Results 2,266 to 2,280 of 2414
-
23-02-2011, 15:45 #2266
- 23-02-2011, 15:59 #2267
Καποια πραγματα πρεπει να επαναλαμβανονται.
Ερωτηση: Ποιο ειναι ενα χαρακτηριστικο μεταξυ αλλων που εχουν οι αντρες με αυτοπεποιθηση ενω αλλοι δεν εχουν?
Απαντηση: Το οτι δε φοβουνται την απορριψη. Αυτο σημαινει οτι δεν εστιαζουν στο ποσες τους απερριψαν, αλλα στο ποσες δεχτηκαν να ειναι μαζι τους. Δεν ειναι το νουμερο το θεμα, αλλα ο τροπος σκεψης. Μπορει να σε απορριψουν 5 αλλα να σε δεχτει μια και να ειναι αυτο που ηθελες παντα. Αν συνηθιζαν οι αντρες να παιρνουν τοσο κατακαρδα τις απορριψεις δε θα δημιουργουσε κανεις σχεση.
Αλλοι κατηγορουν τις γυναικες που προτιμουν να μεινουν αγαμητες απο το να πανε με τον καθε ασχετο (!!!) και αλλοι τις λενε πουτανες κι οτι πηγαινουν με οποιονδηποτε για λεφτα κτλ.
Τωρα βεβαια το πως γινεται να υπαρχουν ατομα που αλλαζουν τις κοπελες καθε μηνα και μπορει να ειναι 15χρονα , διχως δουλεια ή λεφτα ή καλο αμαξι κτλ αυτο ειναι αλλο θεμα που κανεις δε θιγει. Ή φοιτητες οι οποιοι ισα ισα μπορει να καλυπτουν τα δικα τους εξοδα. Κι αυτοι ελληνιδες βρηκαν, δεν εφυγαν μεταναστες. Και ρωτω εγω, μηπως οι συγκεκριμενοι ηταν πιο διαθεσιμοι απο αλλους? Μηπως δεν τους απασχολουσε η απορριψη αλλα το ποια θα ριξουν? Μηπως αυτοι ειχαν καποια στοιχεια στη συμπεριφορα τους που καποιοι αλλοι δεν καθονται να τα φιλοσοφησουν καν επειδη μπορει να τους πεσει η μαγκια?
Κοινως μια γυναικα μπορει για ενα σωρο λογους να ειναι επιφυλακτικη, αν ο αντρας ομως δε θελει να ριξει τα μουτρα του ουτε για να την προσεγγισει, ε καπου κολλαει το πραγμα.
Ο jim αλλο θεμα εχει και δε φταινε οι γυναικες γι'αυτο. Οπως αντιστοιχα αν ηταν γυναικα και ελεγε τα ιδια, δε θα εφταιγαν οι αντρες.
Καποια πραγματα εχουν να κανουν με τροπους και συμπεριφορα, με περιποιηση και σεβασμο, με την αξια που δινεις σ'αυτον που θες διπλα σου, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα. Πως να το κανουμε, ο ανθρωπος που θελει σχεση ντε και καλα, δε σαβουροπηδαει απο δω κι απο κει. Αυτος που σαβουροπηδαει σπανια κανει σοβαρη σχεση. Το λενε τα παραδειγματα εξω στη ζωη κι οχι τα λογια μεσα σε φορουμ. Τη νοοτροπια του αντρα του Ελληνα καλα κανεις και την αναφερεις jim. Και ειδες και μονος σου στην πραξη ποση διαφορα κανει ο τροπος πολλες φορες.
Εχουμε και παραδειγμα απο δω μεσα, λες λοιπον οτι ευκολα γνωριζεις κοπελες παρ'οτι εισαι απειρος. Καποιοι που εχουν σεξουαλικες σχεσεις ηδη, παραπονιουνται οτι δε γνωριζουν ευκολα. Τι ειναι αυτο που δημιουργει αυτη την ευκολια και τη δυσκολια αντιστοιχα? Δεν ειναι η εμπειρια, δεν ειναι τα λεφτα. Τι ειναι? Ας απαντησει ο καθενας για τον εαυτο του προς τον εαυτο του.-
23-02-2011, 16:14 #2268
Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην rock ξανά. σνιφ
απο τα πιο ομορφα ποστ που εχω διαβασει εδω :)
μπραβο σου :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
23-02-2011, 18:03 #2269
Απο την άλλη άμα σου λείπει η εμπειρία, είτε σχέσεις λέγεται αυτό είτε οτιδήποτε άλλο, μια ζωή θα τρέχεις να φτάσεις τους άλλους ή θα σπας συνέχεια τα μούτρα. Είναι σαν καταδίκη.
