Results 211 to 225 of 2414
-
27-12-2010, 16:38 #211
- 27-12-2010, 16:44 #212
27-12-2010, 16:47 #213
Ελα και πες μου αν μετα απο τοσο καιρο αν θα κοιταζες κομψοτητες...χεχε
Σοβαρα τωρα ακομα δεν εγινε τιποτα...ειπαμε λαου λαου...κι εγω επειδη ακομα και στην ιδεα οτι μιλαω σε καποιους μεσα απο ενα φορουμ που δεν τους ξερω καν, ηρεμω θα αναφερω τι γινεται με τα ποστ μου...ειπα οτι μπορει αν υπαρξει αισιο τελος, καποιος να τα διαβασει και να βοηθηθει...
Και τελικα παρατηρω πολυ κοσμο εκει εξω που ειναι ετσι...οταν ξεκοπεις λιγο απ τα δικα σου και συνελθεις βλεπεις οτι κανεις δεν ειναι τελειος και πως υπαρχουν και χειροτερα...αλλα και χειροτερα απ τα χειροτερα....που και παλι ολα σχετικα ειναι...
27-12-2010, 16:52 #214
Οτι ειμαι λυσαρης ειμαι...χαχαα...αλλα οχι εγωιστης...αλλα δεν ξερω κιολας....μην προτρεχουμε...ειναι σαν να ρωτας εναν οδηγο πως του φανηκε ενα αυτοκινητο πριν καν το οδηγησει...αφου τα παμε...οδηγας μια δυο τρεις και μετα συμπεραινεις..
τωρα η κοπελα μου βγαζει λιγο την εικονα της συγκρατημενης λυσαρας κι αν αποδειχτει ετσι τοτε θα συμμετασχω στο παρτυ...χαχα αλλα με τον ομορφο τον τροπο οχι τον προστυχο...
27-12-2010, 16:57 #215
27-12-2010, 17:01 #216
Εκει στα βηματα προτιμω να μενουμε...μην ξεχνατε τι εχουμε πει ολες αυτες τις μερες...προσπαθω να μην παρασυρθω και να φανταστω πολλα πριν κανουν γινουν τα λιγα...εδω χρειαστηκε ολο το θαρρος μου για να της πω μια κουβεντα...τωρα μιλαμε για το τι θα γινει μετα?
Ξερεις τι μου χε πει καποιος καποτε? Πως ο πιτσιρικας με φουλ ορμες τις πρωτες του φορες απο ελλειψη εμπειριας δεν πολυκαταλαβαινει τι κανει στο κρεβατι...απλα κουνιεται...ενιοτε δε χανει και τη στυση του (βλεπε εμενα!!!) ενω ο εμπειρος που δεν τρελαινεται κιολας ειναι βεβαιο οτι θα το απολαυσει πιο εντονα...σα το ποδηλατο ενα πραμα
27-12-2010, 17:03 #217
27-12-2010, 17:52 #218
Γεια σου jimmaster, γεια σε ολους.
Παρακολουθω απο την αρχη την ιστορια σου με μεγαλο ενδιαφερον και καταρχας θα ηθελα να σου πω καλη επιτυχια με την κοπελα που γνωρισες, μη μασησεις, ειναι στο χερι σου ολα! Σε συγχαιρω για το θαρρος που βρηκες να ανοιχτεις ακομα κ σε αυτο το ανωνυμο φορουμ. Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περνας, μιας και βρισκομαι σε μια κατασταση που μοιαζει πολυ με τη δικια σου. Εγω ειμαι λιγο μικροτερος απο σενα, στα 23, και οπως κ εσυ δεν εχω κανει ποτε σχεση. Βασικα θα μπορουσα να πω οτι ουσιαστικα ειμαι παρθενος αφου τις 2 φορες που το εκανα ημουν αρκετα μεθυσμενος. Ουσιαστικα παυεις να εισαι παρθενος οταν κανεις σεξ τακτικα δηλαδη οταν εχεις σχεση η οταν κανεις τα μπουρδελα επαγγελμα. Τελος παντων ηθελα να σε ρωτησω τι συμβουλες θα μου εδινες ωστε να δωσω τελος σε αυτο το θεμα που ειναι οπως ξερεις αρκετα (και λιγα λεω) ψυχοφθορο. Δες το κ ετσι, τι θα αλλαζες αν γινοσουν παλι 23?? Αν θες να μου απαντησεις, θα με βοηθησει πολυ....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
27-12-2010, 21:36 #219
Δεν ξερω ακομα...ειναι δυσκολο να απαντησω...θελω να δω λιγο πως θα παει...ειναι και η δυναμη της συνηθειας βλεπεις...στην συνηθεια μου βγαινω αντροπαρεα και αντροπαρεα γυρναω σπιτι...ή σε μερα που δεν θα βγω γυρναω απ το γυμναστηριο, τρωω και αραζω...ειναι δλδ κι αλλα που με απασχολουν...
