Results 286 to 300 of 2414
-
29-12-2010, 17:24 #286
Kοιτα το οτι ειμαι αγχωτικος ειναι γεγονος...οπως και πολυς κοσμος....σε σημειο να με εμποδιζει να λειτουργησω ανθρωπινα σε αλλα θεματα ειναι (πχ το ερωτικο) σε αλλα δεν ειναι... Ακομα κι αυτο που μου ειπες τωρα με αγχωσε καπως...γιατι παει αμεσως το μυαλο μου στην καταστροφη..! Γι αυτο λοιπον επιλεγω να θυμαμαι τα καλα του χαρακτηρα μου και την καλη πλεον εμφανιση μου και επισης το οτι κανω βηματα και οτι ειμαι απλα ενας ανθρωπος που ειναι νορμαλ και ανοιχτος και στον ερωτα και στα παντα...απλα τοσο δεν το εβλεπα...επελεγα να βλεπω αλλα...
Η ριζα αυτου του πραγματος δεν ξερω ποια ειναι, ή μαλλον παει το μαυλο μου....και μια ριζα ειναι η τελειομανια σε συνδυασμο με την ανοριμοτητα και την λογικη του τυπου αντρα θελω τωρα τον θελω...και βλεπω πως οσο πολεμω αυτα, τοσο γινομαι πιο ανετος...και τον τελευταιο καιρο ειμαι πολυ ηρεμος...γιατι απλα συμβαινει...απλα αδειαζει το μυαλο απ ολα κι οταν ειμαι εξω κοιταω να περασω καλα εκεινη την ωρα...προβληματα ολοι εχουμε...και αν δεν λυνονται αμεσως τοτε χαλαρωσε και απολαυσε το...αλλα ταυτοχρονα κανε βηματα προς τα κει...οσο μπορεις...αρκει να μην νιωθεις στασιμος...ολα αυτα ειναι κατακτησεις δικες μου με καποιες συμβουλες απο ψυχολογους και τελικα καταλαβαινω οτι δεν εχω και τπτ το τρελο γιατι πραγματικα συνηθως μια ωραια κουβεντα αρκει για να με ξεκολλησει...φαρμακα κτλ ποτε δεν χρειαστηκα...ιδιαιτερα με την γυμναστικη στην ζωη μου...απλα πλεον τα παιρνω πιο λαου τα πραματα....
Στα ποδια μου πιστευω παταω...εχω ενδιαφεροντα και οταν δεν εχω το μυαλο μου αλλου, ειμαι ενδιαφερον ατομο και ελκυστικο...πολλες κοπελες εχουν ενδιαφερθει οταν βλεπουν αυτο το κομματι μου...οταν ομως περναω στην αλλη οχθη (και αυτο συμβαινει συνηθως χειμωνα - το καλοκαιρι-ανοιξη ποτε) πραγματικα δεν επιθυμει κανεις να με συναναστρεφεται...
Θα σου πω ομως αυτο...Εχω ενα κολλημα στο μυαλο μου οταν προκειται να σπασω λιγο την ρουτινα μου ακομα κι οταν αυτη δεν βγαζει πουθενα..γιατι το γεγονος οτι τωρα καθομαι, δεν δουλευω, εχω μετανιωσει για αυτο που σπουδασα και θελω να ακολουθησω κατι αλλο που εχω στο μυαλο μου και ταυτοχρονα θελω να φτιαξω τα προσωπικα μου δεν ειναι μια ζωη που θελω να συνεχισει για πολυ...και ειμαι ετσι πολυ καιρο...σιγα σιγα ομως και οσο αρχιζω και ξεκολλαω...σαν να αρχιζει ο οργανισμος μου να συνερχεται...το χω ξαναγραψει οτι νιωθω αλλαγη...σφιγγονται τα σωθικα μου, με πιανουν κλαματα οταν συμβαινει αυτο...αλλα συμβαινει κι ειναι ομορφο... Μαλλον λοιπον η ριζα αρχιζει και χτυπιεται μονη της...
Γι αυτο αποφασισα να πειραματιστω και να βαλω τον εαυτο μου σε δοκιμασια βγαινοντας αυριο ραντεβου...μπορει και να τα σκατωσω...αλλα δεν με νοιαζει...με νοιαζει να μαθω τον εαυτο μου και να ξεκολλησω επιτελους....! αν περιμενω λοιπον να φτιαξω τα παντα μεσα μου και μετα να βγω ενα ραντεβου..ε τοτε...θα μαι πεθαμενος ή τρελος...
