Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 161 FirstFirst ... 54104144152153154155156 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φίλε από εμφάνιση εγώ Δόξα σοι ο Θεός!!! πολλοί με ζηλεύουν, αλήθεια. Το πρόβλημα είναι να φτιάξουμε και συ και γω σα χαρακτήρες, δηλαδή παραπάνω τόλμη και αυτοπεποίθηση ώστε να βρούμε κάτι πραγματικά μας αρέσει, παρά την απειρία και ανωριμότητα κλπ της εφηβίας. Εκεί δηλαδή που υστερούμε.
    Πλακα κανεις... Πολλοι σε ζηλευουν και καθεσαι εδω μεσα και παπαρολογεις? Κι εγω μαζι δλδ...! Αμα μου πεις οτι εισαι και λιγο αγαθουλης (οπως ειμαι εγω) τοτε ειναι σαν να εχω απεναντι μου το ειδωλο μου στον καθρεπτη... Ρεεεεεε φυγε τωρα απ το σπιτι, παρε ενα φιλ σου πατε για καφε, και πιασε κουβεντα στην πρωτη που θα δεις να σαρεσει... οχι ομως στημενος σαν γυφτικο σκεπαρνι... χαλαρα τελειος και να σαι χαμογελαστος...και αφου εισαι ντροπαλος μετετρεψε το σε χαριτωμενη αμηχανια....τις τρελαινει αυτο γιατι παραδεχεσαι την αδυναμια σου αλλα δρας παρολο που υπαρχει και προσπαθεις να την διακωμωδισεις (ε ειμαι δαιμονιοςς!!!!) Εμεις θα τα λεμε να δινει δυναμη ο ενας στον αλλον... εχω και αληθινους φιλους που ειναι ακριβως ετσι...στο φουλ εμφανισιμοι και στο φουλ ηττοπαθεις!!! και τελικα αποδιωχνουν τις κοπελες γιατι απ τον πολυ φοβο βγαινουν ως σνομπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    Ω! μάθετε να ρισκάρετε ξανά. Γυρίστε πάλι σ΄ αυτή την εποχή της παιδικής μας ζωής, όπου όλα ήταν ένα τεράστιο, υπέροχο μυστήριο που το εξερευνούσαμε. Μπείτε μέσα. Πέστε στον εαυτό σας:
    "θέλω να μάθω τα πάντα. Θέλω να νιώσω, να αγγίξω, να γευτώ, να καταλάβω τα πάντα και, αφού δεν έχω χρόνο να τα κάνω όλα στην ζωή μου, πρέπει ν' αρχίσω από τώρα".
    Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία σας, γιατί μπορεί πραγματικά να είναι. Πολύς κόσμος βλέπει τον θάνατο σαν ένα φονιά. Έχω φτάσει σ' ένα σημείο που έχω υπογράψει ειρήνη με το θάνατο. Τον βλέπω σαν μια πολύ θετική δύναμη, γιατί μου διδάσκει ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και γιατί δεν κάνει κόλπα. Ποτέ δεν μας κρύφτηκε. Αν είναι κρυφός, είναι γιατί εμείς τον κρύψαμε. Κανείς δεν θα βγει ποτέ ζωντανός απ' αυτόν τον κόσμο. Ξέρετε όμως ότι μερικοί από μας πιστεύουν πως είναι δυνατό και κάτι τέτοιο; Ενεργούμε σαν να ζούσαμε αιώνια. "Ω, άσ' το αυτό, θα το κάνω αύριο". "Πάντα ήθελα να κάνω ορειβασία. Θ' αρχίσω αύριο". Αύριο ίσως να μην μπορείς.
    Οι μαθητές μου λένε: "Όταν τελειώσω το σχολείο, θα έχω καιρό να διαβάσω".
    Εγώ τους λέω: "Δεν θα το κάνεις! Αν δε διαβάσεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ".
    Τώρα είναι η στιγμή. Μην περιμένεις το αύριο για να πεις σε κάποιον πως τον αγαπάς. Κάν' το τώρα. Ξάφνιασέ τον. Πάρε υπεραστικό τηλέφωνο:
    "Μαμά, εσύ; Ο Φελίτσε είμαι. Ξέρω πως είναι τρεις το πρωί, μα ήθελα να σου πω ότι σ' αγαπάω".
    Αν δεν πάθει συγκοπή, θα της χαρίσεις μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.
    Πέφτω συνεχώς πάνω σε ανθρώπους που λένε:
    "Αφού το ξέρει πολύ καλά".
    Ναι, ίσως το ξέρει. Εσύ όμως έχεις βαρεθεί ποτέ να το ακούς;
    Πες το τώρα. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να το πεις. Άπλωσε το χέρι σου και άγγιξε την. Αγκάλιασέ την. Πες της το. Γύρνα σπίτι και ξύπνησε τα παιδιά: "Ε, ξυπνήστε! Σας αγαπώ, σας αγαπώ, σας αγαπώ-".

