Results 2,296 to 2,310 of 2414
-
25-02-2011, 15:54 #2296
Πλακα κανεις... Πολλοι σε ζηλευουν και καθεσαι εδω μεσα και παπαρολογεις? Κι εγω μαζι δλδ...! Αμα μου πεις οτι εισαι και λιγο αγαθουλης (οπως ειμαι εγω) τοτε ειναι σαν να εχω απεναντι μου το ειδωλο μου στον καθρεπτη... Ρεεεεεε φυγε τωρα απ το σπιτι, παρε ενα φιλ σου πατε για καφε, και πιασε κουβεντα στην πρωτη που θα δεις να σαρεσει... οχι ομως στημενος σαν γυφτικο σκεπαρνι... χαλαρα τελειος και να σαι χαμογελαστος...και αφου εισαι ντροπαλος μετετρεψε το σε χαριτωμενη αμηχανια....τις τρελαινει αυτο γιατι παραδεχεσαι την αδυναμια σου αλλα δρας παρολο που υπαρχει και προσπαθεις να την διακωμωδισεις (ε ειμαι δαιμονιοςς!!!!) Εμεις θα τα λεμε να δινει δυναμη ο ενας στον αλλον... εχω και αληθινους φιλους που ειναι ακριβως ετσι...στο φουλ εμφανισιμοι και στο φουλ ηττοπαθεις!!! και τελικα αποδιωχνουν τις κοπελες γιατι απ τον πολυ φοβο βγαινουν ως σνομπ...
- 25-02-2011, 16:09 #2297
Πολυ σωστα αυτα που λες... και μαλιστα μου κανει τρομερη εντυπωση που ατομα μεγαλυτερα απο μενα ακομα δεν το εχουν παρει πρεφα...
Το βιντεακι που μου στειλες βρισκει πολλες εφαρμογες πανω μου... παντα ενιωθα ενοχικα απεναντι τους...αλλα και απεναντι στην κοινωνια ενιωθα και νιωθω ενοχικα ιδιαιτερα οταν πινω και περναω καλα και εκφραζομαι ελευθερα...
25-02-2011, 16:15 #2298
25-02-2011, 16:36 #2299
Η πραξη ειναι λιγο πιο δυσκολη απ τα λογια αλλα δεν παυουν τα λογια αυτα να εκφραζουν κατι το πολυ αληθινο... Χθες ημουν με την κοπελα (αυτη που βγηκαμε το "πρωτο" ραντεβου) και πηγαμε ολοι μαζι παρεα 10 ατομων για φαγητο και μετα για ποτο... στο φαι καθοταν μακρια μου... στο ποτο ομως μοιραια ηρθε ο ενας κοντα στον αλλον...ενω μου λεει θελει χρονο (χθες μαλιστα μου πε πως τον ξεπερασε αλλα θελει να μεινει λιγο καιρο μονη) απ την αλλη μιλανε τα κορμια.... κι εγω καθε φορα που την πλευριζω μετα νιωθω ασχημα και πως την πιεζω...αλλα δεν μπορω να αντισταθω ρε παιδια...!!! Απ τις ελαχιστες φορες που χορεψα....και μονο μαζι της εννοειται... μα ξερεις τι ειναι να την πλησιαζω και να νιωθω εκεινη την ζαλη που νιωθεις οταν πας να "αναπαραχθεις" - οι αντρες το νιωθουμε για τις γυναικες δεν ξερω πως το νιωθουν - να κρατιεμαι με τα 1000 ζορια...να αγκαλιαζομαστε...εγω να ειμαι σα θηριο στο κλουβι...να το καταλαβαινει... να την πιανω απ την μεση και να μην θελω να την αφησω με τπτ... και μετα να μου λεει θελω χρονο..??? Αφου το βλεπεις οτι παει μονο του, τι στο καλο το σταματας... σε μια φαση τη ρωτησα χυμα...δεν με γουσταρεις πια?? και το απεκλεισε... μουτρωσε κιολας!! Ολη μερα εχω σκαλωσει και σκεφτομαι το ιδιο πραγμα και ποσο γαματα θα περασουμε αν ξεκολησει.... ξερω οτι της ειναι γρηγορα ολα... αλλα ο αλλος ειναι παπαρας....πρωτον γιατι αφησε τετοια κοπελα και δευτερον γιατι εμεις θα δεσουμε πολυ καλυτερα! ειναι τοσο βεβαιο ρε γαμωτο!!! Μια αγκαλια της και με εκτιναζε στον εβδομο ουρανο... ηξερα παντα οτι ειμαι συναισθηματικος τυπος κι οτι οταν εβρισκα αυτο που θα με τρελαινε θα κολλαγα... το ξερα παντα οτι θα γινει ετσι...ε ας γινει...ας γινει στο φουλ να καουμε ζωντανοι να τελειωνουμε! Κι ας γκρεμοτσακιστουμε... εχω παει σε κολομπαρα... με κουκλαρες,, ποτε δεν μαρεσε η φαση...στο πορνειο ξερετε ολοι τι εγινε... με την μικρη ουτε κρυο ουτε ζεστη απλα σαρκα....ε με αυτην τωρα δεν μπορω να το εξηγησω... και που σας γραφω γιαυτο βαριανασαινω και χτυπαει η καρδια μου δυνατα... μιλησαμε και το πρωι παλι με μυνηματα...ξερουμε τι παιζει και κρατιομαστε... δλδ εγω οχι...εκεινη....
