Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 161 FirstFirst ... 242505152535462102152 ... LastLast
Results 766 to 780 of 2414
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    τζιμακο?
    πες οτι δεν θα βγεις..οτι ξεχρεωθηκες εχτες με το παραπανω!!
    Ναι μην πας, αν όχι επειδή εκνευρίστηκες, πες έχω μια δουλειά.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Member
    Ίσως θα έπρεπε να είχες κάνει κάποια παραπάνω κίνηση όταν είχατε βγει οι δυο σας. Αφού είχατε πει ότι αρέσει ο ένας στον άλλο. Είπες ότι πιάσατε χέρια, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν το προχώρησες λίγο; πχ Λέγοντας κάτι ή χαϊδεύοντας το χέρι.
    Δεύτερον αφού είχατε βγει μόνοι σας ήταν λάθος να ξαναβγείτε με άλλους, πόσο δε μάλλον αφού είχε και ανταγωνιστές. Ποιος το κανόνισε αυτό; Ίσως η κοπέλα περίμενε κάποια κίνηση από σένα. Έχεις φανταστεί ότι μπορεί αυτή να σκέφτεται ότι παίζεις μαζί της ή δεν την πολυθέλεις;

Senior Member
    Αν και δεν υπάρχουν κανόνες σ' αυτά τα πράγματα, το'χα πει εγώ να κάνει κίνηση στο τρίτο ραντεβού. Που να ήξερα ο δύσμοιρος ότι θα ήταν έτσι το τρίτο ραντεβού; Ποιός μαλάκας το κανόνισε?

Senior Member
    Kοιταξτε να δειτε...

Εγο πηγα απο του κολλητου να μου να μιλισουμε λιγο γιατι ειχα απιστευτα νευρα πριν παμε για καφε...εκεινος επεσε απ τα συννεφα οταν του το πα....δεν περιμενε να του πο αυτο...μου ειπε οτι δεν παρατηρησε τιποτα...εγω σημερα πηγα στο καφεδακι και επειδη αντιληφθηκα οτι οι ζηλιες δεν θα με βγαλουν πουθενα κι αφου βεβαια με καθυσηχασε το φιλαρακι...ιδιαιτερα το χαριεντιζονταν το βγαλα τελειως απο το μυαλο μου...λεγοντας μου πως ειναι παιδικοι φιλοι και με την κοπελα του και πως γενικα τα κανει αυτα με τις 2 καπως ηρεμησα...και οντας πιο ηρεμος και ψυχραιμος εδειξα χαρακτηρα και δεν τρελαθηκα οπως εχθες...αλλα εμαθα κατι αλλο...η κοπελα ειναι φρεσκοχωρισμενη...και μαλλον ακομα το μυαλο της ειναι στον πρωην....αυτο μου το πε ο κολλητος μου...ε και του λεω τοτε εμενα γιατι με κραταει σαν το μαλακα να περιμενω?? λεει μαλλον γιατι επεσαν και τα διαβασματα λογω εξεταστικης και με επεισε να της δωσω 2 ραντεβου ακομα....και οχι η συναντηση μας χθες για φαγητο δεν θεωρειται ραντεβου και μεχρι στιγμης εχουμε παει μονο ενα...εγω της ειπα οτι δεν με ξεχρεωσε ακομα...και ευτυχως ο λιγουρης που ητανε μαζι σημερα καθοτανε ησυχος γιατι καταλαβε οτι τον περιμενουνε μπουκετα με την πρωτη ευκαιρια...

