Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 161 FirstFirst ... 4797137145146147148149157 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Και ευτυχως κιολας για αυτες!
    Ευτυχως για τον κοσμο.!! γιατι η αναπαραγωγη με τα τετοια επικυνδινα ειδη μονο κακο στην ανθρωποτητα θα κανει... ακου τωρα στεφανιδου...!!! κουκλαρα δεν λεω...αλλα πιο ντεκαβλε παγοκολωνα και τοσα εξωφθαλμα *******ρα σπανια βρισκεις!! και πεστε να με φατε! γιαυτη το πιστευω ακραδαντα!!!

Senior Member
    Δεν ξερω, τα τελευταια 2 χρονια που εχω γυρισει στην πολη μου και ξαναβρεθηκα με φιλες μου ακουω πολλες ιστοριες απο φιλες μου του στυλ "τα φτιαξαμε και την 1 βδομαδα ή την τριτη μερα μου ειπε οτι ηθελε το χρονο του ή μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος για μενα, ή οι φιλοι του του βαλανε λογια, ή ανεξηγητα αρχισε σιγα σιγα να κοβει, ή δεν τα φτιαξαμε γιατι δεν ειναι σε φαση για σχεση και μετα απο ενα μηνα μου ειπε οτι δε μπορει αλλο και μετα απο 3 μερες βγαινει ο κυριος για καφε με την σχεση (αυτη που δε μπορουσε να κανει)", και δεν κοιτανε χασικλες και τζιβες, κοιτανε παιδια που πανε γυμναστηριο με ωραια αμαξια και δουλειες κτλ! Αλλα παλι επιμενω και τους λεω οτι κι αυτες φταινε που παραμυθιαζονται ευκολα και κοιτανε λαθος αντρες. Οι οποιοι την εχουν καραψωνισει γαιτι θεωρουν οτι εχουν το πακετο και μπορουν αν εχουν οποια θελουν, οποτε γιατι να εχουν μονο μια? Απο την αλλη εγω εχω εντρυφησει στους χασικλες και τις τζιβες, και μπορω να πω οτι τελικα καθε κατηγορια εχει τα ρισκα της :P
    Κοιτα αν υπαρχει κοινη συναινεση κι εγω δεν θα χα προβλημα να χω παραπανω απο μια...οχι ομως στην πουστια... το χυμα δεν με πειραζει.. οσο εισαι free γιατι οχι δε καταλαβα...οχι ομως να δουλευεις τις κοπελες... αν ομως ειναι συμφωνημενο free και η αλλη κολησει τοτε εγω δεν μπορω να κανω κατι αν δεν νιωθω το ιδιο...θα μπορουσε να συμβει και σε μενα...γιαυτο ειμαστε ενηλικοι για να συζηταμε τετοια πραγματα απ την αρχη... βεβαια απ τη σφαιρα της φαντασιας μιλαω ακομα μην ξεχνιομαστε!

Senior Member
    αυτη η λογικη και ενηλικη και σωστη αντιμετωπιση που λες εσυ ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας και δεν υπαρχει εκει εξω, γιατι ολοι εχουν τα θεματα τους, και μπορει να σου λενε ξεκιναμε σχεση και να το νιωθουν, αλλα την αλλη βδομαδα να παθαινουν πανικο. Οποτε ποιον να κατηγορησεις για πουστια? Οπως ειπες κι εσυ εχουν τους λογους τους και τα θεματα τους οι ανθρωποι οταν ειναι ετσι και αυτα τα θεματα βγαινουν πανω στους αλλους..

Senior Member
    αυτη η λογικη και ενηλικη και σωστη αντιμετωπιση που λες εσυ ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας και δεν υπαρχει εκει εξω, γιατι ολοι εχουν τα θεματα τους, και μπορει να σου λενε ξεκιναμε σχεση και να το νιωθουν, αλλα την αλλη βδομαδα να παθαινουν πανικο. Οποτε ποιον να κατηγορησεις για πουστια? Οπως ειπες κι εσυ εχουν τους λογους τους και τα θεματα τους οι ανθρωποι οταν ειναι ετσι και αυτα τα θεματα βγαινουν πανω στους αλλους..
    Γι αυτο πολυ ωραια και καλα στην αρχη λες ενα "δεν ξερω πως θα παει" και ξεκινας στο χαλαρο...οπως εκανα εγω με την μικρη κι οταν την αφησα δεν ενιωσα ασχημα γιατι ημουν ειλικρινης απ την αρχη

Senior Member
    Να γραψεις βιβλιο συμπεριφορας για τους αντρες!

Banned
    ναι το εγχειριδιο πως να μην σας πλησιαζει ουτε κουνουπι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ναι το εγχειριδιο πως να μην σας πλησιαζει ουτε κουνουπι!
    Ε καλα .... αν θεωρειτε οτι εγω εχω αδικο να πατε στους εκμεταλλευτες να σας πηδανε και να σας παρατανε... το σκηνικο που ετυχε σε μενα να μου την πεσει κοπελα που της την πεφτανε και να πιω εγω τα κερασμενα ποτα απο αλλους και να καταληξουμε να φασωνομαστε στο αμαξι μου στο πρωτο ραντεβου δεν το καταφερα με καποιο συγκεκριμενο τροπο...απλα ημουν ο εαυτος μου και το κυριοτερο ειναι οτι δεν το επιδιωξα σα λιγουρης...καποιες ματιες ανταλλαξα και τπτ παραπανω...

