Results 271 to 285 of 2414
-
28-12-2010, 22:14 #271
κατι εγινε τωρα ετσι?
στο κειμενο της γιωτας καπου εκει στο "αυτοσχεδιασε" το φορουμ τρωει κολλημα κοβει οτιδηποτε μετα απο κει...δεν ξερω γιατι...μαλλον μπορει να αναγνωριζει καποια λεξη για βρισια και την κοβει αποτομα....
- 28-12-2010, 23:34 #272
Jimmaster, διάβασα όλα τα post σου. Δεν σκόπευα να απαντήσω αλλά έχω συναντήσει το θέμα σου και σε άλλα forum και θα ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ... Νομίζω ότι έχεις κάποια πράγματα μπερδεμένα στο μυαλό σου. Τί εννοώ? θα εξηγήσω.. πρέπει να βάλεις όλα κάτω τι έγινε στην παιδική ηλικία σου και να κάνεις μια αντιστοιχία με τις τωρινές εμπειρίες σου. Να δεις τις αιτίες...Μόλις βρεις αυτά που φταίνε, θα καταλάβεις που είναι το πρόβλημα : ήταν η εμφάνιση σου; ήταν η οικογένειά σου; γιατί είχες έλλειψη αυτοπεποίθησης? τί δεν είχες? και τί έψαχνες? έγινε κάτι στο παρελθόν σου και έχει μείνει στο μυαλό σου; κάτι μου λέει ότι δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου...απλώς έχεις διηγηθεί μία ιστορία. Βρες τί είναι αυτό που σε έχει κάνει να "κολλήσεις". αν δεν μπορείς να τα βρείς, είναι καλό να συμβουλευτείς έναν ειδικό που θα σε βοηθήσει...το διάβασα ότι έχεις πάει αλλά δεν ήσουν αποφασισμένος και δεν ήξερες γιατί πήγαινες...το θέμα της ομοφιλοφιλίας...χμ....αν είναι θέμα "προτιμήσεως" θα πρέπει να το δεις καθαρά και φαίνεται αυτό....πρόσεχε μόνο να μην είναι ένα μέσο για να αποφύγεις κάποιες άλλες καταστάσεις..κάποιες φορές δημιουργούμε ψέμματα για τον ίδιο τον εαυτό μας ή ζούμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει απλά για να ξεγελάσουμε τον εαυτό μας. και θα τελείωσω με κάτι που ακουστεί περίεργα αλλά είναι η αλήθεια....μην περιμένεις να βρεις την απάντηση μέσα από τα forums. ο καθένας θα πει την απόψη του σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες του και το χαρακτήρα του...η λύση του προβλήματος σου είναι εκεί έξω...όχι εδώ μέσα...απλώς συλλέγεις πληροφορίες και εμπειρίες...πήγαινε σε ένα σύλλογο, γνώρισε κόσμο και όλα θα έρθουν με την σειρά τους...αν δεν το κυνηγήσεις δεν θα έρθει...είναι απλό...έκανες ένα μεγάλο βήμα με το να βγάλεις προς τα έξω αυτό που σε απασχολεί...μην το παρατήσεις αυτό, συνέχισε το! καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!
28-12-2010, 23:50 #273
σωστο το ονειρο!
29-12-2010, 00:09 #274
29-12-2010, 00:11 #275
καλη επιτυχια τζιμ..