Οσο για το αν επρεπε εγω να κανω κινηση σας το χω πει πως ΚΟΛΛΑΩ ακομα...αλλα βεβαιως πρωτο ραντεβου ειναι...να γνωριστουμε πηγαμε οχι να κανουμε φαση...θελω τον χρονο μου κι εγω...δεν το χω ξανακανει..καταλαβετε με...γιαυτο στην αρχη απογοητευομουνα...μαρεσει πολυ αλλα κομπλαρω...και ειναι κριμα γιατι αρχισα να ονειρευομαι ενα κοινο μελλον μαζι της που με εκανε πολυ ευτυχισμενο...αλλα σημερα με την αυτοπεποιθηση μου στα ταρταρα καθομασταν απλα διπλα διπλα...και πλακα που πηγαινα να ξεκινησω τελειωνε...σαν κατι να μου εριχνε την διαθεση...θελω να ξανααποκτησω μαζι της αυτο το αρχικο του ενθουσιασμου αλλα η απειρια και το αγχος μου καταστρεφουν τα ωραια συναισθηαμτα...κι ειμαι και τοσων ετων γαμωτο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Αν και δεν υπάρχουν κανόνες σ' αυτά τα πράγματα, το'χα πει εγώ να κάνει κίνηση στο τρίτο ραντεβού. Που να ήξερα ο δύσμοιρος ότι θα ήταν έτσι το τρίτο ραντεβού; Ποιός μαλάκας το κανόνισε?
    Ραντεβου σημαινει δυο μας...κι αυτο εχει γινει μονο μια φορα και πηγε γαματα....οταν ειναι αλλοι μπροστα γαμιεται ο διας....ημουν ετοιμος να το τελειωσω αλλα ο κολλητος μου με επεισε να δωσω λιγο χρονο ακομα...και θα το κανω...λιγο ομως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Absolut View Post
    Ίσως θα έπρεπε να είχες κάνει κάποια παραπάνω κίνηση όταν είχατε βγει οι δυο σας. Αφού είχατε πει ότι αρέσει ο ένας στον άλλο. Είπες ότι πιάσατε χέρια, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν το προχώρησες λίγο; πχ Λέγοντας κάτι ή χαϊδεύοντας το χέρι.
    Δεύτερον αφού είχατε βγει μόνοι σας ήταν λάθος να ξαναβγείτε με άλλους, πόσο δε μάλλον αφού είχε και ανταγωνιστές. Ποιος το κανόνισε αυτό; Ίσως η κοπέλα περίμενε κάποια κίνηση από σένα. Έχεις φανταστεί ότι μπορεί αυτή να σκέφτεται ότι παίζεις μαζί της ή δεν την πολυθέλεις;
    Γιατι δεν ξερω τι στο διαολο να κανω....ενστικτωδως βασικα μου βγαινε να την φιλησω και να της κανω παιδακια...αλλα πρακτικα κρατιομουν γιατι ηταν πρωτο ραντεβου...

Senior Member
    Γαμωτο...αλλα μου λεει ο ενας κι αλλα ο αλλος...εχει θολωσει το κεφαλι μου γαμωτο...ο καθενας λεει τα δικα του τωρα και βρισκομαι σε συγχυση....

Εχω θολωσει...