Και το χειρότερο να χάνεις ευκαιρίες μέσα από τα χέρια σου γιατί δεν ήξερες τι να κάνεις και ήσουν σε αμηχανία. Και να βλεπεις άλλους να τα καταφέρνουν όλο ευτυχία και χωρίς ιδαίτερη δυσκολία.
Είναι να μη βρεθείς σε κακό δρόμο σε μικρή ηλικία.
Μετά σκοπός στη ζωή σου γίνεται το να τρέχεις και να μπαλώνεις μπας και κάποτε τα καταφέρεις.....γιάννης
23-02-2011, 21:24 #2270
Συμφωνω πολυ μαζι σου και ειναι απο τα συμπερασματα στα οποια εχω φτασει... πολλοι ανθρωποι θετουν στανταρ υψηλα και δεν ευχαριστιουνται τα απλα...γιατι στην ουσια απομυζουν ευχαριστηση απο το οτι εχουν διπλα τους μια κουκλαρα παρα απ την κουκλαρα την ιδια..προσωπικα το βλεπω και σε μενα...παντα αυτες που πραγματικα με αναβαν, απειχαν σε εμφανισιακα στανταρ απο το τυπικο ωραιο...κι ομως ποτε δεν πλησιασα μια τετοια... ειναι μια στο γυμνστηριο που δεν εχει ουτε πολυ ωραιο προσωπο και σωμα ψιλο ατσουμπαλο...ειναι ομως απιστευτα θυληκια και εχει μεγαλα στηθη... ε σε πληροφορω καθε φορα που την βλεπω με φτιαχνει... δεν εξηγειται... δεν ξερω... της ψιλοπιανω κουβεντα καθε φορα και ψαχνω την ευκαιρια να της πω αν θελει να ανταλλαξουμε φειςμπουκ, τηλεφωνο...οτι θελει... και ξερεις γιατι το κανω πλεον αυτο? Γιατι πρωτη φορα ζηταω κοπελα να μαρεσει κι οχι να γεμιζει τα οποια ανοητα στανταρ ειχα προσπαθωντας να δειχθω σε ποιον ας πουμε?? Καταλαβες?
Κοπελες γνωριζω ευκολα γιατι προσπαθω να ειμαι ειλικρινης, προσχαρος και τις κοιταω στα ματια χαμογελωντας... και δεν αποφασισα μια μερα να το κανω ουτε πηρα "συμβουλες"...ολα αυτα ειναι συνταγες αποτυχιας... Κι αυτο με την απειρια ηταν μεν βραχνας αλλα αποδειχτηκε περιτρανα οτι ηταν απλα στο μυαλο μου... οκ δεν πηγα κατευθειαν σε μια πολυ εμπειρη και ομορφη... οχι οτι το αποκλειω να πετυχαινα... αλλα θα αγχωνομουνα τοσο που δεν θα το φχαριστιομουνα ο ιδιος... οταν λοιπον ξαφνικα εσπασε η φουσκα στην οποια ζουσα και ειδα την πραγματικη ζωη και ανοιχτηκα στους ανθρωπους εγινε το αυτονοητο... αρχισα να προσελκυω τα θηλυκα... χωρις κανενα κοπο... βεβαια εχασα τα περιττα κιλα και περιποιουμαι τον εαυτο μου... αν δεν ξεχωριζεις λιγο για κατι την προσοχη των θηλυκων δεν την εχεις...να το ξερεις... κακα τα ψεμματα... η πρωτη εντυπωση μετραει... το μετα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο βεβαια... αλλα ενα χαμογελο και ενα στησιμο που δειχνει αποφασιστηκοτητα μετραει πολυ... ακομα κι αν δεν εισαι ωραιος αντικειμενικα, παιζει ρολο να σαι οσο ωραιος μπορεις να γινεις... επισης αντιληφθηκα οτι τις προσελκυει η ωμη ειλικρινεια... εγω πλεον το λεω χυμα...δεν εχω μια γιατι ειμαι ανεργος...αλλα το κυνηγαω..κι οντος ετσι ειναι... οταν ελεγα οτι χαλαω τα λεφτα του μπαμπα (ναι το κανα κι αυτο καποτε - μουτζωστε με!!!!) οσο κι αν η κουβεντα μου αυτη προμηνυε πως το χρημα δεν θα ταν θεμα, ποτε μα ποτε μα ποτε δεν γυρισε κοπελα να με κοιταξει!!! Ουτε καν αυτες που εγω θεωρουσα στανταρ οτι προσελκυονται απ το χρημα.... καμια σχεση! Προσελκυονται απο το αρσενικο - μαχητη που μαχεται για το χρημα! Και ειμαι σιγουρος πως το ιδιο αρσενικο αμα μεινει μπατιρης θα χει παντα κοινο γυναικειο! Ειναι θεμα τι σου βγζει ο αλλος...τα υπολοιπα ειναι μπαρμ******λα!
