Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 148 of 161 FirstFirst ... 4898138146147148149150158 ... LastLast
Results 2,206 to 2,220 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ξερεις κατι? Εγω και εμφανιση εχω αλλα πανω απο ολα εχω ποιοτητα σαν ανθρωπος...και τις τελευταιες μερες που αρχισα επιτελους να κινουμαι με το αλλο φυλο ολες αυτο βρηκαν πανω μου το πιο ελκυστικο...βεβαια εγω δεν το πιστευω πως η εμφανιση δεν παιζει ρολο..παιζει και παραπαιζει...αλλα μονο στην αρχη...μετα θελει αρχιδια για να διατηρησεις την φλογα... Και με τα βιωματα που εχω και την εμπειρια που χω μαζεψει κυριως στην προσπαθεια μου να ηρεμησω, οποια ερθει μαζι μου θα περασει πολυ καλα και θα νιωσει μεγαλο ερωτα! Αλλα να ξεχασει μπουρδες του τυπου: θα σε κανω βασιλισα, ο αντρας ο λεφτας, θα σε παω στη μανα μου να σε γνωρισω, θα δωσουμε λογο, θα κανουμε ναζακια κτλ... θες ερωτα και παθος θα το χεις, θες απεναντι σου ανθρωπο κι οχι απλα κρεας με πεος? κι αυτο θα το χεις... αμα διακρινω ομως πουτανουλιστικη συμπεριφορα κατρχην δεν δυναμαι να σε ερωτευτω, κατα δευτερον τρως κλωτσα και επιστεφεις απο κει πουρθες!
    κοιτα μονο μην της αρχισεις την μιρλα, γιατι μας βλεπω να ξημεροβραδιαζομαστε εδω μεχρι το 2040....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα μονο μην της αρχισεις την μιρλα, γιατι μας βλεπω να ξημεροβραδιαζομαστε εδω μεχρι το 2040....
    Αστειο και καλα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    και μετριοφροσύνη επίσης! :P
    Καλα μην πει καποιος μια κουβεντα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by naomi View Post
    αντε μακάρι όλα να πάνε καλά.Τι σου είπαν? κανονίσατε δεύτερο ρνβ?
    Θα μπω σε εβδομαδα προσαρμογης - γνωριμιας

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    κοίτα, δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές. το ότι θεωρείς τον εαυτό σου "καλό παιδί" δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι απόψεις σου είναι και σωστές. κατά τη γνώμη μου με βάση όσα έχω διαβάσει στο θέμα πολλές απόψεις σου (πχ. το πως πρέπει να είναι ο σωστός άντρας, το πως βλέπεις το θέμα της ηλικίας κτλ κτλ) σε κάνουν πολύ δυσλειτουργικό.
    Οι αποψεις αντικατοπτιζουν το καθε ατομο και για να εχεις αποψεις πρεπει να κανεις και θυσιες...

Senior Member
    Αστειο και καλα?
    οχι και τοσο...

Senior Member
    Γιατι ομως εχω πεσει σημερα ψυχολογικα τοσο πολυ? Ακομα και η λιμπιντο ειναι ανυπαρκτη. Εχει και αυτη την αθλια βροχη... Ξυπνησα και στις 2 το μεσημερι... Ειναι καταθλιψη λετε? Ξανακυλαω? Η δυσθυμια?

Senior Member
    Γιατι ομως εχω πεσει σημερα ψυχολογικα τοσο πολυ? Ακομα και η λιμπιντο ειναι ανυπαρκτη. Εχει και αυτη την αθλια βροχη... Ξυπνησα και στις 2 το μεσημερι... Ειναι καταθλιψη λετε? Ξανακυλαω? Η δυσθυμια?
    oχι
    ειναι ξημερωματα....
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

Banned
    Καμια σχεση με τον ΚΕΝΟ! Καμια ομως...αυτος τις βαζει ολες σε ενα τσουβαλι...εγω λεω πως υπαρχουν και οι πουτανες... Αλλα σε μενα βρισκουν μεγαλο δασκαλο...γιατι ειμαι απ τους λιγους που δεν με ελεγχει το πουλι μου!
    βασικα τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι, αφου δε μπορω να δω γενικοτερα το ανθρωπινο ειδος θετικα. αν ομως λεγωντας ολες εννοεις συγκεκριμενα τις γυναικες, τοτε να πω οτι περισσοτερο περιοριζομαι στις ελληνιδες, γιατι εφαγα αρκετα σκατα απο αυτες και ειδικα τις αθηναιες, οποτε πλεον δεν τις βλεπω καν σαν γυναικες αλλα απλα ανεγκεφαλες σκυλες! κι επειδη εχω εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, ειδικα η γαλλιδα φιλε δε συγκρινοταν με καμια επιφανειακη μπαζογκομενα απο εδω! φυσικα υπαρχουν κι εξαιρεσεις, ακομα και στο φορουμ ξεχωριζω τουλαχιστον 3 αξιολογες. αυτα κι ελπιζω οταν φτασει το θεμα σου στις 200 σελιδες να ανοιξεις επιτελους σαμπανια. καλη συνεχεια!