Senior Member
    Δε βρισκω οτι επρεπε να προχωρησεις σε κατι παραπανω jim, στο κατω κατω ακομα μια φορα βγηκατε μονο. Τεσπα ισως εξαρταται, καθενας λειτουργει διαφορετικα, ειναι καποιοι που απο την αρχη επιδιωκουν πραγματα και αλλοι που περιμενουν. Λογικο να εκνευριστεις μ'αυτο που εγινε απλα ισως να παρεξηγησες κατι. Ακομα και αν η κοπελα δεχοταν τα κομπλιμεντα του αυτο δε σημαινει οτι θα τον επελεγε να κανουν σχεση, απλα σημαινει οτι αρκετες φορες οι γυναικες θελουν να αρεσουν και ειτε γι'αυτο το λογο ειτε για αλλους γινεται παρεξηγησιμη η συμπεριφορα τους.
    Περα απο αυτο , δεν εχω καταλαβει αν ολα αυτα τα αισθηματα που εχεις προκυπτουν απο το οτι η συγκεκριμενη κοπελα σου αρεσει πολυ ή αν ειναι πιο πολυ η αγωνια και η ανυπομονησια σου για να κανεις σχεση γενικοτερα. Παντως αν μολις εχει χωρισει και δεν εχει και τοσο χρονο επισης, καλο ειναι να της δωσεις λιγο χωρο αν χρειαστει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Δε βρισκω οτι επρεπε να προχωρησεις σε κατι παραπανω jim, στο κατω κατω ακομα μια φορα βγηκατε μονο. Τεσπα ισως εξαρταται, καθενας λειτουργει διαφορετικα, ειναι καποιοι που απο την αρχη επιδιωκουν πραγματα και αλλοι που περιμενουν. Λογικο να εκνευριστεις μ'αυτο που εγινε απλα ισως να παρεξηγησες κατι. Ακομα και αν η κοπελα δεχοταν τα κομπλιμεντα του αυτο δε σημαινει οτι θα τον επελεγε να κανουν σχεση, απλα σημαινει οτι αρκετες φορες οι γυναικες θελουν να αρεσουν και ειτε γι'αυτο το λογο ειτε για αλλους γινεται παρεξηγησιμη η συμπεριφορα τους.
    Περα απο αυτο , δεν εχω καταλαβει αν ολα αυτα τα αισθηματα που εχεις προκυπτουν απο το οτι η συγκεκριμενη κοπελα σου αρεσει πολυ ή αν ειναι πιο πολυ η αγωνια και η ανυπομονησια σου για να κανεις σχεση γενικοτερα. Παντως αν μολις εχει χωρισει και δεν εχει και τοσο χρονο επισης, καλο ειναι να της δωσεις λιγο χωρο αν χρειαστει.
    Εσυ πιστευεις πρεπει να ισχυει μονο το ενα απο τα δυο? Εννοω το οτι μαρεσει ή οτι το το οτι βιαζομαι να κανω σχεση?? Το να αποκτησω σχεση τωρα το ζηταει ο οργανισμος μου αυτη τη στιγμη τοσο πολυ που δεν φανταζεσαι...αλλα ταυτοχρονα μαρεσει κιολας...δεν θα φαω ομως την ζωη μου να περιμενω...γιαυτο λοιπον αποφασισα να δωσω χρονο...κανα δυο φορες την πιεσα λιγο και τσινησε...σαν να λεει μαρεσεις αλλα σε παρακαλω περιμενε με λιγο...πεσαμε και στην ******* την εξεταστικη γαμωτο...ειμαι και γκαντεμης χεχε...επεσα και σε επιμελη φοιτητρια και γαμω την ******* μου!!

Ειναι ομως κι αλλος λογος που επιμενω μαυτην...ειναι ντροπαλη και δεν θα με κομπλαρει στο διαδικαστικο...ενω αν ηταν αλλη και με καβαλουσε θα χρειαζομουν πολλα κιλα αλκοολ για να ξεκομπλαρω χαχαχα...ειναι αληθεια ομως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    ωω.. 51?!? γεια σου jimmaster! να τα εκατοστησεις! :)
    ετσι φαινεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Absolut View Post
    Εγω λεω να κανονισουμε μονοι μας 100 φορες αλλα επεσα σε καιρο που εχει διαβασματα και δεν μας δοθηκαν ευκαιριες...φοβαμαι μην την πιεζω γιαυτο ειπαμε να αφησω εκεινη να μου το ζητησει...ενω εννοειται οτι πηγαινει προς τα κει το πραμα, εκεινη θελει προς το παρον να κραταμε τους τυπους...το καταπια κι αυτο... κινηση πρωτα εγω δυσκολα θα κανω φιλε μου...μπορεις να το καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ? Αλλα απο κει και περα αν με εβλεπες πως εκανα οταν πιασαμε τα χερια ειχα γινει τουρμπο τελειως...την επρηξα μεχρι να βγουμε μια φορα...δλδ τι αλλο να κανω για να δειξω οτι γουσταρω? τι?