Κοιτα οπως μου κοπηκαν τα ποδια πριν το πρωτο φιλι και σε μια στιγμη "δε γαμιεται!" ορμηξα και το κανα, ετσι θα γινει και το σεξ...μονο που δεν νομιζα να μαι το ιδιο χεσμενος με το πρωτο φιλι... πιστευω το σεξ θα ερθει τελειως φυσικα...και πλεον δε με αγχωνει..επισης εχω μαθει να κανω και πλακα με την απειρια μου και ειμαι σιγουρος αν κανω καμια μαλακιουλα θα γελασουμε πολυ και μετα θα γινει χαμος... το βλεπω απο μενα...αν ερχοταν μια που την ηθελα πολυ, που ελιωνα για παρτη της και μου λεγε δεν ξερω να κανω σεξ...ουτε που θα με ενοιαζεεεε!!! Ετσι πιστευω ειναι και με την απειρια...ουσιαστικα απειρια δεν υπαρχει...υπαρχει μονο φοβος της αποτυχιας...λες κι αμα αποτυχεις με μια την πρωτη φορα μετα ολες οι αλλες θα εξαφανιστουν απο προσωπου γης! Μαλακιες! Ασε που απο γυναικα σε γυναικα αλλαζει τελειως η φαση! Μπορει μια να σε αφηνει παγερα αδιαφορο παρολο που ειναι κουκλαρα και μια αλλη να μη σου γεμιζει το ματι εξαρχης κι ομως να ναι φωτια!
23-02-2011, 21:34 #2271
Ειναι ακριβως ο τροπος σκεψης που ειχα παλιοτερα...μεχρι που απλα με χτυπησε η εξης απλη συνειδητοποιηση... ειμαι αντρας, ειναι γυναικες...ειμαστε πλασμενοι να αναπαραγομαστε...!!! Κοντευεις να χασεις ολα σου τα νιατα μπακουρι!!! Μου ρθε ταμπλας!!! Ξαφνικα προσγειωθηκα στη γη και χαλαρωσααααα.... ε αυτοματα ολες οι γυναικες γινανε απλα γυναικες (και ετσι ειναι!) και ολοι οι αντρες γινανε απλα αντρες ξεχωρα απο εμφανισιακες διακρισεις, διακρισεις εισοδηματος και λοιπα γεννηματα των κομπλεξ! Εεε παω πλεον και μιλαω σε κοπελες με τον ιδιο σεβασμο και ερωτισμο σε ΟΛΕΣΣΣΣ!!! Οχι μονο στις ωραιες! Ολες ειναι θηλυκα!!! Ολες ειναι εν δυναμει συντροφοι - παρτενερ...ε μετα απ αυτο ουτε που μου καιγεται καρφι ποια ειναι η αλλη...παω και μιλαω τελειως χαλαρος σαν να μιλαω στον κολλητο μου.... ουτε ντροπες ουτε μαλακιες...ε και ανταποκρινονται... οποτε να πουμε ακου να δεις... εισαι αυτος που εισαι και υπηρχε λογος να σαι ετσι... κι εγω το ιδιο... μη σε νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και μην τρεχεις να προλαβεις τπτ! Αν εχεις κουσουρια στο ντυσιμο ή το σωμα προσπαθησε κατα το δυνατον να τα βελτιωσεις.... να σαι χαλαρος και ειλικρινης και να τα λες απ την αρχη... ειμαι ανεργος, ειμαι φτωχος...