Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 161 FirstFirst ... 4393133141142143144145153 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 2414
    Senior Member
    Tirogaridaki ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Εχεις δικιο απλα στη φαση που ειμαι χρειαζομαι επαγγελματικη υποστηριξη για να συνελθω. Κι εσυ παντρεμενη? Να υποθεσω παιζει να σαι και μικροτερη απο μενα :)

Ρειν οντος μεχρι και σημερα βρισκομαι αναμεσα στις διαφωνιες τους και φανταζομαι ενας διχασμος που νιωθω προερχεται απο κει. Βλεπεις σαν παιδακι ημουν καλο και εξυπνο και πραγματικα ρουφουσα γνωση απο παντου. Αποτι φαινεται μαλλον κοπιαρα την συμπεριφορα τους και μου βγηκε σε αναποφασηστικοτητα και συμπεριφορα των ακρων. Βασικα χρειαζομαι υποστηριξη και ψυχοθεραπεια... Ααα και διακοπες καμια εβδομαδα μακρια απ τον κοσμο...

Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καθομαι και παρατηρω συνηθως κοπελες αρκετα μικροτερες να με τσεκαρουν και σκεφτομαι οτι ειμαι τσαμπα μαγκας... Οκ ρε μαγκα τωρα αδυνατισες, ασκεις και μια γοητεια λογω ηλικιας ε και? Στις μικρες το παιζεις μαγκας? Οταν ησουν 20 σε κοιταζαν οι 20αρες? Οχι βεβαια!! Τωρα τι το παιζεις? Κι ετσι ειναι! Ο θρασυδειλος ειναι τσαμπα μαγκας και τα βαζει με τους αδυναμους.
    σε κοιτούν οι κοπέλες και εσύ με την μια σκέπτεσαι ότι χειρότερο για τον εαυτό σου..
    δεν καταλαβαίνεις που είναι το πρόβλημα?

Member
    Quote Originally Posted by tirogaridaki View Post
    Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Εχεις πειστεί πως δεν αξίζεις τίποτα..πως δεν είσαι άξιος για τίποτα. Δεν μπορεί επειδή δεν έχεις κάνει σεξ να θεωρείς τον εαυτό σου ένα μηδενικό. Και να σου πω κάτι πολύ προσωπικο; κι εγώ ερεθιζομαι αν δω γυναικα να τριβεται..τι σημαίνει οτι είμαι λεσβια; χαλάρωσε αγόρι μου.. εχεις μεινει στη φάση της εφηβείας όσον αφορα τον σεξουαλικό τομέα ..θυμάμαι κάπως έτσι ένιωθα όσο ήμουν μονη μου στο δωμάτιο. Πρέπει να απενεχοποιησεις λιγο τον εαυτο σου κ να μην νιώθεις ενοχες για το κάθε τι..είσαι μιαχαρα απλώς δεν έχεις κάνει σεξ εξαιτίας του μυαλου σου..όχι του σώματός σου!!!! Εχω ξάδερφο παχυ..πολύ παχυ και μαλλιαρο ροκα! Σε πληροφορώ είναι πρώτη μουρη στο σχολείο και με κοπέλα!! Νιώθει θεος και το πιστευουν κ οι γυναικες!!Το πρόβλημά σου είναι εγκεφαλικό..όχι σωματικο!
    Συμφωνώ απόλυτα με το tirogaridaki.Τελικά εντοπίζουμε που είναι το πρόβλημα...το μυαλό.