Παραμελω και τα επαγγελματικα μου ταυτοχρονα και αγχωνομαι διπλα...α ρε γαμωτο αφησα τον χρονο να περασει και τωρα δες με...

Senior Member
    Και να σας πω κατι αλλο? Εχουν αρχισει τωρα και οι αμφιβολιες αν της αρεσω...γιατι δεν πιστευω καθολου στον εαυτο μου ρε γαμωτο...εχω φιλους που δεν νιωθουν...εγω γιατι να ειμαι ετσι?

Senior Member
    jim το ειπα αυτο για να δω απο που πηγαζει η ζηλια που ενιωσες και κατα ποσο ειναι δικαιολογημενη. Θελω να πω οτι αλλο να αντιδραει ετσι καποιος επειδη νιωθει πολλα πραγματα γι'αυτο το προσωπο κι αλλο να τον ωθει η αναγκη για σχεση κατα το μεγαλυτερο μερος. Σιγουρα ειναι ενας συνδυασμος των δυο πραγματων αλλα αν ισχυει κυριως το 2ο δε νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι τοσο αυξημενες οι απαιτησεις ως προς τη συμπεριφορα της κοπελας με δεδομενο οτι δεν εχει γινει κατι ακομα μεταξυ σας. Να εισαι χαλαρος κι αν δεν τραβηξει αλλο αυτη η ιστορια πας παρακατω. Να εισαι σιγουρος παντως οτι εχει καταλαβει οτι τη θελεις.

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Και να σας πω κατι αλλο? Εχουν αρχισει τωρα και οι αμφιβολιες αν της αρεσω...γιατι δεν πιστευω καθολου στον εαυτο μου ρε γαμωτο...εχω φιλους που δεν νιωθουν...εγω γιατι να ειμαι ετσι?
    E κοίταξε το ότι δέχτηκε να βγείτε οι δυο σας αυτό είναι το λιγότερο θετικό. Από την άλλη η μαλακία είναι μήπως περιμένει να επανασυνδεθεί με τον πρώην και σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Δηλαδή παίζει ταυτόχρονα σε δύο παιχνίδια, από τη μία έχει προσεγγίσει εσένα ώστε να μην μείνει μόνη αν δεν γίνει κάτι με τον πρώην και ταυτόχρονα δεν σου ανοίγεται ακόμη πολύ γιατί περιμένει μπας και γίνει τίποτα (με τον πρώην). Αν συμβαίνει αυτό είναι πολύ ηλίθια και ύπουλη συμπεριφορά (που έχουν αρκετές γυναίκες), ελπίζω να μην είναι καμιά κολλημένη με έναν που την έχει γραμμένη. Αν είναι έτσι ελπίζω να το καταλάβεις σύντομα. Όπως και να έχει σου εύχομαι καλύ τύχη. Kαι θα συμφωνήσω με τον rock, να είσαι χαλαρός.
    Last edited by Aiur; 16-01-2011 at 20:42.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    jim το ειπα αυτο για να δω απο που πηγαζει η ζηλια που ενιωσες και κατα ποσο ειναι δικαιολογημενη. Θελω να πω οτι αλλο να αντιδραει ετσι καποιος επειδη νιωθει πολλα πραγματα γι'αυτο το προσωπο κι αλλο να τον ωθει η αναγκη για σχεση κατα το μεγαλυτερο μερος. Σιγουρα ειναι ενας συνδυασμος των δυο πραγματων αλλα αν ισχυει κυριως το 2ο δε νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι τοσο αυξημενες οι απαιτησεις ως προς τη συμπεριφορα της κοπελας με δεδομενο οτι δεν εχει γινει κατι ακομα μεταξυ σας. Να εισαι χαλαρος κι αν δεν τραβηξει αλλο αυτη η ιστορια πας παρακατω. Να εισαι σιγουρος παντως οτι εχει καταλαβει οτι τη θελεις.
    Συμφωνω...