Results 376 to 390 of 2414
-
02-01-2011, 15:42 #376
H περιπετεια μου θα με μετατρεψει σε ποιητη...χαιρομαι...ειναι ομορφο πραμα...και το στερηθηκα πολυ...και βασικα αρχιζουν σιγα σιγα να εξηγουνται πολλα πραματα και συμπεριφορες αλλων ατομων απεναντι μου...
Και κατι αλλο...η κωλοπορνογραφια πρεπει να απαγορευτει για τα παιδιαααα!! καλα εκανε ενας θειος μου και κυνηγουσε τον γιο του που τον επιασε να βλεπει πορνο...γιατι οταν ζεις το αληθινο και οχι την απομιμηση καταλαβαινεις την πραγματικη εννοια της λεξης ΜΑΛΑΚΑΣ!
- 02-01-2011, 15:42 #377
02-01-2011, 15:46 #378
Επισης καταλαβα πως πολλοι ανθρωποι ζουν σε ενα κοσμο δικο τους και ιδιαιτερα οι νεοι....ως που μια μερα η ζωη σε αρχιζει στα χαστουκια και αυτα τα χαστουκια εμενα τον τελευταιο μηνα (δεκεμβριο) με πονεσαν παρα πολυ...και συνεχιζει να ειναι οδυνηρη εμπειρια...ειναι απλη η ζωη...
02-01-2011, 15:52 #379
Καλο ειναι αυτο...τι παει να πει νιατα ξενιατα...το προηγουμενο ΣΚ που ημουνα σε ενα ρεμπεταδικο ηταν ενα ζευγαρι 60φευγα...και ηταν αγκαλιασμενοι και φασωνοντουσαν κανονικα ολη νυχτα...τι λεμε τωρα...'
Τον πιεζω τον εαυτο μου...η δυναμη της συνηθειας ειναι τεραστια αλλα πρεπει να την αποβαλλω...γιατι ειναι παγιδα..νιωθεις ανετα σε μια κατασταση καταστροφικη για σενα...δεν το παιρνεις πρεφα οτι σε δηλητηριαζει λιγο λιγο...
02-01-2011, 16:09 #380
02-01-2011, 16:18 #381
Καλησπερα!!!
Ωραια περασα...δεν εγινε και κατι ιδιαιτερο...τα λεω και πιο πανω και θα σε παραπεμψω...καθομασταν διπλα διπλα ολη νυχτα και μιλουσαμε...πολλες αμηχανες στιγμες αλλα μερικες ομορφες...ματιες στα ματια βαθια...τα προσωπα κοντα και πλατια χαμογελα...εστω και για λιγα δευτερολεπτα ενιωσα πολυ ομορφα... δεν πιστευα οτι ημουν εγω...μαρεσει πολυ...παμε σιγα σιγα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξουμε πρωτου ξεσπασει η καταιγιδα...
σε παραπεμπω στα αποσπασματα
"Λοιπον ακουστε μια συντομη περιγραφη του τι εγινε σημερα...
Καταρχην οταν εχεις την παρεα να συνομοτει υπερ σου παιζει ρολο...χαχα...καρεκλες να αλλαζουν θεση τυχαια τελειως...ετσι ωστε να ερθουν διπλα διπλα τα ελευθερα τα παιδια...(θα γινω λιγο ωμος) και για να σου σηκωθει δεν χρειαζεται η εμφανιση οχι....αρκει να πιασεις μονο το χερι της...μονο αυτο αρκει...η μια ματια στα ματια μεσα (αληθεια ειναι φυσιολογικο να γινεται τοσο απλα και αυτοματα? δεν μου χει ξανατυχει....μιλαμε για αμεσως ομως)...τι να πω...πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο...και για πρωτη φορα στη ζωη μου το να κανω αυτα τα πραγματα μου φαινεται απιστευτο αλλα κι ομως γινεται....και γινεται αυτοματα...η φυση παιρνει την πορεια της πραγματικα...δεν εγινε κατι ακομα αλλα πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο...θα δουμε....ε αμα σε τσουξει λιγο το κωλαρακι σου και κοψεις τις μαλακιες βαζεις μυαλο και συνερχεσαι....
