουν εδω να τρελαινομαι ουτε θα χα χασει τον υπνο μου...μιλας σοβαρα τωρα...σε ενα υγιη αντρα των 26 ειναι δυνατον να μην του λειπει το σεξ?? Σε πληροφορω ειναι μια απ τις βασικες αναγκες οπως το φαγητο και οχι ο αυνανισμος δεν την καλυπτει την αναγκη αυτη...Εν πασει περιπτωσει αν οντος υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα καλυπτονται απο χομπυ και δουλειες τοτε εγω δεν ανηκω σε αυτους.... και στην τελικη χωρις να δοκιμασω δεν μπορω να σου πω σιγουρα ετσι? Δεν μπορω να ξερω στην τελικη! Αλλα για να ειμαι τοσο αναστατωμενος (ιδιαιτερα αυτες τις μερες που ειναι μερες πως να το πω "γονιμες") Εμαθα σε συγκεκριμενο τροπο ζωης απο αναγκη και μονο στο λεω...που και παλι ολη μου τη ζωη μεχρι τωρα παντα ειχα το ανεκπληρωτο και ξερω 100% πως οφειλεται εκει....ακομα κι οταν αυνανιζεσαι αισθανεσαι οκ για λιγη ωρα μετα...εγω νιωθω πως αν ολοκληρωσω με μια κοπελα που μαρεσει θα κατακλυστω απο υπερδυναμεις και θα κυνηγησω την ******* την ζωη μου πιστευω μου αξιζει...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!!! ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! Μαθε να δεχεσαι μονο αυτα που δεν αλλαζουν οπως το χρωμα των ματιων σου...Ολα τα αλλα αλλαζουν...δεν θα εχανα εγω 35 κιλα αν το εβλεπα ετσι φιλε...ουτε πανεπιστημιο θα τελειωνα εν μεσω καταθλιψης και ενω χρωστουσα 25 μαθηματα καταλαβες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εγω καλε μου ανθρωπε σου απαντησα!!δεν θα ειχα κανενα προβλημα απολυτως αν μου ελεγε ενας στην ηλικια σου οτι ειναι παρθενος!κανενα προβλημα!
    Τι να πω....δεν ξερω αν μπορω να σε πιστεψω....μπορει να χω και αδικο δεν ξερω....και δεν θελω να σε αδικησω γιατι μου συμπαραστεκεσαι...

Αλλα η εικονα που παιρνω απο το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ειναι πολυ, πως να το πω..."φοβιστικη" με τρομορατουν ωρες ωρες γιατι νιωθω υποχρεωμενος να ειμαι καπως για να τους αρεσω...σαν να περναω απο επιθεωρηση ενα πραμα....σας εχει φοβηθει το ματι μου...ιδιαιτερα αυτες που με περιεβαλαν στην εφηβεια μου ηταν αδιστακτες

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τι να πω....δεν ξερω αν μπορω να σε πιστεψω....μπορει να χω και αδικο δεν ξερω....και δεν θελω να σε αδικησω γιατι μου συμπαραστεκεσαι...

Αλλα η εικονα που παιρνω απο το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων ειναι πολυ, πως να το πω..."φοβιστικη" με τρομορατουν ωρες ωρες γιατι νιωθω υποχρεωμενος να ειμαι καπως για να τους αρεσω...σαν να περναω απο επιθεωρηση ενα πραμα....σας εχει φοβηθει το ματι μου...ιδιαιτερα αυτες που με περιεβαλαν στην εφηβεια μου ηταν αδιστακτες
    δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες!μην κολλας σε ψωναρες που γουσταρουν μονο την εαυταρα τους..κοιτα νορμαλ γυναικες!και σταματα να κλαις!δυναμωσε!δεν εγινε και τιποτα βρε τζιμ!πιστεψε με!

Senior Member
    δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες!μην κολλας σε ψωναρες που γουσταρουν μονο την εαυταρα τους..κοιτα νορμαλ γυναικες!και σταματα να κλαις!δυναμωσε!δεν εγινε και τιποτα βρε τζιμ!πιστεψε με!
    Ειναι στιγμες που τα χανω...βλεπεις δε με βοηθαει και το παρελθον μου..καποιο πατημα....καποια επιτυχια με μια κοπελα...κατι...που να με κανει να πιστεψω πραγματικα οτι γυναικα μπορει να ενδιαφερθει για μενα...για μενα απ την αρχη ομως ετσι? οχι γιατι δεν της εκατσε ο θεογκομενος....

