Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 161 FirstFirst ... 816171819202868118 ... LastLast
Results 256 to 270 of 2414
    Senior Member
    Καμια συμβουλη? καφες ή ποτο? να κερασω ή οχι? να κανω κινηση αμεσως...? να περιμενω απλα να τα λεμε και μετα να κανω κινηση στο αυτοκινητο?....πολλες οι αποριες.....

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καμια συμβουλη? καφες ή ποτο? να κερασω ή οχι? να κανω κινηση αμεσως...? να περιμενω απλα να τα λεμε και μετα να κανω κινηση στο αυτοκινητο?....πολλες οι αποριες.....
    εννοειται θα κερασεις τζιμ!!τωρα το τι θα πιειτε λιγη σημασια εχει!τι κινηση να κανεις?πρωτο ραντεβου κ θα την οριζοντιωσεις?χαλαρα τζιμ!δεν χρειαζονται βιασυνες,δειξε της τον ομορφο χαρακτηρα σου,γνωριστειτε πρωτα κ μετα ολα τα αλλα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εννοειται θα κερασεις τζιμ!!τωρα το τι θα πιειτε λιγη σημασια εχει!τι κινηση να κανεις?πρωτο ραντεβου κ θα την οριζοντιωσεις?χαλαρα τζιμ!δεν χρειαζονται βιασυνες,δειξε της τον ομορφο χαρακτηρα σου,γνωριστειτε πρωτα κ μετα ολα τα αλλα!
    ενα φιλι εννοω κινηση...τιποτα παραπανω :) ή ουτε καν

Banned
    ενα φιλι εννοω κινηση...τιποτα παραπανω :) ή ουτε καν
    ε στο τελος της βραδιας,δωσε της ενα φιλακι στο μαγουλο,εκει θα καταλαβεις αν ειναι δεκτικη ωστε το δευτερο φιλακι να ειναι στα χειλη :P

Senior Member
    ε στο τελος της βραδιας,δωσε της ενα φιλακι στο μαγουλο,εκει θα καταλαβεις αν ειναι δεκτικη ωστε το δευτερο φιλακι να ειναι στα χειλη :P
    την ιδια μερα το 2ο λες? ή σε επομενο ραντεβου? καλα τωρα τρελαινομαι αδικως...οπως βγει θα μου πεις και πως ολα παιζουν...

Banned
    την ιδια μερα το 2ο λες? ή σε επομενο ραντεβου? καλα τωρα τρελαινομαι αδικως...οπως βγει θα μου πεις και πως ολα παιζουν...
    σου μιλαω για τα επομενα δευτερολεπτα μετα το φιλι στο μαγουλο!λοιπον ακου σκηνικο...την φιλας στο μαγουλο,την κοιτας,της χαμογελας κ μετα σκυβεις αργα για να την φιλησεις στο στομα!ε εκει θα δεις τι παιζει,πως θα αντιδρασει! :)

Banned
    Το πρώτο ραντεβού… η πρώτη γνωριμία… είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, γλυκά αλλά και αγχωτικά πράγματα στη ζωή....κοιτα να την κολακευεις,,να της πεις ποσο ομορφη ειναι..(πιανει αυτο :) )..Μη φοβηθείς να της δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου, τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε... :)χρησιμοποιησε την γλώσσα του σώματος για να σπασεις το παγο...δεν υπαρχουν κανονες για το πρωτο ραντεβου..αυτοσχεδιασε!!!εξ� �λου σκεψου οτι απλα ειναι το 1ο ραβντεβου ...(τωρα οσο αφορα το λουνα παρκ σου μιλω καθαρα για εμενα!!) εμενα σαν γυναικα πιο πολυ θα με κολακευαι μια βολτα εκει παρα σε ενα μπαρ ...

Senior Member
    σου μιλαω για τα επομενα δευτερολεπτα μετα το φιλι στο μαγουλο!λοιπον ακου σκηνικο...την φιλας στο μαγουλο,την κοιτας,της χαμογελας κ μετα σκυβεις αργα για να την φιλησεις στο στομα!ε εκει θα δεις τι παιζει,πως θα αντιδρασει! :)
    αα οκ ...βασικα το φιλαρακι μου με την αλλη βγαινανε καμια εβδομαδα πρωτα και μετα την φιλησε....ειναι κι αυτος σαν κι εμενα...ειχε βεβαια κανα 2 σχεσεις αλλα σου μιλαω για πολυ ντροπαλα πραματα

