Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 161 FirstFirst ... 2676116124125126127128136 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Επιτελους ακουω για συναισθημα!!!!!! :D πολυ χαιρομαι!!!!
    Για το σαρκικο ομολγω ειμαι μπερδεμενος προς το παρον...αλλα το συναισθηματικο δεν παιρνει αμφιβολια... αν ηταν δλδ καποια που θα μπορουσα να αγαπησω αλλα και να ερωτευτω ειναι σιγουρα αυτη.... η πρωτη μου....και εννοω η πρωτη που βγηκαμε ραντεβου...αυτη που ειναι κολλημενη με τον μαλακα.....ειναι ψιλο αγχωτικη και μαζεμενη οπως εγω και καθε επαφη μαζι της με εξιταρει πολυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Η πρώτη σου από ποιά άποψη; Ότι της έπιασες το χεράκι και σου σηκώθηκε; Ότι φασώθηκες; Έχω λιγάκι μπερδευτεί με όλες σου τις γκόμενες.
    Anyway, αν κάποια πραγματικά θες, δεν αφήνεις υπονοούμενα, το λες. Και παίζεις ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τους όρους. Πρέπει να τους δεις μόνος σου. Απλώς να τη θες πραγματικά αυτή που κυνηγάς. Όχι second choice κτλ.
    Αν ειναι να κυνηγησω τοτε σιγουρα πρεπει να την θελω πραγματικα...αλλιως...κλαιν μαιν

Senior Member
    Καποια ναρκισιστικα καταλοιπα σε μενα πιστευω με κρατανε απο το να αφεθω..αλλα πιστευω οταν αφεθω θα φυγουν...και μετα θα καλομαθει η γρια στα συκα...αυτο για το ροζ συννεφακι που ελεγες carrie μου... πιστευω δεν ειναι μεγαλο το προβλημα... και σιγα σιγα τρωγωντας θα ερθει και η ορεξη...γενικα ειμαι ατομο που θελει χρονο...αλλα οταν παρω μπρος τα κανω ολα αμεσως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Εχω να ρωτησω κατι αλλο... και παραλληλα να κανω μια σημειωση... Σε μενα η οπτικη εντυπωση δεν εχει να κανει με την ελξη...και εξηγουμαι... οταν ειδα για πρωτη φορα την μικρη επειδη τα ειχε πεταξει μου αρεσε... αλλα οταν φασωθηκαμε ημουν ουτε κρυο ουτε ζεστη... οταν ειδα πρωτη φορα την αλλη που ηταν σεμνα ντυμενη δεν με ερεθισε αλλα κατι με τραβηξε κοντα της... κι οταν βγηκαμε πρωτη φορα μονο το γεγονος οτι βρισκομουν διπλα της με ερεθιζε... και γενικα διεγνωσα φοβερη χημεια... χωρις ομως οπτικα να ειναι προκλητικη... (βεβαια εχει σωματαρα αλλα δεν φαινοταν) αρα λοιπον σιγουρα 100% δεν μπορεις να ξερεις πως θα δεσεις...ασχετα αν εμφανισιακα μια ειναι κοπελαρα...μπορει αργοτερα να ειναι ξενερωτη τελειως...

οσοι εχετε εμπειρια στο σεξ (αντρες) το χετε νιωσει?
    υπηρχε ενα ποπ (χαζο)τραγουδακι παλια που ειχε εναν στιχο :"πολυ μιλας, λιγο φιλας"...
    αμαν βρε τζιμ! αμαν καμαρι μου!!!!
    δεν εχεις βαρεθει να το λιβανιζεις 126 σελιδες ?????
    αν ειναι να ..μησεις με την ευκη μας!!! αλλιως πανε για ψαρεμα και το ξανασκεφτεσαι οταν σου ρθει η διαθεση!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπηρχε ενα ποπ (χαζο)τραγουδακι παλια που ειχε εναν στιχο :"πολυ μιλας, λιγο φιλας"...
    αμαν βρε τζιμ! αμαν καμαρι μου!!!!
    δεν εχεις βαρεθει να το λιβανιζεις 126 σελιδες ?????
    αν ειναι να ..μησεις με την ευκη μας!!! αλλιως πανε για ψαρεμα και το ξανασκεφτεσαι οταν σου ρθει η διαθεση!!!!
    Εσυ πιστευεις οτι καθομαι εδω μεσα για να κανω χαβαλε?

Προσπαθω να καταλαβω τι διαολο μου συμβαινει...συντομα θα χω την οικονομικη δυνατοτητα να το ψαξω με ειδικο αλλα εκτος απο κανα 2 καλους φιλους και το ιντερνετ δεν εχω αλλο τροπο να τα βγαζω απο μεσα μου... Τι αλλο θες να σου πω... επισης οταν ειμαι σε συγχιση οπως τωρα, μιλαω πολυ...και μετα νιωθω μαλακας παρλαπιπας...

Ηρθα σε αυτον το κοσμο με τα καλα μου και τα στραβα μου... βαρεθηκα και σιχαθηκα να ντρεπομαι για μενα οκ? Οκ μιλαω πολυ...οκ ειμαι αναποφασιστος...και κουτοπονηρος βλακας βολεψακιας που κλαιγεται ενω βαριεται να κανει οτιδηποτε...που σε μικρη ηλικια καβαλισε τον πατερα του και τον εκανε οτι ηθελε...κι αυτος ο ηλιθιος αντι να μου αστραψει πεντε μπατσες και να με ισιωσει καθισε κι εκανε τον μαλακα...γιατι ειναι κι αυτος παθητικος ηλιθιος σαν κι εμενα....αυτα λοιπον τα ολιγα... μην μου λες λοιπον εμενα πως μιλαω πολυ γιατι δεν ξερεις τι κρυβω μεσα μου οκ?