Φοβαμαι οτι θα κανω καμια χοντραδα με καμια και θα φαω καμια μπουφλα...γιατι αλλιως δεν ξερω να το παω...μαλλον πρεπει να σκεφτω τον οικο ανοχης....δεν απευθυνεται στην περιπτωση μου το ξερω αλλα οσο κι αν μου το λετε εγω δεν μπορω ευθεως να πω κατι τετοιο σε μια κοπελα....και απο τοτε που εφτιαξα την εμφανιση μου βλεπω να συναναστρεφομαι ολο και πιο ωραιες κοπελες και ολο και το αγχος μου ανεβαινει....και οι αντρες εδω του φορουμ ξερουν καλα οτι αγχος και ερωτας μαζι δεν πανε... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω και ποτε το παει εκει μια κοπελα καταλαβες? δεν μπορω να πιασω τα μυνηματα....φανταζομαι ή εκεινη θα θελει αλλα δεν θα το παιρνω πρεφα, ή θα παρεξηγω την φιλικοτητα μιας αλλης και θα προσπαθω να χωθω και θα γινω ρομπα ή θα ακουσω και τπτ βρισιδια.... καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    ε δεν θα πω μια αληθεια που ειναι μονο ΔΙΚΗ σου!!
    Εγω θα πω αυτο που πιστευω..
    Μοιραστηκα μαζι σου μια εμπειρια μου για να δεις οτι ΟΧΙ δεν ειναι τρομερο για την ΑΛΛΗ αυτο που σου συμβαινει!!
    Δεν πηγα να μειωσω αυτο που νιωθεις,αλλα να σου συμπαρασταθω!!
    Δεν τα καταφερα?οκ..θα το ξεπερασω!!!
    Με συγχωρεις για την αποτομη συμπεριφορα....βρισκομαι εκτος εαυτου...ειναι χρονια που το περναω...δεν αντεχω αλλο...αλλα σε ατομα αγνωστα που ξοδεψαν εστω 30 δευτερολεπτα για μενα για αξιζει να φερομαι ετσι...

Απ το πρωι εχω βαλει στους δικους μου τις φωνες 2-3 φορες χωρις λογο...αλλα ειναι τετοια η πιεση που δεν το ελεγχω....δεν μπορω αλλο να ζω με ενα τετοιο μυστικο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    οι ευκαιριες δεν χανονται σε κανεναν. για παρθενος πολυ μεγαλο στομα εχεις.
    Με συγχωρεις κι εσυ αν ημουν αποτομος...

Παρ ολα αυτα εχω την δωρα να μου λεει πως δεν ειναι και τοσο τρομερο αλλα μετα μου λες εσυ πως εχω μεγαλο στομα...κοιτα ειμαι 26 στα 27....ειμαι παρθενος οχι μικρο παιδι...θα μπορουσα να χω οικογενεια...πως μπορεις να τα λες αυτα? μειωνεται η αξια μου ως συζητητης ή ανθρωπος ςπςιδη ημουν ατυχος? δεν νομιζω Insect

Senior Member
    jimmaster, όταν θα ξεκινήσεις και θα αποκτήσεις εμπειρία, η εμπειρία δεν θα είναι μόνο στο σεξ αλλά και στο χαρακτήρα.
    Θα πάψεις να τοποθετείς όλες τις γυναίκες στο ίδιο κουτί αν είχες αυτή την τάση. Αυτά που θα έχεις ζήσει θα σε βοηθούν να καταλαβαίνεις ποιά είναι τα λάθη τα δικά σου και ποιά δεν είναι καθόλου δικά σου. Επίσης θα έρθει η ώρα που αν δεν δουλέψει κάτι θα πεις το πολύ απλό κι όμορφο ως διαπίστωση "δεν ταιριάζουμε". Χωρίς να χρειάζεται να θάβεις τη κοπέλα, στο μυαλό σου ή στους φίλους σου.
    Νομίζω όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ρηχούς ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους σε σημείο που αναρωτιέσαι αν έχουν κι όλας. Και οι αξίες τους είναι διαφορετικές.
    Απλά γελάς και προχωράς.
    Θα δεις όταν πια θα έχουν περάσει μερικές σχέσεις από τα χέρια σου ότι εκείνη με την οποία ταίριαξες πιο πολύ είναι αυτή που την καταλάβαινες και σε καταλάβαινε πιο πολύ, που την σεβόσουν και σε σεβόταν, πράξη και λόγο.
    Γι' αυτό σου λέω ξεκίνα και συνέλεγε εμπειρίες.΄Αυτές θα σε κρατήσουν στα πόδια σου και αυτές θα σου δείξουν το δρόμο όταν μετά από καιρό θα ψάχνεις για κάτι σταθερό.