Member
    Καμια φορα με πιανει πανικος να σκεφτομαι οτι ηδη εχω μεγαλωσει και πως δεν ξερω ακομα ποσα χρονια θα μου παρει ολα αυτα να τα ξεπερασω... Πραγματικα φοβαμαι πολυ για μενα ωρες ωρες... Στον προσωπικο τομεα ειμαι πισω, στον επαγγελματικο ακομα πιο πισω, στην ωριμοτητα πισω... Εχω ακομα παιδικες ευαισθησιες και μεσα σε ολα εχω προβληματικη οικογενεια και ειμαι και μπατιρης... Ειμαι αγχωτικος και με διακρινει παθητικοτητα και απαισιοδοξια και προχθες ανακαλυψα πως ειμαι και δειλος αλλα και παρθενος βεβαια! Αυτο που το πας? Πως να με αγαπησω μετα? Πως να απενοχοποιησω τον εαυτο μου? Πες στον ξαδερφο σου να μην παιρνει πολυ αερα γιατι μια αποτυχια μπορει να του γκρεμισει την αυτοπεποιθηση τραγικα... Μην ξεχνας την ιστορια με τον δαιδαλο και τον ικαρο οπου ο πιο υπεροπτης απ τους δυο τελικα γκρεμοτσακιστηκε!
    Σου λέει ο φίλος μας μια περίπτωση του ξαδερφου του και εσύ αμέσως σκέπτεσαι την χειρότερη περίπτωση αντί να πεις ναι μπορώ να τα καταφέρω...Jim Πρέπει να δουλέψεις τον εαυτό σου στο να μην σκέπτεται διαρκώς τα χειρότερα...
    Βέβαια εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και μας λές ότι έχεις κανει μεγάλη προοδο οπότε χαιρόμαστε γιαυτό.Προσπάθησε τώρα να αποβαλεις όλα τα αρνητικά του παρελθόντος και να κάνεις μια καινούργια αρχή απο δω και πέρα..

Member
    ασε που σε κουβεντα περι αυτου δε θα ξερουν τι να πουν...θα απαντησουν το εξης ηλιθιο: ειχες τα παντα...δεν σου λειψε τπτ...μα αυτο ειναι το θεμα γαμωτη μου!!! Αμα δεν σου λειψει πως θα μαθεις να αγωνιζεσαι να το αποκτησεις...πραγματικα τα παιδια που μεγαλωσαν με αυστηρο πατερα κατα κανονα γινανε καλυτεροι ανθρωποι, πιο σταθεροι και δημιουργικοι αλλα πανω απο ολα πιο ισορροπημενοι....κι οταν λεω αυστηρο πατερα εννοω με αιτια αυστηροτητας την αγαπη και το ενδιαφερον για τα παιδια...οχι τα προσωπικα του κομπλεξ...εκει αλλαζει... αυστηροτητα για το καλο των παιδιων...εγω αμα ποτε μου αποκτησω παιδι θα μαι πολυ αυστηρος και δικαιος...το καλοκαιρακι δουλιτσα...για το χαρτζιλικι... γυμναστικη απο νωρις και πανω απ ολα επαγγελματικα θα παρατηρησω να δω τι πραγματικα του αρεσει να κανει και οχι τι λεει η αγορα, η κοινωνια, ο διαβολος, ο τριβολος....τι λεει η καρδουλα του πανω απο κανοντας σαφες οτι αν χρειαστουν θυσιες θα τις αναλαβει μονο του...δουλεια μαζι με σπουδες? αν το απαιτει η κατασταση ναι.... εκανες μαλακια? θα τιμωρηθεις! κλαψουρισματα δεν περνανε...τελεσιγραφο στην γυναικα μου "οχι καβγαδες μπροστα στο παιδι! για κανενα λογο" οταν περασουν τα χρονια θα μας ευχαριστει....εγω δεν ειχα τπτ απο ολα αυτα φιλε αλεξανδρε...
    Αφού όπως λες ο πατέρας σου θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός και καταλαβαίνεις το λάθος του τώρα θα σου άρεσε να σου πει "σήκω και πήγαινε να μείνεις μόνος σου αρκετά σε τάισα?"?. Τι θα έκανες αν σου συμπεριφερόταν έτσι?θα σου άρεσε?Και αν θα σου άρεσε γιατί δεν φεύγεις πριν γίνει αυτό?