Αλλα οκ ειπαμε... οι αλλοι, οι πεφτουλες, ξερουν καλυτερα...εγω ειμαι που δεν με πλησιαζει ουτε κουνουπι... καλως λοιπον...οτι πειτε

Senior Member
    Δηλαδη η ειλικρινης αντιμετωπιση δεν σαρεσει? Τι προτιμας? Να λενε απ την αρχη κι οι δυο απολυτοτητες που δεν ισχυουν? Πες μου γιατι ειμαι απειρος και θελω να μαθω και πεντε πραγματα απο καποια που ειχε σχεσεις... προτιμας δλδ τις μεγαλες κουβεντες που μπορει να αποδειχθουν φουσκες?

Senior Member
    Δεν το ειπα ειρωνικα! Το εννοουσα, πολυ ωραια σκεφτεσαι, αλλα εχεις περιθωρια να γινεις κι ακομα καλυτερος

Senior Member
    Δεν το ειπα ειρωνικα! Το εννοουσα, πολυ ωραια σκεφτεσαι, αλλα εχεις περιθωρια να γινεις κι ακομα καλυτερος
    Αααα... γιατι η δωρα ειρωνευτηκε και νομιζα οτι το εκανε γιατι το ελεγες κι εσυ ειρωνικα...

Senior Member
    Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο τη δουλεια που νομιζα οτι μου χαν ριξει ακυρο... ψιλοαγχωθηκα αλλα κατι γινεται τουλαχιστον

Senior Member
    Ολοι το μυαλο σας στην ειρωνεια το εχετε! Εχω κοψει να ειρωνευομαι απο το Δημοτικο, γιατι ειδα ποσο ποναγε οταν με ειρωνευονταν, και οτι φανερωνε καθαρα αδυναμια του ατομου. Ετσι συνηθως απλα λεω την αληθεια με σκληρο τροπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ξερεις κατι? Εγω και εμφανιση εχω αλλα πανω απο ολα εχω ποιοτητα σαν ανθρωπος...και τις τελευταιες μερες που αρχισα επιτελους να κινουμαι με το αλλο φυλο ολες αυτο βρηκαν πανω μου το πιο ελκυστικο...βεβαια εγω δεν το πιστευω πως η εμφανιση δεν παιζει ρολο..παιζει και παραπαιζει...αλλα μονο στην αρχη...μετα θελει αρχιδια για να διατηρησεις την φλογα... Και με τα βιωματα που εχω και την εμπειρια που χω μαζεψει κυριως στην προσπαθεια μου να ηρεμησω, οποια ερθει μαζι μου θα περασει πολυ καλα και θα νιωσει μεγαλο ερωτα! Αλλα να ξεχασει μπουρδες του τυπου: θα σε κανω βασιλισα, ο αντρας ο λεφτας, θα σε παω στη μανα μου να σε γνωρισω, θα δωσουμε λογο, θα κανουμε ναζακια κτλ... θες ερωτα και παθος θα το χεις, θες απεναντι σου ανθρωπο κι οχι απλα κρεας με πεος? κι αυτο θα το χεις... αμα διακρινω ομως πουτανουλιστικη συμπεριφορα κατρχην δεν δυναμαι να σε ερωτευτω, κατα δευτερον τρως κλωτσα και επιστεφεις απο κει πουρθες!
    και μετριοφροσύνη επίσης! :P

Member
    Μολις με πηρανε τηλεφωνο απο τη δουλεια που νομιζα οτι μου χαν ριξει ακυρο... ψιλοαγχωθηκα αλλα κατι γινεται τουλαχιστον
    αντε μακάρι όλα να πάνε καλά.Τι σου είπαν? κανονίσατε δεύτερο ρνβ?

Senior Member
    Ε καλα .... αν θεωρειτε οτι εγω εχω αδικο να πατε στους εκμεταλλευτες να σας πηδανε και να σας παρατανε... το σκηνικο που ετυχε σε μενα να μου την πεσει κοπελα που της την πεφτανε και να πιω εγω τα κερασμενα ποτα απο αλλους και να καταληξουμε να φασωνομαστε στο αμαξι μου στο πρωτο ραντεβου δεν το καταφερα με καποιο συγκεκριμενο τροπο...απλα ημουν ο εαυτος μου και το κυριοτερο ειναι οτι δεν το επιδιωξα σα λιγουρης...καποιες ματιες ανταλλαξα και τπτ παραπανω...

Αλλα οκ ειπαμε... οι αλλοι, οι πεφτουλες, ξερουν καλυτερα...εγω ειμαι που δεν με πλησιαζει ουτε κουνουπι... καλως λοιπον...οτι πειτε
    κοίτα, δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές. το ότι θεωρείς τον εαυτό σου "καλό παιδί" δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι απόψεις σου είναι και σωστές. κατά τη γνώμη μου με βάση όσα έχω διαβάσει στο θέμα πολλές απόψεις σου (πχ. το πως πρέπει να είναι ο σωστός άντρας, το πως βλέπεις το θέμα της ηλικίας κτλ κτλ) σε κάνουν πολύ δυσλειτουργικό.