Banned
    το καταλαβαινω βρε τζιμ αυτο περι του αγχους..σιγουρα δεν πανε μαζι..πραγματικα αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησει ενας οικος ανοχης να πας!τουλαχιστον να βγαλεις την ταμπελα(παρθενος)απο πανω σου!αν και μονος σου ταμπελοποιηθηκες αλλα τεσπα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    jimmaster, όταν θα ξεκινήσεις και θα αποκτήσεις εμπειρία, η εμπειρία δεν θα είναι μόνο στο σεξ αλλά και στο χαρακτήρα.
    Θα πάψεις να τοποθετείς όλες τις γυναίκες στο ίδιο κουτί αν είχες αυτή την τάση. Αυτά που θα έχεις ζήσει θα σε βοηθούν να καταλαβαίνεις ποιά είναι τα λάθη τα δικά σου και ποιά δεν είναι καθόλου δικά σου. Επίσης θα έρθει η ώρα που αν δεν δουλέψει κάτι θα πεις το πολύ απλό κι όμορφο ως διαπίστωση "δεν ταιριάζουμε". Χωρίς να χρειάζεται να θάβεις τη κοπέλα, στο μυαλό σου ή στους φίλους σου.
    Νομίζω όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ρηχούς ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους σε σημείο που αναρωτιέσαι αν έχουν κι όλας. Και οι αξίες τους είναι διαφορετικές.
    Απλά γελάς και προχωράς.
    Θα δεις όταν πια θα έχουν περάσει μερικές σχέσεις από τα χέρια σου ότι εκείνη με την οποία ταίριαξες πιο πολύ είναι αυτή που την καταλάβαινες και σε καταλάβαινε πιο πολύ, που την σεβόσουν και σε σεβόταν, πράξη και λόγο.
    Γι' αυτό σου λέω ξεκίνα και συνέλεγε εμπειρίες.΄Αυτές θα σε κρατήσουν στα πόδια σου και αυτές θα σου δείξουν το δρόμο όταν μετά από καιρό θα ψάχνεις για κάτι σταθερό.
    Kαλα ολα αυτα...το θεμα ειναι ΠΩΣ ξεκινας...γιατι αλλο στα 16 που πανε ολοι ψαχνοντας και αλλο τωρα...αυτο ειναι το θεμα μου εμενα...οτι αυτοματα δημιουργουνται απαιτησεις που δεν ξερω αν μπορω να τις καλυψω κι αυτο με αγχωνει...ειναι σαν να αλλαξεις επαγγελμα σε μεγαλη ηλικια...πως να συναγωνιστεις τους συναδελφους που ειναι συνομηλικοι αλλα εχουν 10 χρονια εμπειρια? καταλαβες? και αυτο που μου συμβαινει εμενα αφορα σε βασικα πραματα της ζωης και οχι μια επιστημη..απλα εγω λογω χαρακτηρα τους εδωσα τοσο μεγαλη διασταση που με αγχωσανε εκτος οριου και τα απεφευγα απο φοβο...και τωρα δες πως καταντησα...

Senior Member
    το καταλαβαινω βρε τζιμ αυτο περι του αγχους..σιγουρα δεν πανε μαζι..πραγματικα αν πιστευεις οτι θα σε βοηθησει ενας οικος ανοχης να πας!τουλαχιστον να βγαλεις την ταμπελα(παρθενος)απο πανω σου!αν και μονος σου ταμπελοποιηθηκες αλλα τεσπα!
    αν θυμασαι εχω ηδη παει και δεν τα καταφερα...και με γεμισε και αμφιβολιες για τον ανδρισμο μου τον ιδιο...αλλα και παλι τωρα νιωθω πιο δυνατος (και σιγουρα χωρις φαρμακα-ποτα και αλλες αηδιες μεσα στο σωμα μου - θελω να πως βιολογικα ευτυχως ειμαι ρολοι) και λογικα θα βγει αυτοματα....αν οχι θα παω να βρω εκει ενα αγορακι να κανουμε σχεση....