Member

Smile

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Λάμβανες δλδ διαφορετικά μηνύματα από τον αγχώδη πατέρα και από την αυστηρή μητέρα σου. Ο ένας σε δίδασκε στην υποχώρηση και ο άλλος στον έλεγχο? Κάτι τέτοιο? Ίσως λοιπόν λόγω των γονεικών αντιφατικών στυλ διαπαιδαγώγησης, να μην έμαθες να βρίσκεις τον μεσαίο χώρο στις αντιδράσεις σου, όχι των άκρων.Η γκάμα των αντιδράσεών σου δεν περιλαμβάνει παρά τα δύο άκρα, οπότε εφορμάς έχοντας υπερυψηλά στάνταρντς που σε αγχώνουν και μετά υποχωρείς σύμφωνα με το πρότυπό σου. Έλεγχος(από τη μαμά), υποχώρηση(από το μπαμπά). Τι κάνεις λοιπόν? Μπαίνεις στο παιχνίδι των επαφών σου με τον εκάστοτε σεξουαλικό παρτενέρ, με την πιεστική ανάγκη απόδειξης και επιβεβαίωσης, τρέχεις γρήγορα για να "γεμίσεις" αυτό το κενό και έρχεσαι ο ίδιος και υποχωρείς, σύμφωνα με το πατρικό μοντέλο αντιμετώπισης κάθε κρίσης.

Πρόσεξε δλδ και πώς μιλάς για τον εαυτό σου, πριν ανέφερες πως είσαι για άγαλμα. Άλλες πως είσαι για πέταμα. Και το άγαλμα και το πέταμα, είναι άκρα. Είτε δειλός είτε αρχηγός. Ποιος μπορεί να είναι ένας μεσαίος χώρος ανάμεσα στις δύο κρίσεις σου για σένα? Δεν μπορείς να μην είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά κάτι ανάμεσα στα δύο?
    Όσο για τα στερεότυπα που έχεις σχετικά με τον ανδρισμό και το τι σημαίνει αυτός, πάλι θα μπορούσες να κρατάς ένα μικρότερο καλάθι, ώστε να μην σε βάζουν οι πεποιθήσεις αυτές μέσα σε καλούπια που να σε πιέζουν να ταυτίζεσαι με ακραίες απόψεις πάνω στο περιεχόμενο των συμπεριφορών του φύλου σου. Έχεις ταυτίσει τον ανδρισμό με βαρβατίλα, και αποδόσεις/αποδείξεις σεξουαλικότητας στρατηγού και αυτές σου οι επιταγές ξεχρεώνονται μετά με αποτυχίες και υπαναχωρήσεις, οπότε σε κρίνεις ξανά υπεραυστηρά και δώστου. Συμφωνώ δλδ με tirogaridaki, κι εγώ αυτό νομίζω πως κάνεις. Τρέχεις πίσω από δικές σου κατασκευές, διδαγμένες από το περιβάλλον σου, δίχως να τις εξετάζεις με μια πιο ισορροπημένη ματιά.

Καλή σου μέρα.
    Γενικά χωρίς να επαναλαμβάνω και εγώ συμφωνώ απόλυτα με όσα έχει πει ο rainandwind και to tirogaridaki...οι συμβουλές των παιδιών είναι απίστευτες...

Senior Member
    Oxι παλιοτερα επαιζε ρολο και η εμφανιση και το παχος. Δεν μου αρεσε καθολου το σωμα μου και ντρεπομουν να το δειξω και επισης πιστευα οτι αποκλειεται καποια να ενδιαφερθει πραγματικα για μενα. Τωρα ευτυχως το χω ξεπερασει.

Ναομι τωρα το να μου πει φυγε απ το σπιτι ειναι αδυνατον γιατι θα πεθανω στην πεινα. Δεν εχω που να παω! Ουτε λεφτα! Θα μπορουσε ομως να με εισαγει στην παραγωγη με πιο ωραιο τροπο, αν ειχε λιγο μυαλο βεβαια... Οταν ημουν γυμνασιο τα καλοκαιρια που καθομουνα να με εβαζε σε ενα καφε φιλικου προσωπου εκει που καναμε διακοπες να βγαζω χαρτζιλικι και να μαθαινω. Κι αν μου τελειωνε να μην δινε παραπανω. Ετσι θα μαθαινα και την διαχειριση. Ενα απλο παραδειγμα ηταν... Τωρα θα φυγω δεν θα κατσω σπιτι αλλα βλεπεις ειναι και η συγκυρια δυσκολη. Εχω τα δικα μου ειναι και η περιοδος δυσκολη.... Γενικως η ζωη μου πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο... Περιμενω να δω αν παει πιο χαμηλα

Senior Member
    Τα παιδια ναομι καλα τα λενε αλλα χρειαζονται δρασεις απο μενα... Και δρασεις κανω αλλα μερικες φορες πισωγυριζω λιγο... Οπως τωρα που μαλωσα με τους μαλακες κι ειμαι ακομα συγχισμενος...αισθανομαι και την καταθλιψη να γυρναει και τρομαζω λιγο. Περασα και συνεντευξεις για δουλειες κι ειχα ελπιδες αλλα τπτ. Ξενερωσα κι απο κει...