Με απασχολει καταρχην το πως θα το φερω...δλδ...στο σχολειο λεγαμε σε μια κοπελα αν θελει να "τα φτιαξουμε" ... τωρα πως γινεται δλδ? βγαινεις μια, δυο τρεις και μιλας περι ανεμων και υδατων και την φιλας στο αυτοκινητο? και μετα? ξαναγινεται 2-3 φορες εως οτου την πας σπιτι για τα παρακατω? καπως ετσι ε? ή απλα τα λες απ την αρχη οτι το και το...εγω θελω αυτο...εσυ τι θες? μην σας φαινεται αστειο...η τελευταια φορα που εκανα παρομοια κουβεντα ηταν στην 3 λυκειου που μια κοπελα ηρθε και με ρωτησε στα ισα κι εγω της απαντησα πως εχω διαβασμα και δεν γινεται....ποσο μαλακας...τεσπα
Βασικα κοιτα το να ξαναπερασω οτι περασα με την ******* και δεν ηξερα που παν τα 5 και το παιξα και γα...ιας και τελικα εφυγα με την ουρα στα σκελια δεν ειναι στα πλανα μου...οπως ειπωθηκε δεν μπορω να επωμιστω τετοιο βαρος...οποτε το σκεφτομαι ναι να το πω κι οτι γινει...εκτος αν παω σε οικο ανοχης 2-3 φορες πριν ωστε να μου φυγει λιγο η "πρωτιλα" και ναι μεν να τις πω οτι ειμαι απειρος αλλα να ξερω 2-3 βασικα...αλλιως αν βγουμε και ανοιχτει ο ενας στον αλλον (βλεπεις ουτε με τους φιλους μου δεν τα καταφερα να το κανω αυτο τοσα χρονια) τοτε οταν προχωρησει λιγο πραμα θα της πω οτι μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε σχεση, ουτε εχω κανει σεξ ακομα...ναι βασικα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να πω την αληθεια παρα να αγχωνομαι να αποδειξω τα ψεμματα που θα πω...θα παρω το δρομο της ειλικρινιας να τελειωνει το θεμα...αυτος ειμαι κι αμα σαρεσω...οχι τοσο αποτομα...αλλα αυτο θα αφησω να εννοηθει....τονιζοντας βεβαια ταυτοχρονα οτι μαρεσει η ιδια κι οτι παρολες τις "αντιξοοτητες" την θελω διπλα μου...
κι ετσι οπως την ειδα παιζει να ναι και παρθενα...που τοτε θα ειμαστε 2 χαριτωμενα στραβαδια...οποτε μιση ντροπη δικη μου μιση δικη της....
γιατι ρε πστ δεν μπορουσα να τα δω τοσα απλα παλια? γιατι?
27-12-2010, 21:50 #220
γιατι επρεπε καποιος να σε κλωτσησει!! :D
ολα γινονται φυσικα ..το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δειξεις οτι σε ενδιαφερει.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-12-2010, 21:59 #221
Ξερω κι εγω...βασικα δεν ειναι και πολυς καιρος απο τοτε οποτε μην φανταστεις οτι εχουν αλλαξει και πολλα...αν οντος διαβασεις το ποστ θα δεις οτι δεν εκανα κατι για να αλλαξω...απλα συνεβη (συμβαινει ακομα για να μαι ειλικρινης και η διαδικασια δεν εχει τελειωσει) ... δλδ ο ιδιος ειμαι απλα νιωθω τον χαρακτηρα μου απο μονος του να αλλαζει....δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως....ερχεται μια στιγμη που συνειδητοποιεις την πραγματικοτητα και συνερχεσαι αποτομα...στην περιπτωση μου περασα μια εβδομαδα κρισης οπου περασε η ζωη μου μπροστα απ τα ματια μου και με επιασε δυσφορια και ναυτια...δεν υπηρχε το συναισθημα αυτο...ηταν σαν να μεγαλωσα αποτομα...σε μια εβδομαδα...
Παντως να ξερεις πως οτι σου πω μην το παιρνεις τις μετρητοις πανω κατω στην ιδια φαση ειμαστε, κι εγω δεν ειχα ουτε καν τα κοτσια να πηδηξω μεθυσμενος...φαντασου ετσι? τοσο κλειστος και ντροπαλος....με τους παντες οχι μονο με τις κοπελες...γενικως σαν να απουσιαζα απ τη ζωη καταλαβες..? κλεισμενος σε μια γυαλα προστατευτικη οπου εγωιστικα μεν, αυτοκαταστροφικα δε κλαιγομουνα για τα παντα...ημουν τελειομανης και αντικοινωνικος...χωρις ομως να το συνειδητοποιω...καταλαβες? απορουσα γιατι ο κοσμος δεν μου μιλαει...αλλα αν κοιτουσα τον εαυτο μου απο τριτο προσωπο θα εβλεπα εναν μιζερο χοντρο που ειναι κακος με ολους ζηλιαρης και ανωριμος...
