Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 160
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 160 of 161 FirstFirst ... 60110150158159160161 LastLast
Results 2,386 to 2,400 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    καταρχην στο δικο μου θεμα σου εκανα χιουμορ και αν δεν το καταλαβες δικο σου προβλημα!και μην το πιανεις το θεμα το δικο μου στο στομα σου γιατι πριν κατι μερες το εκανες πολυ προσβλητικα αλλα ειπα να μην σου απαντησω,καταλαβα ομως τι μαλακομπουκωμα εισαι!αντε γεια τωρα!
    Αν το εκανες για χιουμορ τοτε εχει καλως πραγματικα δικο μου το προβλημα και με συγχωρεις...

Προσβλητικα εγω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα αναφερομουν σε κανενος το προβλημα και απλα εφερα παραδειγμα!!! Εχω πονεσει πιο πολυ απο οτι νομιζεις και δεν παιζω με αυτα τα πραγματα!!!! Σε διαμαχη μαζι σου δεν προκειται να μπω και αν το πηρες οτι σε προσεβαλλα ενω απλα επιχειρηματολογουσα τοτε ζητω συγνωμη αλλα ταυτοχρονα σου ζητω να παρεις πισω αυτο που ειπες για μενα γιατι εγω δεν εβρισα κανεναν και ουτε προσεβαλλα!!! Εαν δεν το κανεις σε παρακαλω να μην ξαναγραψεις εδω στο ποστ μου... Κι αν δεν καταλαβες οτι σεβομαι το θεμα σου οπως και ολων εδω μεσα γιατι εχω περασει κι εγω απο πολυ ασχημες καταστασεις πιο πολυ απο οτι φανταζεστε οι περισσοτεροι εδω μεσα τοτε ειναι προκειται για δικο σου προβλημα! Επισης θα μπορουσα κι εγω να παρω ως πολυ προσβλητικο το οτι μπηκες εδω να μου γραψεις οτι δεν ευχαριστησα ποτε κανεναν (που ειναι στεγνο ψεμα!!!) ή οτι βαρεθηκες να ασχολεισαι!! Αλλα το προσπερασα...

Banned
    οπως βλεπεις δεν πολυασχολουμε,παρα μονο οταν θελησω η εχω κατι να σου πω!οταν θα φερεσαι σαν μαιμου σε ατομα που σε εχουν βοηθησει και σου γραφουν καθημερινα θα με βρισκεις μπροστα σου!
    ειμαι η δικηγορος του φορουμ!παρτο οπως θες!και ασε αυτη την καραμελα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βιαστει,κακοποιηθει,που εχουν σοβαρες αρρωστειες(χειροτερα πραγματα απο το παρθενιλικι σου)και ετσι δεν κανουν!οκ ξανθοπουλε?ουτε και εγω θελω αντιπαραθεσεις,καλο σου βραδυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    οπως βλεπεις δεν πολυασχολουμε,παρα μονο οταν θελησω η εχω κατι να σου πω!οταν θα φερεσαι σαν μαιμου σε ατομα που σε εχουν βοηθησει και σου γραφουν καθημερινα θα με βρισκεις μπροστα σου!
    ειμαι η δικηγορος του φορουμ!παρτο οπως θες!και ασε αυτη την καραμελα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βιαστει,κακοποιηθει,που εχουν σοβαρες αρρωστειες(χειροτερα πραγματα απο το παρθενιλικι σου)και ετσι δεν κανουν!οκ ξανθοπουλε?ουτε και εγω θελω αντιπαραθεσεις,καλο σου βραδυ!
    Τωρα να προσβληθω εγω που το προβλημα της ζωης μου ολοκληρης το αποκαλεις απλα το "παρθενιλικι" μου?? Να βρισω κι εγω τωρα?? Γιατι ξερεις πολυ καλα οτι πισω απ αυτο κρυβονται πραγματα οπως καταθλιψη, κοινωνικη φοβια, ψυχολογικα τραυματα, παθολογικο αγχος... Τα εβαλες ανετα ολα σε ενα τσουβαλι και ενω κοντευω τα 30 και ειμαι ακομα ενα τιποτα και νιωθω σκατα συνεχεια απλα τα αποκαλεις το παρθενιλικι μου... κι οταν εγω αναφερθηκα στο προβλημα σου για να φερω παραδειγμα και οχι για να το μειωσω τοτε με εβρισες!!! Λοιπον ξερεις κατι?? Εγω δεν θα βρισω!!! Αλλα ουτε κι εσυ να τολμησεις να ξαναπιασεις το προβλημα μου στο στομα σου κι ουτε να ξαναγραψεις εδω μεσα!! Δικηγορο δεν χρειαζομαι κι ουτε θα σε ρωτησω τι θα πω στον καθεναν!!!!

