Results 46 to 60 of 2414
-
23-12-2010, 16:38 #46
Λες οτι φοβασαι, αλλα τι φοβασαι ?
Ποιο ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει οταν πας να προσεγγισεις λαθος μια?
Να φωναξει τον αστυφυλακα να σε συλαβει?
Να γελασει μια που δεν την ξερεις καν μαζι σου?
Για αρχη πριν δοκιμασεις να προσεγγισεις , δοκιμασε να φτιαξεις λιγο το εσωτερικο του εαυτου σου. Μπορει να σου μοιαζει σαν ξυλινο και κουφιο αυτο το ποστ αλλα αμα δεν μαθεις να εκτιμας τον εαυτο σου εσυ ο ιδιος πρωτα , ειναι σχεδον αδυνατον να σε πλησιασουν αλλοι και να τον εκτιμισουν αυτοι για εσενα.
θα το ξαναπω γιατι δεν με προσεχες,
αμα δεν μαθεις να εκτιμας τον εαυτο σου εσυ ο ιδιος πρωτα, ειναι σχεδον αδυνατον να σε πλησιασουν αλλοι και να τον εκτιμισουν αυτοι για εσενα.
Και ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?
Επειδη οταν φροντιζουμε τον εαυτο μας και πιστευουμε σε αυτον , οι αλλοι το καταλαβαινουν και νοιωθουν ενα RESPECT για εμας και ειναι πιο ευκολοι στην προσεγγιση. Σκεψου το και αλλιως, εσυ ποιον προτιμας να εχεις διπλα σου να σου μιλαει, εναν που μιζεριαζει και κλαιγεται για τα προβληματα του ολη μερα και σου λεει ποσο αδυναμος κτλ πιστευει οτι ειναι
ή μηπως εναν που παρολο που εχει καμποσα θεματα τα αντιμετωπιζει με δυναμη, χιουμορ, αυτοσαρκασμο ενω παραλληλα τα θεωρει σαν απλα ενα ακομα νταρκ κομματι της ζωης που θα εξαλειφθει συντομα οπως ολα τα προηγουμενα παρομοια.
?
Φαντασου την ιδια λογικη με μια γυναικα διπλα σου ,
να εχει να επιλεξει σε εναν που φοβαται και θεωρει τον εαυτο του μηδεν μπροστα της ,που αντε σε βιολογικο επιπεδο να τον φανταστει για προστατη των παιδιων τους ετσι οπως ειναι απο την στιγμη που δε μπορει να προστατεψει τον εαυτο του καλα καλα,
και σε εναν που πιστευει στον εαυτο του , μπορει να τον προστατεψει θωρακισει και ετσι παραλληλα να μπορει να προστατευει και αλλους.
Αμα κανεις λαθος ερωτησεις θα παιρνεις λαθος απαντησεις , μην το ξεχνας αυτο. Οποτε αντι να ρωτας για το πως να προσεγγισεις κοπελα, καλυτερα να ρωτησεις πως να δωσεις ενα μπουστ στην αυτοπεποιθηση σου.
Αυτη την στιγμη ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο και να αναρωτιεσαι γιατι δεν παιρνει μπρος , να το σπρωχνεις , να του αλλαζεις τα καθισματα, να του αναβοσβηνεις τα φλας , ενω στην πραγματικοτητα να μην εχει βενζινη..
- 23-12-2010, 16:40 #47
εγω θα σου πω πανω σε αυτο που λες,με μια δοση χιουμορ,αλλα και σοβαροτητας πως οταν ξεκινησεις να το κανεις μπορεις να καλυψεις ολο τον χαμενο χρονο!!!(α τι την περιμενει την καημενη!!!!πλακα κανω!)σταματα να μενεις στο πισω κ να κλαις κ ξεκινησε δραση!δεν εχει νοημα να αναμασας την καραμελα "ειμαι παρθενος"!
23-12-2010, 16:42 #48
Και ξερο καλα πος πισο απ ολα τα σχολια κρυβονται οι σκεψεις αυτες...γιατι αυτο ειναι το λογικο να σκεφτει καποιος....ιδιαιτερα οταν ο ιδιος λεει "τι καλα που δεν ειμαι ετσι" ...σαν τα παρατραγουδα της πανια.....
δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι πλεον....τα παραταο....για το τι θα ακολουθησει δεν ειμαι σιγουρος πλεον...με εχει φτυσει η ζη καταμουτρα....γιατι να συνεχισο? με λυπαμαι δεν μπορο αλλο... :(
23-12-2010, 16:42 #49
_Σε ευχαριστ για την απαντηση σου...αντιλαμβανεσαι ομος ποσο σεξ εχο χασει? ποσες ευχαριστες και ανεμελες στιγμες που δεν θα ξαναερθουν? και στην καλυτερη ηλικια? αν μπορεσεις λιγο να μπεις στην ψυχολογια μου θα νιοσεις μια δυσφορια και εναν ιλιγγο...τορα πια ποιο το νοημα? ποιο? θα ερθει ο χρονος πισο δλδ? δεν μπορο να καταλαβο τον εαυτο μου ρε γμτ....τοσα χρονια πια τοσο παιδακι και τοσο μαμακιας? τι στο καλο? ή κρυβεται κατι βαθυτερο? αρχιζο και φοβαμαι καποια παθηση αλλη πιο σοβαρη γιατι πρεπει να μαι ο μονος στην ελλαδα ολοκληρη αυτη τη στιγμη που ειναι ενα νευροτικο ρακος για κατι τοσο νορμαλ...ειδα χθες ενα ζευγαρακι εφηβον και με επιασε τρελο παραπονο...δακρυσα αμεσος...ενα ΓΙΑΤΙ ηρθε κατευθειαν....ενα τεραστιο αναπαντητο ΓΙΑΤΙ...! γιατι σε μενα?