Senior Member
    Για το σεξ, δεν έχει σημασία πότε... έβγαλες δόντια. Θα δαγκώνεις το ίδιο... δυνατά (ίσως και πιο πολύ και νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να δει το χριστό φαντάρο η κοπελίτσα αλλά άλλο θέμα αυτό!)
    Για το πως να φέρεσαι, και σε μία καινούργια δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που σε δύο χρόνια καταφέρνουν πράγματα που οι άλλοι είναι 10 χρόνια εκεί κι ούτε μπορούν να τα αγγίξουν.
    Επιμένω ότι το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις, αφήνοντας τις περιοριστικές σκέψεις που κάνεις πίσω σου.

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση....

εχω χασει τοσο πολυ τον κοσμο κατω απ τα ποδια μου που με συγκινει το γεγονος οτι καποιοι ανθρωποι βαζουν εστω κι ενα απλο λιθαρακι στο να σωθω απ την καταστροφη......

να σαι καλα παντα...δεν εχω να πω τπτ αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Για το σεξ, δεν έχει σημασία πότε... έβγαλες δόντια. Θα δαγκώνεις το ίδιο... δυνατά (ίσως και πιο πολύ και νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να δει το χριστό φαντάρο η κοπελίτσα αλλά άλλο θέμα αυτό!)
    Για το πως να φέρεσαι, και σε μία καινούργια δουλειά υπάρχουν άνθρωποι που σε δύο χρόνια καταφέρνουν πράγματα που οι άλλοι είναι 10 χρόνια εκεί κι ούτε μπορούν να τα αγγίξουν.
    Επιμένω ότι το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις, αφήνοντας τις περιοριστικές σκέψεις που κάνεις πίσω σου.
    Οι περιοριστικες σκεψεις ειναι αυτες που με εφεραν εδω ετσι κι αλλιως...ολη μου τη ζωη σαν κατι να με φρεναρει...δεν εχει λογικη ρε γμτ....μια ψυχολογος που πηγαινα με αποκαλεσε μαζοχιστη και οτι συντηρω τη μιζερια μου γιατι μαρεσει ή νιωθω ασφαλεια μεσα σαυτη...τι να κανω ομως για να ξεφυγω? βλεπεις ακομα και το να μου πεις κατι θετικο, οταν εχω κριση απαισιοδοξιας θα με αγχωσει...τα παντα με αγχωνουν...

οτι μαθαινω γρηγορα και προσαρμοζομαι ειναι σιγουρο....τωρα αν θα μου βγει εντονα οταν το κανω και η κοπελα που λες κι εσυ δει τον χριστο φανταρο τι να σου πω...δεν ειμαι και σιγουρος...μακαρι...δεν ξερω τωρα ομως...δεν βρισκω κι εναν μπουσουλα...ειμαι στο μηδεν και μην ισχυρη δυναμη με κραταει εκει...

Senior Member
    Με συγχωρεις για την αποτομη συμπεριφορα....βρισκομαι εκτος εαυτου...ειναι χρονια που το περναω...δεν αντεχω αλλο...αλλα σε ατομα αγνωστα που ξοδεψαν εστω 30 δευτερολεπτα για μενα για αξιζει να φερομαι ετσι...

Απ το πρωι εχω βαλει στους δικους μου τις φωνες 2-3 φορες χωρις λογο...αλλα ειναι τετοια η πιεση που δεν το ελεγχω....δεν μπορω αλλο να ζω με ενα τετοιο μυστικο...
    Δεκτη η συγνωμη..
    εγω προσπαθω να σου πω κατι που θα σε ξεαγχωσει..
    Μη νομιζεις οτι η καθε κοπελα θα καταλαβει αυτο που συμβαινει..εγω δεν το καταλαβα στον φιλο μου!!
    Απλως επειδη εσενα σε απασχολει τοσο νομιζεις οτι οι αλλοι ασχολουνται με αυτο!!ΟΧΙ..το θεμα ειναι να υπαρχει χημεια να περνατε καλα να πινετε τα ποτακια σας 'η οτι αλλο γουσταρετε..με λιγα λογια επικεντρωσου στην ατμοσφαιρα..γιατι και εμπειρος αν ησουν και δεν δημιουργουσες ενα ωραιο κλιμα η αλλη θα ξενερωνε!!!
    Εσυ αυτο το κομματι το κατεχεις,αλλα οταν αρχισεις να σκεφτεσαι α τωρα τι θα πω τι θα κανω θα με καταλαβει μπλα μπλα,αυτοσαμποταρεσαι!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα? Πραγματικα δεν θα μπορουσα να διαφωνω μαζι σου περισσοτερο..!