Φταιω εγω που καθισα να απολογηθω!!!
    Καλο βραδυ!

Senior Member
    Εγω κακος ανθρωπος δεν ειμαι.... και μου φτανει να το ξερω εγω... καληνυχτα

Senior Member
    Το χωρίς συγκατάβαση δεν το είπα εναντίον σου πάντως. Ούτε εσύ βγάζεις συγκατάβαση κατ' εμένα. Νομίζω μάλιστα ότι έχεις κάνει τρομερή δουλειά μέσα σου, για να βλέπεις τόσο καθαρά. Νομίζω ότι πολλά πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα έχεις ήδη κατακτήσει. Μένει η εφαρμογή.

Quote Originally Posted by researcher View Post
    carrie συμφωνω απολυτα

tzim σβησε λιγο τα προσωπικα σου μυνηματα

σου στελνω ενα

υ.γ. Θεοφανια δεν ειναι αυτο που νομιζεις :)
    το ελπιζω ρις...:Ρ

καρι, ρισπεκτ για το μνμ σου αν και δεν μπορω να το βρω, το διαβασα σε κουτοτ. Αν το έσβησες, κριμα. Ήταν απ τα πιο δυνατα και πιο αληθινα που έχω διαβάσει εδώ μεσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Το χωρίς συγκατάβαση δεν το είπα εναντίον σου πάντως. Ούτε εσύ βγάζεις συγκατάβαση κατ' εμένα. Νομίζω μάλιστα ότι έχεις κάνει τρομερή δουλειά μέσα σου, για να βλέπεις τόσο καθαρά. Νομίζω ότι πολλά πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα έχεις ήδη κατακτήσει. Μένει η εφαρμογή.
    Ευχαριστω που το λες αυτο... τουλαχιστον εσυ και καποιοι αλλοι το βλεπουν οτι το να βαλω εστω και μια υποτυπωδη ταξη στο εσωτερικο χαος που ειχα χρειαστηκε πολυ μεγαλες εσωτερικες αναταραξεις... Αλλα ναι οντος μενει η εφαρμογη και γιαυτο προσπαθω να βοηθω και τον φιλο τον ιωαννη εδω απ το φορουμ που ειπε κιολας πως ειναι εμφανισιμο παιδι αρα ειναι ακομα πιο ευκολο να προσεγγισει κοπελες...ή εστω να κανει μια εισαγωγικη καλη εντυπωση, γιατι κι εκεινος ειναι στον σωστο δρομο...

Ομως επειδη τελικα συνειδητοποιησα πως μονο με την θεληση και με προσωπικες προσπαθειες η δουλεια αποκλειεται να τελειοποιηθει, αποφασισα να ξεκινησω παλι τις επισκεψεις σε ψυχολογο και αν δουμε οτι χρειαζεται θεραπεια τοτε θα ξεκινησουμε... 2 φορες τον μηνα μπορω να δωσω χρηματα...παραπανω μου ειναι δυσκολο μεχρι να βρω δουλεια... και εννοειται δεν προκειται να ζητησω ουτε δεκαρα απ τους γονεις μου... οταν οικονομικα ορθοποδησω θα δωσω μια κλωτσια κι ουτε θα με ξαναδουνε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δε σου αξιζει.
    Ναι τον μηχανισμο τον τυψεων μου τον εβαλες σε λειτουργια και τωρα αισθανομαι οτι εκανα κατι κακο... Παντα σε καθε περιπτωση ψαχνω να βρω που φταιω και να με κατηγορησω για ολα ετσι κι αλλιως...