"Θεέ και Κύριε, η μαμά τρελάθηκε!"
    "Ακριβώς, τρελάθηκα!"

Ένα από τα σπουδαιότερα χαρίσματα μας είναι το χάρισμα της συγγνώμης. Σας συγχωρώ που είσαστε λιγότερο από τέλειοι. Θα απαιτήσω την τελειότητα από όλους την ημέρα που θα γίνω κι εγώ τέλειος. Δεν κινδυνεύετε λοιπόν! Γι΄ αυτό γιορτάστε τον εαυτό σας και την ανθρώπινη υπόστασή σας με χαρά και θαύμα και μαγεία. Και παράλληλα μ' αυτό γιορτάστε και τους άλλους. Ω, δεν φανταζόσαστε πόση χαρά μου δίνει να γιορτάζω τη δική σας ύπαρξη! "

Απόσπασμα από το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" (σελ. 161-163
    Πολυ σωστα αυτα που λες... και μαλιστα μου κανει τρομερη εντυπωση που ατομα μεγαλυτερα απο μενα ακομα δεν το εχουν παρει πρεφα...

Το βιντεακι που μου στειλες βρισκει πολλες εφαρμογες πανω μου... παντα ενιωθα ενοχικα απεναντι τους...αλλα και απεναντι στην κοινωνια ενιωθα και νιωθω ενοχικα ιδιαιτερα οταν πινω και περναω καλα και εκφραζομαι ελευθερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=VIAVxVYHha8

το παραθετω εδω jim

γιατι μιλησες καποτε για παιδια

και γιατι ολοι κρυβουμε ενα παιδι μεσα μας

αλλα και γιατι μιλα πολυ ωραια και σκεφτομαι πως μια συζητηση με ενα τετοιον ανθρωπο θα ηταν κατι που θα σε ελυνε πολυ

και εμενα επισης βεβαια

δες λιγο πως μιλαει :)
    Ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις γονεις!!! Το ΘΕΜΑ ειναι ΠΩΣ ενω ειχαμε ελαττωματικους γονεις θα ξεφυγουμε απ την νοοτροπια αυτη? Το ενα βημα λοιπον το καναμε...εχουμε καταλαβει που ειναι το λαθος... το επομενο βημα ειναι να το διορθωσουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Mιας και μας επιασε το Λογοτεχνικο μας, οριστε η επιστολη Του Γκ.Γκ. Μαρκεζ οταν εμαθε οτι πασχει απο καρκινο και του μενει λιγη ζωη ακομα.

"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως να έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ. Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι αυτά που αξίζουν, αλλά γι αυτό που σημαίνουν. Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως.

Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!
    Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου. Θεέ μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος. Θα ζωγράφιζα μένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι κι ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρια μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο από τα' αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους...

Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή... Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα. Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται! Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη. Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά.

Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα. Να λες πάντα αυτό που νοιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι. Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ έβλεπα να βγαίνεις από την πόρτα, θα σ αγκάλιαζα και θα σου δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ έβλεπα, θα έλεγα "σ αγαπώ" και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη. Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει και άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα ήθελα να σου πω πόσο σ αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω, Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.