Εγω ενδιαφεροντα εχω οπως ολος ο κοσμος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σε θεση να αντικαταστησουν το σεξ, την ανθρωπινη, σωματικη και ψυχικη επαφη... αν ηταν ετσι δεν θα ημουν εδω να τρελαινομαι ουτε θα χα χασει τον υπνο μου...μιλας σοβαρα τωρα...σε ενα υγιη αντρα των 26 ειναι δυνατον να μην του λειπει το σεξ?? Σε πληροφορω ειναι μια απ τις βασικες αναγκες οπως το φαγητο και οχι ο αυνανισμος δεν την καλυπτει την αναγκη αυτη...Εν πασει περιπτωσει αν οντος υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα καλυπτονται απο χομπυ και δουλειες τοτε εγω δεν ανηκω σε αυτους.... και στην τελικη χωρις να δοκιμασω δεν μπορω να σου πω σιγουρα ετσι? Δεν μπορω να ξερω στην τελικη! Αλλα για να ειμαι τοσο αναστατωμενος (ιδιαιτερα αυτες τις μερες που ειναι μερες πως να το πω "γονιμες") Εμαθα σε συγκεκριμενο τροπο ζωης απο αναγκη και μονο στο λεω...που και παλι ολη μου τη ζωη μεχρι τωρα παντα ειχα το ανεκπληρωτο και ξερω 100% πως οφειλεται εκει....ακομα κι οταν αυνανιζεσαι αισθανεσαι οκ για λιγη ωρα μετα...εγω νιωθω πως αν ολοκληρωσω με μια κοπελα που μαρεσει θα κατακλυστω απο υπερδυναμεις και θα κυνηγησω την ******* την ζωη μου πιστευω μου αξιζει...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!!! ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ! Μαθε να δεχεσαι μονο αυτα που δεν αλλαζουν οπως το χρωμα των ματιων σου...Ολα τα αλλα αλλαζουν...δεν θα εχανα εγω 35 κιλα αν το εβλεπα ετσι φιλε...ουτε πανεπιστημιο θα τελειωνα εν μεσω καταθλιψης και ενω χρωστουσα 25 μαθηματα καταλαβες?
    δεν χρειαζεται να νευριαζεις, δε σου εκανα επιθεση. απλα να χαλαρωσεις λιγο με το θεμα, γιατι ΔΕΝ ειναι μονο αυτο η ζωη μας ολη! αυτο προσπαθησα να σου πω.

ειναι φυσιολογικο να φανταζει πολυ σπουδαιο, οταν δε το εχεις ποτε δοκιμασει. αλλα γενικα το σεξ ειναι κι αυτο overrated. το κανεις και μετα τι ? θα σου δωσει κανεις βραβειο ? δε παει ετσι. σιγουρα θες να ξεφορτωθεις απο πανω σου τη ταμπελα που λεει παρθενος, αλλα μονος σου την κολλας στον εαυτο σου...

και σιγουρα ειναι αναγκη το σεξ, συμφωνισα μαζι σου στη 2η σελιδα... αλλα οταν το χεις μπορει και να το βαρεθεις! απλα φερσου φυσιολογικα. ετυχε να γεννηθουμε εδω, και στη συγκεκριμενη περιοδο οι γυναικες δεν ειναι οτι καλυτερο. αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να πεθανουμε ή να γινουμε γκευ εξαιτιας τους ?

αμα μπορεις προσπαθησε κι αλλαξε το σκηνικο γυρω σου. δοκιμασε να μετακομισεις σε ξενη χωρα, σιγουρα δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες παντου. κι εγω αυτο θελω να κανω, αφου το ολο προβλημα μου το δημιουργει η Ελλαδα τελικα...

δε ξερω τι αλλο μπορω να σου γραψω να σε βοηθησω. αλλα γενικα μη κολλας με το ολο θεμα.

Page 11 of 161 FirstFirst ... 9101112132161111 ... LastLast