Τον λογο ομως που το εκανες ακομα δεν εχω καταλαβει... Ειπα την αποψη μου...τπτ παραπανω...

Αλλα αν πιστευεις οτι οντος δεν μου αξιζει ή οτιδηποτε θες να πιστευεις δεν θα παλεψω να το αλλαξω... για οποιες παρεξηγησεις δημιουργησαν τα γραφομενα μου προσπαθησα να εξηγηθω αλλα δεν θελετε να το δειτε... Το οτι σε ευχαριστω για την προσφορα σου το θεωρω πλεον δεδομενο και το ξανακανω γιατι το νιωθω και οχι γιατι το ειπε καποιος αλλος να το κανω... Αν δεν πιστευα οτι το αξιζεις σαν ανθρωπος δεν θα καθομουνα να το κανω αυτο... οποτε: Ευχαριστω παρα πολυ που κατεθεσες κομματι των βιωματων σου για το δικο μου το καλο και σε διαβεβαιω απ τα βαθη της καρδιας μου οτι ουδεποτε δεν σκεφτηκα εννοησα ή υπενοησα οποιαδηποτε ασεβεια προς αυτα! Σου μιλαω με την μεγιστη ειλικρινεια που με διαπρεπει! (Αυτο προσπαθησα να εξηγησω και σε αλλο μελος του φορουμ αλλα κρατηθηκα γιατι τελικα δεν αξιζε τον κοπο)

Ο λογος που μπηκα σημερα εδω ηταν για να γραψω ποσο χαρουμενος ειμαι για το ξεκινημα ψυχοθεραπειας και το οτι βρηκα ενα καινουριο κοριτσι που ερχεται στο γυμναστηριο που μαρεσει πολυ και που ανταποκρινεται και οχι για να τσακωθω... Δεν βρισκω οτι εχω να απολογηθω για κατι αλλα αν το θες σου ζητω συγνωμη αν ηθελημενα ή αθελα μου σε προσεβαλλα....γιατι σιγουρα εισαι απ τα λιγα ατομα που δεν τους αξιζει τετοια αντιμετωπιση...

αυτα
    τζιμ

Senior Member
    καληνυχτω και ελπιζω η αυριανη μερα να μην ειναι τοσο σκατενια οσο η σημερινη...

Senior Member

Smile

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    το ελπιζω ρις...:Ρ

καρι, ρισπεκτ για το μνμ σου αν και δεν μπορω να το βρω, το διαβασα σε κουτοτ. Αν το έσβησες, κριμα. Ήταν απ τα πιο δυνατα και πιο αληθινα που έχω διαβάσει εδώ μεσα.
    Περασα μια βολτιτσα απ το φορουμ και θελω να πω 5 πραγματα...

Καταρχην ηθελα να απολογηθω στην δωρα και την καρυ... Οτι και να ειπωθηκε επειδη και οι δυο μου φερθηκαν ΑΨΟΓΑ θελω να ζητησω συγνωμη αν τους προσεβαλλα και θελω ακομα κι αν σκοπευουν να μην μου ξαναμιλησουν να ξερουν πως το εννοω και πως οτι ειπα δεν το πα με θεληση να τις προσβαλλω ή με κακο σκοπο (για αυτο να ειστε κατι παραπανω απο σιγουρες)... Επισης τα στραβα που μου αποδιδουν οτι πχ ειμαι εγωιστης και γκρινιαρης τα αποδεχομαι και τα παλευω αλλα πλεον δεν μπορω να τα χρησιμοποιω ως δικαιολογιες! Εκανα λαθος και αν μου κρατατε κακια δεν σας αδικω...ηδη χθες ειχα την πρωτη μου συνεδρια με ειδικο μετα απο εναν χρονο και πιστευω μεσα απ την διαδικασια να γινω καλυτερος ανθρωπος... ΣΥΓΝΩΜΗ λοιπον και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απ τα βαθη της καρδιας μου για την υποστηριξη! Ο λογος που κανω quote σε σενα Θεοφανια ειναι γιατι συμφωνω με το σχολιο σου αλλα και επειδη μαλλον τα κοριτσια με εχουν κανει Ignore θελω αν μπορεις να μεταβιβασεις τη συγνωμη μου σε αυτες γιατι εστειλα πμ και δεν μου απαντησαν... Αυτο βεβαιως εαν θελεις, μπορεις και εχεις τον χρονο να το κανεις... :) Εαν κατι τετοιο ειναι αδυνατο απλα ελπιζω καποια στιγμη να το δουνε....