ακομα καλυτερα, ειμαι αγχωμενος, ειμαι αμηχανος...εγω τα λεω και ξελαφρωνω...ειναι ανθρωπινο συναισθημα και η ντροπη...οχι κουσουρι... μην τρελαθουμε τελειως... Επισης τους χαιδευω τα μαλλια και τους μιλαω στο αυτι ηδονικα... (κανα δυο φορες το χω κανει μην φανταστεις,,,αλλα πετυχε) επισης... το γεγονος οτι μια γκομενα ειναι ωραια δεν σημαινει οτι ανα πασα στιγμη ψαχνει γκομενο...ιδιαιτερα οι σερβιτορες ειναι παντα τσατισμενες γιατι τους πρηζουν τα τετοια ολη μερα διαφοροι μαλακες αγαρμποι...ριξε τη ματια σου αρχικα....το μυνημα το ελαβε...δεν χρειαζεται κι αλλο... θα το επεξεργαστει ομως με την ησυχια της οταν σχολασει και ησυχασει...οχι οταν ειναι στην τσιτα και το αφεντικο φωναζει...εκει αστα να πανε....οποτε θελει χαλαροτητα... τα μεχρι τωρα συμπερασματα μου ειναι αυτα και στα λεω γιατι κι εσυ με βοηθας παντα με τα λεγομενα σου και σε βλεπω να ψιλοαναλωνεσαι σε σκεψεις που ειχα κι εγω και αποδειστηκαν μπουρδες....
τα ξαναλεμε
τζιμ
23-02-2011, 21:36 #2272
23-02-2011, 21:47 #2273
Μεινε σε αυτο το mode!!!!! Mην γυριζεις το κουμπι!!!!! Εχεις πιασει τη σωστη συχνοτητα!!!!!
23-02-2011, 21:50 #2274
Α κι αυτο με τα μαλλια που τους χαιδευεις πολυ μου αρεσε! Ευγε νεε μου! Και να χαιδευεις και να αγκαλιαζεις, ψοφαμε εμεις οι γυναικες για κατι τετοια ;)
23-02-2011, 21:52 #2275
23-02-2011, 21:54 #2276
Ξερεις τι αλλο μου βγαινε με την μικρη? Πρωτο φασωμα ever ετσι? Το δαγκωμα...πραγματικα με τρελαινε να της δαγκωνω απαλα τα δαχτυλα και να γλυφω ελαφρως... (χεχεχε) ... ετσι μου βγαινε... κι αλλη ελιωνε...και αλλου να ψιλοδαγκωνω... ηταν η ενωση δυο σωματων που με αφηνε αναυδο απο απολαυση...και μιλαμε για κοπελα που δεν μου αρεσε!!
23-02-2011, 21:57 #2277
Αυτο ειναι με τα σωστα πραγματα, ΝΙΩΘΟΥΜΕ οτι ειναι σωστα!!
Πολυ χαιρομαι που σου βγαινουν ολα αυτα τα πραγματα, ειναι ωραιο να πειραματιζεσαι με τι μπορεις να δωσεις και να παρεις ταυτοχρονα ευχαριστηση! Οι αισθησεις σε οδηγουνε, η φαντασια, και η θεληση!
23-02-2011, 22:12 #2278
Μα ειναι το μονα πραγματα για τα οποια μιλαω με σιγουρια...