Γι αυτό μην περιμένεις άλλο, καν το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ". "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.
    Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. "
    Η πραξη ειναι λιγο πιο δυσκολη απ τα λογια αλλα δεν παυουν τα λογια αυτα να εκφραζουν κατι το πολυ αληθινο... Χθες ημουν με την κοπελα (αυτη που βγηκαμε το "πρωτο" ραντεβου) και πηγαμε ολοι μαζι παρεα 10 ατομων για φαγητο και μετα για ποτο... στο φαι καθοταν μακρια μου... στο ποτο ομως μοιραια ηρθε ο ενας κοντα στον αλλον...ενω μου λεει θελει χρονο (χθες μαλιστα μου πε πως τον ξεπερασε αλλα θελει να μεινει λιγο καιρο μονη) απ την αλλη μιλανε τα κορμια.... κι εγω καθε φορα που την πλευριζω μετα νιωθω ασχημα και πως την πιεζω...αλλα δεν μπορω να αντισταθω ρε παιδια...!!! Απ τις ελαχιστες φορες που χορεψα....και μονο μαζι της εννοειται... μα ξερεις τι ειναι να την πλησιαζω και να νιωθω εκεινη την ζαλη που νιωθεις οταν πας να "αναπαραχθεις" - οι αντρες το νιωθουμε για τις γυναικες δεν ξερω πως το νιωθουν - να κρατιεμαι με τα 1000 ζορια...να αγκαλιαζομαστε...εγω να ειμαι σα θηριο στο κλουβι...να το καταλαβαινει... να την πιανω απ την μεση και να μην θελω να την αφησω με τπτ... και μετα να μου λεει θελω χρονο..??? Αφου το βλεπεις οτι παει μονο του, τι στο καλο το σταματας... σε μια φαση τη ρωτησα χυμα...δεν με γουσταρεις πια?? και το απεκλεισε... μουτρωσε κιολας!! Ολη μερα εχω σκαλωσει και σκεφτομαι το ιδιο πραγμα και ποσο γαματα θα περασουμε αν ξεκολησει.... ξερω οτι της ειναι γρηγορα ολα... αλλα ο αλλος ειναι παπαρας....πρωτον γιατι αφησε τετοια κοπελα και δευτερον γιατι εμεις θα δεσουμε πολυ καλυτερα! ειναι τοσο βεβαιο ρε γαμωτο!!! Μια αγκαλια της και με εκτιναζε στον εβδομο ουρανο... ηξερα παντα οτι ειμαι συναισθηματικος τυπος κι οτι οταν εβρισκα αυτο που θα με τρελαινε θα κολλαγα... το ξερα παντα οτι θα γινει ετσι...ε ας γινει...ας γινει στο φουλ να καουμε ζωντανοι να τελειωνουμε! Κι ας γκρεμοτσακιστουμε... εχω παει σε κολομπαρα... με κουκλαρες,, ποτε δεν μαρεσε η φαση...στο πορνειο ξερετε ολοι τι εγινε... με την μικρη ουτε κρυο ουτε ζεστη απλα σαρκα....ε με αυτην τωρα δεν μπορω να το εξηγησω... και που σας γραφω γιαυτο βαριανασαινω και χτυπαει η καρδια μου δυνατα... μιλησαμε και το πρωι παλι με μυνηματα...ξερουμε τι παιζει και κρατιομαστε... δλδ εγω οχι...εκεινη....

Διαβαζοντας λοιπον το μυνημα μου σου σκεφτηκα να παω να την αρπαξω τωρα ρε πστ μου!!! ΤΩΡΑ...κι οτι γινει!!! Απ την αλλη ομως δεν θελω να την πιεσω...και φοβαμαι μην προτιμα εκεινον απο μενα...σαυτη την περιπτωση θα ταν να κανει κατι παρα τη θεληση της κι αυτο εμενα δεν μαρεσει... αμα νιωθω οτι την πιεζω για να ναι διπλα μου ξενερωνω.... ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! τι με συμβουλευετε?