Επισης θελω να πω πως θα μπαινω πιο αραια απο δω και περα γιατι αφενως δεν υπαρχει τοσο επιτακτικη αναγκη πλεον αφαιτερου γιατι αντιλαμβανομαι οτι εχω γινει καταχρηστικος κι αυτο πολλες φορες απλα για το συναισθημα μιας στιγμης που μετα εχει χαθει και ειναι κριμα γιατι οι καλες ψυχες του φορουμ σπευδουν να με βοηθησουν χωρις να ναι τοσο μεγαλο το προβλημα.... Απολογουμαι και για αυτο λοιπον...

Εχω θα συνεχισω να παλευω κι αν γινει "κατι" εγω θα σας το πω με μεγαλη χαρα :) και ειμαι σιγουρος τα ατομα που ειχαμε καλη επικοινωνια και που νιωθω τη ζεστασια της ψυχης τους θα χαρουνε το ιδιο με μενα!!! :)

Η ζωη ειναι εκει εξω... καλη τυχη σε ολους και πανω απο ολα υγεια...

θα τα λεμε...

με αγαπη
    τζιμ

Banned
    τζιμ καλησπερα και χαιρομαι που επιτελους ξεκινησες να πηγαινεις σε ειδικο!

εγω προσωπικα δεν θελω να μου ζητας συγνωμη,δεν αισθανομαι καμια κακια για εσενα,ισως να σου μιλαω σκληρα μερικες φορες,το κανω μονο για να σε αφυπνισω και επειδη πραγματικα σε εκτιμω!αν δεν σε εκτιμουσαμε εδω δεν θα ασχολουμασταν κιολας..λαθη κανουμε ολοι,να μην απολογησε σε κανεναν και για τιποτα ποσο μαλλον σε εμενα :)

σου ευχομαι πραγματικα μεσα απο την καρδια μου,να βρεις πραγματικα τον εαυτο σου και να αγαπησεις το καθε κομματι του,αν αποδεχτεις τον τζιμ,οποιος και να ειναι θα ισορροπησεις και θα ευτυχησεις!καλη δυναμη και θα περιμενουμε νεα σου :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    To αντρικο προτυπο ειναι παντα ο πατερας για τα αγορια... κι εγω δεν το ειχα τοσο δυνατο οσο επρεπε και ναι ενας λογος ειναι η ηλικια του πατερα! Τις ευθυνες μου εγω τις εχω αναλαβει και ξερω καλα τι εχω προκαλεσει σε μενα με τον χαρακτηρα που εχω! Αλλα οι γονεις που χουν ζησει τοσα πριν ερθει το παιδι στη ζωη θα πρεπε να ξερουν να χειριστουν καταστασεις κι οι δικοι σηκωσανε τα χερια ψηλα λες και δεν υπηρξαν ποτε παιδια και δεν μαθανε!! Οτι και να μου λες καρυ αυτο τους το χρεωνω....δεν θα επωμιστω εγω ολη την ευθυνη... τα παιδια δεν μπορουμε να τα κατηγορουμε...(οπως περιτεχνα εκανε παντα η μανα μου και με εκανε να αισθανομαι ενοχικα απο μικρο παιδι!) Δεν τους ξερεις τους δικους μου γιαυτο σου λεω εχω λογους που τους βριζω!
    οι γονεις σου, τοσο μπορεσαν , τοσο εκαναν...
    δεν αμφισβητει κανεις το οτι δεν ηταν τελειοι γονεις, οπως των περισσοτερων μας δεν ηταν.
    μην ξεχνας κιε συ ομως οτι η μη ευθυνη των παιδιων σταματαει στα 16, βια 18 που σταματανε να ειναι παιδια.
    εσυ εισαι 30 περιπου νομιζω. οποτε δεν εμπιπτεις στο "τα παιδια δεν τα κατηγορουμε"..
    ασε πισω σου τις ευθυνες των αλλων λοιπον και ασχολησου μονο με τις δικες σου, αν θελεις να πας καπου και σιγουρα θελεις απ οτι καταλαβαινω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι γονεις σου, τοσο μπορεσαν , τοσο εκαναν...
    δεν αμφισβητει κανεις το οτι δεν ηταν τελειοι γονεις, οπως των περισσοτερων μας δεν ηταν.
    μην ξεχνας κιε συ ομως οτι η μη ευθυνη των παιδιων σταματαει στα 16, βια 18 που σταματανε να ειναι παιδια.
    εσυ εισαι 30 περιπου νομιζω. οποτε δεν εμπιπτεις στο "τα παιδια δεν τα κατηγορουμε"..
    ασε πισω σου τις ευθυνες των αλλων λοιπον και ασχολησου μονο με τις δικες σου, αν θελεις να πας καπου και σιγουρα θελεις απ οτι καταλαβαινω..
    Eννοειται δεν ειμαι παιδι πλεον... αναφερομουν στην παιδικη μου ηλικια πριν τα 18...

