Results 1,831 to 1,845 of 2414
-
15-02-2011, 15:19 #1831
Για πιο δυναμικη απο μενα δεν ξερω γιατι ο "δυναμισμος" μου τελικα σιγα σιγα τωρα αρχιζει να ξυπναει...και παει χερακι χερακι με την αυτοπεποιθηση μου...
Κοιτα τελειως γκει δεν ειμαι αλλα νιωθω οτι εχω τασεις... Υπαρχουν αγορια που τα βρισκω ελκυστικα... προσπαθησα σημερα με εναν εμφανισιμο νεαρο να φαντασιωθω οτι τον πλησιαζω για να τον φιλησω... εγω γυρνουσα για τις δουλειες μου και σε μια ουρα σε μια δημοσια υπηρεσια τον πετυχα... πηγα λοιπον να φαντασιωθω οτι τον πλησιαζω...αρχικα ενιωσα κατι... προσπαθησα να το κανω χαλαρα τελειως σαν να ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο για μενα... στην αρχη στην φαντασια μου κατι ενιωσα... λιγο μετα ομως σαν αυτο που ενιωσα να ηταν φουσκα κι εσκασε...και ξαφνικα αρχισα να τον βλεπω σαν κατι ιδιο με μενα....αντρα με τριχες με γενια με πεος....οποτε εκει ξενερωσα... Να ναι δηλαδη απλα φετιχ το να βλεπω ανωμαλες τσοντες αλλα στην πραγματικοτητα να μην μου βγαινει? παιζει κι αυτο... θελει πολυ θαρρος να δοκιμασω να κανω κατι με αρσενικο... καταρχην ντρεπομαι φρικτα να το κανω και κατα δευτερον ακομα νιωθω μια ασφαλεια στο και καλα στρειτ προσωπο που εχω στην κοινωνια ασχετα αν ειναι κατι που προς το παρον δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...κανω δλδ την ιδια μαλακια της ασφαλους απραξιας... λες και ο χρονος εχει σταματησει για μενα και ειμαι σε αιωνιο "διαλλειμα" απο τη ζωη... ομως για αυτο το διαλλειμα χτυπαει κουδουνι εδω και καιρο...κι αυτη τη φορα πισω δεν κανω...με την καμια! Οχι εγω!
- 15-02-2011, 15:21 #1832
Βρε ρειν δεν το σταματησα στο σημειο μηδεν αυτη τη φορα...Δεν μου αρεσε η κοπελα λεμε...στυση ειχα αλλα ενιωθα πως θα το εκανα αγγαρεια μαζι της....δεν γουσταρω ετσι...μην ξαναπαθω παλι κανα στραπατσο οπως με την ******* και κανω αλλα 3 χρονια να συνελθω... απ την αλλη εκεινη ηθελε σχεση και ηταν και παρθενα...δεν ειμαι για τετοια τωρα...με τιποτα ομως... πισω δεν κανω πλεον...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
15-02-2011, 16:23 #1833
Οχι ρε δεν εισαι γκει!!!! Ξεκολλα το μυαλο σου!!!!!!!! Ειναι και εγκεφαλικο το θεμα! Αμα αγαπουσες/ειχες ερωτευτει/ενδιαφεροσουν πραγματικα τουρμπο πυραυλος θα ειχες γινει θα την ειχες βαλει κατω με τη μια! Απλα αφου εισαι και λιγο ανασφαλης και πρωταρης ισως σου βγουνε λιγο πιο αργα αυτα!
Και στο λεω επειδη κ εγω το ειχα περασει αυτο στην αρχη. Και ελεγα μηπως ειμαι ψυχρη? Μηπως ειμαι ξενερωτη? Αλλα τελικα απλα δεν ειχα αισθανθει ανετα με καποιον, ή δε μου αρεσε αρκετα. <3
15-02-2011, 16:26 #1834
ΕΠισης, ξερεις ποσοι ματσο αντρες πανε με αντρες και τραβεστι???? Δε σημαινει οτι ειναι γκει! Ο ανδθρωπος εχει περιεργεια, εχει ταση να περιαματιζεται, και δεν ειναι ποτε 100% θηλυκο ή 100% αρσενικο. Επηρεαζομαστε και απο το περιβαλλον και απο βιωματα, εχουμε και συνασιθηματα και ανασφαλειες και ολα αυτα κανουν καθε ανθρωπο κατι τρομερα πολυδιαστατο. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Η ειμαι γκει η στρειτ η μπαι. Ξεκολλα τις ταμπελες επιτελους.