Διαβαζοντας λοιπον το μυνημα μου σου σκεφτηκα να παω να την αρπαξω τωρα ρε πστ μου!!! ΤΩΡΑ...κι οτι γινει!!! Απ την αλλη ομως δεν θελω να την πιεσω...και φοβαμαι μην προτιμα εκεινον απο μενα...σαυτη την περιπτωση θα ταν να κανει κατι παρα τη θεληση της κι αυτο εμενα δεν μαρεσει... αμα νιωθω οτι την πιεζω για να ναι διπλα μου ξενερωνω.... ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! τι με συμβουλευετε?
26-02-2011, 00:01 #2300
H ελλειψη επιθυμιας συνεχιζεται μαζι με μια γενικη ξενερα... εχω κολλησει με το προσωπο λετε?? Ετσι ειναι οταν ερωτευεσαι? Θυμιζει καταθλιψη ενα πραγμα??? Σε μια φαση σημερα τη θυμηθηκα και ψιλοβουρκωσα...
Επισης μου βγαινει ορεξη να πιω αλκοολ... αν και δεν θα βγω σημερα
26-02-2011, 13:19 #2301
26-02-2011, 22:48 #2302
26-02-2011, 22:51 #2303
26-02-2011, 23:40 #2304
Τζιμ αμα ηταν ολα ευκολα δε θα τα εκτιμουσες τοσο! Αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα! Εσεις οι αντρες ουτως η αλλως θελετε να ειναι δυσκολο το κυνηγι γιατι τοτε εχει μεγαλυτερη αξια το τροπαιο! Ο επιμενων νικα! Το θεμα ειναι αν θες να επιμεινεις ή οχι!
27-02-2011, 00:15 #2305
27-02-2011, 00:18 #2306
γιαυτο σου λεω οτι εχει σημασια αν θες να επιμεινεις ή οχι, γιατι αν θες και επιμεινεις θα ανακαλυψεις τι εχει μες στο μυαλο της κι αν μπορει να συμβει κατι, δεν ξερουμε σιγουρα τωρα τι μπορει να συμβει ομως! Αν δεν θες, πας για αλλα.
27-02-2011, 00:26 #2307
Για αλλα παω συνεχως και οπουδηποτε... :) Εφοσον μου ειπε μην με περιμενεις τι αλλο να κανω εγω?? Εξαλλου εκεινη δεν ξερει εγω ποσο επειγομαι!!! Θελω να πω πως αν ερθει τωρα και μου πει παρατα οποιαδηποτε αλλη εχεις για μενα το κανω ανετα...επειδη ομως προς το παρον μου χει πει οτι γουσταρει αλλα επιθυμει να μεινει λιγο μονη και δεν θελει να με κρατησει πισω αν κατι αλλο εμφανιστει τοτε εννοειται πως ψαχνομαι γενικως... γιατι που ξερω εγω οτι οταν περασει η περιοδος που θελει να ναι μονη, δεν βρει αλλον?? Δεν θελω να βγω και μαλακας στο τελος...επισης δεν αντεχω αλλο χωρις κοπελα...εφοσον γευτηκα λιγο το ποσο ωραιο ειναι πραγματικα δεν εχω αλλη υπομονη... μαυτην βρισκομαστε παρεα ολοκληρη και προσπαθω συνεχεια να κρατιεμαι χωρις να την αγκαλιαζω... κι οταν το κανω μετα μετανιωνω γιατι την πιεζω... απ την αλλη δεν ξερω ρε πστ μου!! Να το κανει επιτηδες για να με δοκιμαζει??? Ειναι τα νευρα μου τεντωμενα και παιζει βιολι απο πανω τους εναμιση μηνα τωρα!!!
27-02-2011, 01:03 #2308
27-02-2011, 01:06 #2309
Επισης παρατηρησα κατι που με ενοχλει εδω και πολυ καιρο...πολυς κοσμος..ιδιαιτερα οι "ματσο" αντρες του περιβαλλοντος μου με αντιμετωπιζουν λιγο σαν παιδακι... μου απευθυνουν τον λογο ως τζιμακο... ή ξερω γω μου δινουν την αισθηση οτι δεν με εμπιστευονται... πανω απο ολα ο πατερας μου ... ποτε δεν με εμπιστευτηκε για βαρια χειρωνακτικη δουλεια...το ενοχλητικο ειναι οτι εγω ξερω και την ηλικια μου και τις δυνατοτητες μου αλλα επειδη συχνα ειμαι νωχελικος ή βαριεμαι δεν σημαινει οτι δεν μπορω...με εκνευριζει πολυ οταν με υποτιμουν...οντος συμβαινει ή ειναι στην φαντασια μου?
27-02-2011, 01:12 #2310
Δεν με στενοχωρεις... η γλωσσα του σωματος της αλλα λεει... τουλαχιστον γιατι δεν καθεται να μου το πει.. δεν θα παρεξηγηθω... αν θα πρεπε γιατι περιμενω τοσο καιρο... αλλα εστω και τωρα για να μην το κανει ενδηλο παει να πει πως γουσταρει αλλα δεν εκδηλωνεται... και ειναι και πολυ ντροπαλη κιολας... απ την αλλη δεν ξερω τι να σου πω... εγω με την μικρη ξεκαθαρισα αμεσως....δεν καθισα να την τυρανισω.... μαυτην δεν ξερω αν πρεπει να νευριασω ή να κανω υπομονη... αλλα τωρα σε λιγο θα παω να την βρω ολη την παρεα... και θα κανω καποια κινηση με αλλη μεσ το μαγαζι...θελω να δω αντιδρασεις...
Σηριαλ εχει καταντησει γαμω την τρελα μου!!! Δεν γινεται κατι να παει σωστα απ την αρχη να τελειωνουμε?? Λες να την ξενερωσα με την απειρια μου??? Εκνευριστηκα τωρα!!!