Senior Member
    H ελλειψη επιθυμιας συνεχιζεται μαζι με μια γενικη ξενερα... εχω κολλησει με το προσωπο λετε?? Ετσι ειναι οταν ερωτευεσαι? Θυμιζει καταθλιψη ενα πραγμα??? Σε μια φαση σημερα τη θυμηθηκα και ψιλοβουρκωσα...

Επισης μου βγαινει ορεξη να πιω αλκοολ... αν και δεν θα βγω σημερα

Senior Member

Senior Member
    Anekplhrotos ap oti fainetai

Senior Member
    Τζιμ αμα ηταν ολα ευκολα δε θα τα εκτιμουσες τοσο! Αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα! Εσεις οι αντρες ουτως η αλλως θελετε να ειναι δυσκολο το κυνηγι γιατι τοτε εχει μεγαλυτερη αξια το τροπαιο! Ο επιμενων νικα! Το θεμα ειναι αν θες να επιμεινεις ή οχι!

Senior Member
    Τζιμ αμα ηταν ολα ευκολα δε θα τα εκτιμουσες τοσο! Αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα! Εσεις οι αντρες ουτως η αλλως θελετε να ειναι δυσκολο το κυνηγι γιατι τοτε εχει μεγαλυτερη αξια το τροπαιο! Ο επιμενων νικα! Το θεμα ειναι αν θες να επιμεινεις ή οχι!
    Το αν θελω να επιμεινω ή οχι πιστευω ειναι προφανες... το θεμα ειναι αν εχω να κερδισω κατι αν επιμεινω... γιατι αν μεσα στο μυαλο της υπαρχει μονο εκεινος τοτε δεν μπορουν να γινουν πολλα...

Senior Member
    γιαυτο σου λεω οτι εχει σημασια αν θες να επιμεινεις ή οχι, γιατι αν θες και επιμεινεις θα ανακαλυψεις τι εχει μες στο μυαλο της κι αν μπορει να συμβει κατι, δεν ξερουμε σιγουρα τωρα τι μπορει να συμβει ομως! Αν δεν θες, πας για αλλα.

Senior Member
    γιαυτο σου λεω οτι εχει σημασια αν θες να επιμεινεις ή οχι, γιατι αν θες και επιμεινεις θα ανακαλυψεις τι εχει μες στο μυαλο της κι αν μπορει να συμβει κατι, δεν ξερουμε σιγουρα τωρα τι μπορει να συμβει ομως! Αν δεν θες, πας για αλλα.
    Για αλλα παω συνεχως και οπουδηποτε... :) Εφοσον μου ειπε μην με περιμενεις τι αλλο να κανω εγω?? Εξαλλου εκεινη δεν ξερει εγω ποσο επειγομαι!!! Θελω να πω πως αν ερθει τωρα και μου πει παρατα οποιαδηποτε αλλη εχεις για μενα το κανω ανετα...επειδη ομως προς το παρον μου χει πει οτι γουσταρει αλλα επιθυμει να μεινει λιγο μονη και δεν θελει να με κρατησει πισω αν κατι αλλο εμφανιστει τοτε εννοειται πως ψαχνομαι γενικως... γιατι που ξερω εγω οτι οταν περασει η περιοδος που θελει να ναι μονη, δεν βρει αλλον?? Δεν θελω να βγω και μαλακας στο τελος...επισης δεν αντεχω αλλο χωρις κοπελα...εφοσον γευτηκα λιγο το ποσο ωραιο ειναι πραγματικα δεν εχω αλλη υπομονη... μαυτην βρισκομαστε παρεα ολοκληρη και προσπαθω συνεχεια να κρατιεμαι χωρις να την αγκαλιαζω... κι οταν το κανω μετα μετανιωνω γιατι την πιεζω... απ την αλλη δεν ξερω ρε πστ μου!! Να το κανει επιτηδες για να με δοκιμαζει??? Ειναι τα νευρα μου τεντωμενα και παιζει βιολι απο πανω τους εναμιση μηνα τωρα!!!