Θα συνεχισω ομως να παλευω... Απ αυτον τον κοσμο θα περασω μονο μια φορα και απο δω και περα μου αξιζει να μαι χαρουμενος. Ηδη εχασα τα καλυτερα. Μην χασω κι αλλα... Δεν εχω και τα κοτσια να αυτοκτονησω οποτε θα υποφερω μια ζωη

Member
    Τα παιδια ναομι καλα τα λενε αλλα χρειαζονται δρασεις απο μενα... Και δρασεις κανω αλλα μερικες φορες πισωγυριζω λιγο... Οπως τωρα που μαλωσα με τους μαλακες κι ειμαι ακομα συγχισμενος...αισθανομαι και την καταθλιψη να γυρναει και τρομαζω λιγο. Περασα και συνεντευξεις για δουλειες κι ειχα ελπιδες αλλα τπτ. Ξενερωσα κι απο κει...

Θα συνεχισω ομως να παλευω... Απ αυτον τον κοσμο θα περασω μονο μια φορα και απο δω και περα μου αξιζει να μαι χαρουμενος. Ηδη εχασα τα καλυτερα. Μην χασω κι αλλα... Δεν εχω και τα κοτσια να αυτοκτονησω οποτε θα υποφερω μια ζωη
    Συνέχισε τις προσπάθειες jIM.Μην τα παρατάς.... Το ξέρω ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλα πιστεύω ότι μετά απο όσα δύσκολα έχεις περάσει αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου απο κει και ύστερα μόνο ευτυχισμένες στιγμές θα έχεις.Γιατί η ζωή είναι μια ρόδα και γυρίζει..Πολύ Παλιά είχα ακούσει κάποιον συμμαθητή μου να λέει ότι δεν έχει κανένα παράπονο απο τη ζωή και μου ακουγόταν τόσο παράξενο και έλεγα πως γίνεται και εγώ είμαι τόσο χάλια....?βέβαια και εγώ είχα γονείς που δεν μου είχαν στερήσει τίποτα και όσο ζω θα τους αγαπώ και μακαρι να καταφέρω να τους ανταποδώσω το 1/3 απο όσα έχουν κάνει για μένα και τον άδερφο μου... :-(
    Βέβαια είναι αχαριστία να έχουμε την υγεία μας και να αισθανόμαστε δυστυχισμένοι.Αμαρία τέλος. πρεπει να φτάσουμε στο σημείο να την χάσουμε για να βάλουμε μυαλό? και προς θεού μην ξανασκεφτείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Προσωπικά μόνο μια φορά μου έχει συμβεί αυτό σε ένα κλαμπάκι που είχα πάει τουαλέτα και γύρισα κι ήταν ένας τζον τραβόλτα που χόρευε μπροστά της παρά του ότι του είχε δείξει ότι ενοχλείται. Εκεί πήγε να παιχτεί ξύλο αλλά τελικά δεν παίχτηκε.
    Για να ελαφρυνουμε το κλιμα δε λεμε τι μαλακιες μας εχουν συμβει με πεφτουλες? :p
    Λοιπον μια φορα εμενα ενω συνοδευομουν ενας μαλακας μου εστειλε σφηνακι! (παραλιγο να πεσει ξυλο, το γλιτωσαμε). Μια δευτερη ενω ημουν αγκαλια με τον φιλο μου σε τραπεζακι σε ενα ησυχο μπαρακι, ηταν ενας μοναχικος με πορτοκαλι πουκαμισο και ασπρη καλτσα στο μπαρ, ο οποιος γυρναει, κοιταει προς το τραπεζακι μας και λεει δυνατα (μονος του) "ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!! ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!!!" Πηγε τουαλετα, γυρισε, και μετα απο δεκα λεπτα επειδη φανταστηκε οτι εγω ο μπουφος δεν ειχα καταλαβει οτι απευθυνοταν σε μενα, επανελαβε ξανα το διο σκηνικο με το συλλαβιστο δυνατο ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!! χαχαχαχαχα
    Μια αλλη φορα ημουν με 3 φιλες μου σε ενα μπαρ, και κατσαμε κανα διωρακι γελαγαμε και χορευαμε. Απο τις 2 ωρες την 1 ωρα και 50 λεπτα ειχα εναν τυπο σε αποσταση λιγοτερου απο μετρου (δεν ηταν πιτα το μπαρακι ειχε χωρο) να ειναι γυρισμενος ακριβως πανω μου και να με κοιταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τι πλατη του ειχα γυρισμενη, τι θεση αλλαζα, δεν χαμπαριαζε απολυτως τιποτα!!!