ξερεις τι αλλο κανω που απεχει παρα σαγκας απ το κλασικο καμακι?? Χαμογελαω και πλησιαζω το προσωπο μου στην κοπελα κανοντας ολο μου το σωμα διαθεσιμο... η ξερω γω της μιλαω απο πολυ κοντα και τσεκαρω να δω αν υπαρχει σωματικη ελξη...και συνηθως εκεινη χαλαρωνει πιο πολυ και ανταποκρινεται οταν κοιταω στα ματια... με μερικες η ελξη ειναι ανυπαρκτη, με αλλες λειτουργουν τα δυο σωματα οπως τα μεταλλα και οι μαγνητες... και αυτο οδηγει σε διεγερση φανταζομαι και των δυο (εμενα σιγουρα παντος) ή αλλες φορες το ριχνω στην πλακα... οταν ειμαι τελειως χαλαρος και ψιλοκεφατος αρχιζω τα πειραγματα τον αυτοσαρκασμο, λεω ανεκδοτα... αλλα το νιωθω και το κανω και γελαω κι εγω...δεν ειναι επιτηδες...ε τοτε να δεις τι γινεται... οχι οτι ειναι καμακι σωνει και καλα...ουτε οτι τις κανω να με επιθυμουνε....απλα θετει τα σωστα θεμελια να αρχισει μια ανθρωπινη επαφη... γιατι για οσο σημαντικο θεμα κι αν μιλησεις παντα θα υπαρχει εκεινη η πρωτη αισθηση που γελασαμε δυνατα...και εννοειται θα επαναλαμβανεται συχνα... εκει που αρμοζει παντα... πχ σε μια κοπελα που κανει πρακτικη στην τραπεζα που πηγαινω και την ειχανε ζαλισει ολη μερα... (δεν μου αρεσει αλλα ηθελα απλα να την γνωρισω για να χω εναν ανθρωπο να λεω καλημερα καθε φορα που πηγαινω και να ναι στην ηλικια μου...) ε με ρωτουσε τα στοιχεια μου και της ελεγα αλλανταλων...επεσε πολυ γελιο... κοιταξε ο διευθυντης σε μια φαση και τον κοιταω και γελαω...το κανα για να καθησυχασω την κοπελα απ τον μπαμπουλα... ηταν μια ομορφη εμπειρια...μεχρι εκει ομως...αν μου αρεσε δεν θα το συνεχιζα εκει...θα την πετυχαινα ειτε σε χαλαρη φαση ειτε εξω για καφε και θα το συνεχιζα... το θεμα ομως ειναι ενα: ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!!! γιαυτο δεν κομπλαρα...
24-02-2011, 08:10 #2279
Το κυριότερο είναι όταν έχεις κάποια απέναντι σου που σου αρέσει να κάνεις την κίνηση, και να την κάνεις αμέσως, όχι να το σκέφτεσαι να το ξασκέφτεσαι, να προσπαθείς να βρεις κουβέντες να πεις και άλλα τέτοια και να αφήνεις έτσι το χρόνο να κυλά, διότι αγχώνεσαι, σου δημιουργούνται χίλιες δυο φοβίες και στο τέλος δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Και να σαι ο εαυτός σου. Να μην προσποιήσαι κάτι που δεν είσαι επειδή διάβασες κάπου ότι πιάνει ούτε να γίνεσαι κολλιτσίδας (για το τελευταίο, είναι σχετικό, μπορεί και να πιάνει). Να σαι ειλικρινής και να δείχνεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Όχι λιγούρης ή παρακαλάκιας ή χαηβάνης ή να τη βλέπεις σαν αντικείμενο ηδονής. Και να συνεχίζεις τη συζήτηση μέχρι που να δημιουργηθεί οικειότητα και οι κουβέντες να βγαίνουν άνετα και από τι δυο πλευρές. Συνήθως είναι οι αυθορμητες κινήσεις που πετυχένουν όχι αυτές που προγραμματίζεις. Και να σαι γαλήνιος με αυτό που είσαι.
Στη θεωρία όλα ωραία είναι, στην πράξη τί κάνουμε;
Στην πράξη ή μένουμε αδρανείς ή εκεί που πάμε να κάνουμε κάτι τα παρατάμε, μας τρώει η φοβία και η ντροπή και η έλλειψη πρωτοβουλίας.
Είναι και οι γυναίκες, που δυστυχώς απορρίπτουν χωρίς να δώσουν την ευκαιρία στον άλλο.
Μέσα σ’ αυτούς τους δρόμους βρίσκεται η απόκτηση εμπειρίας και μετέπειτα (τώρα πότε;;!!) η επιτυχία.γιάννης
24-02-2011, 12:04 #2280
ioanni νομιζω οτι το κουραζεις λιγο το πραγμα ετσι οπως το σκεφτεσαι και δυσκολευεις τον εαυτο σου. Αν υπαρχει αμοιβαιο ενδιαφερον μεταξυ δυο ατομων, ολα τα υπολοιπα περισσευουν. Προσεγγιζεις εναν ανθρωπο αναλογα με το πως ειναι η ιδιοσυγκρασια σου, αν αυτο αρεσει στον αλλο οκ, αν οχι θα βρεθει καποιος αλλος αργοτερα να το δεχτει.
researcher ευχαριστωωω εισαι πολυ γλυκια με ολους xD