Σαν "συμβουλες" καταρχην σου λεω πως η θεραπεια με ψυχολογο βοηθαει αν μη τι αλλο...το να φροντισεις την εμφανιση σου επισης βοηθαει πολυ...και καντα ολα χωρις ελεος...γυμναστικη και σωστη διατροφη...να εισαι ενεργητικος να μιλας, να εισαι σοβαρος, να μην λες βλακειες και να σαι ο εαυτος σου...και να συναναστρεφεσαι πολλες κοπελες παντου...μιλα σε ολες..κανε πλακα..πειραξε τες...
27-12-2010, 22:07 #222
γεια σου τζιμ και απο εμενα..σιγουρα καθε γυναικα εχει την δικη της προσωπικοτητα και την δικη της αντιμετωπιση πανω σε ολα τα θεματα.Νομιζω οτι το να εισαι ευγενως θρασυς και τολμηρος ,θα σε βγαλει απο την δυσκολη θεση με θετικα αποτελεσματα.Κατι παρομοιο μου ετυχε και εμενα με καποιον ανθρωπο οταν τον πρωτογνωρισα....λιγος χρονος και πολυ αγχος ...(για πρωτη φορα στην ζωη μου επαθα την πλακα μου)
Ακομα και σημερα,μετα απο 4 χρονια μαζι,αυτο που με εξιταρει...(περα απο την ομορφια του βεβαια),ηταν ο τροπος που με πλησιασε...και το οτι δεν λογαριασε τιποτα και κανεναν!
Αυτο θα σου συνιστουσα....ουτε δανεικα ζητας ουτε χρωστας πουθενα!Σ αρεσει μια κοπελα και ο πιο τιμιος τροπος να την πλησιασεις ειναι ντουγρου...μπες με την μια στο θεμα φιλε τζιμ...και αν σεθελει και αυτη δεν εχεις να χασεις κατι...χωρις βεβαια να φερεις την κοπελα σε δυσκολη θεση....Το να την πλησιασεις για να της δειξεις-πεις τι νοιωθεις για αυτην,οχι μονο δεν την προσβαλλει αλλα θα την ανεβασει κ ολας...Απλα προσεξε να ειναι αληθινα αυτα που θα δειξεις...εκεινη θα το καταλαβει να εισαι σιγουρος γιαυτο...
27-12-2010, 22:07 #223
κι αυτο δεν ξερω πως να το κανω...οκ το μεσημερι μιλησαμε λιγο στο ιντερνετ και της ειπα και καποια κοπλιμεντα που την κολακευσαν...βασικα για να ειμαι τελειως ειλικρινης η ιδεα να βγουμε 2 μας ακομα με τρομοκρατει...αλλα ταυτοχρονα κατι αλλο δεν μαφηνει να σταματησω...και δεν ξερω πως να αντιδρασω κιολας...να της πω γρηγορα να παμε για ποτο? ή να αφησω να περασουν λιγες μερες που θα τα λεμε?
27-12-2010, 22:16 #224
27-12-2010, 22:18 #225
Γεια σου Ρουλα..να σου πω την αληθεια, εγω παγιδευμενος στον εαυτο μου, σπανια εχω πει τι νιωθω πραγματικα...ημουν μισος ανθρωπος...απορω πως με ανεχοταν ο κοσμος...βλεπω σιγα σιγα πως ειναι να ζεις πραγματικα και μουρλαινομαι...μου χει καρφωθει μια κουβεντα που μου χε πει μια ψυχολογος..."ειναι κριμα στα χρονια που ειστε να μην τα ζειτε ωραια" και με καταρρακωνει καθε φορα....τρελαινομαι...σαν να αφηνω τη ζωη μου να φευγει απαθης και με πιανει απεριγραπτη ορεξη για οτιδηποτε...αλλα προς το παρον μενω στασιμος...απ την πολλη την επιθυμια εγω κλαταρω...
Για την κοπελα προς το παρον δεν νιωθω τπτ...και πως να νιωσω χωρις να εχει γινει κατι? ή μηπως πρεπει να νιωσω...? δεν ξερω κιολας... ακομα... μου αρεσε σαν ατομο και εμφανισιακα και θελω να το προσπαθησω...ξερω και γω...αν δεν νιωσω τπτ θα ειμαι ειλικρινης και θα αποχωρησω....παλι μιλωντας ανοιχτα και οχι υπουλα και πουστικα οπως συνηθιζω απ το φοβο και το αγχος μου...