- 29-12-2010, 17:38 #287
Γιατι οταν πιεζομαι ,οπως τωρα που τα σκεφτομαι ολα τοσο εντονα και προσπαθω να απαντησω, με πιανει μια ταση για λιποθυμια και πτωση ενεργειασ? σαν να προσπαθει ο οργανισμος να κοιμηθει για να μην σκεφτεται αλλο...το ιδιο και χθες βραδυ....
Τεσπα...λοιπον...λεφτα φιλε δεν εχω για ψυχολογους...βλεπεις ολα ταχουν εμπορευματοποιησει στην κωλοκοινωνια αυτη και δεν αφηνουν εναν νεο να χαρει τα νιατια του επειδη δεν ειναι πλουσιος...σε τετοιο μπουρδελο που μεγαλωσαμε πως να ειμαστε καλα μεσα μας??
Εξω οπως ξαναειπα, εχω εναν φιλο που του τα λεω, αυτος μεσολαβησε για την κοπελα που θα βγω ραντεβου...και σε πληροφορω πως οχι μονο εκανα εστω ενα δειλο βημα προς τα κει, αλλα πηγα και συναντησα σημερα 2 ανθρωπους και μιλησαμε λιγο για δουλεια...αρχιζω και κανω βηματα λοιπον...δεν περιμενω τπτ απο δω...απλα καποια ανταλλαγη αποψεων που με ηρεμει...
Ωφειλω να παραδεχτω πως ελξη νιωθω και προς τα 2 φυλα...αλλα δεν ειμαι σιγουρος...γιατι οταν με ελκυει μια γυναικα τοτε και ο ομορφοτερος αντρας να περασει θα αδιαφορησω....οταν ομως θυμαμαι τι εγινε στον οικο ανοχης και με πιανουν τα ψυχολογικα μου και η ελλειψη αυτοπεποιθησης τοτε η ελξη εξαφανιζεται...ε και μετα σαν να στρεφομαι στα αντρικα κορμια...χωρις ομως να σημαινει οτι νιωθω την αναγκη να το κανω εμπρακτα απλα ισως οι ορμες να ψαχνουν καπου να ξεσπασουν...ισως γιατι σαν αρσενικο το λογικο ειναι να θελω να φιλησω μαγουλο με μαλακη επιδερμιδα και οχι κοντρα ξουρα ή μουσι....πχ...οποτε ναι εχω καποιες τασεις και για τα 2 φυλα αλλα το αγχος μου ειναι οτι θελω να επικρατησει με τις κοπελες απλα καποια βιωματα και ο ψυχισμος μου ο ιδιος με φρεναρουν λιγο..
παρολα αυτα πηρα την αποφαση να κανω βημα...με πιο καθαρο κεφαλι τωρα και με εναν ανθρωπο (την κοπελα) που φαινεται καλος και σοβαρος και οχι μια ***** που βιαζοτανε να παρει το εικοσαευρο.... Και οπως ξαναειπα σε αλλο ποστ το γεγονος και μονο οτι σκοπευω μεσες ακρες να της αποκαλυψω τι παιζει με μενα με ηρεμει αφανταστα...για πρωτη φορα δεν νιωθω σαν ψαρι εξω απ το νερο...νιωθω οτι απο καπου κρατιεμαι...
29-12-2010, 22:05 #288
Δεν στα είπα για να αγχωθείς!
Κι έχεις απόλυτο δίκιο ότι κανείς δεν περιμένει μέχρι όλα να είναι "τέλεια".
Η ζωή είναι αυτό που περνάει όταν περιμένουμε κάτι άλλο να συμβεί. :)
30-12-2010, 11:22 #289
καλα ,να σου πω..
ζησε πρωτα αυτη την εμπειρια και μετα βλεπεις αν εφταιγε αυτο, ή φταιει η μανα σου, η κακουργα κοινωνια, ή το ΠΑΣΟΚ.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
30-12-2010, 11:23 #290
30-12-2010, 12:02 #291
30-12-2010, 12:05 #292
Βαριεμαι να τα διαβασω ολα.. απο οτι καταλαβα επικεντρωνεσαι στο να αλλαξεις το περιβαλλον σου και να κανεις καιποια βηματα κοινονικοποιησησς... Ωραια καλα κανεις... απλα θα σου πω οτι ο λογος που ισως σταματησες να τα κανεις ολα αυτα.. ή που δεν αρχισες ποτε.. ηταν το οτι δεν ηθερες να ξυπνησουν νεα ερωτηματα και προτιμουσες την σιγουρη επαναληψη του σεναριου.... θα εχεςι συνεχεια αυτη την ταση και για αυτο να προσεχεις... επισης θα ξαναξυπνησουν τα ερωτηματα που απεφευγες ( καιδεν εννοω μονο τα περι σεξ ταυτοτητας)... κοιταξε να μην ξαναδωσεις τις ιδιες λανθασμενες απαντησεις και να ξαναεπαναλαβεις το σεναριο... γενικα θα ηταν καλα να ξεκινησεις εναν κυκλο ψυχοθεραπειας εστιασμενης μεν στο σημερα και με σκοπο να δεις ποιες συμπεριφορες, αμυντικοι μηχανισμοι γνωσιες... σε κανουν να επιλεγεις το χαοτικο περιβαλλον και τον χαοτικο εσσωτερο κοσμο .. γενικα μια κατασταση που σε εξυπηρετει για να μην καταληξεις καπου που φοβασαι... που δεν ξερω... αυτο θα το βρεις με τον θεραπευτη σου...