Member
    Ξυπνησες στις 2 το μεσημέρι γιατι μιλάς μέχρι αργά τη νυχτα!! Αναμενομενο! Εχεις πέσει ψυχολογικά γιατί δεν έχει γίνει κάτι τελευταία στη ζωή σου που θα έπρεπε να σε ανεβάσει. Εχεις κολλήσει σε ένα σκεπτικό γυρω απο το ερωτικό κομμάτι και την ψυχολογία σου, έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει ζωή εκεί εξώ και αναλωνεσαι σε αυτό.
    Βρίσκε αφορμές να βγαίνεις αποτο σπίτι..Σε αυτή την ηλικία οι ελευθεροι προτιμουν τα καφεδάκια, τις βολτες, τα γυμναστήρια, τα κλαμπς..και φυσικά οι σπουδές αν σπουδάζουν ακόμη ή η εργασία. Δες πρώτα το εργασιακό κομμάτι..έχεις δουλειά; Οχι; Να βρεις!! Τι να σε κάνει κοπέλα αν είσαι χαμενο κορμι. Ξεκινα απο κάπου. Μην μπεις στη διαδικασία να κρίνεις κι εκεί τον εαυτό σου. Βρες μια δουλειά λοιπον.
    Εκεί θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους. Διεκδίκησε να βρίσκεσαι πάντα στην παρέα τους .πχ βγαίνουν όλοι οι συνάδελφοι για καφέ;; κι εσύ μαζί! Βγαίνουν 2-3 άντρες για ποτό;; Κι εσύ μαζί! Και προσπάθησε να μην αφήνεις την άσχημη ψυχολογία σου να βγάζει προς τα έξω τον κακό σου εαυτό..Διασκέδασε. Σιγά σιγά θα γνωρίζεις όλο κ περισσότερους ανθρώπους. Θα φτιάχνει η διάθεσή σου και η όρεξη σου για ερωτισμο.
    Κι αν είναι κάποια που σου αρέσει στον εργασιακό χώρο τολμησε να πεις κάτι ώστε να σε προσέξει όπως πχ προείπα <<καλημέρα!ωω..στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!>> και απο κει και πέρα ένα χαμογελο όποτε τη βλέπεις δε βλάπτει. Κ΄απο κει κ πέρα ότι είναι να γίνει θα φανεί. Μπορεί και τίποτα..μπορεί όμως κ ραντεβου!
    Ταυτοχρονα ένα καθημερινο γυμναστήριο θα σε κρατάει όχι μονο απασχολημένο αλλά θα σε βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία σου! Δεν υπάρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικό από αυτό!!Το σώμα σου θα φτιάχνει μέρα με τη μέρα κι εσύ δε θα κάθεσαι σε ένα σπίτι να μιζεριάζεις και να κλαίγεσαι.
    Ευχομαι να ακουσεις τη συμβουλή μου..όχι για κανένα άλλο λόγο γιατί θέλω πολύ να βελτιώσεις τη δική σου ζωή..είναι κρίμα να μιζεριάζεις και να μυξοκλαις στο άνθος της ηλικίας σου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by tirogaridaki View Post
    Ξυπνησες στις 2 το μεσημέρι γιατι μιλάς μέχρι αργά τη νυχτα!! Αναμενομενο! Εχεις πέσει ψυχολογικά γιατί δεν έχει γίνει κάτι τελευταία στη ζωή σου που θα έπρεπε να σε ανεβάσει. Εχεις κολλήσει σε ένα σκεπτικό γυρω απο το ερωτικό κομμάτι και την ψυχολογία σου, έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει ζωή εκεί εξώ και αναλωνεσαι σε αυτό.
    Βρίσκε αφορμές να βγαίνεις αποτο σπίτι..Σε αυτή την ηλικία οι ελευθεροι προτιμουν τα καφεδάκια, τις βολτες, τα γυμναστήρια, τα κλαμπς..και φυσικά οι σπουδές αν σπουδάζουν ακόμη ή η εργασία. Δες πρώτα το εργασιακό κομμάτι..έχεις δουλειά; Οχι; Να βρεις!! Τι να σε κάνει κοπέλα αν είσαι χαμενο κορμι. Ξεκινα απο κάπου. Μην μπεις στη διαδικασία να κρίνεις κι εκεί τον εαυτό σου. Βρες μια δουλειά λοιπον.
    Εκεί θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους. Διεκδίκησε να βρίσκεσαι πάντα στην παρέα τους .πχ βγαίνουν όλοι οι συνάδελφοι για καφέ;; κι εσύ μαζί! Βγαίνουν 2-3 άντρες για ποτό;; Κι εσύ μαζί! Και προσπάθησε να μην αφήνεις την άσχημη ψυχολογία σου να βγάζει προς τα έξω τον κακό σου εαυτό..Διασκέδασε. Σιγά σιγά θα γνωρίζεις όλο κ περισσότερους ανθρώπους. Θα φτιάχνει η διάθεσή σου και η όρεξη σου για ερωτισμο.
    Κι αν είναι κάποια που σου αρέσει στον εργασιακό χώρο τολμησε να πεις κάτι ώστε να σε προσέξει όπως πχ προείπα <<καλημέρα!ωω..στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!>> και απο κει και πέρα ένα χαμογελο όποτε τη βλέπεις δε βλάπτει. Κ΄απο κει κ πέρα ότι είναι να γίνει θα φανεί. Μπορεί και τίποτα..μπορεί όμως κ ραντεβου!
    Ταυτοχρονα ένα καθημερινο γυμναστήριο θα σε κρατάει όχι μονο απασχολημένο αλλά θα σε βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία σου! Δεν υπάρχει καλυτερο αντικαταθλιπτικό από αυτό!!Το σώμα σου θα φτιάχνει μέρα με τη μέρα κι εσύ δε θα κάθεσαι σε ένα σπίτι να μιζεριάζεις και να κλαίγεσαι.
    Ευχομαι να ακουσεις τη συμβουλή μου..όχι για κανένα άλλο λόγο γιατί θέλω πολύ να βελτιώσεις τη δική σου ζωή..είναι κρίμα να μιζεριάζεις και να μυξοκλαις στο άνθος της ηλικίας σου!!
    Πιο ανθος?.....τεσπα....