Senior Member
    Εχω εναν προβλητισμο και θελω την γνωμη σας...

Εγω απ οτι ξερετε ειμαι σχετικα απειρος στο θεμα του ερωτα... Δεν θελω αμεσως να κανω μακροχρονια/σοβαρη σχεση με την πρωτη που θα βρεθει στον δρομο μου... πως λοιπον να το πω οτι αρχικα ψαχνω σεξ και μετα βλεπουμε... θα υπαρξει κοπελα που να δεχτει να γινει κατι τετοιο με την προοπτικη\πιθανοτητα αφου περασουμε καλα για λιγο καιρο, να χωρισουμε?? Να εχουμε δλδ μια χαλαρη σχεση κυριως για την διασκεδαση και το σεξ και οχι κατι βαθυτερο? Πως να προτεινω κατι τετοιο χωρις να την προσβαλλω?? Γιατι σας το χω ξαναπει πως πανω απο ολα θελω να υπαρχει συναινεση... αμα ειναι να πληγωσω καποια κοπελα τοτε δεν θα τα διασκεδασω ο ιδιος... βεβαια ετσι λεω τωρα...και μπορει οταν θα γινει να θελω σχεση και σοβαρη κιολας... αλλα επειδη σε πρωτη φαση θελω να περασω καλα θελω να βρω μια κοπελα που να συμφωνει... πως ομως να πω κατι τετοιο?? ή ειναι καλυτερο να το αφησω να εννοηθει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    .....Πως να προτεινω κατι τετοιο χωρις να την προσβαλλω?? Γιατι σας το χω ξαναπει πως πανω απο ολα θελω να υπαρχει συναινεση... αμα ειναι να πληγωσω καποια κοπελα τοτε δεν θα τα διασκεδασω ο ιδιος... βεβαια ετσι λεω τωρα...και μπορει οταν θα γινει να θελω σχεση και σοβαρη κιολας... αλλα επειδη σε πρωτη φαση θελω να περασω καλα θελω να βρω μια κοπελα που να συμφωνει... πως ομως να πω κατι τετοιο?? ή ειναι καλυτερο να το αφησω να εννοηθει?
    επειδη ακριβως αυτη την στιγμη κανεις ασκησεις επι χαρτου....
    ασε αυτου του ειδους τους προβληματισμους γιατι ειναι εντελως ανωφελοι...
    αντι να ετοιμαζεις ατζεντα για το πως θα κινηθει η πρωτη σου σχεση και να ψαχνεις μετα καποια που να ταιριαζει στο σεναριο σου, βρες την κοπελα πρωτα και αναλογα με αυτο που θα προκυψει και στους δυο σας σαν διαθεση απο την γνωριμια αυτη, αποφασιζετε και την συνεχεια....
    δεν εχει κανενα νοημα να σκεφτεσαι θεωρητικα τι ΜΑΛΛΟΝ θα ηθλελες ΝΑ εκανες ΑΝ γνωριζες συντομα την πρωτη σου κοπελα...