Οκ αλλά αν κοιτάς συνέχεια πίσω θα χάσεις και τα πολλά χρόνια που έχεις μπροστά.
Βάρα το κεφάλι σου στο τοίχο αν χρειαστεί αλλά μετά κοίτα μπροστά.
Διάβασα μία έρευνα που έλεγε ότι το καλύτερο σεξ αρχίζει στα... 40(!) οπότε έχεις μπροστά σου μια δεκαετία... μάπα σεξ και μετά αρχίζουν τα καλά!
Πάρ'το αλλιώς και δες τι κάνεις από 'δω και πέρα.
Όπως σε έχω ακούσει, ένας είναι ο δρόμος. "Φιάχνεσαι" εμφανισιακά και ψυχικά και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις :) Μία, δύο κτλ κτλ
Αλλιώς νομίζω ότι χρησιμοποιείς αυτό το φόβο/παράπονο σου για να αποφύγεις ακόμα και τώρα να τολμήσεις και να πάρεις αυτό που θες (και θα θέλει κι η κοπελιά)
Βουρ λοιπόν! Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στην πορεία : )
23-12-2010, 16:50 #50
αυτο με τα 40 ειναι μεγαλη αρχιδια...για τις γυναικες μπορει...αλλα οι γυναικες δεν εξαρτονται απο μια στυση...η οποια οσο περναει ο καιρος μαλακονει και μαλακονει
ναι οκ ισος πραγματικα εχο κουραστει τοσο πολυ και το χρησιμοποιο ος δικαιολογια...αλλα ολα ρε φιλε στη ζοη μου καθυστερησα να τα κανο γιατι ηθελαν παρα πολυ προσπαθεια...και οσο να ναι ανθρπος ειμαι και λυγαο...γιατι δλδ να πρεπει τοσο σκληρα να παλεψο για αυτα που αλλοι θεορουν δεδομενα? και τους ηρθαν ετοιμα...μια ζοη αν παιδι και εφηβος ημουν υπερβαρος ενο αλλοι ηταν αδυνατα φυσιολογικα παιδια και τα κοριτσια ετρεχαν σαυτους προτα...μου βγηκε η πιστη να τα χασο κι αυτο στα 21 μου...μετα προερχομαι απο φτοχη οικογενεια μεσ τη μιζερια....παλι σκληρη δουλεια σε σχολεια φροντιστηρια κτλ...αλλα ακομα και στα βασικα της ζοης οπος κοινονικοποιηση-εροτας να πρεπει να δουλεψο για να τα εχο? παει πολυ γαμοτο...παει πολυ...ειναι ακραια η περιπτοση μου και απορο πος αντεχο γαμο τον χριστο μου
23-12-2010, 16:54 #51
23-12-2010, 16:55 #52
Ρε συ jim αρκετα ατομα σου εδωσαν σοβαρες απαντησεις νομιζω. Ξεχνα το θεμα της απειριας, αν αρεσεις σε μια κοπελα δε θα την πειραξει αυτο. Αν ομως δειχνεις οτι εισαι αδυναμος και δε μπορεις να σταθεις στα ποδια σου ειναι πολυ πιθανο να το παρεξηγησει, αλλα η συμπεριφορα αυτη ειναι που θα την πειραξει, δε θα σταθει στο αν εισαι παρθενος.
Πρεπει να αποκτησεις σιγουρια για τον εαυτο σου, βγες για κανενα ποτο και προσεγγισε μια κοπελα που θα σ'αρεσει και δωστης το τηλεφωνο σου, ή κερασε την κανενα ποτο κτλ. Κανε μερικα τετοια βηματα και σιγα σιγα θα πας και παρακατω.
Το παρελθον δε γυριζει πισω αλλα οι στιγμες που χανεις απ'το παρον , θα γινουν κι αυτες παρελθον μια μερα. Μην χαραμιζεις τη ζωη σου με το να στεναχωριεσαι για οτι εγινε, εισαι μικρος ακομα, κανε κινησεις και οπου βγει.
23-12-2010, 16:56 #53
23-12-2010, 17:01 #54
οκ...ξερο τι λες...ειναι φαυλος κυκλος δεν το βλεπεις? η συμπεριφορα πολλον αρσενικον καταληγει στο σεξουαλικο...τον καταλαβαινεις τον στερημενο απο χιλιομετρα...ειτε επειδη ειναι μαζεμενος ειτε τεραστιο αρχιδι...