καλως ας μην προτρεχω...ευχαριστω για τις ευχες και θα δουμε πως θα παει...εξακολουθω να εχω αποριες και προβληματισμους και το παω σιγα σιγα.... "
02-01-2011, 16:25 #382
τα διαβασα ναι!μπραβο ρε τζιμ,πολυ χαρηκα αληθεια!μονο απο αυτα που λες,πιστευω επιασες το νοημα!μπηκες στην κατασταση που φοβοσουν και ειδες τελικα ποσο ομορφα ειναι να εισαι εκει παρων!ξερω ειναι συναισθηματα πρωτογνωρα για εσενα,αλλα μην τα φοβηθεις!και παλι μπραβο για τα ομορφα πραγματα που εγραψες και συγχαρητηρια που τα βιωσες εστω και σε μικρη δοση..το λιγο λιγο ειναι και καλυτερο! :)
02-01-2011, 16:29 #383
Ετσι....οταν εισαι τοσο ανυπομονος και ανωριμος οπως ημουν εγω τι περιμενεις? οταν αφηνεις φημες και ψεμματα να σου φουσκωνουν το μυαλο και ακους τον καθε βλακα....οταν εισαι ο ιδιος βλακας...
Ευχαριστω δωρα! να σαι παντα καλα!
Προσπαθω να μην τα φοβαμαι οπως εκανα στην τριτη λυκειου και το μετανιωνω ακομα...και πιστευω οι μικρες δοσεις θα μεγαλωσουν :)
02-01-2011, 16:44 #384
καλη χρονια jim
και ειλικρινα χαιρομαι τοσο πολυ που η χρονια αυτη μπηκε για σενα με ομορφα συναισθηματα και σωματικες ανακινησεις για μια ομορφη κοπελιτσα!
ειναι πολυ γλυκο αυτο που ηδη συνεβη και ειλικρινα
καμια σχεση με το πορνο κακεκτυπο του το οποιο θεωρω επισης πως δεν ωφελει αλλα βλαπτει οχι απαραιτητα απο ηθικης πλευρας αλλα οπως ετσι το αισθανθηκα να το λες
ως μια πολυ κακη ιδεα του αληθινου που δεν εχει καμια σχεση αλλα αντιθετα θα ελεγα
δηλητηριαζει το ενδεχομενο αληθινο
ειπες να πω την γνωμη μου για την περιπτωση σου
η γνωμη μου ειναι πως οταν εκφραζεται καποιος αληθινα τοτε εγω τον αγαπω
η τουλαχιστον βγαινουν συναισθηματα απο την ψυχη μου που τα θεωρω αγαπη
για σενα χαιρομαι που
η αναγκη σου εκφραζεται ως μια καθαρα αντρικη ορμη που θελει να δοθει
με το να κανεις σεξ ερωτα με μια κοπελα
αλλα και που βγαινει τοσο τρυφερα και ανθρωπινα σε αλλες πτυχες της ζωης σου
θες να τον χαρεις τον ερωτα με τον ιδιο τροπο που θες να χαρεις την ιδια σου τη ζωη και αυτο με συγκινει αληθινα
θες να φυγεις απο τον μιζερο κοσμο που νομιζες πως ισως μονο μπορεις να εχεις
και να χαρεις τον κοσμο οπως σου βγαινει εσενα
μεσα στην ιδια τη ζωη που δημιουργειται
χαρηκα τοσο πολυ για τις φασεις με τα τραπεζια για τις προσεγγισεις τις ντροπαλοτητες
που σου σηκωθηκε πιανοντας το χαιρι της
τι να πω!!!! δεν ξερω ! ολα αυτα ειναι ζωη ! κινηση ! δημιουργια!