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
29-12-2010, 00:43 #276
29-12-2010, 00:45 #277
29-12-2010, 01:31 #278
Mε μπερδεψες τωρα...κοιταξε...οτι τα χω καπως μπερδεμενα και ακομα ακριβως τι θελω απο τη ζωη γενικοτερα δεν το ξερω ειναι αληθεια...αλλα για πρωτη μου φορα αρχιζω να αποκτω μια αισθηση της πραγματικοτητας...και βεβαιως με λυπη συνειδητοποιω πως πολλα απο τα ψυχολογικα δεινα που εχω περασει εχουν την βαση τους στο σεξουαλικο...Τωρα το τι ακριβως απ την παιδικη μου ηλικια συνεβη...τι να σου πω δεν ξερω...ισως γεννηθηκα ετσι ντροπαλος και χρειαζομαι μια σπρωξια για να συνελθω...γιατι οταν μου φευγει απ το μυαλο το παρελθον τοτε λειτουργω φυσιολογικα...οταν ομως τα θυμαμαι νιωθω ενα μηδενικο...ναι το θεμα της εμφανισης ειναι βασικο πιστευω...αλλα και το οτι ποτε δεν υπηρξα τσογλανι...ημουν το καλο το παιδι το ευαιθητο το παχουλο...καμια σχεση με τωρα βεβαια εμφανισιακα...δεν θα το φανταζοσουν οτι ειναι το ιδιο προσωπο...εγω πιστευω οτι ισως πασχω/επασχα απο ανοριμοτητα...η οποια σιγα σιγα πεθαινει...το νιωθω οτι πεθαινει...νιωθω αλλαγη...ειναι κατι το ομορφο και επιπονο ταυτοχρονα...οπως οταν πηρα επιτελους σοβαρα την αποφαση να αδυνατισω...ή εκει που ημουν το φλωρακι τωρα ειμαι gym-freak...καταλαβες? παντα πιστευα οτι το εξω μου δεν αντικατοπτριζει το μεσα μου κι οτι απλα συμπεριφερομουν ανοριμα και λογω του οτι αυτο περιμεναν οι αλλοι να κανω λογω εμφανισης...η αυτοεκπληρουμενη προφητεια που λεμε...γιατι παντα μαζοχιστικα εκανα αυτο που δεν ηθελα και μετα τρελαινομουν απ τα νευρα μου....δεν μου αρεσε ποτε η προσωπικοτητα μου...απλα δεν εβρισκα τα κοτσια να την αλλαξω...τωρα βεβαιως που μεγαλωνω μαρεσει...και απορω τι στο διαολο εφταιξε...αλλα απ αυτην μαθαινω να αντιμετωπιζω καποια πραματα πιο οριμα απο συνομηλικους μου κι αυτο με χαροποιει...δεν ειμαι στο 100 αλλα πλησιαζω αργα και σταθερα...
για την ομοφυλοφιλια πως φαινεται δλδ...? αν ψαξεις τα ποστ θα δεις τι μου συμβαινει ακριβως...ισως εχει να κανει με την αποτυχια στυσης στον οικο ανοχης που μου καρφωθηκε η σκατοιδεα αυτη που παει να με τρελανει!!! δεν ξερω τι να σου πω..προς το παρον βρισκομαι στο φλερτ με μια κοπελα που μαρεσει πολυ και αν ολα γινουν και "δουλεψουν" κανονικα τοτε δεν θα χω λογο να ανησυχω...αν παλι δεν νιωσω ερωτικα θα παω παρακατω...αν παντου "δεν" τοτε θα παω και "απεναντι"....τι να σου πω ρε φιλε...με συγκλονιζουν αυτα που γραφω...αλλα που θα παει αυτη η κατασταση? πρεπει να επιλυθει το θεμα τωρα για να κανονισω κι εγω τη ζωη μου απο δω και περα... (αν θα υπαρξει ;) )
Τωρα αν παγιδεω τοσο πολυ τον εαυτο μου ωστε να τον κανω να πιστευει οτι ειναι γκει χωρις να ειναι...τι να πω...τοτε πραγματικα πρεπει να χω κατι το σοβαρο...και δεν ξερω πως να το ψαξω κιολας...με εγκεφαλογραφημα ξερω γω...? ισως ειναι πιο απλο και με το να προχωρησει με την κοπελα η κατασταση θα ηρεμησω και θα ικανοποιησω και τον ανδρισμο μου που ειναι καιρο πληγομενος και μου ζηταει να βγει και να παρει ανασα!!!!
Τωρα εχω διαβασει και το λεγομεNO OCD σε θεματα ομοφυλοφιλιας οπου ο ετερο αντρας του κολλαει η ιδεα οτι ειναι ομο....τι να πω...στην πορεια ολα θα τα επιλυσω....γιατι προφανως η ανοριμοτητα της ηλικιας μου δεν μου επετρεπε να αντιμετωπισω τον εαυτο μου που ναι λιγο πιο συνθετος απ το συνηθισμενο ξερω γω....δεν ξερω φιλε δεν ξερω....