Πος να σταθο στα ποδια μου οταν σαυτο το θεμα χρειαζομαι γαμημενη δασκαλα να με παρει απ το χερι? ποσ να σταθο σαυτη την κολοκοινονια που παντα με μαθαινε να σοπαινο γιατι δεν ειμαι οραιος και πλουσιος...? και πος με καταντησε τορα? στα προθυρα της αυτοκτονιας...
και να στο πο πιο απλα...δεν ξερο σεξουαλικος σε τι επιπεδο ειστε, αλλα θα γυρναγατε στο επιπεδο που ησασταν στο γυμνασιο? ή στο δημοτικο? ή στο ******** το νηπιαγογειο που ειμαι εγο τορα? ή θα λεγατε απο μεσα αστον να παει στα κομματια τον θεοτρελο...?
οποιος απαντησει ειλικρινα του σφιγγο το χερι...
23-12-2010, 17:03 #55
23-12-2010, 17:06 #56
τζιμ....έχεις δυο επιλογές....ή το φτιάχνεις και αφήνεις πίσω σου τη μιζέρια...ή πέφτεις εντελώς, το ξαναρίχνεις στο φαί και μετά απο καμιά εικοσαριά χρόνια αν ζούμε και είμαστε εδώ, θα μας λες πάλι τα ίδια.
Και ξέρεις κάτι? Όλοι στα μαύρα μας, μας πιάνει μια μαλακία άρνησης για το σύμπαν λες και αυτό θα συγκινηθεί και θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή μας βλέπει να πέφτουμε όλο και πιο πολύ. Σαν τα παιδιά που πεισμώνουν με τη μαμά τους και εκείνη κάνει πίσω από αγάπη και μόνο.
Ο κόσμος και το σύμπαν δεν είναι η μαμά μας. Πείσμωσε και παραιτήσου όσο θες. Πάλι εκεί θα είσαι και ίσως ακόμη χειρότερα.
Λες πως κουράστηκες να παλεύεις. Σιγά τα αβγά.
Κουράστηκες να παλεύεις να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούσαν και να σπουδάσεις για να μη μείνεις άχρηστος τεμπέλης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις δηλαδή? Να είσαι διακόσια κιλά αηδία και να βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση? Ούτε ντιλίβερι δεν θα μπορούσες να δουλέψεις γιατί δεν θα σε σήκωνε το μηχανάκι.
Κουράστηκες να παλεύεις για να πηδήξεις? Φοβερό πρόβλημα σε μια εποχή που πηδιούνται και οι πέτρες.
Σε πληροφορώ πως άνθρωποι κουράζονται να πολεμούν τον καρκίνο, τη φτώχεια, τις απώλειες.
Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίτα να το λύσεις με πυγμή και πείσμα. Και αν δεν τα καταφέρεις ξαναπήγαινε σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει.
Σόρι αν το μνμ μου διαβάζεται επιθετικό.
23-12-2010, 17:06 #57
23-12-2010, 17:06 #58
και ετσι κι αλλιος μεχρι τορα καμια που να μου αρεσει εστο και λιγο δεν εδειξε να τις αρεσο...και ξερο καλα πος οποιες (οποιες....μια δυο μη φανταστειτε) το κανανε γιατι δεν βρισκαν κατι καλυτερο...μπορει να το βλεπο ετσι γιατι εγο δεν γουσταρο τον εαυτο μου...αλλα τοτε γιατι δεν μου εχουν τυχει τα σκηνικα που ετυχαν σε ολους μα ολους τους φιλους μου?
εκτος αν ειμαι ανομαλος τελικα οποτε τελειονει το θεμα...λιγο δηλητηριο πριν τον υπνο και η κοινονια και η οικογενεια μου θα χασει ενα βαρος..
23-12-2010, 17:11 #59
Βγαίνω για λίγο μόνο από τα ροκάδικα και ποστάρω το τραγουδάκι
http://www.youtube.com/watch?v=C6wcg...eature=related
23-12-2010, 17:11 #60
Καταλαβαινω τι λες αλλα σου επαναλαμβανω οτι μια κοπελα θα εστιασει στο ποσο μπορει να βασιστει πανω σου και στο πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου. Ναι εισαι πισω στο σεξουαλικο αλλα ενας αντρας απειρος δεν ειναι το ιδιο με μια κοπελα απειρη. Η κοπελα μπορει να χρειαστει και αρκετο χρονο για να νιωσει ετοιμη να παει παρακατω σεξουαλικα, ειτε σωματικα ειτε συναισθηματικα, δεν εχω ακουσει ομως ποτε καμια περιπτωση αντρα που αφου εκανε σχεση με μια κοπελα μετα να θελει η κοπελα περισσοτερα και αυτος να πει οτι δεν ειναι ετοιμος. Οταν μπεις στη διαδικασια και νιωσεις ανετα με μια κοπελα ειτε μεσα σε σχεση ειτε οχι, θα λειτουργησεις διχως προβλημα και στο σεξουαλικο, δεν ξερω πως να στο εξηγησω, οι αντρες ειναι καπως πιο ''ετοιμοι'' σ'αυτο το θεμα ακομα κι αν ειναι απειροι.