Κανω πραγματα μη νομιζεις... δεν ειμαι τοσο απραγος οσο φαινεται... και γυμνστηριο παω και φιλιες κανω συχνα και βγαινω και μαλιστα απ το τζυμ υπαρχει μια κοπελα που μαρεσει και της μιλαω... σημερα θα παω για τη δουλεια... θα επαιζα με την μπαντα μου σε ενα μαγαζι το βραδυ αλλα τελικα ακυρωθηκε για λογους υγειας του αλλου κιθαριστα... γενικα οταν καθομαι χωρις να χω κατι να κανω τρελαινομαι... ακομα κι ολα πριμα να μου πανε, τις αχρηστες ωρες με πιανει τρελη μελαγχολια...αλλα ειναι πολλα που εμπλεκονται και κυριως μια μιζερια που με κυνηγαει εν μερει βασισμενη στα οικονομικα προβληματα που εχω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    oχι
    ειναι ξημερωματα....
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
    Αυτο εκανα οντος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    βασικα τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι, αφου δε μπορω να δω γενικοτερα το ανθρωπινο ειδος θετικα. αν ομως λεγωντας ολες εννοεις συγκεκριμενα τις γυναικες, τοτε να πω οτι περισσοτερο περιοριζομαι στις ελληνιδες, γιατι εφαγα αρκετα σκατα απο αυτες και ειδικα τις αθηναιες, οποτε πλεον δεν τις βλεπω καν σαν γυναικες αλλα απλα ανεγκεφαλες σκυλες! κι επειδη εχω εμπειρια με βελγιδα και γαλλιδα, ειδικα η γαλλιδα φιλε δε συγκρινοταν με καμια επιφανειακη μπαζογκομενα απο εδω! φυσικα υπαρχουν κι εξαιρεσεις, ακομα και στο φορουμ ξεχωριζω τουλαχιστον 3 αξιολογες. αυτα κι ελπιζω οταν φτασει το θεμα σου στις 200 σελιδες να ανοιξεις επιτελους σαμπανια. καλη συνεχεια!
    Εγω παλι με το τσουβαλιασμα και παλι διαφωνω αλλα εχω γνωρισει κι εγω ξενες με πολυ υπομονη και μεγαλη καρδια...ειναι φιλοι του πατερα μου ναυτικοι παντρεμενοι με ξενες και πραγματικα ειναι πολυ ευχαριστημενοι...

Banned
    κι εγω αμα παντρευτω ξενη θα ειναι μαλλον γιατι εδω με τις ελλεηνιδες δε προκειται να βγει ακρη. οι ξενες ειναι απλα πιο ανθρωποι! με οτι κι αν σημαινει αυτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    .... οι ξενες ειναι απλα πιο ανθρωποι! με οτι κι αν σημαινει αυτο...
    Ποσες μαλακιες να διαβασει η δολια η αναγνωστρια?
    ..οι Πορτογαλλοι ειναι περισσοτερο ανθρωποι απο τους Κινεζους και κατι λιγοτερο απο τους Ισπανους..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..