15-02-2011, 17:29 #1835
15-02-2011, 17:38 #1836
E καλα κι εσυ! 9 στους 10 αντρες θα εχουν δει γκει πορνο αλλα ντρεπονται να το πουνε! Ας μιλησει καποιος!
15-02-2011, 22:45 #1837
πάντως, αν τελικά είσαι γκέι, βγάζει περισσότερο νόημα η ιστορία σου.
16-02-2011, 00:25 #1838
16-02-2011, 11:02 #1839
Τι να πω...
Μεχρι εδω εφτασα με ενα τροπο. Σιγα σιγα. Και σιγα σιγα θα συνεχισω. Εχω αισθανθει ελξη απο κοπελες (βασικα λιγο αν μαρεσει δεν θελω πολυ να ερεθιστω) αλλα δεν εχω ερεθιστει απο αντρα, δλδ να εχω στυση με καποιον αντρα που βλεπω ζωντανα μπροστα μου. Γενικα το πορνο το χω κοψει αλλα οποτε βλεπω θελω να βλεπω κατι καινουριο για να με αναβει. Δεν εχω δει μονο γκει πορνο...εχω δει τα περισσοτερα ειδη και ειχα καποια διεγερση γιατι ηταν κατι το καινουριο... Γενικα ομως το πορνο ειναι υποκαταστατο και στην ουσια παραμυθια που σε γεμιζουν λαθος πεποιθησεις.
Χθες ας πουμε πηγα σε ενα κλαμπακι και χορευαμε με κατι κοπελιτσες κι εγω ειχα στυση διαρκως... Οχι φουλ αλλα ημουν φτιαγμενος αρκετα. Γενικα οταν νιωθω καλα με τον εαυτο μου και ηρεμος, δεν περναει η σκεψη του θεματος της προτιμησης μου απ το μυαλο. Οταν ειμαι νταουν και σκατα ερχονται ολα. Εχω χορεψει με αγορια θελω να πω με την παρεα μου οχι με αγνωστους... Δεν ενιωσα ποτε ποθο για κανενα.... Στο γυμναστηριο μαζι με τοσους, γδυνομαστε, ντυνομαστε, ολοι ριχνουμε καμια ματια αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ειχα στυση στη θεα ενος πεους...
Επισης μια φορα μου την ειχε πεσει ενας σε ενα κλαμπ... Τα χασα, δεν ηξερα τι να πω... Διεγερση δεν ενιωσα αν και ηταν εμφανισιμος...πιο πολυ μπερδευτηκα και μου μπηκαν εμμονες οτι με περναει ο κοσμος για γκει... Κοντευα να τρελαθω να πουμε. Εννοειται τον εκανα περα ευγενικα.
Χθες γνωρισα μια ξανθουλα πανεμορφη. Μυριζε υπεροχα. Και που μιλουσαμε εγω ενιωθα τελεια... Ηθελα να την αρπαξω να την φιλησω...ηταν αμεση η ελξη... Πηρα τα στοιχεια της και θα κανονισουμε καποια στιγμη :)
Ομως, εχουν υπαρξει και νεαροι που σκεφτομαι, τι ωραιο παιδι ειναι αυτος... Και συνηθως ζηλευω αν ειναι πιο ωραιος... Οταν ειμαι σε φαση που αισθανομαι ωραια με τον εαυτο μου τοτε αυτη μου την ενεργεια την ξοδευω σε κοπελες... Αισθανομαι πολυ ομορφα οταν φλερταρω μια ομορφουλα και ανταποκρινεται. Αν θα μου βγει αυτο ποτε με αγορι? Δεν το αποκλειω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχιστει... Ισως ολο αυτο να ναι ιδεα μου... Ισως να ειμαι γκει και να ερωτευτω στο φουλ. Ισως ειμαι μπαι. Η αληθεια ειναι πως αν δε δοκιμασω δε μπορω να ξερω. Τα κοτσια να το κανω δεν τα εχω. Αλλα ουτε και συγκεκριμενο αντικειμενο ποθου αντρικο. Ισως αν αφεθω να βγουν τα πραγματα νορμαλ αλλα μου ειναι δυσκολο γιατι ο χαρακτηριστικος σχολαστικος τυπος.
16-02-2011, 11:08 #1840
16-02-2011, 12:05 #1841
Tωρα εχω χανγκοβερ και κουραση απο χθες, η καρδια μου χτυπαει δυνατα, εχω αγχωθει και αισθανομαι απαισια...
