Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 161 FirstFirst ... 3947484950515999149 ... LastLast
Results 721 to 735 of 2414
    Senior Member
    Καλησπερα jim

ουτε εγω γνωριζω καποιον σεξολογο στο Βολο

παρ' ολα αυτα, αν πας σε εναν και σου πει ο,τιδηποτε που να διαφερει απο το "ξε-αγχωσου, μην το σκεφτεσαι, be yourself και ολα θα πανε καλα και να μου πεις μετα τι εγινε", εμενα να με σκισεις με το συμπαθειο.

Αυτα. Διαβαζω την ιστορια σου εδω και λιγακι και σου ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο με την κοπελα : )

Αντε... Valiente! (be brave κοινως!)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Καλησπερα jim

ουτε εγω γνωριζω καποιον σεξολογο στο Βολο

παρ' ολα αυτα, αν πας σε εναν και σου πει ο,τιδηποτε που να διαφερει απο το "ξε-αγχωσου, μην το σκεφτεσαι, be yourself και ολα θα πανε καλα και να μου πεις μετα τι εγινε", εμενα να με σκισεις με το συμπαθειο.

Αυτα. Διαβαζω την ιστορια σου εδω και λιγακι και σου ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο με την κοπελα : )

Αντε... Valiente! (be brave κοινως!)
    Ε τοτε ποια ειναι η δουλεια τους?

Senior Member
    Βασικα αυτο που αντιλαμβανομαι εγω ειναι

πως οι σεξολογοι

κανουν τη δουλεια του ψυχολογου ναι ναι ...το ιδιο αργα και βασανιστικα...

αλλα απτονται κυριως των σεξολογικων θεματων

δηλαδη ειτε εχουν κανει καποια ειδικευση

ειτε απο εμπειρια και εφεση ασχολουνται περισσοτερο με αυτο

σαν τον δικο μας Θανο... ο οποιος ναι ανηκει στην Β κατηγορια...χε χε! μετα το σπουδασε! απο εγκυρη πηγη!

σεξουαλικης φυσης θεματα με ψυχολογικη χροια

αυτα

ελπιζω να προσεφερα μια μικρη βοηθεια
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.................................... ..................
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ
    ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΥΣΗΣ
    ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗΣ
    ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
    ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥ
    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
    ΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΕΟΥΣ
    ΟΥΡΗΘΡΑΣ
    ΠΡΟΣΤΑΤΗ
    ΝΕΦΡΩΝ
    ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΕΩΣ
    ΟΡΧΕΩΝ
    ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (Σ.Μ.Ν.)
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΥΝΑΙΕΚΕΙΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    ΣΠΕΡΜΑΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
    ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
    ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ
    ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑ
    ΠΕΡΙΤΟΜΗ
    ΥΠΟΣΠΑΔΙΑΣ
    ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ
    ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ
    ΜΙΚΡΟΦΑΛΙΑ
    ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΕΟΣ
    Σ.Μ.Ν.
    ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
    ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΥΝΑΙΕΚΕΙΑΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50
    ΑΝΔΡΟΠΑΥΣΗ
    ΠΑΘΗΣΕΙΣ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ
    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
    ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    LINKS
    ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας

210 7 79 79 79

από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00 με 14.00 και 16.00 με 20.00

(χρέωση αστικής κλήσης)

Έχεις κι εσύ δικαίωμα στη σεξουαλική σου έκφραση και ζωή.
    Διεκδίκησέ τη!

Η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας είναι μια τηλεφωνική γραμμή (χρέωση αστικής κλήσης) επιστημονικής ενημέρωσης και υποστήριξης πάνω σε θέματα σεξουαλικής και ψυχικής υγείας με συμβουλευτικό χαρακτήρα. Στόχος της Συμβουλευτικής Γραμμής Σεξουαλικής Υγείας είναι να συμβάλλει στην πρόληψη και την προάσπιση της σεξουαλικής υγείας, αλλά και να βοηθήσει στην σωστή αντιμετώπιση ψυχικών και σεξουαλικών προβλημάτων.

Η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας στελεχώνεται από ψυχολόγους εξειδικευμένους σε θέματα σεξουαλικής υγείας. Η γραμμή απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να μιλήσουν για οποιοδήποτε πρόβλημα ή προβληματισμό τους, ψυχολογικής και σεξουαλικής φύσεως. Μπορούν να καλέσουν για θέματα που αφορούν τους ίδιους ή κάποιο άλλο πρόσωπο του περιβάλλοντός τους, όπως το σύντροφό τους, το παιδί τους, ένα άλλο συγγενικό άτομο κ.α.