ευχαριστω παντως για την συνδρομη σου...
YΓ Θα μπορουσες να μου πεις συγκεκριμενα ΠΩΣ φαινεται το θεμα της ομοφυλοφιλιας? υπαρχει δλδ πεπατημενη που δειχνει τετοια πραγματα?
ΥΓ2 Το ξερω οτι η λυση ειναι εκει εξω κι αφου πλεον εχω βγαλει τα απλυτα μου στη φορα πρωτου με πνιξουν ζωντανο (τουλαχιστον σε εναν εμπιστο φιλο που απ τη χαρα μου που υπαρχει μου ρχεται να κλαψω,,,και θα του το χρωσταω αιωνια....) Κανω βηματα...θα κανω και γκαφες αλλα τουλαχιστον το παλευω...Last edited by jimmaster; 29-12-2010 at 01:57.
29-12-2010, 10:54 #279
Εγώ θεωρώ πως δεν εισαι ομοφυλοφιλος...πιστεύω πως πολλά άτομα αν όχι όλα πειραματίζονται κάποια στιγμή.Από την άλλη το να βλέπεις τσόντες με τρανσέξουαλ δεν μου φαίνεται περίεργο υπό την έννοια ότι υπάρχουν πολλά βίντεο αφιερωμένα απλά στην εκσπερμάτιση του άντρα και μην μου πείτε ότι οι άντρες δεν τα βλέπουν..απλά γουστάρεις ΚΑΙ(το τονίζω)και αυτό το είδος..ειμαι σιγουρη οτι βρισκοντας την καταλληλη κοπελα ολα τα αλλα θα μεινουν πισω..
29-12-2010, 12:11 #280
Θα εχετε ηδη καταλαβει πως ο χαρακτηρας μου ειναι που φερνει πανευκολα την καταστροφη...δεν ξερω που οφειλεται και το πολεμαω συνεχως...
Οπως και να χει, χθες το βραδυ με ειχε πιασει ενα παρανοικο αγχος οτι ειμαι ομοφυλοφιλος και προσπαθουσα απεγνωσμενα να βρω μια γυναικεια εικονα απ το ιντερνετ να με ερεθισει...βεβαια οταν εισαι σε πανικο δεν γινεται δουλεια...αυτα γινονται φυσικα εννοειται...και στην αντρικη στυση οταν εισαι τρελαμενος να συμβει τοτε το χεις σχεδον χαμενο το παιχνιδι...ιδιαιτερα οταν εχεις ευαισθητη ψυχραιμια οπως εγω....καταφερα να κοιμηθω στις 4παρα αφου πλεον απο την νυστα δεν εβλεπα μπροστα μου...σημερα ξυπνησα λιγο πιο αισιοδοξος σκεπτομενος πως οτι ειναι να γινει θα γινει....δεν μπορουσα να καταλαβω ολον αυτον τον καιρο οτι αυτα βγαινουν φυσικα κι αυθορμητα...εγω πιεζα τον εαυτο μου να αισθανθει πραματα....ε ετσι δουλεια δεν γινεται μη λεμε μαλακιες.... ελπιζω σε ηρεμια και ψυχραιμια ετσι ωστε ολα να κυλησουν φυσιολογικα χωρις αγχη...
29-12-2010, 12:21 #281
μπραβο ρε τζιμ χαιρομαι που σε διαβαζω!ετσι να συνεχισεις,με αυτες τις σκεψεις!
29-12-2010, 12:28 #282
οκ ..και να εισαι ομοφυλοφιλος γιατι αυτο σ ετρελενει και σε αγχωνει ετσι τρελα?Ανεξάρτητα από το ποιο φύλο προτιμάει κανείς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να αγαπούν και να έλκονται σεξουαλικά, τη δυνατότητα να ερωτεύονται.... προσεξε τον έρωτα όμως δεν εννοούμε μόνο σεξ και πόθο, αλλά και τη λαχτάρα για τρυφερότητα, για στοργή, και συντροφικότητα. Στην πραγματικότητα ούτε η ομοφυλοφιλία ούτε η ετεροφυλοφιλία είναι τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο...βγες απο την ντουλαπα που εχεισ κλειστει τζιμ..μην βαζεισ ταμπελες στον εαυτο σου..ζησε τον ερωτα οπως το νιωθεις...απλα αυτο!!!