30-12-2010, 12:05 #293
30-12-2010, 12:08 #294
Ευτυχως κανω βηματα μονος μου προς τα κει και πιεζω τον εαυτο μου....επιπλεον δεν εχω ουτε χρηματα για θεραπεια τωρα...οποτε προχωραω και βλεπω προσπαθωντας συνεχως....φτανει ομως να σου πω πως εχω τεραστια πειθαρχια και αυτοπειθαρχια για καποια θεματα ευτυχως...παλευω μονος δυστυχως αλλα δεν γινεται αλλιως
30-12-2010, 12:18 #295
Δεν ξερω αν προσφερεται ή οχι δωρεαν θεραπεια απο δημοσιο Νοσοκομειο στην περιοχη σου.. Ψαξε το ... Ειναι πολυ δυσκολο απο μονος σου να ααντιμετωπισεις πραγματα που ειναι εδραιομένα μεσα σου... εδαιωθηκαν καποτε για να σε προστατεψουν ίσως απο τραυματικο περιβάλλον και σημερα εχουν χασει τον λόγο που δημιουργηθηκαν αλλα εξακολουθουν να υσχιουν επειδη ηταν οι προταρχικοι τροποι που ειχες για να μην διαλυθεις... το πιο πιθανο ολοι οι επομενοι τροποι χτιστηκαν πανω στην βαση αυτη και ετσι σου ειναι δυσκολο να αντιμετωπισεις αλλιως την σημμερινη πραγματικοτητα.. για αυτο και σε αγχωνει... ειναι αντιθετη με αυτο που ειχες μαθει....θα εχεις συνεχεια την ταση να ερμηνευσεις με αυτα που ησδη ξερεις και την ταση να τα καταληξεις ετσι για να μπορουν να δικαιωθουν οι προταρχικοι λογοι που λεγαμε πριν... για αυτο και χρειαζεται ενας τριτος... θεραπευτης...
φιλικα
30-12-2010, 12:19 #296
λυπαμαι για τα ορθογραφικα .. γραφω γρηγηρα.. δεν εχω χρονο..
30-12-2010, 13:24 #297
εισαι ενας κωλος που κλανει προκειμενου να απευθυνεις λογο, ετσι καταλαβα. αυτο δειχνεις αλλωστε.. παντως προτου πεις την μαλακια, ειχες και το χρονο να σκεφτεις προτου γραψεις, αλλα εσυ προφανως γραφεις και μετα σκεφτεσαι. εχω δικιο λοιπον οταν λεω: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ! εσυ το απεδειξες.. η παρασταση τελειωσε, χειροκροτησε μονος σου...
30-12-2010, 13:35 #298
Στο ξαναλεω...λεφτα τωρα δεν υπαρχουν...και σε βρισκω λιγο απολυτο στο οτι χρειαζεται τριτος...κοιταξε...ψυχολογο εχω επισκεφτει 2 φορες...μου τα χε πει ολα αυτα...δεν ηθελα να τα ακουσω...δεν ειχε νοημα η θεραπεια...τωρα νιωθω σαν να φευγουν αυτα μονα τους...οκ η θεραπεια θα τα επιταχυνει....αλλα τωρα προεχει να πετυχω τον στοχο μου...το ξερω πως στο μελλον και οταν ειμαι καλυτερα οικονομικα θα ξαναπαω σε ειδικο αλλα τωρα δεν γινεται... τα δωρεαν στην περιοχη μου δεν εβγαλαν πουθενα...και το νοσοκομειο δεν εχει δωρεαν ψυχολογο...
30-12-2010, 13:37 #299
"Οταν θα αγαπησεις το γελιο σου και την αναπνοη σου, και δεις πως εχεις κατι να μας πεις, στο πλαι σου ο ανθρωπος που διαλεξες βιτρινα στη ζωη σου, 30 αργυρια αντιτιμο σιωπης..."
Παυλος
30-12-2010, 13:42 #300