Δεν θελω να ειμαι ομοφυλοφιλος... Με κανει να αισθανομαι απαισια το οτι εχω καποιες τασεις. Θελω να μαι ισοτιμος με τους υπολοιπους αντρες. Οποτε τα νιωθω αυτα μετα αισθανομαι κουρελι και απο μεσα μου ντρεπομαι την κοινωνια. Μετα ομως ερχονται στο μυαλο μου σκηνικα που με ερεθισε πολυ μια γκομενα στο γυμναστηριο και παραλιγο να γινω ρεζιλι με τη στυση μου! Αρα τι στο διαολο ειμαι τελικα?? Καταδικασμενος να μενω στα λογια? Φοβιτσιαρης?? Κακομαθημενο που περιμενει το μπαμπα και τη μαμα να μου τα διορθωσουν ολα? Προσπαθω να βρω το κουραγιο να ανταπεξελθω αλλα στιγμες σαν κι αυτες νιωθω εξαντληση... Λιγη υπομονη ακομα... Συντομα θα μαι ραντεεβου με κοπελα που την βρισκω ελκυστικη και πιστευω εκει θα φανει πιο ξεκαθαρα. Ευχηθειτε μου δυναμη να βρω τον αληθινο εαυτο μου και να τον αγαπησω... Πρωτου παθο τπτ σοβαρο απ την πολλη πιεση και το στρες που εχω
16-02-2011, 16:26 #1842
Νιωθω πολυ ασχημα τωρα... μπορει καποιος να μου πει καποια κουβεντα παρηγοριας?
Θελω καπου να μιλησω και να ξεσπασω σε κλαματα.... νιωθω τοσο απελπισμενος και μονοςLast edited by jimmaster; 16-02-2011 at 16:56.
16-02-2011, 20:15 #1843
Εχω την συνεχομενη φοβια οτι ειμαι γκει κι οτι ποτε δεν θα μαι 100% ικανοποιημενος απο μια γυναικα... και μετα τι??
Χλευασμος...κοινωνικος αποκλεισμος και τα συναφη απο τα οποια υποφερουν οι ομοφυλοφιλοι?? Βασικα την ολη κουλτουρα την γκει εγω τη σιχαινομαι... εχουν κοινωνια ολοκληρη δικια τους... δεν μαρεσει αυτο εμενα.... η λυση της αυτοκτονιας φανταζει τοσο γλυκια πια.... αν παω με μερικες κοπελες που μαρεσουν και ανακαλυψω κατι τετοιο...δλδ οτι προτιμω τους αντρες, πραγματικα σκεφτομαι να τα γραψω ολα σε ενα γραμμα στους δικους μου και να αφησω αυτον τον κοσμο...που δεν εμελλε να τον ζησω ευτυχισμενος... για τα παντα επρεπε να παλεψω στη ζωη μου... οικογενεια για τον πουτσο... φιλοι για τον πουτσο, σεξουαλικη ζωη ανυπαρκτη.... γενικα ζωη ανυπαρκτη... μονο ενα πειθηνιο ομοφυλοφιλο δειγμα αντρος... δε γαμιεται...αρκετα τραβηξε το αστειο αυτο που λεγεται η ζωη μου... ολοι με αντιμετωπιζουν σα μικρο παιδι... ρεντικολο εγω αλλο δεν θελω να γινομαι... σημερα ολη μερα εχω καταθλιψη και αγχος... οτι και να μου πεις ή να με ρωτησεις εγω κολλαω και δεν ξερω τι να σου πω... αυτοπεποιθηση κατω απ το μηδεν και διαθεση στα ταρταρα....σαν ολη η δουλεια που εκανα με τον εαυτο μου ολον αυτον τον καιρο αυτες τις μερες να πηγε στον καλαθο.... οτι κι αν ξεκιναω να κανω, καταληγω να σκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια συνεχεια και να γινομαι ρακος...
Σαν να καταληγω τελικα να παραδεχτω αυτες τις τασεις που παντα ειχα...αλλα και παλι βαζω στρειτ πορνο και ερεθιζομαι κανονικα...μαλιστα σημερα ειχα και μια φαντασιωση με μια γκομενα που μαρεσει κι ηταν ωραια... Γενικα ομως δεν αισθανομαι τοσο δυναμικος σαν αληθινος αντρας.... δεν παιρνω την κατασταση στα χερια μου, τη ζωη μου στα χερια μου...κανω προσπαθειες...αλλα αλλοι μου φαινονται πιο καπατσοι κι εγω ζηλευω πολυ..ασχετα αν νιωθω και δυνατος και ικανος... απλα ειναι το ψυχολογικο που με ριχνει πολυ... δεν πιστευω στον εαυτο μου καθολου...