29-12-2010, 14:22 #283
Χμμ... αναρωτιέμαι jimmaster αν είναι τέτοια η δομή της πραγματικότητας σου τώρα που και 10 κοπελιές να σου έρθουν στο πιάτο, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Δηλαδή δεν ξέρω αν η πραγματικότητα σου, η ψυχική, και κυρίως σε ό,τι αφορά τους γονείς σου αλλά και το επίπεδο του άγχους σου δεν θα σαμποτάρουν ξανά και ξανά την όποια προσπάθεια.
Εκτός του "στόχου" του σεξ μήπως να άλλαζες και κάποια άλλα στοιχεία, εσωτερικά και εξωτερικά, που θα σε έκαναν να "πατάς στα πόδια σου" πιο πολύ;
Αν τελείς υπό κατακλυσμιαίο άγχος συνέχεια δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.
Μήπως να βρεθεί η ρίζα αυτού του άγχους και να χτυπηθεί εκεί; Παράλληλα με τις αναζητήσεις σου.
29-12-2010, 15:25 #284
ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Θα πρέπει να έχεις κάτι στο νου, ότι μόνο εσύ είσαι αυτός που ξέρει τον εαυτό σου και το παρελθόν σου. Αν δεν μπορείς να κοιτάξεις τι έχει γίνει στο παρελθόν σου, να σκεφτείς όλα τα γεγονότα της ζωής. Δεν είμαστε όλοι δυνατοί σε χαρακτήρα. Και οι αδύνατοι/ευαίσθητοι ερωτεύονται. Διακρίνω μια ανωριμότητα στο τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα και ειδικά το πρόβλημά σου. Σε πιάνουν κρίσεις πανικού...γιατί???άσε το θέμα αυτό! κάνε κάτι άλλο! τί κάνεις με την προσωπική ζωή σου? ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου? η δουλειά σου? δεν περιμένω απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα...δώσε απαντήσεις στον εαυτό σου! ΕΣΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!!Για το θέμα της ομοφ/ας. Νιώθεις έλξη προς το ίδιο φύλο? ή απλώς νομίζεις θα είσαι καλύτερος επειδή έτυχε να είχες μία άσχημη εμπειρία με γυναίκα? Δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πότε κάτι ότι αυτά τα θέματα είναι δικά σου και θα πρέπει να τα βρεις μόνος σου....όταν όμως θα είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση? μήπως σε ενδιαφέρουν άλλα προβλήματα τώρα και σε δυσκολεύουν να πάρεις αποφάσεις και για το θέμα αυτό? αν ναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις...και κάτι άλλο, το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματα εδώ στο φόρουμ...αυτό κάνεις και δικαιολογείς την στάση. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!! για να σε βοηθήσει κάποιος θα πρέπει να σε ξέρει σε προσωπικό επίπεδο!!!!! να γνωρίζει και άλλες πτυχές της ζωής σου...πώς μιλάς/πώς συμπεριφερέσαι με τον έξω κόσμο/πώς αντιδράς στα ερεθίσματα...μία ολοκληρωμένη εικόνα για να δώσεις κανείς απαντήσεις στα ερωτήματά σου....
29-12-2010, 16:59 #285
Το να ανακαλυψει αντρας κατι τετοιο ειναι συγκλονιστικο...δεν μπορω να το πω αλλιως...καποιοι αλλοι μπορει να ειναι οκ και να μην αγχωνονται....εγω ομως θεωρω οτι ερχεται εναντια σαυτα που πιστευω ως ανθρωπος...θελω οικογενεια...θελω παιδια...μετα απο καιρο αλλα θελω...επισης θελω να ζησω και τον ποθο αλλα και τον ερωτα...καλο το συναισθημα αλλα να φανταστω ερχεται σιγα σιγα...αλλα το σωμα μου υποφερει απο την ελλειψη σεξ...το νιωθω.... και η υγεια μου με ενδιαφερει...τοσα χρονια ειχε παγωσει το μυαλο μου ... δεν μπορω να το εξηγησω...