Senior Member
    Με δουλευεις? Εγω εχω παει σε ειδικο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ! Τιποτα δεν εγινε! Ξερεις γιατι? Γιατι δεν ηθελα να γινει! Τωρα που θελω τα κανω και μονος μου...πιο σιγανα αλλα τα κανω!!!
    Εχεις εν μερει δικιο, αλλα να ξερεις ότι αμα εισαι ανοιχτος και προθυμος να δεχτεις βοηθεια ο ψυχολογος πραγματικα θα σε βοηθησει ακόμα και την πρωτη φορα που θα πας (εκτος κι αν ειναι πια τοσο αχρηστος). Οποτε και η μια φορα κατι θα σου δωσει! Μιλαω εκ πειρας!

Senior Member
    Επισης παιζω μουσικη εδω και μια βδομαδα σε μπαρακι του βολου και σιγα σιγα θα βγαζω και χρηματα ως μουσικος...ποιος εγω..
    Τελεια!!!!!!!!!!! Αμα ανεβω Βολο θα ερθω να σε ακουσω!!!!! :P Τρελαινομαι για μουσικη, ειδικα να την ακουω live, και πρωτιστως τρελαινομαι για κιθαρεςςςςςςςςςςςςςςςς ακουστικες ηλεκτρικες τα πανταααααααα!!!!!!

Senior Member
    Η σεξουαλικη αφυπνιση γινεται στην εφηβεια...συνηθως και στην εφηβεια συνηθως ο ανθρωπος ψαχνει την ταυτοτητα του... Εγω την περασα ολη να αγχωνομαι για τα μαθηματα, τα λεφτα τις οικογενειας! Την γαμημενη την σκατομιζερια της γαμημενης οικογενειας μου! Κτλ κτλ! Ναι ως εφηβος δεν ειχα ποτε μου ορμες με κοπελες! Δεν ειχα ορμες γενικα! Παρε ολα τα τωρινα αρνητικα μου, πολλαπλασιασε τα με το 1000 και ισως παρεις μια μυρωδια! Δεν θελω θυμαμαι τα χρονια μου απο τα 12-13 μεχρι τωρα... Μιλαμε για 13-14 χρονια αγνης καταθλιψης, μιζεριας και αγχους, ανωριμοτητας και στενοχωριας...
    Μια μεγαλη αγκαλια ΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Senior Member
    Καθομαι και παρατηρω συνηθως κοπελες αρκετα μικροτερες να με τσεκαρουν και σκεφτομαι οτι ειμαι τσαμπα μαγκας... Οκ ρε μαγκα τωρα αδυνατισες, ασκεις και μια γοητεια λογω ηλικιας ε και? Στις μικρες το παιζεις μαγκας? Οταν ησουν 20 σε κοιταζαν οι 20αρες? Οχι βεβαια!! Τωρα τι το παιζεις? Κι ετσι ειναι! Ο θρασυδειλος ειναι τσαμπα μαγκας και τα βαζει με τους αδυναμους.
    Εισαι πολυ πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου.. Αγαπησε τον λιγο.. Εμενα μου φαινεσαι αξαγαπητος! Eλα δε θα θελει και μεγαλη προσπαθεια! :) Δως του αφεση αμαρτιων, δωστου το δικαιωμα να μην ειναι τελειος. Αναγνωρισε του τα καλα του και μην ψαχνεις συνεχως τα στραβα του. Οπως στην κοπελιτσα που σαρεσει.. θα της φεροσουν ετσι οπως φερεσαι στον εαυτο σου??? θα ηθελες αυτη να ειναι ετσι με τον εαυτο της?? Δεν εχει σημασια τι εχεις κανει, υπηρχαν λογοι, σταματα να καταδικαζεις τον εαυτο σου. καλα εκανες και δεν επαιξες ξυλο, εμενα προσωπικα ετσι και επαιζε ο φιλςο μου ξυλο δε θα μου αρεσε καθολου, δε θα μπορουσα να εμπιστευτω τον χαρακτηρα του και τα νευρα του, κι αυτο το εχω ακουσει και απο φιλες μου. Οταν κιολας ειχες αδικο, τι ξυλο να παιξεις? Χαζος εισαι? Οχι! Και το εχεις αποδειξει!