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    Το πρώτο ραντεβού… η πρώτη γνωριμία… είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, γλυκά αλλά και αγχωτικά πράγματα στη ζωή....κοιτα να την κολακευεις,,να της πεις ποσο ομορφη ειναι..(πιανει αυτο :) )..Μη φοβηθείς να της δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου, τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε... :)χρησιμοποιησε την γλώσσα του σώματος για να σπασεις το παγο...δεν υπαρχουν κανονες για το πρωτο ραντεβου..αυτοσχεδιασε!!!εξ� �λου σκεψου οτι απλα ειναι το 1ο ραβντεβου ...(τωρα οσο αφορα το λουνα παρκ σου μιλω καθαρα για εμενα!!) εμενα σαν γυναικα πιο πολυ θα με κολακευαι μια βολτα εκει παρα σε ενα μπαρ ...
    ναι θα ανεβουν στο καρουζελ,να κρατουν και 2 τεραστια γλυφιτζουρια!στο αμαξι θα παιζει το "χαρωπα τα 2 μου χερια τα χτυπω" χαχαχαχ!ειδυλλιακη ατμοσφαιρα! :P :P ..
    Last edited by dora-agxos; 28-12-2010 at 19:26.

Banned
    ναι κυρια δωρα οπως το λετε ακριβως...πιο ρομαντικο ειναι αυτο παρα ενας κλειστος χωρος σε ενα μπαρ..(κατα την δικη μου αποψη παντα :) )...τωρα οσο αφορα την μουσικη το αφηνω στην κριση του τζιμ... :)

Senior Member
    Το πρώτο ραντεβού… η πρώτη γνωριμία… είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, γλυκά αλλά και αγχωτικά πράγματα στη ζωή....κοιτα να την κολακευεις,,να της πεις ποσο ομορφη ειναι..(πιανει αυτο :) )..Μη φοβηθείς να της δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου, τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε... :)
    Καταλαβα...ναι οντος και με αγχωνει αλλα και μου φαινεται πολυ ομορφο...σαν να σπαει το καβουκι αυτο που τοσο καιρο με φυλακιζε....σαν να παιρνει αλλο χρωμα ο κοσμος...πιο ανθρωπινο...πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ τωρα αλλα θα επανελθω...τωρα το που θα παμε θα κατσω λιγο να το σκεφτω...δεν ειμαι και πλουσιος...χαχα...δεν μπορω να κερασω πολλα πολλα....χαχα...
    Last edited by jimmaster; 28-12-2010 at 22:12.

Senior Member
    Το πρώτο ραντεβού… η πρώτη γνωριμία… είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, γλυκά αλλά και αγχωτικά πράγματα στη ζωή....κοιτα να την κολακευεις,,να της πεις ποσο ομορφη ειναι..(πιανει αυτο :) )..Μη φοβηθείς να της δείξεις τη διασκεδαστική πλευρά σου, τραγούδα το αγαπημένο σου κομμάτι την ώρα που είστε μαζί στο αυτοκίνητο, πηγαίνετε στο λούνα παρκ, φάτε πολλά ζαχαρωτά και μην σταματήσετε να γελάτε... :)χρησιμοποιησε την γλώσσα του σώματος για να σπασεις το παγο...δεν υπαρχουν κανονες για το πρωτο ραντεβου..αυτοσχεδιασε
    Καταλαβα...ναι οντος και με αγχωνει αλλα και μου φαινεται πολυ ομορφο...σαν να σπαει το καβουκι αυτο που τοσο καιρο με φυλακιζε....σαν να παιρνει αλλο χρωμα ο κοσμος...πιο ανθρωπινο...πρεπει να παω στο σουπερ μαρκετ τωρα αλλα θα επανελθω...τωρα το που θα παμε θα κατσω λιγο να το σκεφτω...δεν ειμαι και πλουσιος...χαχα...δεν μπορω να κερασω πολλα πολλα....χαχα...
    Last edited by jimmaster; 28-12-2010 at 22:13.

Banned
    γιατι σβηνονται τα μηνυματα μου?? :(

Senior Member
    νομιζω καταλαβα...θα δω τι μπορω να κανω

Senior Member
    ]ναι θα ανεβουν στο καρουζελ,να κρατουν και 2 τεραστια γλυφιτζουρια!στο αμαξι θα παιζει το "χαρωπα τα 2 μου χερια τα χτυπω" χαχαχαχ!ειδυλλιακη ατμοσφαιρα!

η απαντηση της δωρας στη γιωτα περι λουνα παρκ