Παλιοτερα δεν με επαιρνε στα σοβαρα κανενας... και τα καραγκιοζιλικια που εκανα κανεις ποτε δεν καταλαβε οτι τα εκανα γιατι μεσα μου πονουσα... παντα πονουσα... μονο στο φαγητο και τον χαβαλε εβρισκα καταφυγιο... τα ξερατε αυτα?? Ενα ευαισθητο κακομαθημενο πουστρακι ημουνα και ειμαι... και αν δεν αλλαξω δεν ξερω τι θα απογινω... ενα γκρινιαρικο κακομαθημενο μπασταρδακι που επιανε τις πουτσες απο τα αλλα αγορακια...αυτο ημουνα... και που καμια κοπελα δεν γυριζε να το κοιταξει γιατι ηταν χοντρος και δεν επαιζε μπαλα σαν τα αλλα τα παιδακια.... υπαρχει διεξοδος απο αυτον το γολγοθα?? εγω ξερω μια αλλα δεν στην λεω δεν στην λεω..... ;)
    Last edited by jimmaster; 17-02-2011 at 21:36.

Senior Member
    (από κάποιον που ο πατέρας του, του άστραψε δύο τρεις μεταφορικές μπάτσες σε τρυφερή ηλικία) δεν νομίζω ότι στο λέει από κακό.

Senior Member
    (από κάποιον που ο πατέρας του, του άστρεψε δύο τρεις μεταφορικές μπάτσες σε τρυφερή ηλικία) δεν νομίζω ότι στο λέει από κακό.
    Eιμαι καμμενο χαρτι μην ασχολεισαι μαζι μου... παντα αυτα κανω και μετα κλαψουριζω γιατι δεν μου μιλανε...δεν με παιζουνε..κτλ κτλ... μου αξιζει να με παρατησετε ολοι για να μαθω...γιατι σας εχω ζαλισει τα αρχιδια με τις γκρινιες μου και δεν εχω βοηθησει ποτε...ξερεις γιατι? γιατι με νοιαζει η παρταρα μου μονο... και το σιχαινομαι αυτο... σιχαινομαι το μυαλο που εχω, την εμφανιση, ολα...τη ζωη μου τη σιχαινομαι...ειμαι μια σιχαμερη πουσταρα και τπτ αλλο...

Senior Member
    (από κάποιον που ο πατέρας του, του άστραψε δύο τρεις μεταφορικές μπάτσες σε τρυφερή ηλικία) δεν νομίζω ότι στο λέει από κακό.
    τυχερε... εχω ενα ξαδερφο συνομηλικο που ο πατερας του ηταν πολυ αυστηρος...αποτελεσμα...αυτο ς ειναι τωρα παντρεμενος, ερωτευμενος και ευτυχισμενος και παρολο που περασε φτωχα παιδικα χρονια, ποτε δεν παραπονεθηκε, ποτε δεν πληγωσε τον πατερα του και παντα ηταν χαορυμενος...εγω τα χα ολα και ηθελα κι αλλα...γιαυτο τωρα υποφερω... γιατι ειμαι ενα αχορταγο κακομαθημενο παιδακι που εχει χασει την μπαλα...την επαφη με την πραγματικοτητα και που μεχρι τα 24 χρονια βυζαινε το δαχτυλο του κυριολεκτικα και μεχρι τωρα μεταφορικα...

Senior Member
    Καλά. Πες μας τι φώναζε η κοπελιά όταν την εμ.. γουπς και τα λέμε μετά :)

jimmaster σβησε τα μηνυματα σου εχει γεμισει ο καδος σου και δεν μπορει να σου στελει u2u

Senior Member
    Γιατι ρε τζιμ τα βαζεις τοσο με τον εαυτο σου? Οταν ησουν παιδακι δεν ηξερες, δε μπορουσες να παρεις τη σωστη αποφαση για το τι στρατηγικη επιβιωσης θα ακολουθησεις! Αυτα εξαρτηθηκαν απο τους γονεις σου κι απο τον χαρακτηρα σου, και κανενα παιδι δε φταιει για τπτ! Να το θυμασαι!

Senior Member
    Γιατι ρε τζιμ τα βαζεις τοσο με τον εαυτο σου? Οταν ησουν παιδακι δεν ηξερες, δε μπορουσες να παρεις τη σωστη αποφαση για το τι στρατηγικη επιβιωσης θα ακολουθησεις! Αυτα εξαρτηθηκαν απο τους γονεις σου κι απο τον χαρακτηρα σου, και κανενα παιδι δε φταιει για τπτ! Να το θυμασαι!
    Ειμαι παλιανθρωπος και δεν μου αξιζει να ζω...και κωλοπαιδο ημουνα.. ενας παλιανθρωπος τπτ αλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by velout View Post
    jimmaster σβησε τα μηνυματα σου εχει γεμισει ο καδος σου και δεν μπορει να σου στελει u2u
    οκ............

Senior Member
    και κανενα παιδι δε φταιει για τπτ! Να το θυμασαι!
    αυτο πες στην μαλακω τη μανα μου που με κατηγορουσε για τα παντα....χωρις να παιρνει πρεφα τα ψυχολογικα και την ανωριμοτητα της