Senior Member
    Δεν μου μαθανε ποτε την πειθαρχια (η μανα μου ηταν αυστηρη αλλα ο πατερας μου με κακομαθαινε πολυ...μετα μεγαλωσε κιολας κι ειχε αγχη οικονομικα, τον πιασανε και κρισεις πανικου απο οτι εμαθα μετα και το ριξε στα χαπια (tavor) με συνταγη γιατρου μεν αλλα πλεον εχει γινει συνηθεια να τα παιρνει και μου ηταν πιο ευκολο ως παιδι να τον κανω οτι θελω..κι οσο πλησιαζουμε στο τωρα τοσο πιο ραμολι γινεται και ψυχολγικα και σωματικα...ουσιαστικα πλεον ειναι υπερηλικας οποτε ο θανατος του δεν θα αργησει και θα επωμιστω μια ακομα πληγη που αλλα παιδια που τα καναν οι πατεραδες μικροι θα αργησουν να το ζησουν)...αλλα κυριως η πειθαρψια ειναι το μοναδικο μου προβλημα...ολα τα αλλα ερχονται...με πειθαρχια μαθαινεις να μην τρως πολυ, να κανεις υπομονη, να μην στενοχωριεσαι ευκολα αλλα πανω απ ολα να κοιτας το φεγγαρι και οχι το δαχτυλο... αυτο αναγκαστηκα να το μαθω μονος μου... αλλα εχω κενα... πχ...με τα παιδια που τα εβρισα...(κατι για το οποιο αισθανομαι τωρα τρομερες τυψεις και δεν μπορω να κοιμηθω) θα πρεπε απο ευθιξια τουλαχιστον να παω να ζητησω μια τελευταια συγνωμη...αλλα δεν καταφερα να χειριστω την κατασταση...το εβαλα στα ποδια... ε αν ετρωγα και καμια δεν θα μου αξιζε? Και εκτος αυτου το θεμα ειναι οτι εκανα τη μαλακια και καταφερα να βγω λαδι... οκ ανεχτηκα προσβολλες, εφαγα και μια μπατσα... αλλα μεσα μου γιατι πιστευω οτι δεν φτανουν??? Γιατι δεν μπορω να συγχωρησω εμενα και την αδυναμια που εδειξα εκεινη τη στιγμη... η ελλειψη πειθαρχιας που λεγαμε.... ελπιζω παντως να τσακιστουνε να φυγουνε (απο οτι ειπε ενας ηρθανε για 5 μερες) γιατι εχω τρομερα νευρα και τυψεις ταυτοχρονα αλλα και το οτι τριγυρνανε στην πολη μου προκαλει αγχος....οκ σε εβρισα, βρισε με...πρεπει να σκοτωθουμε σωνει και καλα...?? Δεν ημουν νηφαλιος οποτε δεν φερω πληρη ευθυνη... μου ξεφυγε... νηφαλιος δεν θα το κανα ποτε...υποφερω πολυ τελευταια και μου βγαινει σε ξεσπασμα προς οπου να ναι...πιεζομαι συνεχως να ξεχναω τα δικα μου αλλα μου χουν πεσει μαζεμενα και κοντευω να τρελαθω... κι ολα αυτα αλεξανδρε ειναι εν μερει στοιχεια της διαπαιδαγωγησης που δεν τα ελαβα και αναγκαζομαι να τα ανακαλυψω τωρα...γιατι οντος πραγματικα τωρα σιγα σιγα ψηνομαι και γινομαι και αντρας και ενηλικος. μεχρι τωρα ημουν μπεμπης... και με την κακη εννοια... ειναι συγκεκριμενα πραγματα για τα οποια τους κατηγορω αλεξανδρε...αλλα αυτα τα συγκεκριμενα τελικα ειναι πολυ πιο καθοριστικα απ οτι οι ιδιοι πιστευουν...ασε που σε κουβεντα περι αυτου δε θα ξερουν τι να πουν...θα απαντησουν το εξης ηλιθιο: ειχες τα παντα...δεν σου λειψε τπτ...μα αυτο ειναι το θεμα γαμωτη μου!!! Αμα δεν σου λειψει πως θα μαθεις να αγωνιζεσαι να το αποκτησεις...πραγματικα τα παιδια που μεγαλωσαν με αυστηρο πατερα κατα κανονα γινανε καλυτεροι ανθρωποι, πιο σταθεροι και δημιουργικοι αλλα πανω απο ολα πιο ισορροπημενοι....κι οταν λεω αυστηρο πατερα εννοω με αιτια αυστηροτητας την αγαπη και το ενδιαφερον για τα παιδια...οχι τα προσωπικα του κομπλεξ...εκει αλλαζει... αυστηροτητα για το καλο των παιδιων...εγω αμα ποτε μου αποκτησω παιδι θα μαι πολυ αυστηρος και δικαιος...το καλοκαιρακι δουλιτσα...για το χαρτζιλικι... γυμναστικη απο νωρις και πανω απ ολα επαγγελματικα θα παρατηρησω να δω τι πραγματικα του αρεσει να κανει και οχι τι λεει η αγορα, η κοινωνια, ο διαβολος, ο τριβολος....τι λεει η καρδουλα του πανω απο κανοντας σαφες οτι αν χρειαστουν θυσιες θα τις αναλαβει μονο του...δουλεια μαζι με σπουδες? αν το απαιτει η κατασταση ναι.... εκανες μαλακια? θα τιμωρηθεις! κλαψουρισματα δεν περνανε...τελεσιγραφο στην γυναικα μου "οχι καβγαδες μπροστα στο παιδι! για κανενα λογο" οταν περασουν τα χρονια θα μας ευχαριστει....εγω δεν ειχα τπτ απο ολα αυτα φιλε αλεξανδρε...