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας αφορούν κυρίως:

* Σεξουαλικές δυσλειτουργίες
    * Προβλήματα σχέσεων και γάμου
    * Θέματα που αφορούν την σεξουαλικότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό
    * Ερωτήματα σε σχέση με την αντισύλληψη, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλα οργανικά προβλήματα.
    * Προβλήματα παιδιών και οικογένειας

Το πιο συχνό αίτημα των καλούντων είναι οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες, όσον αφορά τους άντρες και τα προβλήματα σχέσεων, όσον αφορά τις γυναίκες. Ανάμεσα στα προβλήματα που αναφέρονται αρκετά συχνά από τους άντρες, όσον αφορά τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες, είναι η διαταραχή στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτιση, ενώ οι γυναίκες αναφέρουν μειωμένη επιθυμία και η έλλειψη οργασμού.

Ο ρόλος της Συμβουλευτικής Γραμμής είναι να παρέχει συμβουλευτικά και υποστηρικτικά τις απαραίτητες πληροφορίες και την κατάλληλη καθοδήγηση για θέματα που αφορούν την ψυχική και τη σεξουαλική υγεία. Σκοπός της γραμμής είναι η διεκδίκηση της λύσης από τον καλούντα και πάνω από όλα η πρόληψη και η σωστή και επιστημονική γνώση για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα του άντρα, της γυναίκας και του παιδιού ή εφήβου.

Η τηλεφωνική υποστήριξη σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ψυχοθεραπεία. Ωστόσο, εφόσον κριθεί ότι ο καλών μπορεί να επωφεληθεί από μια ιατρική, ψυχιατρική παρακολούθηση ή ψυχοθεραπευτική διαδικασία, η γραμμή μπορεί να προτείνει την παραπομπή σε κάποιον ειδικό.

Η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας διατηρεί την ανωνυμία του καλούντος. Η λειτουργία της εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα του κάθε τηλεφωνήματος. Τα στοιχεία που ενδεχομένως θα ζητηθούν κατά την διάρκεια της συνομιλίας έχουν αποκλειστικό στόχο την καλύτερη διερεύνηση του αιτήματος και την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη του ατόμου που καλεί.

Η διεκδίκηση της λύσης σε ένα πιθανό πρόβλημα συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής, που είναι δικαίωμα όλων. Οι ψυχολόγοι, σύμβουλοι της Συμβουλευτικής Γραμμής θα σε ακούσουν με σεβασμό και εχεμύθεια για ό,τι σε απασχολεί, θα σου προσφέρουν ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη και θα σε ενισχύσουν να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου.

Senior Member
    http://www.askitis.gr/telephone

απο εδω το εκανα κλοπυ

Senior Member
    ακρα του φορουμ σιωπη στον καμπο βασιλευει...

λαλει η res ν αντισταθει

κανενας δεν ζηλευει!!! :)

Senior Member
    Εμεινες σαν ταραμας στον καμπο ε, τι κριμα

Ας διευκρινισω τι εννοουσα με το ευκαιριακο ποστ μου: η μαλλον τι δεν εννοουσα. Δεν εννοουσα οτι οι σεξολογοι ειναι μονο για κουβεντουλα. Ομως, οπως ευθεως υπογραμμιζει η res ειναι κατι που το κανουν συχνα - ξερεις τζιμη γιατι? Γιατι ενα μεγαλο ποσοστο ειδικα νεων που τους επισκεπτονται εχουν ψυχολογικο και μονο θεμα! Αυτο εννοουσα. Αγχωνεσαι και φαντασιωνεσαι να ελεγξεις τη ζωη, το συμπαν και το πεπρωμενο. Αντι να αφεθεις σαν νεο παιδι που εισαι (και μην αρχισεις τα περι γηρατος πλιζ ειναι παρασκευη και εχω και εγω τα ορια μου, εδω και κατι μηνες εχω που τα απεκτησα) κοιτας πως θα σαμποταρεις στη φαντασια σου και μονο την πολυ πιθανη επιτυχια της φαντασιας σου μεσα απο την κατα φαντασιαν κακοτυχια που σε δερνει στη φαντασια και μονο αναφορικα με την κοπελα που ΔΕΝ ειναι της φαντασιας σου - ειναι πραγματικη. Αντε μπαγασακο και μου αρεσουν κι εμενα οι ψηλες και κατανοω τη θεση σου χεχε (η θεση μεταφορικα οχι αναφορικα με το υψος.)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member