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Για αλλα παω συνεχως και οπουδηποτε... :) Εφοσον μου ειπε μην με περιμενεις τι αλλο να κανω εγω?? Εξαλλου εκεινη δεν ξερει εγω ποσο επειγομαι!!! Θελω να πω πως αν ερθει τωρα και μου πει παρατα οποιαδηποτε αλλη εχεις για μενα το κανω ανετα...επειδη ομως προς το παρον μου χει πει οτι γουσταρει αλλα επιθυμει να μεινει λιγο μονη και δεν θελει να με κρατησει πισω αν κατι αλλο εμφανιστει τοτε εννοειται πως ψαχνομαι γενικως... γιατι που ξερω εγω οτι οταν περασει η περιοδος που θελει να ναι μονη, δεν βρει αλλον?? Δεν θελω να βγω και μαλακας στο τελος...επισης δεν αντεχω αλλο χωρις κοπελα...εφοσον γευτηκα λιγο το ποσο ωραιο ειναι πραγματικα δεν εχω αλλη υπομονη... μαυτην βρισκομαστε παρεα ολοκληρη και προσπαθω συνεχεια να κρατιεμαι χωρις να την αγκαλιαζω... κι οταν το κανω μετα μετανιωνω γιατι την πιεζω... απ την αλλη δεν ξερω ρε πστ μου!! Να το κανει επιτηδες για να με δοκιμαζει??? Ειναι τα νευρα μου τεντωμενα και παιζει βιολι απο πανω τους εναμιση μηνα τωρα!!!
    τζιμ...δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα από προσωπική εμπειρία, όταν λέω σε κάποιον θέλω να μείνω μόνη μου, εννοώ πως δεν θέλω να του πω κατάμουτρα για να μη τον πληγώσω πως απλά δεν θέλω.
    Ξέχνα τη και πήγαινε παρακάτω.

Senior Member
    Επισης παρατηρησα κατι που με ενοχλει εδω και πολυ καιρο...πολυς κοσμος..ιδιαιτερα οι "ματσο" αντρες του περιβαλλοντος μου με αντιμετωπιζουν λιγο σαν παιδακι... μου απευθυνουν τον λογο ως τζιμακο... ή ξερω γω μου δινουν την αισθηση οτι δεν με εμπιστευονται... πανω απο ολα ο πατερας μου ... ποτε δεν με εμπιστευτηκε για βαρια χειρωνακτικη δουλεια...το ενοχλητικο ειναι οτι εγω ξερω και την ηλικια μου και τις δυνατοτητες μου αλλα επειδη συχνα ειμαι νωχελικος ή βαριεμαι δεν σημαινει οτι δεν μπορω...με εκνευριζει πολυ οταν με υποτιμουν...οντος συμβαινει ή ειναι στην φαντασια μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζιμ...δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα από προσωπική εμπειρία, όταν λέω σε κάποιον θέλω να μείνω μόνη μου, εννοώ πως δεν θέλω να του πω κατάμουτρα για να μη τον πληγώσω πως απλά δεν θέλω.
    Ξέχνα τη και πήγαινε παρακάτω.
    Δεν με στενοχωρεις... η γλωσσα του σωματος της αλλα λεει... τουλαχιστον γιατι δεν καθεται να μου το πει.. δεν θα παρεξηγηθω... αν θα πρεπε γιατι περιμενω τοσο καιρο... αλλα εστω και τωρα για να μην το κανει ενδηλο παει να πει πως γουσταρει αλλα δεν εκδηλωνεται... και ειναι και πολυ ντροπαλη κιολας... απ την αλλη δεν ξερω τι να σου πω... εγω με την μικρη ξεκαθαρισα αμεσως....δεν καθισα να την τυρανισω.... μαυτην δεν ξερω αν πρεπει να νευριασω ή να κανω υπομονη... αλλα τωρα σε λιγο θα παω να την βρω ολη την παρεα... και θα κανω καποια κινηση με αλλη μεσ το μαγαζι...θελω να δω αντιδρασεις...

Σηριαλ εχει καταντησει γαμω την τρελα μου!!! Δεν γινεται κατι να παει σωστα απ την αρχη να τελειωνουμε?? Λες να την ξενερωσα με την απειρια μου??? Εκνευριστηκα τωρα!!!