Αμα φυγω θα ναι καλυτερα για ολους... λογο να ζω πλεον δεν εχω...αν αποδειχτω γκει, οικογενεια που θελω πολυ να κανω δεν θα μπορεσω, τον εαυτο μου θα τον μισω... τον κοσμο ολον μισω πλεον... γενικα ειμαι ενα πειθηνιο βλαμμενο ον που απλα υπαρχει σε μια κοινωνια που δεν διαλεξε και με μια υποσταση που δεν διαλεξε...και μην μου πειτε τωρα για τον αλλο με τα κομμενα χερια και ποδια οτι βρηκε δυναμη να ζησει.... το καταλαβαινω αλλα αυτο ειναι κατι πολυ διαφορετικο... εχεις ζωη μεσα σου και δυναμη και σαφηνει μια κωλοιδιαιτεροτητα που εχεις να την διοχετευσεις...δηλαδη τι να κανω...να βαλω κανα στριγκακι να κατεβω στην ομονοια να παρω βιζιτες.....ή να βαλω αστυνομικο καπελο...?? Εγω με αντρα...? Δεν μπορω να το φανταστω με τιποτα... αυτοκτονια η μονη λυση...
GAME OVER
16-02-2011, 20:51 #1844
Aφου Χριστιανε του Θεου δε μπορεις να φανταστεις με τπτ να πηγαινεις με αντρα, τι μας τσαμπουνας οτι εισαι γκει και γιατι να πεθανεις???
Χαλαρωσε λιγο ρεεεεεεεεεεε. Ολο γκει και γκει. Μιας και το εχεις παρει αποφαση οτι εσαι γκει δε μας λες, φαντασιωνεσαι να πηδας εναν ωραιο νεαρο απο τον κ@@@? Η να σε πηδαει ενας μαντραχαλας? Εχεις τραβηξει τελειως Χ στα συναισθηματα. Ο ερωτας δεν ειναι μονο σαρκικη ευχαριστηση αλλα και ψυχικη. Φανταζεσαι να σε κραταει στα μπρατσα του ο ανωθεν μαντραχαλας και να σου ψιθυριζει ποσο σαγαπει και πως φανταζεται τη ζωη του μαζι σου? Η να τον κανακευεις εσυ και να του λες ποσο ερωτευμενος εισαι???????
16-02-2011, 20:58 #1845
καταρχην λυπαμαι που η εικονα που εχεις για τους γκει ειναι:"να βαλω κανα στριγκακι να κατεβω στην ομονοια να παρω βιζιτες.....ή να βαλω αστυνομικο καπελο...?? " αυτη!πραγματικα ουτε απο παιδακι δημοτικου δεν τα ακους αυτα!
δευτερον κοψε το πορνο!δεν καταλαβαινεις καμια σεξουαλικοτητα απο τις τσοντες!δοκιμασε!το κοριτσακι που γνωρισες σου αρεσε,στην σηκωσε(συγνωμη που μιλαω ετσι)και υστερα ξινισες!λοιπον φανταζομαι τα κανεις ολα υπο πιεση!ακομα και τα ραντεβου αυτα,μονο και μονο για να νιωσεις "φυσιολογικος" και σαν τους "αλλους"!αν δεν δοκιμασεις και με τα 2 φυλα,να καταλαβεις τι γουσταρεις στην ζωη σου(μπορει και τα 2)μην περιμενεις κανεναν απο εδω να σου πει τι σε κανει ευτυχισμενο!ειναι χαζο πως το λενε!
τριτον!δεν εισαι ο μονος αγορι μου που παλευεις στην ζωη σου!ρωτα και κανεναν αλλον τι εχει τραβηξει το τομαρι του για τα αυτονοητα οπως συνεχως λες και διαφωνω!!!αυτονοητα??οχι αγορακι μου τιποτα δεν ειναι αυτονοητο η ζωη ειναι μια παλη!ουτε να βρεις γκομενα ειναι αυτονοητο,ουτε να βρεις δουλεια,ουτε και να μπιπ!αυτα απαιτουν προσπαθεια!
τεταρτον και κλεινω αυτα τα περι αυτοκτονιας τα ακουω βερεσε και τα θεωρω παιδικες μαλακιες!συγνωμη που γινομαι σκληρη αλλα αρκετα σε χαιδεψαμε εδω μεσα!50 ευρω ρε φιλε βρες και πηγαινε σε ενα ειδικο δεν ειναι ντροπη,εκει που τα τρως σε ποτα,αξιοποιησε τα για τον εαυτο σου!εδω δεν θα σε κανει κανενας καλα!!
αυτααααα!!!και θα σε παρακαλεσω να μην ξαναγινεις τοσο προσβλητικος για τους γκει,γιατι δεν ειναι αυτο που σου προβαλλουν τα μμε,ειναι ανθρωποι αξιολογοι!!φιλια!