Ας διευκρινισω τι εννοουσα με το ευκαιριακο ποστ μου: η μαλλον τι δεν εννοουσα. Δεν εννοουσα οτι οι σεξολογοι ειναι μονο για κουβεντουλα. Ομως, οπως ευθεως υπογραμμιζει η res ειναι κατι που το κανουν συχνα - ξερεις τζιμη γιατι? Γιατι ενα μεγαλο ποσοστο ειδικα νεων που τους επισκεπτονται εχουν ψυχολογικο και μονο θεμα! Αυτο εννοουσα. Αγχωνεσαι και φαντασιωνεσαι να ελεγξεις τη ζωη, το συμπαν και το πεπρωμενο. Αντι να αφεθεις σαν νεο παιδι που εισαι (και μην αρχισεις τα περι γηρατος πλιζ ειναι παρασκευη και εχω και εγω τα ορια μου, εδω και κατι μηνες εχω που τα απεκτησα) κοιτας πως θα σαμποταρεις στη φαντασια σου και μονο την πολυ πιθανη επιτυχια της φαντασιας σου μεσα απο την κατα φαντασιαν κακοτυχια που σε δερνει στη φαντασια και μονο αναφορικα με την κοπελα που ΔΕΝ ειναι της φαντασιας σου - ειναι πραγματικη. Αντε μπαγασακο και μου αρεσουν κι εμενα οι ψηλες και κατανοω τη θεση σου χεχε (η θεση μεταφορικα οχι αναφορικα με το υψος.)
    Η μεγαλυτερη προκληση μου ηταν παντα να αφεθω...νεο παιδι?....χμ οκ...

ισως για αυτα θα πρεπε να μουν λιγο πιο νεο...αλλα οκ πιστευω θα την παλεψω...να ναι καλα και τα φορουμ που με υποστηριξε δεοντος...

Ναι εννοειται οτι ειναι ψυχολογικο αυτο που εχω...οργανικα ξερω οτι ειμαι οκ...

Senior Member
    Res ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες εισαι πολυ γλυκια...!

Ετοιμαζομαι τωρα να βγω βολτιτσα γιαυτο δεν εχω χρονο να τα κοιταξω...απο αυριο θα τα δω....φιλια

Senior Member
    πολυ ωραια ! καλη βολτιτσα!

καλυτερα να μην κοιταξεις!!!!

σιγα τα ωα! απλα τα εβαλα να δεις με τι σοι πραματα ασχολουνται αυτοι οι σεξολογοι

τιποτα που να σε αφορα ιδιαιτερα

θα τα πουμε τη δευτερα

σαβ κο εγω θα ειμαι εκτος ! φιλια!

Senior Member
    ειμαι γλυκεια ε? οτι ειμαι ειμαι :) ;) φχαριστω βρε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Mε λιγα λογια εγω...για την ψυχη του αδερφου μου και μονο θα τους πηγαινα ολους δικαστηριο ακομα κι αν χρειαζοταν να παρω 50 δανεια για τους δικηγορους!!!

Δεν εχω λογια... τραγικη ιστορια...πιστευω δεν αξιζουν να ζουν τετοιο ανθρωποι...εννοω το σοι κυριως...γιατι ο παππους ηταν απλα αρρωστος

ομως γιατι την αναφερεις στο δικο μου ποστ...?

Oτι πηγε βεβαια να παρει την ευθυνη στην πλατη μου θυμιζει αμεσα εμενα...καθε φορα που μαλωνανε/μαλωνουνε οι δικοι μου πιστευα/πιστευω οτι φταιω εγω...κλασικ αυτο με την παρτη μου
    Την ανεφερα για να δεις τι μπορει να τραβηξει ανθρωπος κ ομως να εχει το κεφι κ το κουραγιο να παλευει κ να κανει ονειρα για το μελλον! Και να μην αφηνει ασχημες καταστασεις να τον σταματανε!

Senior Member

Ποιος θα με μαθει να αφηνομαι και να μην υπολογιζω τα παντα...γιατι πολυ φοβαμαι θα μαθω να αφηνομαι οταν πλεον θα ειναι αργα...:)

Μου δημιουργηθηκε κι αλλη απορια...λες πως συνηθως στον σεξολογο πανε ατομα με ψυχολογικο θεμα και μονο...μα νομιζω για το σωματικο θεμα υπαρχει αλλος ειδικος...ο ουρολογος...ο σεξολογος ειναι απλα ψυχολογος για θεματα σεξουαλικα και μονο...ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Ναι αυτο εννοουσα, πηγαινουν πολλοι στον ουρολογο-σεξολογο η ανδρολογο για θεματα καθαρα ψυχολογικα.

Οσο για το ποιος θα σου μαθει να αφηνεσαι... Πολυ αμφιβαλλω αν ειναι θεμα διδαχης, μαλλον ειμαι ψυχοθεραπειας ειναι. Οποτε αντι να σκεφτεσαι τον σεξολογο καλυτερα να σκεφτεσαι τον ψυχοθεραπευτη. Κι επειδη η ψυχοθεραπεια γενικα προχωραει παραλληλα με τη ζωη, μπορει να δωσει και ενα μοντελο αντιμετωπισης ενος αλλου προβληματος που βλεπω οτι εχεις: οτι περιμενεις τη "λυση" προκειμενου να προχωρησεις! Το ενα ομως δεν γινεται χωρις το αλλο, παραλληλα γινονται συνηθως αυτα.