ξεχωριστων παντα ανθρωπων και οχι του κιλου!
θελω να πιστευω πως κατι τετοια ολη η παρεα τα χαιρεται παντα!
σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που διαβαζεται τοσο πολυ το δικο σου τοπικ! βλεπεις αλλα τι λεμε μερικοι πως εχουμε κατακτησει και καλα και αλλο τι πραγματικα μας τρωει ολους! χε χε!!!
αντε φιλια!
αντε και τελικα δεν ειμαι 29 και κατι ψιλα αλλα 28 και κατι ψιλα... να μη με αδικω κιολας 1982 γεννηθηκα... αρχες βεβαια αλλα δεν εχει σημασια!
αντε πολλα εγραψα
να το στειλω να μην το στειλω ...εεεεεεεε...το στελνω! χα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-01-2011, 17:13 #385
Kαι καλα εκανες και το εστειλες! :). Και να ξερεις με συγκινησες...φοβαμαι ακομα και δεν συνειδητοποιω τι συμβαινει αλλα σιγα σιγα ξεκολαω...
Και ναι δημιουργει ευχαριστο κλιμα στην παρεα και το ολο σκηνικο μοιαζει να μην ειναι αληθεια...ευχομαι να παει καλα
Νιωθω να προσγειωνομαι στον κοσμο σιγα σιγα και δεν καταλαβαινω που στο καλο ημουνα τοσο καιρο...
28 και κατι? Ε σχεδον ισα ειμαστε οποτε καταλαβαινεις καλα πως ενιωθα τοσο καιρο...
02-01-2011, 17:21 #386
ειμαστε στην 26η σελιδα του τοπικ σου εισαι 26 χρονων και σου στελνω 26 φιλακια~ τυχαιο?????
χα χα ναι σιγουρα θα γουσταρει η παρεα
χαιρομαι που συγκινηθηκες
στο εξωτερικο ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα οχι οτι εκει δεν υπαρχουν μικροπρεπειες αλλα εδω εχει παραγινει ρε παιδι μου...
σε καταλαβαινω φυσικα αν και ειμαι κοριτσακι και πιστευω πως αντρες και γυναικες διαφερουμε αρκετα ως προς την σεξουαλικοτητα
η μαλλον ως προς την επιτακτικοτητα της αν και σχετικα ειναι ολα!!!!
ευχομαι ομαλη προσγειωση αλλα ειλικρινα εισαι προνομιουχος... πολλποι δεν προσγειονονται ποτε...
και ζουνχαλια μεσα στην μιζεροαγνοια τους και τυρραναν και αλλους!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-01-2011, 17:49 #387
Δεν νομιζω!! Χαχα
Στο εξωτερικο δεν ειχαμε τετοιες μαλακιες! Ουτε καν σε λαρισα και αθηνα που εχω φιλους...και κρητη!
Ολοι καποτε προσγειωονται δεν το δεχομαι οτι ζουν με ψεμματα...ειναι υπερανω λογικης!
Ευχαριστω για τα λογια σου! Ναι ολη μερα ειμαι καπως...χαιρομαι, συγκινουμαι και νιωθω αναστατωση...βλεπεις ο παλιος μου εαυτος προσπαθει να επιβληθει, αλλα τον περιμενει δυσαρεστη εκπληξη
02-01-2011, 18:03 #388
Aντε πολυ χαρηκα για σενα. ΦΤΟΥ μη σε ματιασω κιολας! Συγκινηθηκα κι εγω.
02-01-2011, 18:09 #389
03-01-2011, 21:52 #390
Tην τεταρτη το βραδυ θα βγουμε τελικα... Μεχρι τωρα μιλαμε στο φεις εχουμε καλη χημεια...καιρος να την δοκιμασουμε και απο κοντα λοιπον...ολα για ολα τελειωσαν τα ψεμματα...μακαρι να βγει θετικα γιατι μαρεσει πολυ...θα δειξει!