Οσο για το γκομενιαρης, και για μενα πιστευω πως οταν παρω το κολαι θα παρω φορα....αλλα το θεμα ειναι οτι σιγα σιγα αλλοι κοιταν να σοβαρευτουν ενω εγω να ξεκινησω...καταλαβες? με εχει παει πισω συνολικα παρα πολυ...αν παντρευτω θα παντρευτω μεγαλος...και παει λεγοντας... δεν θα κανω παιδια νεος (που ειναι το καλυτερο για μενα) και η αλυσιδωτη αντιδραση συνεχιζεται.... παει μακρια το ποσο με επηρεασε η σταση αυτη του πατερα μου...ξερω πως ειχε πολυ αυστηρο και αυταρχικο πατερα...ο παππους μου ηταν πολυ σκληρος...τον θυμαμαι λιγο...αλλα δεν σημαινει πως το να πας στην αλλη ακρη ειναι η λυση...απ την αλλη λογω ξενης χωρας περνουσα πολυ χρονο με τη μανα μου κι ετσι υιοθετησα πολλες "θυληκες" συμπεριφορες...οχι οτι εκανα κοριτσιστικα πραγματα...ποτε δεν με συγκινησαν...αλλα να το οτι ειμαι ευαισθητος πχ πιστευω οφειλεται εκει...ηταν στραβο το κλιμα, το φαγε κι ο γαιδαρος...

Το σιγουρο ομως ειναι πως δεν θα μπουζουριασουμε ουτε το μηλο ουτε τους απογονους τους....και φιδια υπαρχουν παντα...το θεμα ειναι εμεις πως αντιδραμε σαυτα...

(παρενθεση: ωραια μισογυνιστικη ιστοριουλα των χριστιανων)
    ρε συ τζιμ αλλοι που μεγαλωσαν με κακοποιητικους γονεις, η χωρις γονεις, η με γονεις ναρκομανεις απορριπτικους, ή με τον εναν γονιο στη φυλακη και τον αλλο σε πανηγυρια να πουλαει ομπρελες τι να πουνε ρε αυτοι????????